36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• mod
    Akkor nem félek attól, hogy a szám végéből 20mp nincs meg... :O)
  • Max7
    Pár embernél láttam Azureus 2.4.0.4-et nekem 2.4.0.2 van tudja valaki milyen változások vannak benne és hogy hol tudom letölteni? az azu nem tölti le magától! thx
  • Met
    többet, mert a hibásat újra leszedi, szóval meg lesz minden hang :)
  • mod
    És akkor pl. az mp3 számból, amit töltök, kevesebb jön le?
  • Met
    hibás adatot szedett le
  • mod
    Ha valamit töltök utorrenttel, az mit jelent, hogy kárbaveszett 15.2MB (8 hash hiba)?

Htx.
  • McGrady
    érdekes, nekem eddig se ment soha www-vel :)
  • Meshif
    Köcce a segítséget!!!

Mostmár megy :-)
    :lol: :lol: :lol:
  • Met
  • acsati
    vedd le a www-t nekem ugy simán megy
  • Meshif
    Nagyon remélem, hogy semmi komoly nem történt, mert az első számú torrent oldalam.

Még most sem működik.

Valaki, valami info???
  • Trucker39
    Nálam is ez volt a hiba. Megjavult. :)
  • tomo
    valoszinuleg a www -s cim ugyanoda mutatott, mind a www nelkuli, most nem nem egy helyre mutatnak.

csodalatos dolog a nevfeloldas, igaz?
  • acsati
    ténylg megy. és eddig miért ment www-vel?
  • N0S
    megy normalisan, ahogy eddig. www nelkul probald, ugy menni fog.
  • NeoMaN
    milenne?
  • acsati
    hellotok
    Nem tudjátok mi van a bi***mennel??
  • Duddits
    BH nálam is működik, Opera alol.
  • m66
    nagyon gyors és energiatakarékos az Outpost. azonban sajnos velem azt játszotta el, hogy blokkolta az egész netkapcsolatomat és nem tudtam rájönni, miért (persze, beállítások, tudom). végigböngésztem benne mindent, s egyszerűen nem találtam meg, miért állítja meg pár óra elteltével az adatforgalmat. váltottam ZoneAlarmra (v. 6.5.722). ezt kissé jobban átlátom és hiba sem volt eddig. ha gondolod, próbáld meg ezt a verziót.
  • Max7
    Jah kapom tölük havonta a spam levelet hogy regezzek!
  • m66
    osztom a véleményed. a legalacsonyabb rang azért sértő. aki most kezdi a feltöltést, nem hiszem, örül a paraszt megszólításnak (peasant=paraszt).
  • The Fugitive
    Miért Outpost nem jó?
  • janos666 #10639
    Normális tűzfal.
  • The Fugitive
    Hello!
    lenne egy kis gondom! most telepítettem ujra a win-t és váltottam azureusról uTorrentre. volt tűzfal csere is, és most Outpostom van. a gondom az, hogy port nyitva, teszt oké, a torrentet mégsem kezdi el letölteni. teljesen engedve van a uTorrent. ha kikapcsolom az Outpostot, akkor viszont szépen megy a letöltés. van erre valami orvosság???
  • grebber
    Nem valami jó oldal :(
  • Rogg
    Érdemes megnézni!CoolTracker
  • rothfb
    Köszönöm Mindenkinek a pm-eket!
  • grebber
    qtorrentet használok.
    Ezen nemlehetne valami állítani hogy több seederhez csatlakozzak?Mert igy elég lassu.

• kulabácsi
    köszi az új cimmel már megy szerencsére, de a böngészőm (mozilla) valóban szarakszik, lehet h az is közrejátszott......
  • N0S
    www nelkul irjatok be a bongeszobe a cimet.
  • precision
    neked is ment
  • precision
    pm ment
  • rothfb
    Nálam sem megy az aszfalt. Illetve a tracker megy, csak az oldal nem jön be semmilyen böngészővel sem. Szóval bárki bármit tud, írja be ide ha kérhetem. Ha az oldal címe változott, pm-ben elküldhetné, megköszönném.
    Előre is köszi!
  • Grusi
    Nálam operáról teljesen rendben van, IE-ről a kiszolgáló nem található. Nem szolgáltató-függő a dolog, valami más gond lesz itt.
  • Trucker39
    Még valami: Nehogy szó érje a ház elejét...:)

Kipróbáltam GPRS-n keresztül is (természetesen tegnap előttig gond nélkül működött)

Most azt írja az Opera mini: "Could not locate remote server"

Vagyis mégsem az én készülékemben van a hiba.

Ötletek?
  • Trucker39
    Nálam a "Kiszolgáló nem található hibaüzenet" van már két napja. Eddig Operán, Firefoxon és IE-n is próbáltam. Mostmár arra gondolok, hogy esetleg szolgáltató függő lett a dolog? Remélem, csak átmenetileg....

Jah és fiberneten keresztől próbálom.

Van még aktiv torrentem onnan és megy is vissza szépen az anyag.
  • Grusi
    Kulabá: IE-n nekem se megy, oprean es a tobbin tokeletes. Nem tudom, mia gond
  • Reyes
    Pedig az oldalak bejönnek:S
  • Reyes
    Hmmm, ez érdekes...Aszfalton, és El-SL-en egyszerre kapcsolt szét a tracker nálam időtúllépésre hivatkozva kb. 1 perce...
  • precision
    ircnet, az egy irc hálózat
    kell hozzá pl egy mirc hogy fel tudj menni, több címe is van, irc.extra.hu:6667, atw.irc.hu:6667, hub.irc.hu:6667...stb.
    vmelyikre csatlakozz fel