36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• ssolitude
    Nem hinném, hogy ez az "egyszer fenn, egyszer lenn" kategória lenne.Nem ezen múlik.Legalábbis más torrentoldalakon ilyet nem tapasztaltam.
  • sapkafej
    természetesen engem kis kitúrtak endlessről, bár ez pár hónapja volt.
  • kulabácsi
    áhh az endless mindíg ezt csinálja, nem is értem h miért töltenek még fel oda torrenteket...sztem ott szimpátia alapján hagyják fönn az opok a torrenteket, ami nevetséges...tipikus olyan emberek lehetnek akik végre kaptak egy kis "hatalmat" a kezükbe és most élvezik!! nem is töltök onnan, szal had élvezzék
  • tomo
    egyszer fent , masszor lent.
  • ssolitude
    Nem akarok nicket mondani, de velem az Endlessen tegnap ugyanez.És tutira jó volt a torrent,mire admin barátunk egy óra után úgy döntött hogy a torrent halott.Hagytam a búsba...
  • kulabácsi
    sztem ne foglalkozz velük, nincs értelme!! ha tényleg az endless volt (máshonnan ilyen panaszt nem hallottam) akkor röhögj egyet, írd meg nekik h csicskát, azt annyi
  • homokhat
    töltsd le a telepíthető változatát
  • Serpa
    én arra gondoltam, h oldalt (a topic szélén lévő fehér részen) kellene egy fel-le csúszó animációt csinálni, ahogy mész le v fel megy a szöveg is ...

de lehet, h hülyeség ...
  • mandm
    Tippelek: nagyon ismert magyar torrent az Endless!
  • nemzetes
    Megoldottam kösz!
  • Dottor Enzo
    Beállítások/Megjelenések
  • nemzetes
    Valaki megtudja mondani, hogy mi módon tudom magyarra bírni a uTorrent kliensemet?
  • Dottor Enzo
    Sziasztok, nem tom ide írhatok -e de elmondom mia problémám:

Egy nagyon ismert magyar torrent oldalomón történt az előbb velem:

"Ti aztán nagy faszok vagytok!!!!!!!!!

1. Törölték a torrentemet, hogy halott. Nem volt az SŐT 15 embernek töltöttrm fel.
    2. Ezt megírtam, elég dühös voltam mert stinte mindig velem csinálják ezt.
    3. Rossz minkát végzett az op ezt megírtam neki. (ez az igazság)
    4. Ő hibázott, erre nekem ad warn-t?
    5. Törlik a "jó" torentem (megint), warn adnak azérrt mert igazam van és mert nem végzik rendesen a munkájukat (ne vállaja el ha nem megy neki) És erre KEDVES **** Kiraktunk!! csak azért mert egyes emberek nem végzik a dolgukat és szegény emberrel kiba**nak. Az ilyen embereket kellene csak eltávolítani, az ilyen "janikat"

Hol az igazság és a becsület, az endless messze az biztos?

