36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#9716 tudsz olvasni? -
#9714 Csak Te! -
swabo #9713 csak én vagy senkinem tud belépni a bitzónra? már 4. jelszavamat kérem le de azzal sem enged be:( -
tomo #9712 en igy kerdezek ra.
a koritessel csak nevelo szandek nyilatkozik meg.
ha csak siman megkerdem, akkor sosem fog tudni kerdezni.
csak nyafogni, hogy "ööö nem műkööödiikkk ! miééé? öööö " -
#9711 de azért neked sem kellene mindenkinek egyből a torkának ugrani!! nem lenne elég annyi, h rákérdezel h mire is gondol pontosan? -
tomo #9710 nem vetted eszre , hogy azert sem kapsz valaszt, mert nem tudjuk kitalalni, hogy mirol vartyogsz?
( honnan a kisujjunkbol szopjuk, hogy neked mifele tuzfalad van es mifele nevrol beszelsz? he? vazz )
ne nyivakolj, hanem adj infot es kerdezz tisztessegesen... -
#9709 jah tényleg nem lehet:S -
#9708 hmm sztem semilyet, vagy a torrent kliensed nevét, ha azt kérded amire gondolok, akkor tök mind1, ha nem akkor ontosítsd létszi... -
#9707 Nem lehet már mailt váltani. De gonolom jobban vigyáznak ezután hogy ne kelljen megint ilyen automatikusan újragenerált jelszavakat osztogani, és nem vagyok felejtős típus, azzal nem lesz gond hogy nem emlékszem rá... -
#9706 lécce vki -
#9705 asszem h a mailcímet azt lehet utólag válltoztatni, de nem biztos...nekem még amikor regeltem el-re akkor pl 1 hét után jött meg a visszaigazoló mail citromailra, meg freemailra is, de adiggra már gmailesen is regeltem:D arra kb 1msp volt míg megjött, sok helyen érdemes külföldi címmel regelni!!! -
#9704 Azzal vigyázz. Nekem hotmailes címre küldtek ki meghívót és regelésnél azt mondta hogy hibás e-mailcímet adtam meg. Külön moderátor kellett hogy beregeljen, de végül a hotmailos címem maradt (jut eszembe rólad hogy nem tudom mit baszok majd neki ha neadjisten hasonló helyzetbe kerülök majd valamikor mint most te, remélem más gondod van...) -
#9703 már belevertem:))) -
tomo #9702 volt akinek tobb napba telt.
amugy tudsz mast csinalni mint varni?
esetleg a fejedet a falba verni? -
#9701 ja úgy 4 órája -
tomo #9700 majd odaer egyszer , varj turelmesen. -
#9699 msn.com-ra kérem de a link eljön csak az új jelszó nem -
tomo #9698 freemailre nem megy ki a level , meg vipmailre meg mittomenhova.
vagy spamben van. -
#9697 Az El-en folyamatosan kérem a jelszó emlékeztetőt de egyszersem kapok választ pedig írja hogy a mail elment
mi a jó büdös fanc van ezzel??????????????,,, -
#9696 2.4.0.2-es van, a megnyitáskor csak azt jelölöm be amelyik kell, a listába ki is írja hogy normál rangsor a megjelöltekre, amelyiket nem jelölöm arra meg hogy ne töltse le, mégsem jó. A kiválaszottakat letölti, és amikor végzett, nem "megy le" az alsó mezőbe hogy kész a letöltés, így nem tudom felfelé tölteni rendesen, mert a maradékot akarja leszedni :( -
#9695 ja és a darkside is kellene -
#9694 az EL címét léci valaki
megkellett ghost-olni a rendszert és elfelejtettem:( kimenteni -
#9693 és ott a tűzfalnál a port számon kivül van olyan hogy név.oda mien név kell? -
#9692 köszi
-
tomo #9691 szamitogepeden levo tuzfalon is at kell engedni a port forgalmat.
2. routeren mind udp ,mind tcp protokollt tovabbitsd! -
#9690 mi is azt látjuk amit te...nem tudunk többet -
rothfb #9689 Vki nem tudja véletlenül mi van a bit....-tel? Már fél napja azt írja, hogy még 25 perc... -
#9688 nah sikerült portot nyitni(megkérdeztem jelszo)jeehálás köszönet...
most csak azt irja az utorrent: nincs bejövő kapcsolat.ha nem vált az ikon zöldre, az hálózati hibát jelenthet -
#9687 Ha a legújabb van fent, akkor megkérdi, melyik fileke töltse le, ha régebbi, akkor a pioritást állítsd not to download -ra azoknál, amik nem kellenek. -
#9686 milyen az oldalon az arányod?ha 0,4 alatt akkor csak seed -
tomo #9685 pl vinyok -
marcio mela #9684 Az IDE drives micsodák? -
#9683 menjen vissza arra az oldalra ahonnan leszedte a file-t és nézze meg ott, ha lehet kommenteket hozzáfűzni a torrenthez akkor nézze meg ott mert lehet másnak is kellene a jelszó -
csaby40 #9682 köszönöm hogy megpróbálsz segíteni de nem találom a keresett kódot sehol,esetleg valami bővebb infód volna?az oldal neve nem jött be sajnos........ -
#9681 Most meg jó :) na mindegy ! -
#9680 Szöröstestű ösünk oldallal mi van? -
#9679 a torrent oldalon fenn kell h legyen, de állt. az oldal címe a kód... -
csaby40 #9678 sziasztok,valaki segítsen legyen szives.letöltött az ismerősöm egy koncertet valamelyik torrent oldalról,és a kicsomagoláskor valamilyen kódot kér?hol lehet ezt megszerezni,vagy mi a teendő ebben az esetben?légyszi segítsetek......köszönöm -
#9677 Sziasztok!
Felteszem mégegyszer a kérdést:
Tudna valaki segíteni Azureus beállításban???
Megnyitom a torrent fájlt, egy albumból akarok csak pár számot letölteni, kipipálok pl 3 fájlt 15-ből, mégis le akarja tölteni mindet
Hogyan lehet ezt beállítani? -
#9676 nem 404 hanem kis türelmet...nemugyanaz