36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#8495 nem lenne egyszerűbb ha ide leírnád hogy mi a problémád? sztem senkinek sincs annyi ideje/kedve ahhoz hogy egy segítségre váró embert még msn -re is felvegyen... -
rothfb #8494 Tud vki nekem segíteni, aki a bitgate-n van? Aki tud, annak ide írom az msn címem: [email protected]
Így fel tud venni. Fontos lenne! Előre is köszönöm! Akár ottani moderátor is lehet! -
#8493 Ezenkívül nincs más a listán, akkor valszeg az utobbi...csak félek, mert ugye nekem havi 20Giga a szabad ezért nem mind1, hogy mennyit töltök le, és attól féltem, hogy valami mást is tölt mellé, és csak fogy a korlátom... -
#8492 vagy több torrent van a letöltési listádban vagy nem egyszerre frissíti a cimsorban lévő sebességmérőt a statussorban lévővel -
#8491 Itt van...:) -
#8490 Miért?
-
moon21 #8489 hi!
hallottam egy Need For Speed nevezetű kliensről.
tudtok róla vmit?
vagy egy letöltési linket tud vki adni?
előre is kösz -
#8488 jah csak ez így meg nevetséges, de sztem aki csak most kerűlt be, és ezzel szembesűlt, annak van már "imádott" oldala, szal kb nem is fog onnan tölteni, én nem is teszem! kb meg sem nézem a kínálatukat sem, úgyis hasonló mint a többin.... -
#8487 Egyébként aláírom én is nektek, hogy valószínűleg a skyline-os főfejek a faszok. Én skyline-os voltam, kaptam egy hét warnt, amikor bekerültem, mert akkor volt az a szabály, hogy 0.4es arány alatt nem lehet abbahagyni a seedet. Nah hát istenem aludni is kell valamikor, estére mindig kikapcoslom a gépet, de megbasztak érte. Mondjuk auto warn volt biztos, de maga a szabály elég köcsög. Szerintem ez a mostani 0.8 alatti szabály is a skyline-os górék ötlete. Mindegy én leszarom. Átlagusernek kell lenni, nem sokat mutatni magad, postokat kerülni azt akkor nem szopatnak! Bár ez nem normális így. -
#8486 és ne is csereberéljen meghívókkal !! -
r3ga #8485 nekem nincs is :D -
#8484 hát mert már csak meghívóval tudsz regelni, de azt itt NE KÉRJ mert nem fgosz kapni.... -
mikiking #8483 a legujjabbbat
www.utorrent.com/download -
r3ga #8482 melyik utorrent verziót ajánljátok ? -
mikiking #8481 nem enged bemenii csak az jön ki hogy bejelentkezés vagy regisztr. nincs belépés, rámegyek hogy belépés és azt irja ki hogy le van zárva -
r3ga #8480 katt a fenti bannere ^^ -
mikiking #8479 hogy van a link ? www.majom.hu? vagy hogy légyszi -
mikiking #8478 honan lehet letölteni vagy milyen programhoz kell haszn.? -
r3ga #8477 a legpoénabb magyar torrent oldal xD -
Newfronter #8476 Egy szőrös állat, eléggé hasonlít az emberre, és vakarássza magát. -
tomo #8475 install verzioban beepitett.
nem istallosba utolag kell bemasolni. -
mikiking #8474 mi az a majom? -
r3ga #8473 utorrentben van magyar nyelv ? mert akkor lekapom :DD -
mikiking #8472 de az volt kiirva hogy seeders:19 60 peer ,vagy valami ilyesmi
és az utorrentbe csak 2 seeder van kiirva és 25 peer
miért lehet? -
r3ga #8471 én is majmot használom :) sokak nem szeretik de nekem bejön -
#8470 Mert nem seedelik?! -
mikiking #8469 csá mindenkinek, én a mininováról szoktam torrentet letölteni de miért csak 10kb/s-el tölti? pedig rendesen a net 120-130 kb/s-el megy, valaki segítsen légyszi -
#8468 isounton nem lehet vhogy úgy keresni h hány megáig vagy milyen kiterjesztés?mert így beírom pl. h Eminem és kiad albumokat többszáz megás videókat -
#8467 Köszönöm! PM ment! -
#8466 Neked van igazad! Nem csak az Endlesen, de nagyon sok helyen úgy gondolják, ha van már 30e vagy legyen csak 20e ember akkor 1 ember nem ember hanem nyüg! Ez a rossz gondolkodás mód és az ilyen torrent oldalakat kell otthagyni és nem is ajánlani! Sőt elmondani az ismerősöknek is, hogy okuljanak belölle! Hidd el féléven belül észre fogják venni, hogy valamit rosszul csinálnak mert az userszám visszaesett! Csak akkor már késő lessz! Enlesel meggyült a bajom kivágtak ok nélkül! Megkértem az ismerősöm, hogy irjon leWarnoltál és megfenyegették hogy ha tovább folytatja ki lessz vágva! Nem folytatom...... -
algopyrin #8465 Nem vagyok szakmabeli, de ez egész jó leírásnak tűnik: Protocol Specification. -
#8464 én is ezt mondom!! -
#8463 Az Endlessen az mod/admin team IQ lájtos faszparasztokból áll (tisztlet a kevés kivételnek) , én már rég nem töltök onnan, javaslom te is válaszd inkább a MAjomparádét, ott igazi emberek vannak!!... -
tomo #8462 tovabbra is a regi skylinerol erkezettekkel van a baj.
a regi endless "vezetok" sokkal elnezobbek.
ment is a para , amikor egyesultek, de azt mondtak, majd visszafogjak oket.
ugy tunik nem sikerult.
es rendkivul aggresszivan mondogatjak, hogy nincs endless, nicns skyline. biztos az ex skylineosok is erzik, hogy nem szivesen latott vendegek arrafele.
csak az ex endlessesek meg paraznak, hogy exskyline nelkul nincs oldal.
igy elneznek nekik mindent... -
#8461 lassan átlehet keresztelni a topicot "endless anyázásra".
-
ssolitude #8460 Természetes.Ami az egyik embernek az érdeke, az a másiknak a kínja.Nem lehet 6-8000 emberből mindenkinek a kedvére tenni.A világ már csak ilyen. -
tomo #8459 valszeg ok is ezt gondoljak , hogy nem szivatnak senkit.
de biztos lenne, olyan aki atkokat szor a nevedre.
egy dc op ezt nem kerulheti el :P -
ssolitude #8458 ehhh...Endless...Különben meg nem hinném hogy szivattam volna bárkit is. -
#8457 Wallace és Gromit mesefilmet magyarhanggal nem tudtok valahol? -
tomo #8456 hehe
arra gondoltam, hoyg dc n te szivattad a jonepet, itt meg teged szivatnak.