36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
zsotee #9675 b.gate 404 -
#9674 arra
thx -
swabo #9673 cás!
szerintetek miért nem tudok letölteni a bitzoneról?
elindítom a letöltést az utorrentel de nem indul el ( a letöltés jele piros nem kék). mindenhonnan máshonnan tudok tölteni csak onnan nem.
előre is thx -
#9672 de ha arra gondoltál h nálnuk megy e akkor jelentem h nem!!! -
tomo #9671 ja, van olyan, magyar is meg kulfoldi is. -
#9670 sorozat oldal?????????????????? -
#9669 ezta linket már néztem nem segitett asszem beszélek a programozoval -
#9668 köszi mindenkinek... -
#9667 vagy = vagyis -
#9666 link
tessék itt le van írva mit csinálj
az is oda van írva hogy a default (alapértelmezett) jelszó blank (üres) vagy nem kell beírni semmi jelszót csak rányomni a login -re
sok sikert -
#9665 kérdezd meg a programozó haverodat mi a jelszó. -
#9664 SMC7004VBR -
#9663 milyen routered van? -
#9662 nah elökutattam a dobozát és semmi papir nincs benne? most mit csináljak? oan lassan döcög igy az utorrent... -
#9661 háát...leszettem 2 manualt is de azt irja benne hogy alapbol nincs is password...áááááááááá nemigaz -
#9660 nem én csináltam hanem a programozó haverunk... -
#9659 Ha nem tudod a pass-t, hogy konfiguráltad be a routert? -
tomo #9658 a dobozaban, szekrenyedben stb.
vagy a gyarto weboldalan support/downloads/manual vagy hasonlo menupontban -
#9657 és a router manualt hol találom? -
#9656 router manualban bennevan, gondolom én laikus fejemmel...nem volt még sosem routerem...ha időközben megváltoztattad a jelszót akkor reset és visszaáll a default jelszóra, asszem -
#9655 khm......elnézést hogy itt láméskodok...de azta nyommer paswordot honnana rákbol szedjem elö?mien pasword ez?ahhoz kell hogy belépjek a routerhez -
#9654 köszi megnézem -
#9653 #9636 valaki? -
tomo #9652 www.portforward.com -
donatus13 #9651 tudja vlaki hogy kell gene6 ba jó ftp szervert csinalni
? -
#9650 lécce vki mondja el privibe hogy ezt hogy kell csinálni plíííz -
tomo #9649 vagy kuka elott meg megprobalhatod kerni , hogy tegye fel valaki! -
tomo #9648 az oldalrol sok torrent eltunt a leallas utan.
azokkal amik mar nincsenek az oldalon nem tudsz mit tenni.
annyit esetleg megprobalhatsz , hogy az endlessrol bithumenrol, vagy mas egyeb oldalrol fejezed be.
ha masutt sincs, akkor ennyi, kuka -
#9647 Hogy várnod kell míg rendbejön a tracker, vagy ha ez netán nem következne be a nem túl távoli jövőben (ami ugyan valószinűtlen) akkor más forrás után kell nézned és nekiálhatsz majd meghívót kunyerálni valakitől... -
Tockos #9646 Az meddig tarthat amíg a tracker beindul ,a DHT-m is be van kapcsolva de az se segít ugy se jon most ez mit jelent a jovore nézve? -
#9645 Mert le van álva a tracker, senki se talál új peereket, ha nincs más oldal ahonnan letöltsd amit akarsz talán próbáld még bekapcsolni a DHT-t a kliensben, hátha segít. -
Tockos #9644 Most nézem hiszen az majmon se seed se leech ez most miért van akkor hiába is várom a dolgokat.Mi tortént? -
Tockos #9643 Sziasztok utorrentet használok vagy 2 napja az emberszabásúról ha toltok piros nyíl jelzi a kliensben, amit toltok is le az is nagyon nagyon lassan jon olyan 1,2-vel,és nem 1egy két torrentent fájlt próbáltam van valami változás a ma....n
? -
hellbringer #9642 Megpróbáltam újra letölteni az említett, nem regisztrált torrenteket, de az oldaról is teljesen eltűntek, pedig tuti, hogy onnét töltöttem le őket, nem tudom, ki, mikor, miért törölte ki az oldal adatbázisából. Akkor ha jól sejtem, a részben letöltött fájlokat áthelyezhetem a lomtárba... és ez is csak az arányomat rontja, mert bár nem megyek semmire a letöltött fájl részletekkel, de a letöltést elszámolja a rendszer. -
tomo #9641 nem a passodat szereztek meg, hanem a passkeyed ( azonositokulcs) ezzel a betu/szam kombinacioval azonosit a tracker, es ha ezt megszerzik ( minden torrent fileban benne van ) akkor a te nevedben tolthetnek, anelkul, hogy a jelszavadat tudnak.
ne oszd meg a .torrent filejaidat soha, sehol! -
Reyes #9640 Na ezt én sem értem:) -
#9639 bocs hogy láma vok de azt hogy kell?esetleg privibe? -
hellbringer #9638 Ahh, szerencsére mégsem engem tiltottak ki a B-s oldalról, hanem csak egy tiltott ip címet kaptam meg. Azért volt furcsa, hogy ma mindössze csak a weblapjukat böngésztem még, nem töltöttem az oldalról semmit, aztán a gép újraindítás után meg hirtelen tiltólistán lettem. Anno már jártam így, amikor még dc-n voltam, hogy kiírta a hub, hogy több mint 200 nap banom van még valamilyen koko-box video megosztása miatt, holott még sosem volt a gépemen ilyen video, és olyan meghajtóm sem volt még sosem, amilyenen elméletileg megosztottam. -
#9637 Vicces, pont ilyen gondja van vki másnak is. Kb elküldték a picsába, hogy láma.
Én is több oldalon vagy reggelve, más névvel, más passal, mégis valaki tökreteszi az arányomat. Tehát lehetlen az, hogy E-n kitalálja pista passát és majd jóskáé pont passzol a betonon, mert kipróbálja.
Nekem az jött le az egészből, hogy örülnek a fejüknek, milyen jó arányuk van, aki meg rászorulna segítségre azt lelámázik. -
#9636 Tudna valaki segíteni Azureusban?
Megnyitom a torrent fájlt, egy albumból akarok csak pár számot letölteni, kipipálok pl 3 fájlt 15-ből, mégis le akarja tölteni mindet :(
Hogyan lehet ezt beállítani?