36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• rothfb
  • kandzsal
    NEkem olyan torent oldal kéne ahol megtalálhatoma péntek 13 részeket.Tudtok segíteni?
  • janos666 #10203
    Biztos ő volt a Bence (vagy ki) téglája a majmok között.
    Vagy: Arról mindenki kapott privát üzenetet hogy mekkora köcsög a gyerek, de arra már csak itt hívták fel a figyelmem hogy mármeg ártatlan és VIP is lett, szerintem az ottani felhasználók 70% nem tudta hogy mi is van vele, aztán addig zaklatták szegényt míg nekiált ő is össze-vissza anyázni mindenkit és jobbnak látták mégis kitenni. Vagy inkább a sok zaklatás hatására meggyűlölte az oldalat és tényleg csinált valami hülyeséget.
  • bigfoot
    zzsolt mégsem olyan ártatlan mint hittük,most nézem kivan tiltva csimpánzról
  • bigfoot
    zzsolt mégsem olyan ártatlan mint hittük,most nézem kivan tiltva csimpánzról
  • Csabesz6
    Nem lehet kapcsolódni.A tűzfal/router korlátozza a hálózati forgalmat.Nyitnod kell egy portot, hogy mások kapcsolódni tudjanak hozzád."
    ezt irja ki
    de azaz érdekes hogy ezektöl független pre-röl huztam a cuccot jó 150k-val...
    szal akko hogy is van ez?
  • bigfoot
    hát nem tom nekem is olyanom van ,de simán felraktam a cdjét aztán minden okés volt,simán megy a torrentezés
  • Csabesz6
    a routerbe mit kell átállitani hogy tudjanak hozzám kapcsolodni?smc7004vbr-em van
    uj portot má nyitottam de nemjo neki, utorrentem van
  • kulabácsi
    hát ha nincs routered akkor elvileg igen...
  • norbdog
    üdv. hogy ha nincs bekapcsolva a tűzfal akkor nekem végig aktívnak kéne lennem??
  • rothfb
    A forum tetején egy hatalmas banner van. Légyszíves olvasd el betűről betűre. Egyrészt tájékoztatást kapsz a forum szabályairól nagy vonalakban, másrészt ha ügyes vagy, már pedig miért ne lennél, választ is kapsz a kérdésedre. Csak kattintani kell egyet.
  • kulabácsi
    én tudok egy csomót!!
  • Thanatos
    nem, nincs, nekeress...
  • mukika
  • Joe1987
    nem tud vki egy jó magyar torrent oldalt?
  • öregharcsa
    én megnéztem a fickó saját oldalán(le lehet tölteni egy bemutatót)és szerintem nem rossz sőt elég jók a videok...egészen a kezdő weboldalgyártástól a profi dhtml -css oldalak szerkesztéséig-készítéséig egy lépésről lépésre pontról-pontra kész flash videoanyag(asszem).
    ezeket még a tök hülyék is megértik mert közben magyaráz az ürge.
    profi és jó oldalakat lehet létrehozni ezek segítségével...
    ezért ilyen népszerű ez az oktatóanyag....
  • precision
    amugy ennyire jók azok a szaros videok hogy ennyire veri a nyálát miattuk? mer nem láttam még...de gondolom nem vmi átlagon felüli, akkor meg örülnie kéne h legalább egyáltalán leszedi valaki, mert fizetni az ilyesmiért nem nagyon szoktak
  • akyyy
    átírom a kódot :D pistikét lecsukják jee
  • tobias88
    Ez agybeteg!!! Egyik nagy vállalat sem tesz ilyen lépéseket!!
  • zsotee
    Inkább az új agyfingásán tevékenykedik..
    Idézet egyik hírlevelükből:
    "Egy újfajta sorozatgyártási technológiát dolgozunk ki, melynek segítségével mostantól kezdve minden egyes oktató CD minden egyes videójában egy egyedi azonosítót rejtünk el. Ha illegális másolatra bukkanunk, akkor a videófájlból kinyert azonosító alapján meghatározzuk azt a személyt, akitől az eredeti oktató CD származik, és büntetőjogi eljárást kezdeményezünk ellene a szerzői jogok megsértése miatt."

nc.
  • kulabácsi
    akkor a jó.......:)
  • Csabesz6
    namost lecsapok rátok én kovács bence v kiaretek
  • janos666 #10183
    Tudja valaki az MSN vagy E-mail címét? Küldök neki egy meghívót ide SG-re. :)
  • Dottor Dag
    [email protected]
  • Dottor Dag
    Olyan valakit keresek aki szivesen segitene összehozzni egy torrent oldalt.. a szerver megoldva részemről..
  • Met
    biztos nem ér rá, minden idejét a torrent oldalak pásztázásának szenteli :)
  • janos666 #10179
    Ez egy lehetőség. :)
    Mindegy hogy beépített ember vagy saját maga jegyzetel, a lényeg hogy nem láttam hogy írt volna... :D
    Márpedig abból ítélve amit eddig láttam tőle nem hagyná szól nélkül ami már itt elhangzott.
  • Met
    2 lehetőség van

1. csöndben jegyzetel és majd ha eljön az ő ideje akkor lecsap
    2. itt is van beépített embere és az küldözgeti neki a screenshoot-okat :D
  • janos666 #10177
    1000x1000% hogy akkor már rég losztotta volna a pofánkat hogy ne merjünk vele gúnyolódni mert minket is elér majd a keze...
  • fifi
    100000000%, hogy ide is be szokott nézni...
  • npeter
    kösz az infót. megnézem őket.
  • rothfb
    Ez a Bálint vagy Bence vagy, hogy is hívják, ez egy igazi perverz vadállat... Talán nem is anya szülte... Na mind1. Kemény, kezeltethetné magát simán. Én azért a helyében nem sétálgatnék sötét utcákban éjszaka...
  • janos666 #10173
    Fent rákattintasz a banerre, ott meg középtály-jobboldalt lesz egy lista. Nézd meg, hátha van valahova regelés...
  • kulabácsi
    sok van, de mind meghívós!!!
  • npeter
    Hi!
    magyar torrent oldalakat tud nekem vki mondani?? ami múködik is.
  • precision
    nem szabad leírni a nevét, amugymeg banner...
  • Thanatos
    nincs, nem volt, nem is lessz
  • precision
    annyi van már az ilyenekből mint a szemét... kéne egy nyílt, regmentes oldal, meg kéne sok speciálizálódott oldal ahol csak 10mbittől lehetne vki uploader

az ilyen oldalaknak már nincs 'piaca', annyi van már mint égen a csillag
  • tomo
    na jo , nyilvan nem a videok, csak a nyomorek .torrent fileok.
  • tomo
    de fent vannak a videok az isohunton, a torrentspyon a mininovan.
    legfeljebb nem talalod meg oket.