36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• kulabácsi
    pfff azt ne tedd sztem!!!
  • jAsOn VoOrHeEs
    Hát én se sűrűn használtam, 4 hete voltam bennt, és egy árva megát nem töltöttem róla, de most az arányomat feljavítom én is egy kicsit
  • Dying Soul
  • jointeer
    oké, csakmer miegiedtam hogya hármas arányommal kidobnak htx
  • Max7
    igen :D
  • Max7
    #8396 -re valki? :P
  • jointeer
    az inkább 0.3 htx :-c
  • The FlashBack
    megjavult:)
  • The FlashBack
    szutyok egy népség. Énis megutáltam őket már...
  • mukika
    BitGaten nagyon tetszik ez a szülinapi ünneplés! igaz lassú mint a bűn, nem is akarok nagyon letölteni róla, de legalább az arányom feljavítom mint az állat... :)
  • mukika
    keresel olyan cuccot ami neked is megvan, és beálsz a seedelők táborába. nade ezt most nem az endless védésére írtam. én sem kedvelem őket.
  • Bankrupt #8402
    Az a furcsa hogy az arányod úgy legyen 0.5 felett, hogy nem is tölthetsz fel.
  • Max7
    én beregisztráltam annó és pont seedeltem egy dvd-t valahova és nem akartam belekezdeni semmibe 2 hét után elkezdtem leszedni egy dvd-t amit vittek is de sajnos elérte a letöltésem az 1.00gigát és arányom épphogy 3.0 alatt volt máris töröltek! ennyit az endlesről egy gané társaság és utánna válaszra sem méltatták az embert!
  • zsotee
    Szokás szerint hulladék az egész..
    Csak vigyázz vele, mert ilyenkor a trackerük se számol, és még a végén kitíltanak, hogy csalsz!
    Sajnos én pont így jártam, köszönhetően egy kis seggnyaló -nek!
  • Agy Halott #8399
    az endless megint szuttyog:

• pedrohsi
    a majomparádé valóban jónak tűnik - kértem és kaptam meghívót (18-ig lehetett) és minden jó és heppi:) asszem megtaláltam az értelmes emberi lényeket
  • mandm
    Ez nem a torrent hibája öreg! valszeg a firefox cseszte el a fájl írását a lemezedre
  • Max7
    Sziasztok!

Valaki aki szakmabeli! Nem tudja megmondani azt, hogy milyen adatokat küld illetve fogad az announce-tol egy adott kliens és azt milyen formában? :S Nagyon hálás lennék ha valaki segítene :)

Bye: Max7
  • tomo
    elinditod a geped 2xF8 cal eloszeded a inditas csak parancssorral cimut.

"CD konyvtarnevkezdet<tab>" ezzel be tudsz maszkalni akonyvtarakba.
    elmesz az asztalig.
    ott "del akarmi.torrent"

es kesz is vagy.
    exit
    es ujrainditas.

( ha elfelejtetted volna a torrent nevet "dir" paranccasal kilistazhatod az aktualis konyvtar tartalmat )

vannak erre speci programok is, de sztem felesleges, hisz a meglevo eszkozokkel is megoldhato.
  • kulabácsi
    jah elvileg simán menni kell....
  • Monoton
    igen!
  • Bankrupt #8392
    Holnap format c lesz, és nem tudom, hogy amiket most seedelek fájlok, azokat ha mobil rackre rárakom, és format c után felmásolom, akkor tudom folytatni?
  • kulabácsi
    nekem is volt hasonló, csak más fájllal, de azt tényleg csak a format tüntette el, mondjuk nem is volt ennyire zavaró helyen mint az asztal, szal nekem nem volt para...
  • Shadow_THH
    nem emr van és nem virus csak balfsz torrent -.-
  • jointeer
    :-vírucsírtó
  • Shadow_THH
    komolyan a scan disk is fenn hagyta :/
  • kulabácsi
    :)))))
  • laslandes
    format c: :Cc
  • Shadow_THH
    Hi kéne help:

Leszedtem egy torrentet, amit a Firefox nem inditott el, hanem rámszólt hogy hibás, ezért leszedtem IE-vel. Az IE leszedte és lerakta az asztalomra, viszont a file:
    Hibás volt és 0 byte méretű. Nincs kiterjesztése és nem lehet törölni, megnyitni másolni stb.
    Próbáltam parancssorban, csökkentettben, rendszer visszaállitással, semmi nem szedi le, csak egy kurva file maradt az asztalon

MIT CSINÁLJAK?

thx
  • Pharaoh
    Valószínűleg, csak elfelejtette, hogy kinet töltörr, de a filek mrgvannak a vinyón.
    Mrgnyitod megint a torrent file-t, és letöltési helynek, azt amit az előbb is, így folytatja majd a letöltéseket.
  • McGrady
    BASSZAMEG
    segítsen valaki!!
    töltöttem utorrentel, ki akartam kapcsolni a gépet, véletlen az újraindító gombot nyomtam meg, most felállt a rendszer,de elveszett minden torrent
    hogytom őket visszahozni? ?
  • mandm
    Itt mi így osztunk meg zenéket, egymás közt.
  • mandm
    Pontosan. 300 mb-s darabokban, max napi 4 Giga. Ez a sendspace
  • grebber
    Ja valszeg fél gigákat fellehet tölteni ingyenes oldalra!
  • mandm
    Töltsd fel egy ingyenes tárhelyre (pl. sendspace vagy rapidshare) utána meg a linket elküldöd a havernak, aki leszedi. Ennyi.
    Minek bonyolítani torrenttel????
  • Bankrupt #8378
    Nah sikerült! [pezsgőt bont] most meg iparkodhatok szedni lefele hogy mások is le tudják, ugyi? :o)
  • nyami
    sztem elérted a maximálisan egyszerre futtatható torrent számát?
  • The FlashBack
    mindenkinél jó az endless?
    nekem 3perceként frissíteni kell a trackert különben megáll a letöltés
    egyébként meg trackernél hibát ír:
    acces denied torrent limited reached
  • Bankrupt #8375
    És akkor feltöltésnél az adatoknál ezekhez mit írjak?

# - Poster:
    # - Seed: ?? h - ?? h -ig!
    # - Feltöltési sebesség: Max: ?? KB/s!

A poster-ről gőzöm nincs hogy mi, a seed tulajdonképpen az hogy mikor vagyok fenn? A feltöltési sebességhez az én max sebességemet írjam?
  • Tockos
    A ghosthunterrol még nincs semmi hír sikerult nekik szervert találniuk?Tud valaki valami kozzelebbit