36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
tomo #9963 mdo
javaslom neked, hogy eMule nevu programmal toltsd le a filmet.
http://www.osloskop.net/r/11813.html
ezen a linken talalod az ed2k linkeket, amiket az emule tools paste ed2k links menupontjaba masolva tudod tolteni.
torrentrol valoszinuleg lassabban szedned le , ha egyaltalan sikerulne, innet viszont 100% hogy meg tudod szerezni.
a torrent tel csak a feliratfileokat szedd le, ha mashonnet nem tudod azokat megszerezni.
az emulet innet toltheted
http://www.emule-project.net/ -
#9962 0 seeder
seeder az az ember akinek már teljesen leért a cucc és már csak felfelé tölti
két dolgot tehetsz, vagy vársz hátha jön seeder (ami ilyen nyilvános trackereknél szinte esélytelen) vagy keresel egy másik torrentet ahol van seeder...katt a bannerre van ott pár külföldi nyilvános tracker címe, egy-két torrent kereső, stb. -
gergelyanevem #9961 nincs akitől tölthetnéd -
mdo #9960 Ez van:
-
#9959 áááá koszi, erre nem gondoltam, pedig kézen fekvő! -
#9958 naná megvolt, koszi! -
#9957 piros a kis pont mellette?? látja a trackert? -
mdo #9956 Köszi!
És ha nem megy a letöltés, mit tegyek? Valami beállítás? -
#9955 best -
#9954 még én is csatlakozom:) -
ent #9953 Csatlakozom... -
#9952 ezt töltsd -
#9951 Persze, x264-es kodekkel 768p-s felbontásban, DVD-re méretezett bitrátával. -
mdo #9950 Hy!
Én most szeretnék elkezdeni torrentet használni, mit töltsek le hozzá, melyik kliens a legjobb, melyik honlapról?
Köszi a segítséget! -
#9949 vanmit -
#9948 Hát az jó lett volna. Na mindegy. Köszi a segítséget. -
#9947 Mégis mit vártál egy nemrégen megjelent moziba játszott filmtől?
7.1-es hangal HD képpel DVD-t? -
#9946 egynelőre sztem nincs magyar!!! -
#9945 Köszi sikerült megcsinálni, de sajna elég trágya a videó minősége. Nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni a filmet lehettőleg magyarul? -
#9944 Köszi mindent. Amúgy srt -
#9943 én bsplayerrel szoktam
azzal be tuod rakni a feliratot -
#9942 Esetleg VobSub... ^^ -
gergelyanevem #9941 srt felirat? (ha igen akkor legyen ugyanaz a neve mint a fájlnak, és elvileg megy) -
#9940 Tidom nemide tartozik, de most ide írom, bocs. Leszedtem (torrentel) a Karib-tenger kalózai 2őt angolul aviban és van hozzá felirat. Kérdés, hogy azt én hoy a fenébe tudom használin? Légyszi válaszoljatok. -
#9939 jahogy aszfalt, sry akkor félreértettem, azhittem a végtelen -
baddeni #9938 Hali Barátok Közt részeket honnan tudok szedni........... tudom gáz de egy mostani rész kellene...
Előre is köszi -
#9937 akkor nem tudom mi lehet a gond mert ők passkey alapján azonosítanak!
ezt ird be a link után: userdetails.php?id=2 1-es id nem létezik meg 0-ás se :) ez egy admin de figyeld a jelenlévő felhasználókat ott a szinezett nevűek a stafftagok!
Bye: Max7 -
Zealot #9936 PRE-ről tud vki vmit miért nem megy? -
#9935 ha most nem tölt akkor most cserélj passkey-t és jelszót -
#9934 Köszöm mindenkinek a segítőkészséget! -
#9933 Ez nekem uj! Most Te a "végtelenről" beszelsz, hogy feltorték és az ottani accokat tették ki publikusra? Nekem nem a "végtelennel" van bajom, hanem a "magyar aszfalttal"! Azt meg ugy tom, meg nem torték fel!
egyebként már jelszot es passkey-t is valtoztattam, de egyik sem segített, most 13.73 a letoltési arányom, vagyis pont 2.5 GB-ot toltott az accommal a kis genny... pont ekkora a merete a LOST-nak!
