36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Tockos
    és mi van a vége-lesszel nekem nem jon be tudtok valamit vagy netán kiadták az utamat
  • gameplusz
    Hát fogalmam sincs, bejön a belépés képernyő, aztán egy üres lapra irányít egyből.. Próbáltam IE-vel is...
  • kulabácsi
    nálam megy!!!
  • gameplusz
  • gameplusz
    Egyébként nálatok se lehet bithumenbe bejelentkezni? Nálam nem engedi...
  • gameplusz
    Akkor talán próbáld másik porton, mert, hogy a 21-es kivan, attól még lehet az a gáz...
  • akyyy
    21-es port alapból ki van
  • gameplusz
    Tűzfalon is kiengeded?
  • akyyy
    akkor meg passziv leszek
  • gameplusz
    Portváltás?
  • akyyy
    ajjjjjjjjj de szemétség.. elméletileg aktív vok, 21-es porton (FTP)(utorrent), de a sorozatos oldalon tölteném a sliderst, elméletileg 8 seeder van és 4 leecher, de nekem csak két embertől tölt a seederek közül , de miért, mikor ugy irja az odalon h aktív vok?????? :( igy olyan lassan jön:(:(:(
  • Met
    mihez képest? csak a bh-n valamivel kevesebb az up-om
  • G.I.JOE
    fantasztikus
  • gameplusz
    Hehe, ezen jót nevettem.
  • gameplusz
    Mivel kétszer ment el egy időben.
  • G.I.JOE
    nalatok is 2 9986-os van?
  • Met
    nincsenek itt adminok, mivel magyar torrent oldalak sincsenek
  • G.I.JOE
    A végtelenbe és tovább ...
  • Danecay
    Most meg azt írja az állapotra, hogy szézkapcsolt (időtúllépés)se Seed-ek se Peer-ek :(
  • Agy Halott #9984
    jaja nálam is, még a tracker is!
  • Danecay
    Csak akkor azt nem értem, hogy miután az említett letöltésre azt írta, hogy "Nincs elég slotod új letöltés indításához!" akkor egy másik letöltést amit utána indítottam teszt jelleggel ugyan azon Tracker oldalról mért kezdett el, csinálta és fejezte be. Jelenleg nem seedelek semmit és arról a tracker oldalról sem töltenék semmit, csk a szóban forgó dolgot, de sajna még mindíg a slottal bajlódik :(
  • Serpa

• ZoliJ
    egyes oldalakon a seedelés is a slotnak minősül
  • Danecay
    Hát ez, az, hogy semmit nem töltöttem az elindított letöltés mellett ugyan azon tracker oldalról,és volt már rosszabb arányom is, amikor több dolgot töltöttem párhuzamosan. Valószínüleg azért valami hasonló lehet a háttérben.
  • Zealot
    A rangod az adott torrent oldalon nem elég magas, hogy annyi torrentet tudjál letölteni, mint amennyit akarsz. Ha azt akarod hogy több slotod legyen növeld az arányod, hogy magasabb rangba kerülj.
  • Danecay
    Hi All!
    Nem vagyok túl rutinos torrentező és lenne egy kérdésem. Az mitől van, hogy azt írja a kliens progi, egy-egy letöltésre, hogy "Nincs elég slotod új letöltés indításához!"? Tehát ez mitől van és mt kell csinálni, hogy legyen?
  • rothfb
    Én is a végtelent akartam kérdezni... Meg van halva...
  • Zealot
    végtelennel, midnighttal nem tudjátok mi van?
  • jointeer
    nem :-c
  • Max7
    ilyet bármikor csinálok neked photoshopba :D vagy basickbe egy ilyen ablak megirás kb 30 sor :D
  • Duddits
    Ez sok?

• kulabácsi
    http://www.tribalmixes.com
  • tobias88
    A majom megint majmolja az idegeimet! Már a pótszerver se jön be, keressik a hibát!
  • tobias88
    Tudtok olyan oldalt, ahol ilyen zenéket lehet töltögetni??
    John Digweed, James Zabiela, Hernan Cattaneo, Chris Fortier, Nick Waren, Tom Stephan, és Hamvai P.G.?????
  • Agy Halott #9969
    jézus... koszi az infot.

Itt a forumon vannak torrent oldalak adminjai és modjai?
  • Serpa
    help --> show statistics
  • Tmac
    utorrentben hol lehet megnézni hogy összesen amióta azt használom mennyit töltöttem le ill. fel?
  • Sanyix
    Ne írjál a staffnak, leszarják az ilyet. Azt mondják te vagy a hülye, még ha az ő oldalukat hekkelték meg akkor is (nem ismerik be).
  • asdefge
    Mit? Ja, hogy Tomo egy másik rendszerből ajánlott linket? Jobb helyeken ez az alpvető magatartási forma. Ide egy mosolygó arcot kellene beraknom, de mivel nagyon ritka ez a dolog, inkább egy szomorkodó illik ide. Sajnos...
  • gergelyanevem
    ilyet sem látok sűrűn :)