torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja T - Online-os netem van, Dialcomos cuccal (lehet, hogy hardveres a tiltás??)
Most hülyeséget kérdeztem? valahol el kell kezdeni

helloka! most regisztráltam olvasgatok egyenlõre
de lenne egy kérdésem
azureust nyomom torrentezésre és a 6881 - es portom le van tiltva tûzfal által.
Hogyan tudnám feloldani?
A tûzfal az ADSL miatt van, eleve így települ (PPP vagy valami ilyesmi nem értek hozzá, különben nem lennék itt)

Ha valaki tudna segíteni hogyan tudom szabaddá tenni ezt a portot, hogy ki tudjam használni a sávszélességet annak megköszönném!

Van már regisztráció az endless-en.
Serpa
nekem abban a percben meg is jött.

Met
fasza, már 3 mail címmel reggeltem és egyikre se jött válasz

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Laky
így már jó, thx 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Duddits
Duddits
Nem meghívós. Várj!

Laky
ja hogy ez meghívóóóóós <#idiota>
azért thx <#idiota>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Kíváncsi lennék, hányan kaptak linket a MP-n és csak bizonyos arány fölött-e?
Duddits
Egybõl jött a mail.

Link.

Poweruser hogy lehetek?

Laky
egy linket privátban kaphatnék, mert sajnos google barátunk mindent talált, csak azt nem <#idiota>

Met
regeltél oda?
mennyi idõ múlva ment a mail?

Max7
egen? es mit irjak be a topik keresõbe? én csak a torentet akarom letiltani egyébb internetes programokat nehéz lenne beálítani hogy csak azokat lehessen ahssználni emrt van egy pár pl más böngészõt más levelezõ klienset használnak stb (nem az én cégem csak helpelek nekik 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

burkusdió
nah jó vazz, azt mondtad hogy töltenek és lassul a net...

azt nem mondtad,hogy mi másra kéne hogy használják a netet....

én csak adtam egy 5letet, de amúgy szerintem van ilyesmivel foglalkozó topik...

Max7
nos van azért sok dolog amit engedélyezni kéne 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Asszittem ez csak DVD-s oldal, de van itt minden más is. <#finom>
burkusdió
de van rá esély... 😊

tuti hogy le lehet tiltani vhogy...

bár szerintem a legjobb megoldás,hogyha csak a browser és az e-mail kliens által használt portokat hagyod nyitva, az összes többit meg letiltod 😄D
így a netezésen és az e-mailek lekérésén kívül semmit nem tudnak majd csinálni...

Max7
baxa meg akkor semmi eselyem letiltani? :S

Mi a fenenek? Inkabb a meglevoket kene fejleszteni.
http://pisexy.org/join.php
De nem tudom, meddig lesz nyitva.
Szerintem hagyd õket, és csináljatok gyorsabb netet. <#hehe>
De egyébként bármelyik porton, amit beállítanak a kliensben.
Duddits
Sehol! Szedd le a magyar verziót!

Szabó Péter
Adobe Photoshop CS2 v 9.0

Magyarosítást merre találok?

Max7
Sziasztok! A torent melyik portokon kommunikál általában? vagy rengeteg ilyen port van? ugyanis le szeretném tiltani egy cég routerében hogy az alkalmazottak ne tudjanak tölteni és lasítani a netet!

Duddits
Új oldal bontogatja sárnyait!

Darkside

Koppernikusz
A kis kockák gondolom a nem megfelelõ karakter kódolás miatt fordulnak elõ. Ha átlehet állítani próbáld meg az UTF-8 at, vagy az iso 8852 -t.

[ helikopter ]

Iori
sziasztok!
Tudtok egy oldalt ami kifejezetten DVDRekkel foglalkozzik? Köszi elõre is!

I love this game!

menyus77
tán még feltöltési hiba is lehet.. vagy nem?<#nemtudom>

Fejezd be a letöltést egy másik klienssel, mondjuk Azureussal.
Nincs valami spec. karakter vagy ékezet a fájlnevekben?
burkusdió
De részben segítettem! 😄

Ez furcsa... Nincs más 5letem. Sajnálom... 😞

Met
reménykedj😊

Laky
vagyis már feltöltöttem...
leszedtem az oldalról a feltöltött torrentet, bemásoltam a letöltési könyvtáramba a feltöltött fájlt, és próbálnám seedelni, de nem megy 😞

Ez mind meg volt.. annyiban módosítanék hogy végülis elindul BitComet.. csak kb 2 percet várnom kell hogy elõjöjjön a progi ablaka....

Tehát olyan mint ha késleltetve indulna... különös

Laky
akarnék feltölteni, de ezt írja ki:
Error: Tracker Error Response: gzip decode error Content: sok-sok kis kocka 😊 in Tracker: khm 😊

shevy
sziasztok, elkezdtem leszedni egy kb 1gb-os torrentet, de 99,9%-nál megáll és nem megy tovább. Bitlord 1.1-gyel szedtem, valaki tudna segíteni, hogy mit csináljak, hogy azt a kis maradékot is leszedje?

OK, köszi, remélem ez megelõzi a dolgot.
A Firefox beállításainál kapcsold ki a "Szoftvertelepítés engedélyezése webhelyeknek" opciót.Akkor nem lesz semmilyen searchbar-od.
mellon
Még párszor ennyit egészségben.

precision
Thx😊

Bazinga!

Met
upsz, tényleg

BSZ!

precision
Köszi 😊

Bazinga!

Laky
HBDTY! 😊

Egy pár hete mindig van egy popup, amit a firefox nem tud blokkolni a demonoidon, most is ez volt, és nem zártam be gyorsan szerintem...
Közben rákerestem, szerencsésen megkaptam a WhenU programcsomagját: WhenU adware (VVSN.exe), WhenUSearch (search.exe), WhenUSave (save.exe). <#ticking>
Jöhetett a popup-ból?
burkusdió
nem bittos hogy onnan mászott föl...

fifi
nekem eddig soha

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Én meg meglátogattam a Demonoidoit, közben ki kellett mennem pár percre, aztán mire visszajövök valami searchbar kisajátított magának a tálca fölött egy sávot. Futott még mellette másik két nemkívánatos .exe is. <#idiota>
Valaki tapasztalt már a Demonoidról ilyesmit?
takraj
Nekem az Azureus csinált még ilyeneket! 😉

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

burkusdió
Elõszöris milyen klienst használsz?

Néha nekemis csinálja a BitComet...

Töröld a progit, teljesen töröld a könyvtárát, és registry editorral pucold ki a gépedet a programmal kapcsolatban.
Majd telepítsd újra a programot, konfigold újra, és úgy próbáld!

Nekem egyszer segített... 😊

Egyszerüen hihetetlen... a BitComet klinsem megmakacsolta magát és nem hajlandó elindulni... vagyis a futó folyamatoknál megjelenik de nem jön be a progi ablaka..

Újratelepítettem, próbáltam másik könyvtárba is telepíteni, Windows restart is megvolt, de egyszerüen nem fut.... érthetetlen,. <#help><#help><#shakehead><#shakehead>

Valakinek ötlete?