36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#8618 130van, ne néz hülyének pls:D
-
#8617 hát ha nincs seeder akkor igen... -
#8616 ez szerintem már túl sok ideje áll. Kábé egy óra óta. Ezis normális?
-
#8615 igen, mert van amit rosszúl tölt le, és ezért azokat letölti újból... -
#8614 majom a társaság miatt, bithu a gyorsasága miatt sztem, endlessel meg ne foglalkozz.... -
#8613 az normális, ha az Azureus szerint a cuccos, 3.59GB, de már 3,61-et leszedett?
Egyébként ugyanez a cucc, 99.9%-on áll, már 2órája. -
#8612 Elegem van az EL-SLből!!!! Töröltég e regemet és felfüggesztették a regisztrációt!!!
Szerintetek melyik a legjobb tracker??? -
#8611 nekem mind1! -
#8610 baromsag... jatekos topicoc tele vannak serialokkal meg kozvetlen linkekkel a crack -hez meg serial -hoz. azokert is fizetni kell. szoval... -
#8609 pfff és rteménykedjünk h nem olvassa senki olyan személy a fórumot, aki ebbe beleköthet!! vazz sztem az ilyet azért legközelebb priviben, mivel ezért a progiért is fizetni kell, szal most bűnt követtetek el!!:D -
paul161 #8608 Köszönöm srácok!!
Ezer hálám!!!!! -
#8607 rotty :D
fasza, meg a pass is ugyanaz :>> -
#8606 CETD-GTCX-O352-SAE2 -
#8605 cetd-gtcx-0352-sae2
-
paul161 #8604 Hello!
Tudom hogy nem teljesen idetartozik de azt szeretném megkérdezni, hogy cfos speed 106-ot használok és nem akar elindulni. Eddig ment kb 2 hónapig. Esetleg tudna valaki hozzá egy kódot adni??
Mégegyszer boccs az offolásért. -
#8603 nah passzívból aktívvá akarok válni(router mögül), a portforward.com leírásában az szerepel hogy be kell állítani a statikus ip címet. namármost futtatom a "cmd"-t, beirom ipconfig /all , és nem adja ki a t-online DNS szerver ipcímeit. enélkül viszont nem tudom beállítani az aktív módot, szóval valaki légyszíves a T-Online DNS szervereinek az IP címét adja meg (egy elsődleges és egy alternatív).
Az előbb leírt módszerrel lehet megtudni a 2 címet. -
toza #8602 nem igaz -
Thanatos #8601 a bitlord az egy bitcomet clone telebazsva reklámmal frissités nélkül, ergo semmit sem ér kb... -
Grusi #8600 Fogyasztói preferenciája válogatja, nade abbahagyom az offolást, elnézést -
#8599 Amúgy is egy iwiw meghívó értéke sehol sincs egy majomparádés meghívóhoz képest, a bh-ről meg ne is beszéljünk... -
mezeimodell #8598 HÉ, azonnyomban tegyétek ide fel a legprofesszionálisabb torrent kezelőt, a BitLordot! Miért nem látom a 3 "nagy" mellet? Az uTorrent vagy a BitComet tán többet tud és jobban áttekinthető mint a BitLord? Ez hátrányos helyzetű diszkriminiációXDXDXD -
Grusi #8597 Ertem, hello. -
Thanatos #8596 de, pofán csapunk, bye -
#8594 jó vagy!! én is kaptam 10et.... -
tomo #8593 hat nalam egy zsak meghivo keletkezett, modjuk ott voltam az indulasnal. -
#8592 jön a nyár és az ovis kockák egész nap a gép előtt ülnek és szpemmelik az esgét ^^
-Pistike, 2. osztályos jeles tanuló :))) -
#8591 azt nem vágom, sztem most adtak elösször, h utána mikor azt még sztem ők sem tudják:D -
#8590 és évente egyszer osztanak meghívót? -
#8589 jaa aszittem most volt májusba. 1 hónapja vagyok tag talán -
#8588 akkor passz!! mióta vagy tag? ez olyan 2 hónapja lehetett -
#8587 de tag voltam és 10 feletti volt az arányom:) -
#8586 jah valszeg akkor még vagy enm voltál tag, vagy nem volt olyan az arányod:S -
toza #8585 off
nem en offolok..hanem aki valasz adas hejett kotekszik..bocs.. -
#8584 hát én nem kaptam:/ -
#8583 jajj már az összes topikban ez megy vazze!! mi van az emberekkel? meghülyűl mindenki ha jön a nyár? érdekes! nah mind1 én is abbahagyom az offolást, remélem mindenki... -
#8582 toza fejezd be az offolást mert törölni foglak... -
#8581 -
toza #8580 kb 5 embernek van meg a file..akik havonta eccer tevettek fel hogy tolteni tudjam..
a cucc meg most kellett volna..na mindegy..ezert gondoltam hatha van itt vki aki jart mar igy es tud megoldas...azert kosz.
Met...utallak...gyere jaccuk le. -
#8579 -
#8578 "de kenytelen vagyok szolni apukamnak..
hol es mikor talalkozzunk hogy ezt "megbeszeljuk"???"
LOLLL
nem az oviban vagy, amúgy ha ezt meglátná apukád amit itt müveltél akkor valszeg kapnál egy akkora nyaklevest, hogy lefejelnéd a billenytűzetet