36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#10123 wow
tiszta hitler -
tomo #10122 nem semmi, bence hadat uzent a torrent oldalaknak!
http://piratebay.org/details.php?id=3497680 -
#10121 cache ürítés a fileok törlése?ha igen ez a kettő is megvolt és már lentebb vettem a beállításokat is de nem "marad" a login oldalon egyből elugrik az üres fehér oldalra
(bithu) -
Programvadász #10120 Azt használom én is köszi! -
#10119 utorrent -
Programvadász #10118 Melyik torrent kliens programot ajánljátok??? -
#10117 Daemon tools-al vagy Alkohol 120-al be mountolod az iso file-t. -
#10116 Ez a topikja, itt kérdezd! -
#10115 Sziasztok!
Tudom, hogy láma kérdés, de még kezdő vagyok ebben a műfajban. Leszedtem egy játékot, letöltött egy 668MB-os MDF file-t, és egy 1 KB-os MDS file-t. Mit kell tennem, hogy telepíteni is, és persze játszani is tudjam a játékot? A játék a Blade of Darkness, a kliensem: Azureus. Előre is köszi. -
tomo #10114 cache urites. cookie torles. -
#10113 van egy t.-oldal de amikor be akarok lépni oda ahol a usernevet és a jelszót be kell írni átugrik egy teljesen fehér oldalra és az oldal elérési címe ezzel végződik: rereg.php?bad=131&id=16604
tud valaki segíteni?spy keresők nem találnak hibát és nem történt semmi állítgatás.
Délelőtt még simán beléptem és mások is simán be tudnak lépni
pls help -
#10112 Ez nem úgy működik, hogy csak letöltesz.
Amit leszedsz azt vissza is töltöd annak akinek szüksége van rá. pl. van egy 100%-os seeder, jösz Te letölteni elérsz mondjuk 20%-ig, ekkor megint jön egy letöltő 0%-al, ő már töled is tud tölteni
A feltöltési sebességet célszerű addig lekorlátozni amíg nem lassítja a letöltést. Ki kell próbálni nálad mennyi. -
Programvadász #10111 Na most lenne egy olyan kérdésem hogy az uTorrent nevű kliens progit használom és töltök vele le egy video-t és az a kérdés hogy a feltöltési sebességnek kell menni hogy hány k/s-om szerintem nem volna szabad mivel én nem töltök fel csak letöltök????Jah és a sébességet nem lehet beállítani hogy gyorsabban töltsön le mivel csak 1-2k/s-mal tölt le???? -
#10110 persze, látszik rajta, hogy az a fajta aki azt hiszi, hogy minden úgy van amit ő elképzelt -
#10109 Hát ha végigondolod mit tett eddig, és elolvasod amit itt lentebb írt szerinted nem gondolta komolyan hogy megpróbálja?
Szerintem nincs is jobb sózrakozása, ebben a témában meg már mániákussá vált... -
#10108 ez komolyan azt hiszi, h bezárathatja a piratebayt? -
NOS16 #10107 bence baratunk elmehet a faszra. o beszel itt hogy hogyan lopjak meg ot? kozben o mennyit toltott le/fel? akkor dumaljon az ilyen, ha o nem csinalt ilyesfajta dolgot. -
#10106 biztos már nem lát a pipától :) -
tomo #10105 a piratebayen
http://thepiratebay.org/details.php?id=3496161
az egyikhez elfelejtette beirni! -
#10104 ez hol van? -
#10103 LOL
Kovács Bence ideges
Elmentek ti a fenébe... Még ti hivatkoztok a jogaitokra???? Be lesztek záratva egyt?l egyig, ha nem szeditek le az oktató anyagaimat!!! Szépen kihoztatok a sodromból......
A tamaske nev? user-t pedig levadászom, és a törvény elé állítom.
További szép napot!
-
#10102 1: Ez egy önálló fórum, nem egy hozzászólásokkkal megtoldható komplett cikk, vagy bárki által szabadon kiegészíthető online enciklopédia. Itt normális ha minden oldalon leírják újra és újra ugyanazt. Lehet hogy nem a legszerencsésebb, de normális. Nem köteles válaszolni senki, de még végigolvasni se azt ami nem érdekli.
2: Sokan úgyse olvassák, de aki belenéz az is rákérdez. Hisz erre való a fórum... -
#10101 lehetne de még egy dolog amit nem vesznek "észre" -
#10100 1 FAQ érdemes lenne összedobni. -
#10099 Bannaerbe katt az Utorrent képre, letölt, felrak, torrentre kattint, vár... -
Programvadász #10098 de sajnos nemtudom hogy kell letölteni ilyen torrent oldalról?????:s:(:( -
#10097 Programvadász ezt mind egy hozzászólásba is bele lehet írni, nem fontos minden mondatnak külön-külön hozzászólás :) -
Programvadász #10096 de az is fent van ami nekem kell!:):) -
Programvadász #10095 De sajnos nekem nem a PHP És MySQL programozas (HUN) KELL!:(:( -
Programvadász #10094 És nálad melyik a 4.videó!??? -
tomo #10093 jobb klikk arra a sorra, ahonnet hianyzik es kivalasztod. -
#10092 Ha az utorrentben eltüntek a peer ablaknál a %ok, azt hogy tudom visszahozni??? -
#10091 Ja, és sztem oda is regisztrálva van! -
#10090 lol:DDD -
#10089 :) a száját neki -
#10088 szedjétek gyorsan mert kovács bence barátunk már dolgozik a pirate bay bezáratásán is -
tomo #10087 http://thepiratebay.org/details.php?id=3496161 -
tomo #10086 mondom piratebay.org
es ott 4 van.
es seed is van, legfeljebb te nem latod. -
#10085 pontosan!! az emberszabásúról van szó....:S -
Deagle #10084 Hello
Én most kezdtem csak a bitcometet úgy hogy lehet hogy hülyeségeket írok.
Na szóval 1mb netem van de a letöltési sebbeségem 10-15kb/s (mondjuk néha felmegy 30kb/s is de ez ritka) de olvastam hogy ennek jócskán töbnek kéne lennie.
Hogy lehet nagyobbra vinni a letöltési sebbeséget?
Valaki HELP!!