36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#8373 Igen, ha nem törlöd ki, és nem is állítod le, akkor látod, hogy 100% és zöld nyilacska mutat felfele. Na ekkor seedelsz.
Ezt is feltöltésnek hívják. Bár jobb lenne erre a visszatöltés szó, mert tény és való, ezt teszed.
De az igazi a feltöltés az, mikor, te raksz fel egy lapra valamit és eleinte csak te vagy a seeder ( az az ember, akinek meg van 100%-osan a cucc és visszatölti/feltölti), és a többiek leecherek (azaz ő nekik nincs meg 100%-osan és letöltik), majd seederré válnak, ha lejön nekik amit feltöltöttél.
A seeder-ek és a leecher-ek együttes neve a peer-ek.
Megj: Miután leszedted, illik úgyhagyni és visszatölteni, hisz mások is ezt csinálták, ezért jött le neked is. -
#8372 Valami történt
A letöltés folymatosan megakad, és csak a torrent frswsítésével éled, újra. (endless)
Illetve két fájlt töltenék, de csak az egyik megy, pedig mint2nél van seeder, viszont az odalon nem írnak semmit, hogy valami hiba lellen, ill #8370
-
tomo #8371 ha minden meglenne, mukodne.
es nem hulyenek nezlek, csak semmit nem irtal, csak annyit, hogy nem mukodik.
nos erre en nem tudok valaszolni. -
#8370 torrent limit reached
ez mit is jelent?
csak két torrentet töltök, és minda 2-t egy trackerről:P
-
#8369 figy sztem a legegyszerűbb ha egy torrent oldalon a gyik-et elolvasod az elejétől a végéig, és minden világos lesz!!!!! -
#8368 hát, hogyha így állsz hozzá :C -
#8367 idézném Dying Soul -t: "segítesz a többieknek letölteni." -
Bankrupt #8366 Egyébként azzal nekem lesz valami hasznom ha seedelek? -
Bankrupt #8365 Tehát mondjuk ha ilyen utorrent-et használok, leszedek valamit, és nem törlöm ki a listából miután leszedtem, akkor akik azután szedik, gyorsabban szedhetik le?
De ha ezt a feltöltésnél írja, akkor nem értem. :S Feltöltöm a file-omat, aztán szedjem le a sajátomat? Vagy mi? -
#8364 Leszeded az anyagot. Ellenőrzi a kliens és mikor a kis nyílikon felfelé áll és neked már lejött a cucc, na akkor seedelsz, azaz feltöltesz, segítesz a többieknek letölteni. -
Bankrupt #8363 Na jó, nem érdekel milyen hülyének fogtok nézni, visszaolvastam elég sokat kerestem, de csak olyan kérdést találtam hogy mi a seeder, de mi a seedelés? Azt írja az egyik FAQ, hogy feltöltés után a lehető leghamarabb kezdj el seedelni... de most akkor mi az a seedelés? :S -
#8362 Ennyire hülyének ne nézzél please minden megvan mégse értem az okát :( -
tomo #8361 a privat uzidre nincs valasz, mert nem tudom elkepzelni, mit csinaltal.
annyit esetleg mondhatok, hogy a tuzfaladon nyiss befelé portot az ftp szervernek, hogy belephess rá. -
#8360 Akkor igy feltöltöm pesti gépről mert máshogy nem igazán stimmel :(
Privát üzit küldtem válaszolnál rá? -
nagypga #8359 :P:D -
tomo #8358 ez nem szokta zavarni oket.
inkabb az zavarja, ha 1 iprol tobb nevvel jelentkezik be az ember fia. -
Thanatos #8357 rájön hogy nem lehe tiylet kérni és burkoltan mégis ezt akarja kérni...., pffff, killl ban destroy, htx... -
nagypga #8356 jujj látom nem lehet ilyet kérni :(
akkor pls akir regelve van Bithun az vegyen fel msn-en [email protected] vagy írjon email-t kösze :) -
#8355 Az egy torrentoldalt nem zavarna ha pl saját usernevemmel feltöltenék vmit és ugyazzal a névvel le is tölteném azt csak már IPről? -
nagypga #8354 Sziasztok én még elég új vok deh ha vki tudna Bithura meghívot adni pls keresen meg [email protected] (email-om is és msn-em is ez)
Előre is nagyon köszi :) -
#8353 Egyértelmű. Szídeltem 11-ig, aztán másnap reggeltől kezdve is ezt TETTEM volna. Már törölve volt a torrent. A legjobb: Odaírtam a kommentekbe és a feltöltés adatlapjára hogy este nem leszek mert nem tudok aludni a géptől, 1 méterre van a fejemtől. -
tomo #8352 a torrent azert lassu, mert 1 embertol 1 emberhez lassan tolti a cuccot. darabonkent keregeti a cuccot, meg megall korulnez, nincs e mas stb.
