torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
nekem mindig ez az elsõ dolgom :\
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
töltenék most egy albumot, 60 MB s lenne, nincs seeder, csak 350 leecher, és eddig forgalmazott 140 MB hulladékot 😊
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Ha áthelyezed, akkor nagyon figyelj oda, nehogy leszedd még egyszer! 😄
Távolítsd el a feladatot, aztán nyisd meg újra a torrentet és a letöltés helyének jelöld meg azt a mappát, ahova áthelyezted. Lefut egy ellenõrzés és utána automatikusan seedelni fogja.
Nieleen
Köszi!
Nem kell semmit csinálnod. A letöltés befejezte után a kliens automatikusan elkezd visszaseedelni. BitCometnél a letöltés után a letöltött cucc neve elõtt a nyíl átvált zöldbõl narancssárgává.
De akkor ki marad seedelni tovább? Szerintem inkább csak az, akinek bennemarad a megosztásban valahányadiknak az adott torrent.
Szóval nem a csatlakozások száma miatt jön lassan.
Ezt szabályozhatja a tracker is és a kliensben is korlátozhatod. Az sem jó ha túl sok kapcsolat van, a sok socket csak terheli a rendszert, többnek kell feltöltened, elaprózódna a sávszél.
Honnan töltesz, publikus trackeré a torrent? Mert ha igen, akkor nincs mit csodálkozni, lassú, mert mindenki csak lefelé tölt, vissza csak töredékével.
az alhalozati maszk magatol kitoltodik
atjaronak es dns cimnek pedig add meg a routered belso cimet, az elozo peldaban 192.168.1.1
\"We are only slaves to our temptations\"\"
\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"
Akkor nem tudom, soha nem használtam se cometet, se lordot.
Meg tudjátok adni az enless és a skyline pntos címét, mert ujrapakoltam a windowst és fejbõl nem tudom. 😊
thx!
A következõ a problémám:
Egy adott idõ után a Bitcomet is, meg az Azureus is kilép. Nem tudom használni az említett programokat, mivel a tracker mindig úgy érzékeli, hogy még mindig töltök. Az az érdekes, hogy amióta az új alaplapom van azóta csinálja ezt. Ezek vannak:
ABIT KN8 Ultra, nForce4 Ultra chipsettel, amiben hardveres tûzfal van (én erre gyanakszok) nforce 4 6.66 driverrel, winxp sp2-vel
AMD 64 3200+
már kikapcsolt állapotban is próbáltam, de akkor sem megy
Találkozott már vki ilysmivel, tud vki segíteni?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
nem akarja megnyitni az azureus a .bc filet
Köszönöm elõre is!
próbálkozom....
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
http://dc1x1.uw.hu/faq/aktiv_mod.htm#javascript:;
itt irkalnak az xp tuzfal beallitasarol.
0-65535 ig vannak a portok , celszeru 20000 es 40000 koztottit valasztani.
ha adslt használsz legalábbis nekem kiírja, hogy tûzfallal védett! Hogy hogyan kell feloldani nem tudom! Én nem kértem, hogy legyen... ezért kérdeztem hátha valaki ért itt hozzá és tudja, hogyan kell feloldani!
Milyen másik portot?
Mivel csak négyjegyût lehet használni ha jól tudom de javíts ki ha tévedek így marad még 9998 lehetõségem..
Hát azért ennyi idõm nekem nincs.. de lehet rá kell szánnom magam!
:-)
gondoltam valaki tud valami okosat, hogy mikkel kellene próbálkoznom!
már vagy 100-at kipróbáltam de nem engedett ki.. Nat hibával kiáll a teszt alatt!
üdv
mifele tuzfal van zarva? es honnan veszed, hoyg zarva van? es miert nem nyitod ki?
meg hasznalj masik portot.
es probald ujramegkerdezni, hatha sikerul