36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• janos666 #10163
    Mit érdekli az őt hogy nincs fent? Pontenciális veszélyforrás minden torrent oldal, bármikor feltöltheti bárki, addig nem alszik még be nem zárják az összest. Csúnya vége lesz az embernek...
  • kulabácsi
    jobb az emberszabású sztem, de mondjuk sztem mindenki tudja h miről van szó
  • tobias88
    Ja, és most akkor hogy van??? Kilehet mondani az oldal rendes nevét vagy használjuk továbbra is az "emberszabású"-t
  • tobias88
    De akkor többet sehova se érne el, mivel eltörnénk páran a kezét!! Én speciel a pirate-ról nem szoktam tölteni, én az isovadászt használom, DE OTT NINCS FENT A VIDEÓD KISKÖTSÖG!!!!
  • kulabácsi
    hát ha bence bezáratja a pirate-t akkor ő az isten!!! nem hiszem h neki eddig elérne a keze!!!
  • tobias88
    Én is néztem ma rajta, és nem írt semmire se találatot, a legújabb torrentre tegnap 14.26ot ír!! Valami baj biztos van!
    BENCE KEZÉT ÉRZEM EBBEN A DOLOGBAN!!!!!

Bence --------->
  • perko
    Sziasztok

Ki tud valamit, a The Pirate Baymegint bedőlt? Tegnap délután óta nem frissül.
  • Duddits
    Behozza, de a .torrent-et már nem tudod letölteni...
  • kulabácsi
    áhh még a végén pert kapok:)
  • janos666 #10154
    Akkor az alábbi piratebay-es lineket nyisd meg, ott a torrent leírásánál lesz egy link a többihez.
  • kulabácsi
    félreértések elkerülése végett, nekem sem kell a bencécske videjója, csak szórakozom....
  • Legion
    Mit kellene beirni a bejovo tcp porthoz Azureusnal? Mert igen lassu, vagy az nem attol van? Akarmit irok oda mindig azt irj a teszt hogy NAT hiba. ZA pro-t hasznalok.
  • Programvadász
    De sokaknak kell!Nekem se kell már!Eddig kellet de már mégse kell találtam jobbat!
  • tobias88
    Nekem ugyan nem kell annak a kötsögnek a videója! Töltse fel az FBI honlapjára, és utána azt próbálja meg bezáratni!
  • Programvadász
    Úgylátom mindenkinek az Bence oktatóvideója kell!Miért?
  • kulabácsi
    dejó:) akkor mailen nem tudja nekem átküldeni vki Bence vmelyik oktatóvideóját?
  • janos666 #10147
    Nekem valami olyasmi program bétaverziójának reklámját hozza be amivel videókat lehet küldeni E-mailben.
  • kulabácsi
    ez mi??? nekem nem hoz be semmit:S
  • kulabácsi
    kaptál már privit?
  • tomo
    ha megkered a szolgaltatod, hogy adjon neked porttovabbitast ( portforward ).
    amugy onalloan kliens oldalon nem.
  • David01
    Lehetséges aktívnak mikrohullámú net mellett?
  • Grusi
    Úgy tűnik. Remélhetőleg nem valami nagy para...
  • Homeworld30
    www.pando.com

nemtom miez de jön a cucc mint állat
  • quack
    beszart a bithu? mert nekem sem az oldal nem jön be sem a torrenteket nem tudom elinditani...
  • _Neo
    Jó reggelt :)

emberszabásúval kapcsolatban lenne kérdésem, aki látogatja mostanában dobjon rám egy privát üzit plz. thx-thx előre is
  • Newfronter
    Rákeresve tényleg nem adja ki, de a linkeken szépen behozza.
  • Hooligan666
    Hehe... csak én nem látom azokat az oktatós torrenteket a pirate bayen? :)
  • Serpa
    3. világbeli országban?
  • kulabácsi
    hát a pirate tuti h nem fogja egy ilyen kis csicskának kiadni!! de remélem h ebbe a fórumba is bejön 1szer, szeretném látni azt h mit kap itt mindenkitől:D
  • janos666 #10134
    Hát jószántából nem is, de elvileg lefoglalhatNÁK a szervergépet (Már nem a magyar rendőrség, de melyik országban is van a szerverük mostanában?)
  • Met
    elsősorban azt tudja megfogni aki felrakta illetve aki sorozatszám alapján megvette annó
    nemhinném, hogy a piratebay kiadná az ip címeket :)
  • janos666 #10132
    Legfeljebb is addig juthat hogy lefoglalják a szervergépet amin a tracker fut, aztán 1 hétig nem megy az a torrentoldal...
    Szerintem a rendőrség se merne ilyenbe belevágni, hogy viszik befelé a Józsi bácsit meg az Inci nénit is, mert a gyerek otthon letöltötte az oktatóvideókat amit meg se néztek egyszer se.
  • kulabácsi
    pfff az gázos:S na mind1 én úgysem megyek be, majd a rendőrök fognak bevinni, és láttok a tv-ben h kommandósok elkapták a mittomén milyen Bence oktatóvideóját letöltő srácot...nevetségesen hangzik nem?
  • janos666 #10130
    A torrent tracker az arányszámolás és egyéb statisztikák , valamint az adminok egyéb használatára tuti őrzi az összes ilyen adatot mióta csak fellőtték a szervert (ha csak nem volt adatvesztés, vagy hasonló...), a netszolgáltatók is kötelesek asszem több évre visszamenően őrizni az IP-hez tartozó előfizetői kódokat. Szóval elméletben lehetséges, de gyakorlatban: Ugyanmár...
  • kulabácsi
    hmm én egyet lekaptam, dehát ez már kb 2 hónapja volt!! szted ez még lehetséges h megtaláljűk azoknak az ip-jét akik több hónapja töltöttek le vmit?
  • janos666 #10128
    Szerintem ő úgy TERVEZI hogy kicsikartatja a torrentoldalak üzemeltetőitől azok IP-címeit akik le vagy feltöltötték az ő videóit, aztán lenyomoztatja és sorba beperli őket.

Nekem eszembe se jutott volna ilyen videókat tölteni, úgyhogy lemaradok majd az összejövetelről, pedig lógnék neked egy sörrel :)
  • kulabácsi
    pontosan!! de valyon kit fog perelni? az oldalt mint láthattuk nem sikerűl megfogni...akkor kit? a 32000usert?? mert akkor talunk majd a bíróságon srácok:)
  • janos666 #10126
    "Bár a gépezet már beindult, és a legtöbb torrent közösségbe beépültek már az embereink (akikről senki nem sejti, hogy nekünk dolgoznak), hogy bizonyítékokat gyűjtsenek a szerzői jogok megsértésére.
    Ez nem puszta fenyegetőzés."

Ezen olyan jót mosolyogtam.

Remélem ha tényleg sikerül peperelnie valakit akkor őt is meghúzzák azért amit ő maga vagy (ha léteznek akkor) azok a csodaügynökök tölöttek le úgy mellékesnek ha már az oldalon voltak és forgalmat kell bonyolítani hogy ne basszák ki őket...
  • Hooligan666
    ezhülye...
  • Serpa
    ennek nincs jobb dolga.

szélmalomharcot vív.