36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• tomo
    kiveve azokat amelyek nem.
    kickaca val az elen, meg a neurotikus ovonenivel ... ( nevere nem emlekszem )

szal ott is vannak gaz alakok.

a legegyszerubb ha az ember nem forumozik. , meg nem tolt fel :)
  • tomo
    bocs ez hulyeseg, eszembe jutott, hogy volt valami problema ott, ami miatt tobbszorosen szamolta a peereket.
    szal ennyien nem hasznaltak, de mindenesetre jol ment az oldal.

ma itt sorba gyartjak az egyforma 10k embert regisztralni tudo oldalakat, ahelyett, hogy egy ilyet csinalnanak, ami kulonleges lenne, es mas celkozonseget celozna meg.
  • kulabácsi
    menny a majomra, én azt tudom neked ajánlani, ott nincs ilyen, normálisak az emberek, és segítőkészek a modok....
  • tomo
    Tracking 1,152 Torrents with 201,979 Peers (62,252 Seeders and 139,727 Leechers )
    Jelenlegi letöltések/Visszaosztások aránya (%) = 45%
    Összes regisztrált felhasználó 24,019

egyik utolsó statisztika az oldalról
    tehát kurva sokan hasznalták!
  • precision
    tényleg jó lenne egy nyílt oldal...amolyan mininova szerü, csak persze magyar
  • tomo
    vajon mikor csinál már valaki egy nyilt oldalt?
    azzal lehet mar csak betorni a régi torrent oldalk közé sztem.

csak neked atfogalmaztam.
  • jointeer
    jahogy a torrentben van üzlet is? :CCCcc
  • pedrohsi
    most dobtak ki az Endlessről - megsértődött a magát moderátornak tartó vakarcs, mert felhívtam a figyelmét, hogy néha gondolkodni is kéne (halott torrentnek nyilvánították az egyik feltöltésem, mert hajnal 1 és reggel 8 között nem szídeltem)

Nekiállok keresni valami normális oldalt, ahol értelmes emberi lények tanyáznak
  • tomo
    hát figy. van aki nem ugy gondolkodik mint te, es seedel nyilt oldalakon is. ( az a bizonyos magyar oldal se halt ki seedhiany miatt )
    2. a regelos oldalaknak az a baja, hoyg egy ido utan bezarjak a regisztraciot, mert akármi okból. (es egy csomo dupla account, meg egy csomo nem hasznalt account terheli oket)
    ezt lehetne kikerulni egy regisztraciomentes trackerrel.

hát figy, ez a nagy helyzet.
  • kulabácsi
    hát figy ide nyugodtan lehet regelni, szal sztem nem kell nyílt oldal!! jobb ez így, legalább át lehet látni a dolgokat, és ha nyílt lenne, ki seedelne?? mert én nem szoktam ilyen oldalakon maradni seedelni, úgysincs arány....
  • tomo
    a torrent oldalak piaca,
    milyen piac...eh
  • jointeer
    milyen piac?
  • tomo
    miért? eddig is volt egy majd 1 évig, vagy talán tovább is.
    torrent.dchub.hu
  • Met
    lehet a router kezdi megadni magát
  • Sonajk @:o)
    nem lenne hosszú életű
  • paul161
    Juhúúúú!
    Kidobtak engem is endlessről!!
    De még van account a tarsolyomba.
  • tomo
    lehet a router nem birja a sok aktiv halozati kapcsolatot, es eldobja magat.
  • tomo
    vajon mikor csinál már valaki egy nyilt oldalt?
    azzal lehet mar csak betorni a piacra sztem.
  • icespeakyy
    igen
  • Met
    router van?
  • icespeakyy
    udja vki miért szakad meg állandóan a netem...azt tudom h nem a szolgáltatóval van a gond vmiért a windows csinálja..vki pls help... a letöltésem is így állandóan megszakad...
  • Kori
    comet 0.67-ről hallottatok valamit?

érdemes feltenni vagy tiltják illetve nem javasolják
  • kulabácsi
    indúlt egy új torrent oldal, főleg a goa szerelmeseinek, de ugyanúg megtalálható rajta minden, szal filmek stb stb!! regelni itt lehet!!!!
  • jointeer
    mitmontál nekik :@-
  • mandm
    Pontosan a légkörrel van baj. Nyitnak egy fórumot, ahol van egy Szabályok topic, azzal a céllal, hogy a szabályokról beszélgessünk, véleményt mondjunk és a fórumokra jellemzően esetleg vitatkozzunk. Na itt mertem véleményt mondani, tanácsot adni, erre az első válasz egy k..va anyád-os, sértődött hozzászólás volt az egyik tulajtól. Szó, szót követet, két nap múlva már nem kellett többet seedelnem az E-re.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Nekem csak az az egy problémám van velük, hogy b*sznak válaszolni a privát üzenetekre (meg a gyakori leállások, belassulások sincsenek ínyemre, de ez mellékes)
  • kulabácsi
    jah ez is egy megoldás...
  • Duddits
    Erre van egy megoldás. Nem kell bemenni a Hozzászólásokhoz. Én se megyek soha, max megköszönni.
  • kulabácsi
    há nem vágom, engem figyelmeztetés nélkűl dobtak a csába...meg vhogy a légkör is elég rideg nekem, nem szeretem azt amikor vki feltol egy torrentet, és 20an fikázzák h ez mi a szar, nekik nem kell!!!
  • Duddits
    Nem tudom miért piszkáljátok E-t. Nekem eddig semmi bajom nem volt. Voltam 0.3 alatt is, figyelmeztettek is, és nem töröltek, mert javítottam.

Írták többen is, hogy rosszul mennek fel az adatok. Nekem ezzel se volt még bajom.
  • nyami
    nm
  • Monoton
    Banner
  • Dévids
    tudnátok olyan oldalt mondani amivel torrentet tudok tölteni és sok seed-je van?
  • sufnituning
    Én is uTorrentet használok és nekem tök jól megy!
    Ha nem indul a letöltés akkor nincs seed, ezt egyébként ki is írja! Kiírja a torrent nevét, a méretét, százalék, seed, peer, meg még egy csomó mindent be lehet állítani! Ha a letöltést elindítod akkor a torrent neve előtt lesz egy kék lefelé mutató nyíl, és ha a seed 0, akkor szívás!
    Javaslat: csak olyan torrentet szerj le, ami mellett több seeder is áll!
  • Newfronter
    Ez teljesen változó, van amikor ilyen invalid üzeneteket küld a tracker, és nem jön a cumó. De azt javaslom hogy várj, egyszer beindul, meg ez seederektől s függ.
  • pelleri
    Köszi a választ,és a többieknek is thx
  • Dévids
    Valaki Legyen szíves leírni hogyan kell használni az uTorrentet mert nem tudom.Nem indítja a letöltést.www.torrentspy.com-ról töltök.mennyi idő alatt tölti le ?
  • r3ga
    kéne egy 3MB/3MB -s vonal mert 14-15kilóval nem túl jó feltölteni :(
  • lele
    nem tudok regizni, telle van...
    srácok még mindig keresek egy lapot, ahonnan sorozatokat lehet leszedni.. thx
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudja valaki hogy a majomparádés Staffot hol találom meg IRCen?