36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Agy Halott #9923
    Ez az a masik problemám, hogy hiaba kerestem az oldalon, semmilyen linket nem talaltam, hol a staffnak irhatnék ezzel kapcsolatban!
  • tomo
    az endlessen ezert teged siman kirugnak, ha megtudjak, hogy eloptak a passkeyed.
    jobb ha vigyazol legkozelebb, hogy ne ossz meg torrentet, es ne add ki a passkeyed sehogyan.

torodj bele, es orulj , hogy nem rugtak ki.
  • Met
    az oldal tulajainak szóltál már?
  • AdaKiller
    amíg le nem szedi sztem addig nem tudsz mit csinálni...
  • Agy Halott #9919
    koszi!
  • Thanatos
    vedd ugy hogy adakoztál egy jót :)
  • Agy Halott #9917
    Nem érted! Én soha nem toltottem le a LOST torrentet, de ennek ellenére megis a letoltesem kozott szerepel, hogy én azt toltom lefele!
    Magyarul vki az en accommal tolti lefele a LOST-ot az én káromra!

Már 3óra is eltelt azota, hogy passkey-t cseréltem, de meg mindig "töltöm lefele" a LOST-ot! Ez nevetséges!
  • AdaKiller
    engem ma azért baxtak ki az endlessről mert dupe-oltam vagy mi. jóhogy csak 1 logimon volt, azzal is vmi 25-ös arányom volt. és én is olyan szolgáltatónál vagyok, ahol asszem több mint 1000 ügyfél van 1 ip cím mögött...
  • precision
    uj passkeynel le kell töltened ujra a torrent file -t, mivel a torrent fileban is tárolódik a passkey, a régiben igy a régi passkey van, de ha lecsereléd ugye akkor az már nem jó, kell az uj, ezért szedd le ujra a torrentet
  • Agy Halott #9914
    ok az mar megvolt, de attol o meg tovabb tud tolteni!
    a masik, hogy hogyan lehetseges ez?
  • janos666 #9913
    Kérsz egy új passkeyt és kész.
  • Amse
    Tudja valaki, hogy Pocket Pc-s progikat melyik oldalról lehet leszedni?
  • Agy Halott #9911

Erre tud vki megoldast? Passkey-t mar lecséréltem!
    Én az oldalrol meg csak le sem toltottem a LOST.torrent-et, hogy netalan a DC-n megosztottam volna! [ennél okosabb!]
    Olyat ugye nem lehet, hogy en letoltok egy torrentet és F4-gyel a benne levő passkey-t átírom mas passkeyére?
    Esetleg vki tud segíteni?
    Olyat nem lehet, hogy kilőjjék azt, aki tolt az en accommal?
  • Thanatos
    pontosan ha... (ami elvileg hivatalosan kötelező lenne tudtommal, máskérdés hogy emg is teszik-e)
  • Agy Halott #9909
    "Kedves felhasználók! Apróbb hálózati problémáink akadtak, ahogy azt többen észrevettétek. Dolgozunk a hiba elhárításán, addig az oldal nem elérhető. Legkésőbb holnap ismét elérhető lesz a lap."

Már megint a végtelen... még a tracker is "unregistered torrent"-et mutat!
  • lck
    ha naplózzák
  • Thanatos
    jah sé itt a lényeg, mert a belső ip-nek meg megint ugyanugy tudják nézni az aadatforgalmát ... :)
  • Sonajk @:o)
    Jól mondod :))))
  • kulabácsi
    értem!! ma is okosabb lettem:))) köszi!!
  • lck
    Wlan hálozatoknál legtöbbször belső IP-je van a felhasználóknak ( pl.: ilyen hogy 10.10.20.1), amit a központ oszt ki. A központtól kifele mindenki 1 IP-n látszik.
  • manettino
    aham. oké köszi
  • Met
    winrar-al kicsomagolod
  • manettino
    üdv. olyan kérdésem lenne, hogy most töltök le egy filmet, és néztem hogy kb 100 r00, r01 stb darabbol áll, és hogy ezeket hogyan kell egyesiteni?
  • kulabácsi
    hát én ilyet még nem hallottam h több embernek uyganaz az ip-je, sztem ez nem is lehetséges, dehát lehet rosszúl tudom....
  • akyyy
    és elérkeztünk a szolgáltatóm előnéyhez, mert a városban vagy ezer embernek( csak becslés sztem több9 ugyanaz az ip cime:D
    ebből elég sokan torrenteznek is, stb.

