36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Csabesz6
    figyusztok 1.5Mbites netem van(kábel) utorrentet használok.Szerintetek hányasra állítsam a feltöltési határt(upload)?köszi
  • r3ga
    na kettőt találhatsz.. de nem is érdekel ha ilyen h*lyék akkor nincs mit tenni.. azért azt hozzá tenném hogy 1gigát se töltöttem le :(
  • Bankrupt #8534
    Ez hol történt?
  • r3ga
    Viszontlátásra!

Mivel két hétnél régebben regisztráltál, és az arányod 0.3 alá esett,
    ezért a felhasználói fiókodat töröltük! Good bye!

meg a k**** nádat
  • Magnumrolcsi
    Majmon meghívó eső volt?
  • precision
    ha már van bh -ra accod, akkor nyomj rá a szabályzat gombra, meglátod mit szabad és mit nem
    pl bh 'vezetője' is szokta olvasni ezt a topikot, és simán törölhetné az accodat (jogosan) mivel megszegted a szabályzatot
    de én voltam olyan kedves és kitöröltem neked a te érdekedben, hogy ne legyen problémád belőle...
  • Met
    Azért mert a többi ember gyökér neked is muszály annak lenned?
    Ha nagyon szívességet akarsz tenni akkor menj azokra a fórumokra.
  • kulabácsi
    privátban mindent szabad...
  • blade666ii
    Hi!

Csak az a para hogy hikáznak hogy adok meghívót de ha végignéznéd az összes ilyen fórumot mindenki " árul " meghívókat! És még ott vannak a feltöltök azoknak mindent szabad nem? Na ezt nemértem!" Mert ők sokat tesznek a Torrent világban..."! Én csak 1 szívességet teszek embereknek! Ha meg csaló az illető akit meghívtam azt úgy is bannolni fogják mert ott nagyon faszás a biztonság! Én se akartam itt parasztkodni, de hát ez van... Az emberekből sokminden kijön pillanatok alatt:) Na sorry!
  • jointeer
  • Dying Soul
    Viselkedj.
  • precision

Tényleg iqbetyár vagy...ha vkivel gondod van, egyből az anyját szidod. Mondhatni logikus és értelmes. Nemtom anyámnak ehhez mi köze van. Na mind1, hagyjuk a témát...fegyvertelen emberrel...
  • blade666ii
    Látom akkora paraszt vagy mint anyád! Lehet hogy egy kicsit erős....
  • mukika
    átnézi és már seedeli is - nem teljesen... be kell pipáni, hogy "megnyitás seedelésre". és tényleg azt a helyet kell megadni, ahol megvan.
  • kulabácsi
    fogod és törlöd a feltöltést uTorrentből, azt leszeded bithuról a torrentet és oda töltöd ahol már megvan, átnézi és már seedeli is! jobb megoldást én nem tudok...
  • Geeryy
    /lama kerdes on
    leszedtem egy alomanyt.be szeretnek allni egy masik trackerre seedelni,mit kell csinalnom?(utorrentet hasznalok,tudom is h hova kell beirni a trackercimet,csak nemtudom h honnan nezzem meg)bithura akarok seedelni ha lenyeges.
    szerk: eleg értelmetlen lett a kerdes elnezest.
  • homokhat
    ha te aktív vagy akkor csatlakozhat hozzád akár + - is
    van a beállitásokban egy teszt ott nézd meg .Fontos még hogy ne adjon mindig új port számot a kliens.
    Azt hogy kicsatlakozzon hozzád azt ip-cím tiltással meglehet oldani.
  • homokhat
    ez a te oldalad
  • Pistike1975
    Sziasztok!

Most cseréltem BitCometet Utorrent 1.5-re
    Ezzel együtt a szolgáltatóm is most állt át DHCP-re,megváltozott az IP-m is.

DHCP előtt BitComettel aktív voltam,és ezt láttam a Cometből is mert ha aktív csatlakozott hozzám akkor azt írta a kapcsolatnál hogy HELYI,ha passzív csatlakozott hozzám,akkor azt írta hogy TÁVOLI.