ennel az ftp hatekonyabb.
az meg , hogy keptelen vagy hasznalni az ftp szervert/programot, a te egyeni hibad.
de persze, ha torrenttel akarsz toltogetni, am legyen, sok kliensben van beepitett tracker. ahogy irtad ezt megadod trackernek, a havernak meg elkuldod a torrent filet, aztan mehet. -
#8351 Miért lenne lassú??
Guild FTP-m van fennt nekem de nemtudok pesti gépről magamnak feltölteni mert azt irja a mappa nem hozható létre pedig nálam a progin belül minden engedélyezve van mert más is töltött már fel nekem! -
#8350 nem hozzáse nyúltam, egyik percről a másikra történt...
-
tomo #8349 @grebber
ha a haveroddal akartok egymastol tolteni, akkor a torrent teljesen rossz megoldas, mert lassu lesz.
inkabb fogj egy ftp szervert es azzal "oszd" meg a cuccot.
ajanlom pl a bulletproof ftp server t ez tok egyszeru es hatekony. -
tomo #8348 tud, egy nyelvi kiegeszites segedelmevel, ami leszedheto a www.utorrent.com rol. -
#8347 hülye kérdés de a uTorrent tud magyarúl? -
#8346 mert szar:D használj uTorrent-et -
#8345 nem frissítetted a verziót? mert az új lehet többet használ mint a régi.... -
#8344 Az mitől lehet hogy az Azureus 50000K memóriát használ?
eddig nem volt több 3000Nél és az újratelepítés sem oldotta meg, és kezd felhúzni
-
Tockos #8343 a barátomnak már nagyon sokat beszéltem az oldalrol hogy milyen szuper a(ma...)ha lesz jogom kuldeni biztos o lesz az elso mert már nagyon szeretne látni o is -
#8342 sztem nem lesz, mert ügye a maximális létszám elvileg 30ezer, és már több mint 33ezer user van fönn, és még elég sok embernek lehet meghívója.... -
Newfronter #8341 Egyébként ma vagy holnap lesz a takarítás az oldalon. 0.3 alattiakat törlik, és valószínűsítem, hogy utána lesz meghívó osztás. De ez csak valószínűtés semmi más, kérdezd meg tőlük a részleteket! -
Tockos #8340 ha szeretném a barátomat bejutattni a majomra akkor csak ugy lehetséges ha lesz rangom és meghívóm mert másképpen nem juthat be oda. -
#8339 valszeg a majom szabályzata és adminjai erről bő tájékoztatást adnak
-
Newfronter #8338 Ha jól tudom, úgy volt hogy a rangodnak megfelelően kaptál meghívót, de ez egy szétosztás volt, annak vége. Valószínű, hogy lesz majd a jövőben is ilyen, de ajánlatos egy power user rangot elérned, hogy sok meghívót kaphass. -
Tockos #8337 Lenne egy kérdésem milyen feltételeket kell teljesítenem hogy legyen nekem is jogom meghívót kuldeni valakinek. (a majmon) -
#8336 persze megoldható h feltölti, te meg leszeded róla.... -
#8335 Lehet balfasz kérdés de haverom pesti gépe miatt kérdezem.Mertha a gépéről töltenék le magamnak valami kb 1 percenként megáll :(
Meglehet valahogy oldani azt hogy pl egy ingyenes netoldalra felteszi a torrent fájlt és seedelné nekem ?
Vagy mi kéne hozzá hogy ez lehetséges legyen? -
#8334 hát nem vágom nekem nem volt még gondom vele, mondjuk eddig sehol sem....de mindenki azt használlja amelliket csak akarja....