a lényeg hogy nem igazán tudnak visszakeresni. egyszer vkinke virusos lett a gépe, és vmi hülyeséget csinált agépe.tulterhelte kicsit anredszert. közleméynbe kérte a légnet, hogy akinek nagoyn lassu a gépe vagy vmi, az csináltassa meg akjépét... tehát ha tudták volna, kikeresik h kié volt de nem TUDTÁK! :D
  • janos666 #9898
    Nem-e? Szerintednehéz logoltatni a netszolgáltatókkal hogy melyik IP-ről hány megabájot szedtél le? Sőtt, az se őrdöngősség hogy mi volt a fileok neve. Ezt átlökik egy szűrőn hogy toplistás letöltők és kimennek az első 1000-hez...
  • kulabácsi
    úgyhogy félj:)))))
  • kulabácsi
    azt látják h a torrent oldalról mit töltessz, vagy töltöttél fel, és akkor már meg is vagy az ip alapján:S
  • akyyy
    de nemjöhetnek rá h a gépemen van kivéve ha jelzőtáblákkal elvezettetem őket ide
  • kulabácsi
    az nem fogja őket érdekelni h milyen szerverről töltöd le, ha már a gépeden van akkor te bűnöző vagy (jelen állás szerint szerencsére nem) hiszen már megvan neked a cucc, az h te találtad a földön, vagy letöltötted senkit nem fog érdekelni!!!
  • Met
    Igen csak a file-t töltöd le, de ezzel meg is osztod amit leszedtél mert ugye töltöd vissza.
    Nem tudom én sem, hogy mit csinálnak ha egy külföldi szerverről szedek le valamit. Ahhoz annak az országnak az együtt működése is kell ahol a szerver van.
    Valszeg lesz majd valami világméretű szövetség sok tagállammal ami a kalózkodás felszámolására jön létre.
    Ha ez bekövetkezik remélem lesz egy ország aki nem lép be ebbe a hülyeségbe és egész szerver parkokat üzemeltet kedvező feltételekkel a világ minden tájának.
    Betegre kereshetnék magukat :)
  • kulabácsi
    a torrent oldalakat nem tudják semmiképpen sem cseszegetni, mivel ahogy te is írtad nincs rajta semmi, de a felhasználókat tudják sajna, mert nálad van a cucc amit feltöltessz....
  • akyyy
    de torrenten nem töltesz le semmit, csak egy fájt:D igazából ez csak megosztás... olyan mintha egy vinyorol a másikra másolnád a cuccost..ennyi:D meg attól ha netalántán sikerülne nekik elérni azt amit akarnak, és nem lesz Mo-n sehol egy letöltőoldal, max 1 naposak, attól akülföldi oldalak megmaradnak, feliratot meg lehet szerezni hozzá bárhol :)
  • Met
    Éppen ez a "baj".
    Itthon még a letöltés nem bűn, a megosztás és az ebből esetleges anyagi haszonszerzés már bűn, ezért vadásznak a szerverekre.
    Ha letöltesz valamit az nem nagyon érdekli őket.
    Csak egy kis lépés kell, hogy az is büntethető legyen aki letölti, és éppen ezt akarják elérni.
  • Monoton
    #9883 elkezdődött _:SF_A: _:)
  • Kori
    ja
    not found
  • janos666 #9887
    Az elesesel másoknál is vakarózik? Először csak azt hitte admin vagyok, a következő kattintással visszdobott a főoldalra, most meg be se jön a browse.php
  • janos666 #9886
    Perze, és ha nem írsz szerződést egy lopott autó vásárlásáról, vagy ha ingyen adták, de tudtad hogy lopott akkor nem követtél el bűnt?
  • akyyy
    az arra vonatkozik hogy pistike feltette az atw-re fizetős smses helyre, és a sok luzer meg szedi. a torrent lényege a fájlcserélés... saját fájlaidt cseréled el, stb, etc.... a lényeg: nem az internetről szecc le cuccokat, internetről csak egy *.torrent file jön le, azzal szvsz semmi gond nincs:)
  • precision
    eredménytelen lesz ez is úgy általában, ugy mint a többi
    lefülelnek 1-2 embert, neadjisten szervert/hálózatot, de ennyi, jön helyettük 2x annyi és minden megy tovább :)