36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
Newfronter #9635 PM egy moderátornak. Az "Adminok figyelmébe" című topikban találsz admint. -
#9634 hmm hát a B betűs oldalról valszeg kitiltottak, mert nekem megy, az M betűs oldalon pedig trackerprobléma van, türelmünket kérik a hiba kijavításához... -
#9633 Megvolt..írni nem tudom, hogy tudnék, fórumra nem írhatok, más elérhetőséget nem találtam. -
ciccegőssanyi01 #9632 Nagyszerű program a Torrent! -
hellbringer #9631 Nem tudja valaki, mi történt a B betűs sorozatok oldallal (direkt nem írom ki a nevét, gondolom, úgyis egyértelmű), mert néhány órája a lapjuk helyett csak egy kitiltva feliratot hoz a böngésző, a M betűs oldal meg ugyan működik, de minden trackerjükhöz 0 seeder és 0 peerer van írva, és persze se a letöltés, se a feltöltés nem működik semelyik oldalról származó trackerrel sem. Ellenben, egy külföldi oldalról próbaképp egy tracker, ha lassan is, de tölt. -
#9630 Jah, nem értem miért nem írták ki a főoldalra is hogy ugyan mindenki új jelszót kapott, de mindenki kérjen magának újj passkeyt is... -
#9629 nyissd meg azt a portot a routerben amit az utorrent használ -
#9628 sziasztok
segitsetek lécce! ha ezt irja ki akkor mit és hogy csináljak?routerem van
elöre is köszi(utorrent)
ja az üzi amit kiir:"Nem lehet kapcsolódni.A tűzfal/router korlátozza a hálózati forgalmat.Nyitnod kell egy portot, hogy mások kapcsolódni tudjanak hozzád."
-
Newfronter #9627 Gondolom Passkey-t is változtattál.
Az utolsó lehetőség az hogy írsz a staffnak. -
#9626 100%, hogy csalják az arányomat betonon, valaki tölt a nevemben a megváltoztatott jelszó ellenére is vagy a staff szedi le az arányomat.
Na ennyit az istenkirály torrentoldalról. (N) -
tomo #9625 a nem regisztralt torrenteket toltsd le ujra ( torrent filet ) es ismertesd fel a gepeden meglevo darabot (force recheck, ujraellenorzes ) -
Ádám525 #9624 hali lenne 1 kis gond qtorrentet használok és az endleses torrenteknél váltogatja a trackereket és mindegyiknél valami hibát ir ki mi lehet a gond a torrent melett a jel piros de jön a cuc amit töltök de nem számolja az adatforgalmat ez miért van? ja és nem rég léptem be válaszotokat előre is köszönöm
-
#9623 Vannak elérhető seedek/peerek és olyanok akikhez aktulisan is csatlakoztál (egyértelmű melyik lehet a kissebb szám...).
Én is használtam régebben azureust, utánna ajánlották az utorrentet, kipróbáltam és fenn is hagytam. -
hellbringer #9622 Ez mondjuk, nem rossz ötlet, meg lehet próbálni, bár amiket töltök le, azok általában 10K alatti sebességgel jönnek, így rendszerint 10-20 torrentet is töltök, hogy a sebességet kihasználjam, és mire lejönnek, jó, ha 1-2 ember marad, akinek tölthetek fel, sokszor meg már senki, bár ez már igazából csak szervezés kérdése, hogy ne csak a letöltéshez találjak forrást, hanem a feltöltéshez is célt.
Mi a különbség a seed/peer és a seed/peer[all] között (bitcometben, ha jól láttam, azureusnál készforrás/ügyfelek néven fut a dolog)(természetesen az érdekelne, mi a különbség a sima és az all között, nem pedig a seed, peer)
Próbálkoztam azureussal, de mivel nem a c-re akartam telepíteni, így olyankor teljesen meghibbant (ezért is maradtam bitcometnél), a gombok, menü szövegek, gomb képek teljesen összezavarodnak olyankor, pedig próbáltam teljesen tiszta windowson is, de csak az alapértelmezett könyvtárban működött normálisan. -
#9621 Lekorlátozod a feltöltést 9Kb/s-re, letöltöd amit akarsz 3Mb/s-el, aztán ha lejött egy darabig nem kezdesz új letöltést, hanem leveszed a korlátot a feltöltésről és teljes sávval töltesz fel egy darabig. Ha már tűrhető az arányod megint letöltesz valamit teljes vással (korlátozott feltöltéssel) és így tovább... -
DanielGray #9620 Még kezdő vagyok a net "ösvényén"!:) Majd figyelek,csak
egyenlőre még nem tudom,hogy mire kell figyeljek!:) Mindenesetre....résen
leszek.:)Majd próbálkozom nem torrent oldalakkal,az eddig működött!