Kérdésem:
    Utorrentben van-e ilyen lehetőség h valami hasonló módon ellenőrizzem h aktív vok-e v passzív? Ergo csak aktívak csatlakoznak hozzám v a passzívak is?

Tudom,trackerek Peer lista,kiírja,de megbízhatatlan az adat,a trackerek fele passzívnak lát,fele aktívnak!

Valaki legyen olyan jó és segítsen!
    Előre is köszönöm!

• rothfb
    Na jó, most én is IQbetyár voltam. A bannerra volt eszem, de, hogy megnézzem kinek válaszolt Precision, ahhoz már nem. A lényeg, hogy vmi blade666ii-nek szólt a barátságos üzi, nem nekem.
    Bocs Precision!
  • rothfb
    Volt olyan kedves és segített vki. Köszönöm neki ezúton is! Tudja kiről van szó.
    Jut eszembe ez az IQbajnok izé nekem szólt? Mert a bannert láttam, de nem érteném mit tettem "rosszat".
  • jointeer
    megvolt, htx, nyúbi
  • Gyocsika
    Amit töltök az van hogy ugy 1.5% jön le 40-50 kb/s ezután pedig most így jön hogy le 8 kb/s és 15 kb/s fel mi lehet??
  • precision
    lehet hogy passzív vagy, vagy a seederek azok
  • Gyocsika
    Töltök le bitcomettel és van peer és seeder is de nem csatlakoznak lassan is jön lefele a cucc de többet tölt fel mint le ez miért lehet?
  • Dying Soul
    Kössbelém, htx.
  • jointeer
    nobb, igen, :C
  • Dying Soul
    Igaza van precision-nek.. Rohadt idegesítő mikor a százhatvankétezredik nobb jön be és nem égeti ki a szemét a 600*600-as banner, főleg a saját topikodban.

Ez kb olyan, hogy felfested a házad ajtajára, hogy ne csöngess és megcsöngetnek, azért is.
  • precision
    nem magam, a szabályokat
  • sapkafej
    de komolyan veszed magad
  • precision
    lehet.
  • Met
    azért az utolsó sor kicsit erős...
  • Met
    Csak olyan embert hívj meg akit ismersz, különben kénytelenek leszünk az oldalt bezárni!
    A meghívó felelősséggel tartozik a meghivottért!

Nem ismerős?
  • precision
    olvass már bannert te IQBETYÁR!
    ja és BH SZABÁLYZATOT!
    hogy halnál meg.
  • kulabácsi
    :))))
  • mandm
    A régi mondás új változatba: nőt és accountot nem adok kölcsön!
  • Met
    kérdezd meg a haverod, hogy mit csinált
  • rothfb
    Megcsípték megcsípték! De ezért én szívok! Ezt már nem lehet visszacsinálni és legközelebb jobban vigyáznék? Olyan nagyon, hogy senkinek nem adom meg az accountom! Vagy így jártam?
  • asdefge
    1.4-es arány, de kitiltottak. Lehet megcsípték a cimbidet....
  • rothfb
    Úgy néz ki, van vki, aki privátban is talán segít. Arról van szó egyébként, hogy ma reggel kiírta nekem, hogy account disabled. Nem értem miért, mert nem csináltam semmit. Nagyon fontos is volt a reg, mert a voyager sorozat miatt nyaggatnak és ez nagyon kellene. Van vki, akiben megbíztam és használta az accountom. Lehet, hogy ő csinált vmi hülyeséget? A lényeg, hogy nem enged be és ezért szeretnék segítséget kérni. Egyrészt miért, másrészt, ha visszakapnám a jogaim, megváltoztatnám a jelszavam, és vigyáznék az accountomra. Hát ez az én nagy problémám, végülis nem titkos. Ha vki segítene, nagyon hálás lennék. Fontos volt ez a reg, még akkor regeltem, amikor lehetett. :-(
    Ha segít bárki, előre is nagyon köszönöm!

rothfb (ez volt a felhasználó nevem is!)