Szerintetel kinek volt/van igaza. Nekem vagy az aki ilyeneket tesz...
  • homokhat
    tracker frissítésért indokolatlanul (3percenként=warn)
  • balcsi70
    Pink-Im_Not_Dead-2006-SSR
  • tomo
    ahá, akkor az ssr biztos valami warez banda neve.
    mi az amugy amit szedsz?
  • balcsi70
    Hát én is azt kérdem hogy mi az az SSR mappa? Tehát ugyan ugy egy becsomagolt WinRar archivum 86Mb-t,végül az elöadó neve után irja hogy SSR.És mikor kiszeretném csomagolni kiirja hogy vagy ismeretlen,vagy sérült.Már a 3-helyröl szedtem le hogy ne ugyan onnan szedjem,de ezekszerint mindenhol szarul lehet fölrakva.(ez van)
  • Max7
    #8396 ????
  • Met
    lehet a topic hátterébe kellene beírni
    de mondjuk aki paraszt az pár sor szöveg elolvasásától ugyan olyan paraszt marad
  • tomo
    friss rar ral esetleg?
    mi az az ssr mappa?
    amugy lehet hogy hamis a file.
  • balcsi70
    Sziasztok.Már harmadik helyröl töltöttem le egy zenét(Rar-fájl),egyszerüen nem tudok mit kezdeni vele,nem engedi kicsomagolni,elöször gondoltam hibás,de 3-külömbözö helyröl töltöttem, és lejött végig. Egy SSR mappa.Tudtok erröl valamit?Miért nem engedi kicsomagolni? Kiirja hogy nem talált archivumot.
  • Littletiger
    Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy kinél lehetne érdeklődni Darkside account-tal kapcsolatban?
    Ugyanis egy nappal a regisztrációmat követően kizártak. Pedig nem csináltam semmi olyasmit, ami a szabályzattal ellentétes lenne. Mindössze letöltöttem egy filmet, majd letöltés után hagytam, hogy szedjék tőlem. Ment is a gép egész éjszaka. Erre másnap, amikor be akartam jelentkezni az oldalra, a "felhasználónév letiltva" üzenet fogadott. Nem értettem a dolgot, és ráklikkeltem az "elfelejtetted a jelszavad?" linkre, mire küldtek egy új jelszót, de azzal sem tudtam belépni. Most már teljesen össze vagyok zavarodva. Ha kivágtak, miért küldtek új jelszót, és azzal miért nem tudok bejelentkezni? És egyáltalán miért lettem kizárva? Kinél lehetne érdeklődni?
  • Dying Soul
    Meglehet :/
  • Serpa
    azt se vennék észre.
  • tomo
    hasznalj fejlettebb klienst, ha tenyleg a bittorrent et hasznalod, az eleg osdi lehet.
    www.utorrent.com
  • tomo
    blacktorrent mar nincs nyitva?
    1 hete regeltem, azota nem figyeltem, nezd meg.
  • McGrady
    áh, ez ment thx :)
  • Homeworld30
    F/L arány 0,4 lehet hogy ez kevés?
  • Dying Soul
    precision plz, 72-es piros betűvel írd ki a bannerba, hogy nincs meghívó, nincs kerskedelem :D
  • jointeer
  • Homeworld30
    Bittorrenttel töltök, amikor hazajövök észreveszem, hogy 20-30 mb után megállt, és azt írja hogy csatlakozás alatt. Mi hibáztam el?
  • kulabácsi
    kircsi engem is most üt meg a válltozás szele:D
  • ivjoe
    Lassan 2 napja megy az utorrent és 3,5 mega alatt eszik a memóriából. :D
  • kulabácsi
    jah nekem is, ami elég sok, az utorrent elvileg olyan 1 körűl....
  • Serpa
    megoldás
  • Magnumrolcsi
    Nekem 43 MB-ot "eszik" az Azu.!!
  • apac
    Endless egy kalap sz*r szerintem. Olyanokat kérnek amiket teljesíteni alig lehet.

Bithumen, Majom a király, mind a kettön a társaság normális. Ami a többi oldalon nem nagyon mondható el.
  • kulabácsi
    hát az első kérdésre nem tudok választ, de az igen sajna normális h ennyi ideig tölt, bár azért sok a 2perc, de mivel javas elég sokáig töltödik be, meg sokat is "eszik" szal én is váltok utorrentre, neked is javaslom, meg mindenkinek, van már magyar nyelvű is...
  • Schwarzenegger
    Sziasztok!Kérem aki tud segítsen.Letöltöttem az Azureussal egy 4GB-os cuccot több napja,seedeltem is már több napja,eddig ok.De egyszer csak észrevettem hogy a már készforrás cucc az Azureus alsó ablakából felkerült a felső ablakba ahol a még nem letöltött cuccok vannak és 75%-on áll és töltödik.Mintha visszamentem volna az időbe.De a legérdekesebb hogy a vinyon teljesen megvan a cucc a mappába.Egy ellenörzést lefuttatva megoldodott a probléma.Mitől van ilyen?Lemeztöredezettség vizsgálatot csináltam ,az megkavarhatja?De régebben is volt már ilyen de akkor nem csináltam lemeztöredezettség vizsgálatot.Másik:Amikor elinditom az Azureust akkor kb. 2 perc mig betöltödnek a torrentek és feláll(bejelentkezik) az Azureus főablaka,normális?ÜDV:Laci
  • Agy Halott #8415
    igazatok van teljesen az endless-el kapcs. en csak azert tartom fent az acc.-ot, hogy ha netalan vmi ritkasagot feltoltenek akkor azt le tudjam szedni!
    a BitHUmen-t is szeretem, mert nagyon gyors es a megjelenést nézve az első helyen vannak.
    a Majomparade meg RULZ!
    a BitGate-re meg csak feltolteni jarok, bar mar mostanaban ritkan!