36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
mod #10661 Akkor nem félek attól, hogy a szám végéből 20mp nincs meg... :O) -
#10660 Pár embernél láttam Azureus 2.4.0.4-et nekem 2.4.0.2 van tudja valaki milyen változások vannak benne és hogy hol tudom letölteni? az azu nem tölti le magától! thx -
#10659 többet, mert a hibásat újra leszedi, szóval meg lesz minden hang :) -
mod #10658 És akkor pl. az mp3 számból, amit töltök, kevesebb jön le? -
#10657 hibás adatot szedett le -
mod #10656 Ha valamit töltök utorrenttel, az mit jelent, hogy kárbaveszett 15.2MB (8 hash hiba)?
Htx. -
#10655 érdekes, nekem eddig se ment soha www-vel :) -
Meshif #10654 Köcce a segítséget!!!
Mostmár megy :-)
:lol: :lol: :lol:
-
#10653 #10647 -
#10652 vedd le a www-t nekem ugy simán megy -
Meshif #10651 Nagyon remélem, hogy semmi komoly nem történt, mert az első számú torrent oldalam.
Még most sem működik.
Valaki, valami info??? -
#10650 Nálam is ez volt a hiba. Megjavult. :)
-
tomo #10649 valoszinuleg a www -s cim ugyanoda mutatott, mind a www nelkuli, most nem nem egy helyre mutatnak.
csodalatos dolog a nevfeloldas, igaz? -
#10648 ténylg megy. és eddig miért ment www-vel? -
#10647 megy normalisan, ahogy eddig. www nelkul probald, ugy menni fog. -
#10646 milenne? -
#10645 hellotok
Nem tudjátok mi van a bi***mennel?? -
#10644 BH nálam is működik, Opera alol. -
#10643 nagyon gyors és energiatakarékos az Outpost. azonban sajnos velem azt játszotta el, hogy blokkolta az egész netkapcsolatomat és nem tudtam rájönni, miért (persze, beállítások, tudom). végigböngésztem benne mindent, s egyszerűen nem találtam meg, miért állítja meg pár óra elteltével az adatforgalmat. váltottam ZoneAlarmra (v. 6.5.722). ezt kissé jobban átlátom és hiba sem volt eddig. ha gondolod, próbáld meg ezt a verziót. -
#10642 Jah kapom tölük havonta a spam levelet hogy regezzek! -
#10641 osztom a véleményed. a legalacsonyabb rang azért sértő. aki most kezdi a feltöltést, nem hiszem, örül a paraszt megszólításnak (peasant=paraszt).
-
The Fugitive #10640 Miért Outpost nem jó? -
#10639 Normális tűzfal. -
The Fugitive #10638 Hello!
lenne egy kis gondom! most telepítettem ujra a win-t és váltottam azureusról uTorrentre. volt tűzfal csere is, és most Outpostom van. a gondom az, hogy port nyitva, teszt oké, a torrentet mégsem kezdi el letölteni. teljesen engedve van a uTorrent. ha kikapcsolom az Outpostot, akkor viszont szépen megy a letöltés. van erre valami orvosság??? -
#10637 Nem valami jó oldal :( -
Rogg #10636 Érdemes megnézni!CoolTracker -
rothfb #10635 Köszönöm Mindenkinek a pm-eket! -
#10634 qtorrentet használok.
Ezen nemlehetne valami állítani hogy több seederhez csatlakozzak?Mert igy elég lassu.
-
#10633 köszi az új cimmel már megy szerencsére, de a böngészőm (mozilla) valóban szarakszik, lehet h az is közrejátszott...... -
#10632 www nelkul irjatok be a bongeszobe a cimet. -
#10631 neked is ment -
#10630 pm ment -
rothfb #10629 Nálam sem megy az aszfalt. Illetve a tracker megy, csak az oldal nem jön be semmilyen böngészővel sem. Szóval bárki bármit tud, írja be ide ha kérhetem. Ha az oldal címe változott, pm-ben elküldhetné, megköszönném.
Előre is köszi! -
Grusi #10628 Nálam operáról teljesen rendben van, IE-ről a kiszolgáló nem található. Nem szolgáltató-függő a dolog, valami más gond lesz itt. -
#10627 Még valami: Nehogy szó érje a ház elejét...:)
Kipróbáltam GPRS-n keresztül is (természetesen tegnap előttig gond nélkül működött)
Most azt írja az Opera mini: "Could not locate remote server"
Vagyis mégsem az én készülékemben van a hiba.
Ötletek?
-
#10626 Nálam a "Kiszolgáló nem található hibaüzenet" van már két napja. Eddig Operán, Firefoxon és IE-n is próbáltam. Mostmár arra gondolok, hogy esetleg szolgáltató függő lett a dolog? Remélem, csak átmenetileg....
Jah és fiberneten keresztől próbálom.
Van még aktiv torrentem onnan és megy is vissza szépen az anyag. -
Grusi #10625 Kulabá: IE-n nekem se megy, oprean es a tobbin tokeletes. Nem tudom, mia gond -
Reyes #10624 Pedig az oldalak bejönnek:S -
Reyes #10623 Hmmm, ez érdekes...Aszfalton, és El-SL-en egyszerre kapcsolt szét a tracker nálam időtúllépésre hivatkozva kb. 1 perce... -
#10622 ircnet, az egy irc hálózat
kell hozzá pl egy mirc hogy fel tudj menni, több címe is van, irc.extra.hu:6667, atw.irc.hu:6667, hub.irc.hu:6667...stb.
vmelyikre csatlakozz fel