Mindenkinek thanx! -
hellbringer #9619 Ismerősök azt mondták, ha az azureusban kikapcsolom a végigkérdezés engedélyezését, azzal jelentős feltöltési sebességet spórolhatok meg, amit át tudok állítani a "tényleges feltöltésre". A kérdésem, hogy ez milyen hátulütőt okoz nekem, mert gondolom ha nem lenne hátulütő, akkor alapból ki lenne kapcsolva a telepítéskor. Sajnos egy vacak 2M/192K adsl-em van, míg a legtöbb torrent oldalnál megkötés, hogy 0.1 alatti arány a kirúgással jár (és bizony a 2M/192K még ez alatt az érték alatt van, de nem tudok mit csinálni, ha egyszer a szolgáltató csak ennyit ad, ráadásul ezért is sokkal többet kell fizetnem, mint kollégámnak a 2M/512K-ért, viszont a lakhelyemen csak ez elérhető). Ha ehhez még hozzávesszük, hogy a fentebb említett kapcsoló bekapcsolt állása mellett kb 10K feltöltésnél gyorsabb sebességet nem nagyon ér el a rendszer (pedig a tűzfal szerint 25 táján megy ki az adat)(cfosspeed használatával együtt), így az az elég kellemetlen helyzetem van, hogy vagy bőven fele alá visszafogom a letöltésemet (akkor viszont kérdés, minek fizetek egy ilyen netkapcsolatot, ha még a fele ilyen sebességűt sem használnám ki), vagy azt kockáztatom, hogy hamarosan repülhetek az oldalakról. Valamilyen egyéb tipp, mivel lehetne legalább a maradék 15K-t tényleges feltöltésre használni?
Más kérdés: az egyik oldalról töltögettem le, amelyikre nemrég rászálltak az érdekvédők, és mióta újra működik, több letöltésemre azt írja ki a kliens, hogy nem regisztrált torrent, pedig onnét töltöttem le, volt olyan, amit már 90%-ban. Ezen letöltéseket hogyan tudnám befelyezni? -
Thanatos #9618 aztmondta bárhova? külgyön már neki valaki egy meghivot valamilyen utlrexclusive kékosztriga bárba... :PPPPP -
#9617 Ilyen kérdést sehogy ne tegyél fel!
Igen, a banner neked is szól!! -
#9616 Nem szopatás az az SMSweb, ha még úgy menne mint 2 éve hogy elküldtél egy 700Ft-os SMS-t és 10 napig volt accountod több100Gb-nyi film stabil szélessávú letöltéséhez és nem napi 500Ft lenne és zárnák be őket 3 hetente mint manapság akkor a torrent felé se néznék...
Attól már csak a privát FTP a jobb, de az meg úgy megdrágult manapság hogy nekem nem éri meg. -
#9614 hmm én meg ingywen megszerzek mindent, te vmit benéztél sztem azzal az oldallal:))) -
#9613 nem biztos hogy kretén reagálás volt...
elég régen űzöm az ipart,de nem találtam még olyan /értelmes/ oldalt, ahová sms-t kellett küldeni.
téged vmi smswebbel szopattak be, legközelebb jobban figyelj!
PEACE! -
#9612 Amit te használtál az az SMSWeb volt, csak itt nincs server gép, hanem a szolgáltatást a torrentel müködtették. Pénzért kínáltak olyan szolgáltatást ami ingyenes, ráadásul megtévesztettek, mégha az oldalon leírtak igazak is lehetnek. -
DanielGray #9611 Ez egy nem kretén reagálás volt.:) Én is csíplek!:) -
#9610 hát ha akkora kretén vagy, hogy sms-ért használod a torrentet... -
#9609 Ha még idézőjelbe is teszed akkor már tényleg 1000-ret jelent egy kiló ahogy eleve kéne lennie... -
#9608 Lehet hogy csak rosszul számolt %_ot, ilyet nekem az Aureus csinált régebben. De lehet hogy hibásan töltött le pár blokkot és újrakezdte. -
DanielGray #9607 Köszönöm az infót!Küldtem 5 "kilóért" smst...és most
derül ki,hogy használhatatlan az oldal! Azt hiszem a torrent oldalakat messziről elkerülöm a jövőben. -
#9606 mért van az hogy ha a törrentem elérhetősége 1 egész alá csökken akkor az addig letöltött fájlok "megváltoznak" mert 97% 1 egész alá sülyedtem és 88%ról indul ujra... -
#9605 olvasgasd a fórumot, google, banner, vannak külföldi oldalak is
találsz oldal címeket, némelyikre lehet regelni, némelyikre nem de ha elég sok user kiesett akkor megnyitják kis időre, szóval türelem -
#9604 sztem nem lassu a bitlord. a max feltöltést vedd 6KB/s-ra -
DanielGray #9602 Hello mindenki!Teljesen véletlenül,nem tudná valaki megmondani,hogy miért olyan csiga lassú a letöltés a bitlord programmal? Vagy van valami "trükk"? Fingom sincs,hogy kell használni ezt a ..art?:)Minek a feltöltés opció,ha
csak letölteni szeretnék?
-
Zealot #9601 Sziasztok!
Nem tud valaki olyan torrent oldalt ahonnan videoklippeket lehet letölteni? DVD minőségben gondoltam. (privi)
Köszi -
oliverspy #9600 bhmen titeket beenged? -
#9599 Hát ezt nem kellene reklámozni, főleg, hogy Te csináltad. -
#9598 Nem látom be hogy egy 12 MP3 filet tartalmazó torrentből ha csakis a 3. sámot jelölöm meg letöltésre akkor miért a 11. és 8. szám megkezdése biztosítja hogy a 3. szám hibátlan legyen? :)
Lehet ilyen volt ez 1.5-el is, csak nem vettem észre. -
#9597 Ez most mi?? Országos invázió?? Mindenki a torrenoldalak ellen??? Vége a fájlcserélésnek ittho vagy ez csak ideiglenes (legalább a majmos megy:D) -
tomo #9596 az a valami nagyon gáz!
mondhatni siralmas. -
Reyes #9594 Ne aggódj, ez sztem direkt így van, hogy az adott fájlt 100%-osan letöltse. Nekem is így szokott lenni. -
#9593 ezert hasznalom en meg mindig az 1.5-oset! 101%-osan bevallt!