36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• precision
    senki sem fog válaszolni a kérdésedre, mert 1. értelmetlen zagyvaság, 2. ha értelmesen beírnád, akkor sem segítene senki egy anyázó iqfájteren...

mi van itt pár napja gyerekek...kész bolondokháza :)
  • kulabácsi
    nem hiszem, max vmi progival, de ahogy olvastam már próbáltad, szal újra töltsd le...
  • toza #8575
    100% ig letoltodott filet nem "feladat torlese"hanem teljes torlodest eredmenyezo megoldassal toroltem...vissza lehet e vhogy hozni?!?
  • tomo
    senki, a "kérdésed" ugyanis érthetetlen. se füle, se farka zagyvaság.
    szal menj szépen és verd szét a gépedet, vagy üsd a falat!
    jó szórakozást
  • toza #8573
    a kerdes az anyazas elott volt,ujra feltettem hatha vki meglattya es tud valaszolni,de inkabb belemkotnek nevecseges okok miatt...

en egy" nem " el is beertem volna....de kenytelen vagyok szolni apukamnak..
    hol es mikor talalkozzunk hogy ezt "megbeszeljuk"???

egyebkent vki tud valaszolni?!
  • Met
    lol
    végre két szó amit le bírtál írni rendesen, grat :PP
    lássuk a többit
  • kulabácsi
    ha kurva anyázol valszeg mindenki le fogja szarni a kérdésedet, nem azzal fog foglalkozni, hanem h mekkora paraszt vagy! látom neked is magas az inteligenciád...
  • kulabácsi
    nem osztogatnak meghívókat, születésnapja volt nemrégen, akkor kapott mindenki, egyébként nem lehet szerezni....
  • toza #8569
    ez is sokat segit..kosz...

• Thanatos
    kill, del, ban, destroy, htx...
  • toza #8567
    kurva anyad...

es egyebkent tudsz valaszolni a kerdesre?!
  • [HUN]FaTaL
    majmon mi alapján osztják a meghívókat? 10es az arányom felnyomtam 20 Gigát és még mindig nincs egy sem
  • Kontrakcio
    má yóó...
  • Kontrakcio
    ciki
  • Met
    normálisan is írhatnál, mondjuk
  • kulabácsi
    nem nálam megfelelően működik a dolog...
  • Fyrex
    igen

az hogy mégegyszer megkérdezed
  • toza #8560
    100 bal lejott megalitot filet veletlen teljesen kitoroltem..ijenkor van e mod esetleg vhogy vissza allitani?! (handy recoveri fajl visszaalitoval nem sikerult,pedig del el torlot mapakat lehetne torrent mentesi konyvtarbol..)

van erre mego?!
  • Kontrakcio
    (mármint nem jön be az oldal normálisan (a belépésig igen de miután bepötyögöm a j/f nem jön be mert visszalép a belépésig))
  • Kontrakcio
    nállatok is cigánykodik a bitzone?
  • hcivicadam
    Nem tud senki egy jó magyar torrent oldalat?
  • precision
    ezen forumon meg szerintem az a batárnagy kép ami felül van és oda van írva valami a meghívó kéréssel kapcsolatban...
  • hcivicadam
    A baner az a kis reklámcsík!(szerintem)
  • ssolitude
    Na jó, de mi az a banner?...
  • mukika
    nézd meg a bannert
  • Bankrupt #8551
    Nem tudja senki? Mert nem akarok kapni azért mert nem tudtam seedelni :|
  • jAsOn VoOrHeEs
    A végtelenről ti tudtok tölteni? Én se Azuval, se BC-vel, se uTorrentel nem tudok.
    uTorrentben azt az üzit kapom, hogy "nem hozható létre kapcsolat, mert a célszámítógép már visszautasította a kapcsolatot" Ez még a karbantartással lenne összefüggésben? Mondjuk szvsz nem, mert elvileg már lehet(ne) tölteni az oldalról...
  • DjDano
    Na egy ilyen oldalra már csak elvből se mennék vissza! Pusztuljon minden ilyen balfaszlámákból álló oldal...
  • toza #8548
    100 bal lejott megalitot filet veletlen teljesen kitoroltem..ijenkor van e mod esetleg vhogy vissza allitani?! (handy recoveri fajl visszaalitoval nem sikerult,pedig del el torlot mapakat lehetne torrent mentesi konyvtarbol..)

van erre mego?!
  • Bankrupt #8547
    Error: Tracker Response Error:Invalid info_hash (21 - %E0%15%BA%FF%EF%1BJ%A68%99o%8F%5C%5C%B42%F2%FD%02%ABj) in Tracker: http://revolution-alliance.com/announce.php

ezt miért írja ki a bitcomet amikor seedelni akarok?
  • mandm
    Az endless angol tesvtér trackere?
  • blade666ii
    oink.me.uk nagyon komoly zene oldal! Én ott voltam 5 óráig! Leszedtem 4 zenét és kickeltek! Bementem chat-re és onnan is kick volt mer elvileg csaló voltam:S:S:S De amúgy nagyon jó!!!
  • kirol
    Ide lehet regizni?
    Mi van ott? Jó?
  • Amse
    oink.me.uk -t használja valaki?
  • StephenKing
    Mit vársz tölünk mondjuk meg a jelszót?? Csak annyit tudsz csinálni hogy visszakeresed hogy honnan töltötted le ott kell lennie a jelszónak is ha ez nem megy akkor jöhet a del gomb.
  • Thanatos
    töröld le...
  • balcsi70
    Sziasztok.Letöltöttem egy zenét,má nem tudom melyik oldalrol,vissza is töltöttem rendesen,kitöröltem a torrentjét,(tehát nem tudom melyik oldalrol),és most hogy ki akartam bontani,nem engedi ,jelszót kér a titkositott fájlhoz.mit csináljak ezzel? kössz a segitséget.
  • r3ga
    nemtudom , nemrég törölték a peasnatokat most meg nézem és 30150 felhasználót látok :-O
  • precision
    max feltöltési sebességed kb 80-90% -ára
  • Csabesz6
    hogy minél gyorsabb legyen