36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Agy Halott #9592
    Mar jopar napja nem muxik a Cinema Store Filmes torrent oldal! miert? Hatha Ti tudjatok!
  • jointeer
    htx
  • janos666 #9590
    Ajjajj, kicsit bugos ez az Utorrent 1.6 build 474
    Beállítottam hogy egy 6 filet tartalmazó torrentből szedjen le 2 filet. Errefel elkezdtett szedni 4-et is. Azt hittem csak én basztam el. Most egy MP3 válogatásból is csak egyetlen számot akartam leszedni, errefel nekikezdett 3-nak is.
    Talán ahhoz is köze lehet hogy úgy van beállítva (avi previev miatt) hogy a fileok elejét töltse elsőként, és ezt szerintem hibásan elkezdik "kihagyás" prioritású fileokra is...
  • rothfb
    NNaa, már frissült a tracker. Lehet, hogy ez a délutáni mysql hiba betett nekik kicsit, ezért ment ilyen nehezen. Mostanság nekik is van némi gondjuk-bajuk.
  • rothfb
    Nem itt töltök, hanem máshol, nem ezen a gépen, most ezért nem tudom megnézni, amúgy a kliens fut, mert mégegy oldalra seedelek, és ott látom, hogy frissül is, tehát a kliens ok lehet...
  • janos666 #9587
    Nem frissül a tracker, vagy olyan lassan hogy még nem ért oda hogy kiírja. Lehet a kliensed nem tud kapcsolódni, lehet hogy a tracker van túlterhelve... Nézz rá a kliensben a tracker státuszra és ha ott OK, akkor szerverodalon lesz késé/hiba...
  • rothfb
    Az miért lehet, hogy töltök, megy is hiba nélkül és azt írja ki a végtelen jelenleg, hogy nem futtatok egy torrentet sem?
  • Newfronter
    Útburkolat: Kis turelmet (vagy sokat)...

Szóval csak a szervert csinálják, nem kell megijedni, most van egy kis szünet. Ennyi.
  • Sonajk @:o)
    a "szurok" oldalon kívül megy ismét minden
    els-re is sikerült belépni :)
    úgy legyen
    ÁMEN
    :DD
  • McGrady
    tuti megjavítják, az endless viszonylag stabil oldal, nem hiszem hogy túl nagy kimaradás lesz
    hát nem igazán jó, de most ez van :(
    nm. ;)
  • McGrady
    jajjdejó :)
    köszi :)
  • mukika
    majom az megy az új címen....
    maki nálam üzemel
    többi stimmel :(
    ne aggódj, problémád jelenleg nem egyedi
    nálam is ez van
    hiba tehát nem a te "készülékedben"
    majd csak +javul
  • McGrady
    hello, nemrégiben mindenkinek meg kellett változtatnia a jelszavát az Endlessen, ok, énis megcsinálom, ment is, aztán most be akarok lépni, nemtok bejelentkezni a jelszavammal. mondom, akkor kérek megint egy jelszó emlékeztetőt, de aszondják nincs olyan email mint az enyém :S kibasztak volna? nem csináltam semmi törvénybe ütközőt, az arányom is 1 felett volt...nemértem...akinek van accountja meg tudná nézni hogy nála megy-e? köszi
  • oliverspy
    Se majom, se endless, se bithumen? Ááááááááááááá
    Daraboban vagyok
  • Newfronter
    Kis turelmet...
  • tomo
    az is beszart.
  • grebber
    A legjobb oldallal mi lett hirtelen?
  • Agy Halott #9571
    ok, csak kivancsi voltam, mert a tracker fut!
  • tomo
    probalj ki egy live linuxot ( vagy egy cdrol futo windozt ).
    ha azzal se megy, akkor a szolgaltatod lesz a ludas a dologban.

(vagy kerj kolcson egy havertol egy gepet. es probald ki nalad.
  • mandm
    Valszeg, MySql Hiba
  • Agy Halott #9568
    ...és az endless-szel mi van? "MySQL Hiba."
  • nyx
    igen azt is próbáltam!
    a win reinstallon kívül valakinek ötlet?
  • mukika
    semmi különös.... megy. ha idáig nem tetted meg, akkor most üsd át a címét .org-ra.
  • jointeer
    bitgate-tel mivan
  • kulabácsi
    ha jól értettem a tűzfaladat kiütötted és úgy sem megy?
  • nyx
    nem , korábban azt volt fenn, egyszer(pár hete) azzal is csinálta ezt, aztán magától megoldódott, de itt nem akarom ezt megvárni, meg nem is biztos hogy megoldódik a dolog. ja és bitcomet, azureus ugyanezt csinálja. most megpóbálok egy olyat, h az én általamleszedett nekem le nem iduló torentet más gépen megpróbálom elindítani. más 5let?
  • tomo
    utorrent 1.5 tel mukodik?
    ha igen hasznald azt, majd kijavitjak
  • nyx
    az mitől van hogy a klinesemben (utorrent 1,6)a frissítésig résznél csak azt írja frissítés, a letöltési csík piros, azt iirja h a peer megszakiította a kapcsolatot, más külföldi torrent letöltése egy idő után elindul, csak lassan. Az utorrent port tesztje hibátlan, a trackert letöltötem újra, generáltam új paskeyt, de nem idul el a cucc, pedig friss anyagról vany szó, van seeder bőven. DHT engedélyezve, upnp - t kilőttem.
    valami guru segítsen köszi
  • StephenKing
    Talán kérsz egy jelszóemlékeztetőt
  • technodome
    CSaó.
    olyan gondom van h a majomp-re voltam regisztrálva de ugye az átköltözött máshova, ott pedig nem fogadja el a nevet és a jelszavam. Ilyenkor mit lehet tenni? Help
  • janos666 #9558
    Bár ha kézileg megcsinálod az undeclockot bios setupban akkor bármilyen elketyeghethet silent módban. De annyit zerintem nem ér...
  • janos666 #9557
    2Gb-z P4-nél ez nemfog menni. A legegyszerűbben nforcos AMD-knél valósítható meg. Ott Athlon64-nél már van Cool'n'Quiet, meg nvidia féle ntune, amivel még lentebb lentebb lehet beállítani silent módot, aztán pl. SpeedFan-al lentebbvenni a ventilátorokat. A monitort meg kézzel vagy windowsos energiatakarékossági beállítással lehet kilövetni.
  • tosatt
    Nem az enyém így nem tudom. De viszonylag új. Aszzem 2.0 Ghz proci. Intel Pentium 4. többet nem tudok.
  • janos666 #9555
    Milyen géped van?
  • tosatt
    Ezt hogy tudom megcsinálni??
  • janos666 #9553
    Konkrétan nem, kikpcsolt gép arámot em kap sok elemében, nemhogy működjön...
    Olyat tudsz megoldani hogy ha újabb fajta géped van hogy automatikusan silent módba áll a gép mikor pl. 1 órán át alig van terhelés. Lelassíthatod a ventilátorokat félgőzre ahol épp nem akadnak meg, leveszi a CPU órajelét és feszültségét, kikapcsolja a monitort. Így alig lesz zaj és ha az izgat keveset is fogyaszt.