A lényeg, hogy most nem tolt!
Max7 - egyebkent, ha télleg IP alapján ezt igy be lehet szopni, akkor nagyon lámák, ebben igazad van, amugy dinamikus az IP-em van és erre az egyre nem gondoltam, hogy valtoztassam... -
#9932 Sajnos ez az az oldal! En ott egyíetlen tulajt sem ismerek; a tobbi oldalon van olyan link, hogy STAFF és ott fel van sorolva a sysop, moderátorok, VIP-ek; stb., de itt, ezen az oldalon sehol nincs semmi feltuntetve, hogy kapcsolatba tudnek vkivel lépni!
Esetleg Te tudsz nekem mondani? -
#9931 Az nem lehet, hogy valaki lenyulta a user/pass -odat? Egy ideig kintvolt (v. tán még most is kint van) jópár elsl user felhasználóneve és jelszava, mikor picit meghaxoltál az oldalt...lehet a tiéd is pont ott fentvolt és onnan nézte ki valaki. Szóval mindenképp változtass passwordöt is, és passkeyt is ujfent. -
rakodo #9930 Valaki tudja mit jelent a torrent elött lévö piros x? A cucc látszólag ugyanugy jön le... -
#9929 ez nem tudom milyen oldal, de nyugtass meg hogy nem a bit*umen!
itt a problémát az okozhatja hogy a trackerük ip alapján azonosít és van egy olyan user akinek ugyan az az ip-je mint neked tehát ha tölt le akkor azt neked is jelzi az oldal!
Ha ip alapján azonosít az oldal akkor kérhetsz új passkeyt hiába frisít a server mert az ip-tek nem változik! ezt a hibát el kell mondani egy tulajnak hogy ne legyenek már ilyen lámák!
ha dinamikus ip-d van próbálj váltani ip címet!
Bye: Max7 -
#9928 jah mázlid van!!! -
#9927 Jéééééé, főleg "erre" az oldalra nem jellemző! Grt! -
#9926 na ezt se gondoltam volna. "reklamációm" után kb 5 perccel visszaállítottak!!! és elnézést is kértek, ami ugye M.O.-on nem annyira jellemző!!!
thx!
-
#9925 bármi elképzelhető, mivel az utóbbi időben 2xer vagy 3xor is "nullázták" a passokat, a "sorozatos visszaélések miatt".
ugyanennek lehetek éni s az áldozata. engem is kibaxtak dupe miatt, holott semmi ilyen nem történt, főleg, hogy ma gépnél se voltam. cimbin keresztül üzentem pár górénak. de sztem xarnak rá, hogy +- 1 user ide vagy oda... csak idegesít, hogy töltöttem is fel, ráadásul járattam a gépet napi 16 órát(minimum), és legalább nyomattak volna 1 warnt, és akkor ugye rá lehetett volna kérdezni mi miért is van. nem az hogy kibaxnak, azt ennyi... -
#9924 ÁLLJ! naná, hogy nem ugrálnék, ha én lennék a hibás, de nem, mert:
-már vagy 2 honapja nem DC-ztem
-SOHA nem toltottem le a LOST torrent fajlját, ezért még csak veletlenul sem kerulhetett DC-re
-DC-ben csak 1 mappa van megosztva és nem az egesz meghajtó, az ilyenekre ügyeltem mindig
-passkey-em SOHA nem adtam ki
Ezert vok felhaborodva, mert 101% hogy nem az en hibambol kifolyolag tortent ez!
...akkor megis hogyan?
Az elkepzelheto, hogy vki probalgatta a kulonbozo lehetosegeket a passkey-el és pont rátalált? bár nem tom hany karakterbol all, (20-25?) azert azt eleg nehez eltalálni!