36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#10621 mi ez az ircnet-es marhaság? -
#10620 hmm pm-be el tudná vki küldeni a címét?? mert lehet az a gond, tuti h nem vágtak ki, a tracker is megy, csak az oldalra nem tudok belépni!! előre is köszi a segítséget, esetleg ha megnéznétek azért a nevemet h mi van azt is megköszönném, Atreides néven vok fenn! -
#10619 amugy meg fog változni bh címe, tessék rányomni az oldalon a chat menüpontra, annak megfelelően felmenni a chatre és a topikban benne van az új cím
! kérek mindenkit ide ne írja be a címet ! -
#10618 nálam is megy, lehet kivágtak valamiért? -
paul161 #10617 Hát nem tudom nektek miért nem jön be BH, nekem bejön minden gond nélkül. -
#10616 nálam most is megy... -
#10615 BH még mindíg nem megy:S mi történt?? tud róla vki vmit?? -
Thanatos #10614 -
#10613 Egy zárt közösségben nem lehet mindenkinek 1.0 feletti aránya! de nem tudsz olyan torrent oldalt mutatni aminek a követelése nagyobb mint 0.5 sőt 90%-ban 0.3 fölé nem mennek! aki arra nem képes hogy 10gigánál 3 gigát visszaosszon az nem való a torrent közösségekbe mert az fukar! Taarításra igenis szükség van minden oldalon sőt néha gyakrabban is mint szokták csinálni! -
#10612 Jólvan na, csak nem merem kimondani már a nevét, nehogy később baj legyen. :) -
#10611 benő?
ez meg ki? -
Thanatos #10610 mindenkinek már az de nem is ez a cél :) egyszerüen az erre törekeddéssel lehet rákényszeriteni az embereket hogy törekedjenek legalább a minnél több seedelésre, ellenkező esetben mindenki leszarná... -
#10609 Nem képtelenség, de mindenkinek már az. -
Thanatos #10608 nem képtelenség 1.0-s arányt fenntartani... -
#10607 Akkor mi az mikor mondják hogy pl. "Mához két hére, Augusztus 9-én törlünk a 0.3 alatti arányú felhasználók között. Addig igyekezzetek javítani az arányotok."?
Egyrészt a jó üreg propaganda, hogy legyen mindenkinek 1.0-ásnál nagyobb aránya ami képtelenség, másrészt meg az hogy ezzel kiszórják aki nekik nem kell és jöhetnek helyettük újak. -
#10606 nem leptel be esetleg valamelyik oldalra az alabbiak kozul? :
bh.tx.hu
bithumen.uw.hu -
#10605 Én is. :(
janos666: Ilyen "szintü takarításra" még tudomásom szerint nem volt példa.
-
Grusi #10604 Mint mindig ilyenkor, most is a legrosszabbtól tartok :( -
#10603 Takarítás hogy újra megnyithassák a meghívókat? Vagy benőre gondolsz? -
kamuneo #10602 Hali!
nem tudja valaki az miért van hogy néha amikor torrenten leszedek 1 filmet se a winamp se a mediaplayer és más programok se tudják lejátszani. mindegyik ugyanazt azt irja ki hogy a program hibát észlelt ezért leáll nem tudjátok mi lehet a gond? ez már több filmel is előfordult amit torrentel szedtem le. előre is köszi a segítséget -
#10601 Sajnos, ezzel vagyunk még néhányan. Lehet hogy kezdődik újra az, ami néhány hónapja egy másik kedvenc oldalll is megtörtént? -
cykk #10600 Hali a BH-rol tud valaki valamit.Nem tudok belépni tegnap még siker de ma már nem .??? -
swabo #10599 ha filmet szeretnék feltölteni egy torrent oldalra akkor mindig be kell írni a videó információkat meg az audio információkat, és azt szeretném megkérdezni hogy ezeket az infókat hogyan szerezhetem meg ?! -
#10598 a régebbiekről kitoloncoltak? -
#10597 Megvagyunk mi az ilyen Noname oldalak nélkül is. Legalábbis én.
Transmission kliens: Beszéltem egy illetővel, és azt mondta, hogy az egy MacOSX-re fejlesztett kliens, szal nem valami fake, vagy valami. -
#10596 okés segiteni akartam a címekkel,semmi mást. -
#10595 Nu akkor mennyünk szépen sorba!
1. Ne használd chatként az oldalt tehát egymás után ne szolj másodpecenként a témához!
2. Ne reklámozz olyan oldalt pláne ne itt aminek a szabályzattában benne van hogy ezt nem szabad!
3. Aki lusta felmenni a #10591- hozzászólásban említett két lapra az ne torrentezzen!
4. Ne kérdezz rá minden oldalra hogy mikor lehet regezni mert 99,9% hogy nem tudják a többiek sem!
5. Tudom hogy nem tetted de azért elmondom ne kéregess meghívót és uploadot eggyik torrent oldalra sem mert az itt nem szeressük!
6. És mielött kérdeznél valami olvass utánna vagy éppenséggelhasználd ezt az olalt mert különben csak lehurrogást kapsz!
-
#10594 -
#10593 Aki gyengébb az idáig el se jut -
#10592 sztem meg nem igy legalább nemkell bogarászniuk a gyöngébeknek.. -
#10591 szerintem egyszerűbb lett volna egy torrent.lap.hu vagy egy p2p.lap.hu -t beírni -
#10580 még tudod pár magyar torrent oldalt -
#10579 kösz nemtudod mikor lessz működöképes? -
#10578 A hiba nem nálad van hanem az oldalon! -
#10577 amugy ez az oldal:http://tracker.vpsd9.org/ -
#10576 nem megy elküdli a megerösitést az emailre de nembirok belépni,mi lehet a gond? -
#10575 banner, visszaolvasol -
#10574 császtok tud valaki uj magyar torrent oldalakról?köszi -
#10573 #10569: Én is utálom az IE-t de mint webfejlesztőnek foglakoznom kell vele az 5.5 től a 6-oson keresztül a 7-es bétáig! Ezzel azt akarom mondani hogy nem védőbeszéd amit mondok de megfelelő tűzfal kém, reklám virusirtóval ha rendelkezel nincsenek gondok az IE-vel [megjegyzem gyülölöm én is és FF-ot használok!]
#10571: Ha van megfelelő tűzfalad akkor az IE sem enged be semmit!
#10567-#10570: Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már az ilyen oldalakra csak heccből regisztrálok be! Azt is csak azért hogy megnézzem, hogy milyen új szolgáltatást tudnak nyújtani és hogy a kinézetük milyen!
-
tomo #10572 kompatibilitasi gondok vannak azert az IE vel is. egyre tobb oldalt csak firefoxxal lehet megnyitni :P