36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#9592 Mar jopar napja nem muxik a Cinema Store Filmes torrent oldal! miert? Hatha Ti tudjatok! -
#9591 htx -
#9590 Ajjajj, kicsit bugos ez az Utorrent 1.6 build 474
Beállítottam hogy egy 6 filet tartalmazó torrentből szedjen le 2 filet. Errefel elkezdtett szedni 4-et is. Azt hittem csak én basztam el. Most egy MP3 válogatásból is csak egyetlen számot akartam leszedni, errefel nekikezdett 3-nak is.
Talán ahhoz is köze lehet hogy úgy van beállítva (avi previev miatt) hogy a fileok elejét töltse elsőként, és ezt szerintem hibásan elkezdik "kihagyás" prioritású fileokra is... -
rothfb #9589 NNaa, már frissült a tracker. Lehet, hogy ez a délutáni mysql hiba betett nekik kicsit, ezért ment ilyen nehezen. Mostanság nekik is van némi gondjuk-bajuk. -
rothfb #9588 Nem itt töltök, hanem máshol, nem ezen a gépen, most ezért nem tudom megnézni, amúgy a kliens fut, mert mégegy oldalra seedelek, és ott látom, hogy frissül is, tehát a kliens ok lehet...
-
#9587 Nem frissül a tracker, vagy olyan lassan hogy még nem ért oda hogy kiírja. Lehet a kliensed nem tud kapcsolódni, lehet hogy a tracker van túlterhelve... Nézz rá a kliensben a tracker státuszra és ha ott OK, akkor szerverodalon lesz késé/hiba... -
rothfb #9586 Az miért lehet, hogy töltök, megy is hiba nélkül és azt írja ki a végtelen jelenleg, hogy nem futtatok egy torrentet sem? -
Newfronter #9585 Útburkolat: Kis turelmet (vagy sokat)...
Szóval csak a szervert csinálják, nem kell megijedni, most van egy kis szünet. Ennyi. -
#9584 a "szurok" oldalon kívül megy ismét minden
els-re is sikerült belépni :) -
#9583 úgy legyen
ÁMEN
:DD -
#9582 tuti megjavítják, az endless viszonylag stabil oldal, nem hiszem hogy túl nagy kimaradás lesz -
#9581 hát nem igazán jó, de most ez van :(
nm. ;) -
#9580 jajjdejó :)
köszi :) -
#9579 majom az megy az új címen.... -
#9578 maki nálam üzemel
többi stimmel :( -
#9577 ne aggódj, problémád jelenleg nem egyedi
nálam is ez van
hiba tehát nem a te "készülékedben"
majd csak +javul -
#9576 hello, nemrégiben mindenkinek meg kellett változtatnia a jelszavát az Endlessen, ok, énis megcsinálom, ment is, aztán most be akarok lépni, nemtok bejelentkezni a jelszavammal. mondom, akkor kérek megint egy jelszó emlékeztetőt, de aszondják nincs olyan email mint az enyém :S kibasztak volna? nem csináltam semmi törvénybe ütközőt, az arányom is 1 felett volt...nemértem...akinek van accountja meg tudná nézni hogy nála megy-e? köszi -
oliverspy #9575 Se majom, se endless, se bithumen? Ááááááááááááá
Daraboban vagyok
-
Newfronter #9574 Kis turelmet... -
tomo #9573 az is beszart. -
#9572 A legjobb oldallal mi lett hirtelen? -
#9571 ok, csak kivancsi voltam, mert a tracker fut! -
tomo #9570 probalj ki egy live linuxot ( vagy egy cdrol futo windozt ).
ha azzal se megy, akkor a szolgaltatod lesz a ludas a dologban.
(vagy kerj kolcson egy havertol egy gepet. es probald ki nalad. -
#9569 Valszeg, MySql Hiba -
#9568 ...és az endless-szel mi van? "MySQL Hiba." -
nyx #9567 igen azt is próbáltam!
a win reinstallon kívül valakinek ötlet? -
#9566 semmi különös.... megy. ha idáig nem tetted meg, akkor most üsd át a címét .org-ra. -
#9565 bitgate-tel mivan -
#9564 ha jól értettem a tűzfaladat kiütötted és úgy sem megy? -
nyx #9563 nem , korábban azt volt fenn, egyszer(pár hete) azzal is csinálta ezt, aztán magától megoldódott, de itt nem akarom ezt megvárni, meg nem is biztos hogy megoldódik a dolog. ja és bitcomet, azureus ugyanezt csinálja. most megpóbálok egy olyat, h az én általamleszedett nekem le nem iduló torentet más gépen megpróbálom elindítani. más 5let? -
tomo #9562 utorrent 1.5 tel mukodik?
ha igen hasznald azt, majd kijavitjak -
nyx #9561 az mitől van hogy a klinesemben (utorrent 1,6)a frissítésig résznél csak azt írja frissítés, a letöltési csík piros, azt iirja h a peer megszakiította a kapcsolatot, más külföldi torrent letöltése egy idő után elindul, csak lassan. Az utorrent port tesztje hibátlan, a trackert letöltötem újra, generáltam új paskeyt, de nem idul el a cucc, pedig friss anyagról vany szó, van seeder bőven. DHT engedélyezve, upnp - t kilőttem.
valami guru segítsen köszi -
#9560 Talán kérsz egy jelszóemlékeztetőt -
#9559 CSaó.
olyan gondom van h a majomp-re voltam regisztrálva de ugye az átköltözött máshova, ott pedig nem fogadja el a nevet és a jelszavam. Ilyenkor mit lehet tenni? Help -
#9558 Bár ha kézileg megcsinálod az undeclockot bios setupban akkor bármilyen elketyeghethet silent módban. De annyit zerintem nem ér... -
#9557 2Gb-z P4-nél ez nemfog menni. A legegyszerűbben nforcos AMD-knél valósítható meg. Ott Athlon64-nél már van Cool'n'Quiet, meg nvidia féle ntune, amivel még lentebb lentebb lehet beállítani silent módot, aztán pl. SpeedFan-al lentebbvenni a ventilátorokat. A monitort meg kézzel vagy windowsos energiatakarékossági beállítással lehet kilövetni. -
tosatt #9556 Nem az enyém így nem tudom. De viszonylag új. Aszzem 2.0 Ghz proci. Intel Pentium 4. többet nem tudok. -
#9555 Milyen géped van? -
tosatt #9554 Ezt hogy tudom megcsinálni??
-
#9553 Konkrétan nem, kikpcsolt gép arámot em kap sok elemében, nemhogy működjön...
Olyat tudsz megoldani hogy ha újabb fajta géped van hogy automatikusan silent módba áll a gép mikor pl. 1 órán át alig van terhelés. Lelassíthatod a ventilátorokat félgőzre ahol épp nem akadnak meg, leveszi a CPU órajelét és feszültségét, kikapcsolja a monitort. Így alig lesz zaj és ha az izgat keveset is fogyaszt.