36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#10571 Azt nem az ms csinálja hanem férgek. Nekem van egy NOD32 vírusirtó, meg egy Kerio tűzfal (ezt nem árt feltenni az alternatív böngészők mellé se, akkor meg mindegy...) és így tökmindegy hogy átengedne-e valamit az EI (mert megfogja a tűzfal vagy a vírusirtó, azoknak a dolga, nem a böngészőé...), viszont mindent meg tud nyitni, nincsenek vele kompatibilitási gondok. -
csasznyi #10570 uj torrentoldal, akit érdekel nézze meg http://spider-tracker.tx.hu -
#10569 az mióta az??? az mikrofos! nekem olyat csinált, hogy nem tudtam átállítani az alap bejövő oldalt, mindig visszaált egy reklámoldalra! -
#10568 te az ie-t bongeszonek nevezed? -
mark19910212 #10567 Új torrent oldal: -
#10566 Mert van elvetett adat is azaz amit rosszul töltesz le iylenkor törli azt a részt és újratölti! -
#10565 A transmissiont már régebben is láttam, de ehhez máig nem volt szerencsém: libtorrent 0A00 -
#10564 oka: tabsok miatt, ill h a középső görgögombal uj lapokon nyilik meg valami, ie csak uj ablakban tudja ezt, és ha megnyitok vagy 10-et, elis szállt a gép -
#10563 aszfalthoz azt használok, de a többihez nem -
#10562 Használj böngésző programot alternatív megoldások helyett. (mindíg gondolj az alternatív zenére mikor valami alterntív software megoldást akarsz feltenni és rájössz hogy hülyeséget cselekszel...) Az ms volt olyan szives mellékelni neked a windowsal egyet, Internet Explorernek hívják. Nem hagy az cserben ha frissíted windows updaten, tűzfal, vírusirtó meg minden mellé kell. Take it, hold it, love it. -
#10561 segítség. ffben bármelyik torrentoldara ha felmegyek, a hozzászolásokban az éketezek helyett iylen hülyeségeket látok. hiába probáltma másik kodolást, akkor meg a torentoldal szövegeit látom úgy. mit állítsak be és hogy??:( -
#10560 Sziasztok
Az mitől van, hogy a letöltéskor a letöltött fájl mérete időnként csökken, pl. 16 MB-ról visszaugrik 14-re, aztán ismét nő? (Azureust használok.) -
#10559 http://www.utorrent.com/download.php -
homokhat #10558 utorrent.hu -
matkovec #10557 sziasztok hasznalom a microtorrentet de valami vegett aszt irja ki !!!! nincs bejovo kapcsolat !!!!! nemtudna valaki segiteni? elore is koszi -
Áhá jó tudni ezt is :) Pedig nálam is vannak 2-en sorba de akkor várhatnak még :)
-
#10555 ez azért van mert 0 darab meghívód van. ha lenne 1 darab is akkor ki lenne írva neked is, hogy a meghívás szünetel. -
#10554 Mert a meghívód megkapod csak nem küldheted el... -
#10552 hát nekem a 'meghívó' menüpont alatt, alul ezt írja nagy betüvel: "Meghívás szünetel."
szal írják azt -
#10551 Lassan 2 hónapja szünetel a meghívás. (onnan tudom hogy sorbanállok egy meghívóért, de nincs...) -
#10550 forumban le van irva par helyen.. -
#10549 nem észletem még igaz most kell 9 giga még a meghívóhoz,de nem is szoltak róla meg nem is irják sehol :S -
#10548 Igen, arra. Hát kösz! -
#10547 Ahhaj, akkor ezért váltakozik néha, vagyis a trackeren állítgatták, csak én meg ritkán néztem rá, de pont roszkor rossz időben és azt hittem a kliens adja meg... (pont klienscserélgetések közt váltottam trackert is, meg ezekszerint házon belül is nemrég rakták fentebb)
De lehet kézileg is frissíteni, nincs rá valami script hogy kézileg kérjek frissítást mondjuk 10 percenként? -
#10546 gondolom arra gondol h a meghívó küldés jelenleg szünetel
nem tudni mikor lehet újra küldeni -
#10545 amikor feltöltésed eléri a szabályokban leirtakat! -
#10544 Na szóval tudja vki, hogy a BH-en mikor lehet újra meghívót küldeni? -
#10543 A frisitési idő intervallumot a torrentoldal adja meg azaz a trackere! minden oldalon más általában 20-40 percig terjed az oldal nagyságától függetlenül, de pl ha kilépsz a progibol vagy törölsz egy seedelés alatt áló torrentet az addig feltöltött adatot elküldi a trackernek! -
Reyes #10542 A trackerek automatikusna frissülnek, nem? -
#10541 UTorrentben hol lehet kézileg magdni hogy hány percenként frissítsen trackert? 1.5-ben még 30 perc volt, már azt is sokalltam egy kicsit az Azureus_nemtomhány 25 perce után, de 1.6-ban már csak 40 percenként frissít. -
#10540 Mér lenne gond?? Ha seedeled, nem gond. -
#10539 és az nem gond hogy én kb 15 -el töltök fel? -
#10538 leszeded a torrentet, megadod azt az elérési utat, amit az a oldalról leszedett cucc van! fontos hogy a név megeggyezzen! ha pl van egy játékod, azt felteszed iso-ba a gépedre és megeggyezik a méret azzal, ami a b oldalon van, akkor seedelheted is! -
#10537 és hogyan tudom elintézni hogy a "b" oldalra töltsem fel -
#10536 Ha tökéletesen ugyanaz van meg.
Neked megvan mondjuk a Program.rar amit letöltöttél "a"-ról és valaki szintén feltölti a Program.rar-t "b"-re, de ezt már a kicsomagoltból ő csomagolta vissza, akkor hiába ugyanaz a méret, a hash más lesz és már nem tudod ott seedelni.
Azonban ha teljesen ugyanazt töltötte fel "b"-re amit "a"-ról leszedett akkor minden akadály nélkül tudod seedelni. Próbáld ki és kiderül melyik a te eseted.
A hash dolgot lehet hogy rosszul írtam, én így tudom. Valaki javítson ki ha tévedek. -
#10535 csá úgy tudom hogy amit fájlt letöltök "a" oldalról és fenn van "b"oldalon akkor én azt tudom seedelni feltölteni oda ez igaz? adsl-em van -
#10534 Az adatvédelmi törvények miatt nem! Úgy nem mehetnek hozzád, hogy figyeltek hogy te 55dvd-t szedtél le és hogy ez az ip alapján a szolgáltató ezt a címet adta meg ugyanis nem figyelhetik hogy te mit mentesz le a winyódra! Eljárást illetve házkutatást csak megalapozott indokkal tehetnek! szal ne is számíts rá hogy elkapnak hacsak nem hírdeted ujségba hogy eladó dvd filmeid vannak! -
#10533 Nem volt még ilyenre eset, nem alkalmazzák a törvényeket! ...... Hálaég -
Fasza gyerek #10532 tudtok ojan estről hogy valkit(magyart) elkaptak torrentelés miatt? -
#10531 alul, a tracker infónál éppen azt írja ki, hogy mi a bánat van most.....