36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#8414 pfff azt ne tedd sztem!!! -
#8412 Hát én se sűrűn használtam, 4 hete voltam bennt, és egy árva megát nem töltöttem róla, de most az arányomat feljavítom én is egy kicsit -
#8411 -
#8410 oké, csakmer miegiedtam hogya hármas arányommal kidobnak htx -
#8409 igen :D -
#8408 #8396 -re valki? :P -
#8407 az inkább 0.3 htx :-c -
#8406 megjavult:)
-
#8405 szutyok egy népség. Énis megutáltam őket már...
-
#8404 BitGaten nagyon tetszik ez a szülinapi ünneplés! igaz lassú mint a bűn, nem is akarok nagyon letölteni róla, de legalább az arányom feljavítom mint az állat... :) -
#8403 keresel olyan cuccot ami neked is megvan, és beálsz a seedelők táborába. nade ezt most nem az endless védésére írtam. én sem kedvelem őket. -
Bankrupt #8402 Az a furcsa hogy az arányod úgy legyen 0.5 felett, hogy nem is tölthetsz fel. -
#8401 én beregisztráltam annó és pont seedeltem egy dvd-t valahova és nem akartam belekezdeni semmibe 2 hét után elkezdtem leszedni egy dvd-t amit vittek is de sajnos elérte a letöltésem az 1.00gigát és arányom épphogy 3.0 alatt volt máris töröltek! ennyit az endlesről egy gané társaság és utánna válaszra sem méltatták az embert! -
zsotee #8400 Szokás szerint hulladék az egész..
Csak vigyázz vele, mert ilyenkor a trackerük se számol, és még a végén kitíltanak, hogy csalsz!
Sajnos én pont így jártam, köszönhetően egy kis seggnyaló -nek!
-
#8399 az endless megint szuttyog:
-
pedrohsi #8398 a majomparádé valóban jónak tűnik - kértem és kaptam meghívót (18-ig lehetett) és minden jó és heppi:) asszem megtaláltam az értelmes emberi lényeket -
#8397 Ez nem a torrent hibája öreg! valszeg a firefox cseszte el a fájl írását a lemezedre -
#8396 Sziasztok!
Valaki aki szakmabeli! Nem tudja megmondani azt, hogy milyen adatokat küld illetve fogad az announce-tol egy adott kliens és azt milyen formában? :S Nagyon hálás lennék ha valaki segítene :)
Bye: Max7 -
tomo #8395 elinditod a geped 2xF8 cal eloszeded a inditas csak parancssorral cimut.
"CD konyvtarnevkezdet<tab>" ezzel be tudsz maszkalni akonyvtarakba.
elmesz az asztalig.
ott "del akarmi.torrent"
es kesz is vagy.
exit
es ujrainditas.
( ha elfelejtetted volna a torrent nevet "dir" paranccasal kilistazhatod az aktualis konyvtar tartalmat )
vannak erre speci programok is, de sztem felesleges, hisz a meglevo eszkozokkel is megoldhato. -
#8394 jah elvileg simán menni kell.... -
Monoton #8393 igen! -
Bankrupt #8392 Holnap format c lesz, és nem tudom, hogy amiket most seedelek fájlok, azokat ha mobil rackre rárakom, és format c után felmásolom, akkor tudom folytatni? -
#8391 nekem is volt hasonló, csak más fájllal, de azt tényleg csak a format tüntette el, mondjuk nem is volt ennyire zavaró helyen mint az asztal, szal nekem nem volt para... -
Shadow_THH #8390 nem emr van és nem virus csak balfsz torrent -.- -
#8389 :-vírucsírtó -
Shadow_THH #8388 komolyan a scan disk is fenn hagyta :/ -
#8387 :))))) -
#8386 format c: :Cc -
Shadow_THH #8385 Hi kéne help:
Leszedtem egy torrentet, amit a Firefox nem inditott el, hanem rámszólt hogy hibás, ezért leszedtem IE-vel. Az IE leszedte és lerakta az asztalomra, viszont a file:
Hibás volt és 0 byte méretű. Nincs kiterjesztése és nem lehet törölni, megnyitni másolni stb.
Próbáltam parancssorban, csökkentettben, rendszer visszaállitással, semmi nem szedi le, csak egy kurva file maradt az asztalon
MIT CSINÁLJAK?
thx -
#8384 Valószínűleg, csak elfelejtette, hogy kinet töltörr, de a filek mrgvannak a vinyón.
Mrgnyitod megint a torrent file-t, és letöltési helynek, azt amit az előbb is, így folytatja majd a letöltéseket. -
#8383 BASSZAMEG
segítsen valaki!!
töltöttem utorrentel, ki akartam kapcsolni a gépet, véletlen az újraindító gombot nyomtam meg, most felállt a rendszer,de elveszett minden torrent
hogytom őket visszahozni? ? -
#8382 Itt mi így osztunk meg zenéket, egymás közt. -
#8381 Pontosan. 300 mb-s darabokban, max napi 4 Giga. Ez a sendspace -
#8380 Ja valszeg fél gigákat fellehet tölteni ingyenes oldalra! -
#8379 Töltsd fel egy ingyenes tárhelyre (pl. sendspace vagy rapidshare) utána meg a linket elküldöd a havernak, aki leszedi. Ennyi.
Minek bonyolítani torrenttel???? -
Bankrupt #8378 Nah sikerült! [pezsgőt bont] most meg iparkodhatok szedni lefele hogy mások is le tudják, ugyi? :o) -
#8377 sztem elérted a maximálisan egyszerre futtatható torrent számát? -
#8376 mindenkinél jó az endless?
nekem 3perceként frissíteni kell a trackert különben megáll a letöltés
egyébként meg trackernél hibát ír:
acces denied torrent limited reached
-
Bankrupt #8375 És akkor feltöltésnél az adatoknál ezekhez mit írjak?
# - Poster:
# - Seed: ?? h - ?? h -ig!
# - Feltöltési sebesség: Max: ?? KB/s!
A poster-ről gőzöm nincs hogy mi, a seed tulajdonképpen az hogy mikor vagyok fenn? A feltöltési sebességhez az én max sebességemet írjam? -
Tockos #8374 A ghosthunterrol még nincs semmi hír sikerult nekik szervert találniuk?Tud valaki valami kozzelebbit