torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NuCLEARScoRp
Engem ez dühít veszttül, hogy regelve vagyok Endlessre és egyik nap a megjegyzett jelszó "eltünt", most meg baxhatom nem tudok belépni...

1-2 napja ujra volt regisztráció, regeltem is új nevet... de nem küldték a jelszót E-mailben.... szétvet a düh komolyan mondom<#mf3>

Majomparádé sajnos nincs egy szinten endless-el, pláne hogy a szerver esténként nagyon túl van terhelve,,, cefetül lassú az oldal...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

olvasd el a portforward.com-on.

Help
Bitcomet a kliensem, beállítottam ahogy kell a kapcsolatnál, hogy aktív legyek. Van egy D-LINK di-604 routerem, ott mit kell állítanom, hogy aktív legyek, mert ezidáig nem tottam aktí lenni a beállítások mellett sem...
thx

nem mondtam, hogy mukodik, csak azt hogy megvannak a meghivok.

Met
nem jó, mert én küldtem meghívót és amikor élesíteni akarta azt írta, hogy elérték a max user szintet, try later

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Köszi a címet de itt nincs fent a routerem. Szóval nem tom mit csináljak vele.

Yossarian
szerintem nem szedheted, mert nem egyezik a két cucc, másrészt tudtommal egyébként se tudod két helyrõl ugyanazt szedni. Bár lehet, hogy tévedek, mert még sosem próbáltam 😊

Nieleen

shevy
valaki magyarázza már el hogy miért van az, hogy az utóbbi napokban, bármelyik letöltés megáll 99,9-99,7%nál és nem szedi le az a szar bitlord. kösz

ivjoe
Kérdés:

Szedem a Most Wantedot egy public trackerrõl. Most láttam, h egy másik privát trackeren is fenn van ugyanaz. A különbség: A publikus trackeren fenn vannak a játék zenéi is, tehát a csomag nagyobb. Ugye a privát gyorsabb, mint a public.
Szedhetem-e egyszerre a kettõrõl? Tehát két torrent file-al? Vagy nem tudja egyszerre a kettõt kezelni?
olvasd a forumot. megmaradtak a meghivok, csak a menupontot vettek ki . invite.php n megtalalod oket.
takaritas utan pedig visszakapcsoljak, csak kicsit atszerkesztik.

GregSB
oké. Köcci

Nincs routerem és még nem is konfigoltam.Bizonyára van hozzá valami szoftver,amiben be tudod ezeket a dolgokat állítani.
És azt nem tudod, hogy hol kell beállítani?

Úgy tudom a routeren is kell.Portforward.
Hali!
Azt szeretném megkérdezni, hogy elég-e ha csak a windowson nyitok meg egy portot vagy a routeren is kell?
Nekem valami dana nw5040sr routerem van és azt nem találtam faqnál hogy azon hogy kell portot nyitni?
Köszike elõre is.
Paul161

Remélhetõleg.Gondolod "takarítás" jelleggel történt a leállás?Egy-két emberke beparázott,volt akinek 85 db meghívója "tûnt" el.
fifi
sztem a takarítás után egy idõre megint vissza fog állni a meghívózás...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Én nem akarok.De ha senkinek nincs meghívója(márpedig nincs)akkor nem tudnak meghívni.
Ja, ha nagyon akarom, akkor Claudia Schiffer-t is rávehetem h pipázzon le<#vigyor0>
fifi
ha nagyon akarsz, be fogsz tudni jutni!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ja, de a csitára sem lehet soha bejutni, sky-t mondjuk még nem próbáltam.
menyus77
nekem a napokban sikerült bekerülnöm az endless-re és meg kell mondanom ,hogy nem érdemes sajnálni, ha valaki kívülreked.

A mAjom meg a sky is bõségesen jó.

Ja, végülis minek engedne be bármelyik magyar oldal a pórnépbõl is vkit, csak az elit, csak az elit....
GregSB
2000 na.

GregSB
Tegnap este még 200 volr és 0.1 😉

És honnan veszel meghívót???
fifi
meghívóval...
de nyílt regisztráció/remélem/ nem lesz...

Met
1000 user és max 0.2

GregSB
Õõõ, csak én gondoltam ha kiraknak 2000 usert akkor be lehet majdregelni a helyükre. Mi másért csinálnák?

Sziasztok, azt kérdezném h ha szedek vmit amit elvileg 50-n seedelnek, akkor mi a rákért csak 6k-val jön?
1.Ki mondta hogy 27-én lehet regelni?
2.Ha nincs meghívód,akkor hogyan regelsz?
GregSB
Mér megvan, nincs reg. Mikor várható?

GregSB
Én nem ismerem. Címe?

GregSB
Hír a Bithumenrõl:

2005-11-19 - Ehónap 27-én ki lesz szórva a 2000 legrosszabb arányú user (max 0.1).

Szal akinek nincs regje bithura és szeretne az 27.én figyelje majd az oldalt 😉

Met
thx

Duddits
sapkafej
nekem is vki! elfelejtettem a címet! köszi

György

Kösszi.Azért kérdeztem mert én már végigzongoráztam amit tudtam de nem találtam.Gondoltam valki segit.<#worship>
Yossarian
úgy értette, hogy csökkent, hogy a többit már 20 GB-onként kapta...

Nieleen

Sanyix
Nem csökkent az elsõt 30 giga után kaptad, a többit 20 gigánként.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

NuCLEARScoRp
Csak magyar torrent oldalon...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Sziasztok.Nem tudja valaki hogy hol találom meg a Micr.Windows XP Profesional Hun-t letöltésre?Elöre is kössz!!!
NuCLEARScoRp
az elsõ meghívót 30 giga után kaptam... de utána egyre csökkent a "limit"... ezért
akinek gyors nete van számolatlanul gyüjthette a meghívókat,,, ez volt a legnagyobb hiba szerintem

Sanyix
Nemazér, hanem azér mert pár droid elkezdett fékelni az újonnan kapott meghívóival, meg sokan már hisztiztek hogy mévan ilyen sok új user...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

NuCLEARScoRp
Azért szünt meg a meghívás mert a felhasználók száma elérte a 20 ezret--- mellesleg egy meghívóm kárba veszett...

NuCLEARScoRp
a mocskos rohadt kibaszott endless.. 2 névvel is regisztráltam de... nem küldték a
jelszót E-mail-ben... rohadjanak meg a bugos szarukkal együtt

Met
savaria hova költözött?
priviben pls

Duddits
Elnézést! Nem azért kérdeztem! Nem kell minden esetleges csalással kapcsolatos dologgal belémkötni! Csak érdeklõdöm. Azért van a topik, nem?

Koppernikusz
csellós megy most nektek?
annyit haldoklik hogy az nem igaz..
vagy kicsi neki a szerver, "ERR_SERVER_LOAD"-t ad vissza, vagy elbarmolták az oldal forrását.

[ helikopter ]