torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1-2 napja ujra volt regisztráció, regeltem is új nevet... de nem küldték a jelszót E-mailben.... szétvet a düh komolyan mondom<#mf3>#mf3>
Majomparádé sajnos nincs egy szinten endless-el, pláne hogy a szerver esténként nagyon túl van terhelve,,, cefetül lassú az oldal...
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Bitcomet a kliensem, beállítottam ahogy kell a kapcsolatnál, hogy aktív legyek. Van egy D-LINK di-604 routerem, ott mit kell állítanom, hogy aktív legyek, mert ezidáig nem tottam aktí lenni a beállítások mellett sem...
thx
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nieleen
Szedem a Most Wantedot egy public trackerrõl. Most láttam, h egy másik privát trackeren is fenn van ugyanaz. A különbség: A publikus trackeren fenn vannak a játék zenéi is, tehát a csomag nagyobb. Ugye a privát gyorsabb, mint a public.
Szedhetem-e egyszerre a kettõrõl? Tehát két torrent file-al? Vagy nem tudja egyszerre a kettõt kezelni?
takaritas utan pedig visszakapcsoljak, csak kicsit atszerkesztik.
Azt szeretném megkérdezni, hogy elég-e ha csak a windowson nyitok meg egy portot vagy a routeren is kell?
Nekem valami dana nw5040sr routerem van és azt nem találtam faqnál hogy azon hogy kell portot nyitni?
Köszike elõre is.
Paul161
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A mAjom meg a sky is bõségesen jó.
de nyílt regisztráció/remélem/ nem lesz...
2.Ha nincs meghívód,akkor hogyan regelsz?
2005-11-19 - Ehónap 27-én ki lesz szórva a 2000 legrosszabb arányú user (max 0.1).
Szal akinek nincs regje bithura és szeretne az 27.én figyelje majd az oldalt 😉
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
akinek gyors nete van számolatlanul gyüjthette a meghívókat,,, ez volt a legnagyobb hiba szerintem
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
jelszót E-mail-ben... rohadjanak meg a bugos szarukkal együtt