36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#8577 senki sem fog válaszolni a kérdésedre, mert 1. értelmetlen zagyvaság, 2. ha értelmesen beírnád, akkor sem segítene senki egy anyázó iqfájteren...
mi van itt pár napja gyerekek...kész bolondokháza :) -
#8576 nem hiszem, max vmi progival, de ahogy olvastam már próbáltad, szal újra töltsd le... -
toza #8575 100% ig letoltodott filet nem "feladat torlese"hanem teljes torlodest eredmenyezo megoldassal toroltem...vissza lehet e vhogy hozni?!? -
tomo #8574 senki, a "kérdésed" ugyanis érthetetlen. se füle, se farka zagyvaság.
szal menj szépen és verd szét a gépedet, vagy üsd a falat!
jó szórakozást -
toza #8573 a kerdes az anyazas elott volt,ujra feltettem hatha vki meglattya es tud valaszolni,de inkabb belemkotnek nevecseges okok miatt...
en egy" nem " el is beertem volna....de kenytelen vagyok szolni apukamnak..
hol es mikor talalkozzunk hogy ezt "megbeszeljuk"???
egyebkent vki tud valaszolni?! -
#8572 lol
végre két szó amit le bírtál írni rendesen, grat :PP
lássuk a többit -
#8571 ha kurva anyázol valszeg mindenki le fogja szarni a kérdésedet, nem azzal fog foglalkozni, hanem h mekkora paraszt vagy! látom neked is magas az inteligenciád... -
#8570 nem osztogatnak meghívókat, születésnapja volt nemrégen, akkor kapott mindenki, egyébként nem lehet szerezni.... -
toza #8569 ez is sokat segit..kosz...
-
Thanatos #8568 kill, del, ban, destroy, htx... -
toza #8567 kurva anyad...
es egyebkent tudsz valaszolni a kerdesre?! -
#8566 majmon mi alapján osztják a meghívókat? 10es az arányom felnyomtam 20 Gigát és még mindig nincs egy sem -
#8565 má yóó... -
#8564 ciki -
#8563 normálisan is írhatnál, mondjuk -
#8562 nem nálam megfelelően működik a dolog... -
#8561 igen
az hogy mégegyszer megkérdezed -
toza #8560 100 bal lejott megalitot filet veletlen teljesen kitoroltem..ijenkor van e mod esetleg vhogy vissza allitani?! (handy recoveri fajl visszaalitoval nem sikerult,pedig del el torlot mapakat lehetne torrent mentesi konyvtarbol..)
van erre mego?! -
#8559 (mármint nem jön be az oldal normálisan (a belépésig igen de miután bepötyögöm a j/f nem jön be mert visszalép a belépésig)) -
#8558 nállatok is cigánykodik a bitzone? -
hcivicadam #8557 Nem tud senki egy jó magyar torrent oldalat? -
#8556 ezen forumon meg szerintem az a batárnagy kép ami felül van és oda van írva valami a meghívó kéréssel kapcsolatban... -
hcivicadam #8555 A baner az a kis reklámcsík!(szerintem) -
ssolitude #8554 Na jó, de mi az a banner?... -
#8553 nézd meg a bannert -
Bankrupt #8551 Nem tudja senki? Mert nem akarok kapni azért mert nem tudtam seedelni :| -
#8550 A végtelenről ti tudtok tölteni? Én se Azuval, se BC-vel, se uTorrentel nem tudok.
uTorrentben azt az üzit kapom, hogy "nem hozható létre kapcsolat, mert a célszámítógép már visszautasította a kapcsolatot" Ez még a karbantartással lenne összefüggésben? Mondjuk szvsz nem, mert elvileg már lehet(ne) tölteni az oldalról... -
#8549 Na egy ilyen oldalra már csak elvből se mennék vissza! Pusztuljon minden ilyen balfaszlámákból álló oldal... -
toza #8548 100 bal lejott megalitot filet veletlen teljesen kitoroltem..ijenkor van e mod esetleg vhogy vissza allitani?! (handy recoveri fajl visszaalitoval nem sikerult,pedig del el torlot mapakat lehetne torrent mentesi konyvtarbol..)
van erre mego?! -
Bankrupt #8547 Error: Tracker Response Error:Invalid info_hash (21 - %E0%15%BA%FF%EF%1BJ%A68%99o%8F%5C%5C%B42%F2%FD%02%ABj) in Tracker: http://revolution-alliance.com/announce.php
ezt miért írja ki a bitcomet amikor seedelni akarok? -
#8546 Az endless angol tesvtér trackere? -
blade666ii #8545 oink.me.uk nagyon komoly zene oldal! Én ott voltam 5 óráig! Leszedtem 4 zenét és kickeltek! Bementem chat-re és onnan is kick volt mer elvileg csaló voltam:S:S:S De amúgy nagyon jó!!! -
#8544 Ide lehet regizni?
Mi van ott? Jó? -
#8543 oink.me.uk -t használja valaki? -
#8542 Mit vársz tölünk mondjuk meg a jelszót?? Csak annyit tudsz csinálni hogy visszakeresed hogy honnan töltötted le ott kell lennie a jelszónak is ha ez nem megy akkor jöhet a del gomb. -
Thanatos #8541 töröld le... -
balcsi70 #8540 Sziasztok.Letöltöttem egy zenét,má nem tudom melyik oldalrol,vissza is töltöttem rendesen,kitöröltem a torrentjét,(tehát nem tudom melyik oldalrol),és most hogy ki akartam bontani,nem engedi ,jelszót kér a titkositott fájlhoz.mit csináljak ezzel? kössz a segitséget. -
r3ga #8539 nemtudom , nemrég törölték a peasnatokat most meg nézem és 30150 felhasználót látok :-O -
#8538 max feltöltési sebességed kb 80-90% -ára -
#8537 hogy minél gyorsabb legyen