36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Palinko
    ok,de az .nfo fileval mi lesz,mert most úgy spontán felraknák egy pár progit,mert nekem vann progi táram,és talán egy kettő nem ártana nektek sem leszedni...
    majd most egyet feltöltök próbaképp,később még lesz mit feltöltenem..
  • jakewyler
    köszi nem kell semmi,csak az oldalt belinkeltem,hogy regeljetek sokan
  • Palinko
    ha meg neked kell valami progi,akkor most szólj és feltöltöm... persze ha megvan.
  • Pharaoh
    A majomparadenak új címe van? Már elég rég jártam arra felé.
  • Palinko
    mentem is,de nem tok feltölteni,mert fogalmam sincs,hogy kell torrentet csnálni,és fogalmam nincs,mi az az .nfo file? :D még nem is töltötttm fel sehova :D
  • jakewyler
    http://iceage.tx.hu/ most nyílt, gyertek sokan
  • GLaz
    Na végre sikerült! mostmár remek.
  • Metwork
    lehet memória hiba is
  • [Jakuza]
    Hat a Bitcomet szazszor gyorsabb nala.
    Amig az utorrentel szenvedek 20-30k sebessegekkel, addig a masiknal ugyanarrol a hubrol, ugyanakkor toltok 170k-val.
  • zsotee
  • GLaz
    Hello! felraktam a utorrent-et és elég lassan tölt le.
    tudna valaki segíteni, hogy gyorsabb legyen?? fal hülye vagyok hozzá!
    Kössz!
  • tomo
    nalad van a baj, hasznald a legfrissebb winrart a kitomoriteshez.
  • ffxi
    HELP!!!
    Eddigi képfájlok(uif, iso, stb.) vagy tömörített fájlok (rar, zip) amiket letöltöttem mind mind hibás. Vagy rosszul csomagolt fájl vagy hiba képfájl olvasás. Ennyire selejt áruk vannak fennt vagy nálam van a baj?
  • GáborG
    én is használtam bitcometet és a feltöltéseket igen sokszor elhibázta :(
  • Palinko
    Várom a válaszát az illetőnek :D
    az video-t is úgyszintén :D
  • N0S
    Címzett: [email protected]
    Tárgy: Tisztelt Kovacs Bence!

Kedves Bence, ezuton szeretnem kifejezni hozzajarulasomat
    kedves hugod Karolina ugyeben, eloszor is, a jo budos kurva
    anyadat, azert mert ilyen boszmedek faszfej modon vagy kepes
    viselkedni. A masodik, meg ha lenne lakas se adnam oda a
    hugodnak, sot, inkabb kiberelnem, persze meg van eselye a
    hugodnak, de ahhoz eleg kerek szaj kene.... Amennyiben ezen
    feltetelek teljesultek, kerem tudassa velem. Ez esetben, a
    szallast, elokeszitem, meleg aggyal varom a Kedves Kishugat

Udvozlettel: N0S

ui: Lehet lesz meg 1 oktatovideo, ha megerkezik ;P
  • 12346
    bitcometet használok kezdetektől fogva, és no problem. ott más szar van. nem kell elfogultnak lenni azért^^
  • Maksi
    Ha másik klienst használok, udom folytatni a letöltéseket, ami folyamatban van? Melyik file tartalmazza ezeket?
  • zsotee
    Off
    Az oktatóvideós Kovács Bence barátunk szállást keres a hugának Londonban:
    "18 éves húgom 2006. szeptember 1-én egy évre kiutazik Londonba, nyelvgyakorlás céljából. Még nem sikerült sem szállást, sem munkát szereznie, de nagy lelkesedéssel és optimistán áll a dolgok elébe... :-)"

Azért ehhez pofa kell, hogy elöbb fenyegetőzik, most meg kéreget..
    Gyenge ember.
    Valakinek nincs kedve a ott Londonban egy jóó kis nyelvgyakorlással egybekötött oktatóvideót forgatni a hugikával???

On
  • N0S
    hasznalj normalis kliens-t. utorrent.com/download.php
  • precision
    "direkt szedtem le olyan cuccot is, ami rengeteg embernek kell, és kevés a Leecher" - ami rengeteg embernek kell, annál SOK leecher van

magyar oldal: banner, de kiemelten ajánlanám azért ezt az oldalt
  • Maksi

Lenne pár kérdésem, remélem, valaki tud segíteni:

Bitcomet 0.70-et használok, alig csordogál valami felfelé /max 4-8K az összes torrentből együttvéve/ ... Letöltéssel nincs gond, direkt szedtem le olyan cuccot is, ami rengeteg embernek kell, és kevés a Leecher, de az sem mászik nagyon felfelé.Lehet, hogy rosszul van beállítva a Bitcomet-em? Azt vettem észre, ha a Bitcomet be van kapcsolva, hihetetlenül lelassul minden más netes alkalmazás, még akkoris, ha a le-, és feltöltés sem haladja meg a 10-15k-t. Pedig azt hallottam, ez az egyik olyan kliens, ami a legkevesebb energiát emészti fel.

Tudnátok ajánlani esetleg olyan oldalt, ahol normálisan le van írva, lehetőleg magyarul, hogyan kell egyes klienseket beállítani, hogy router mögül is normálisan működjön? Nem ragaszkodom a BitComethez, de az érdekelne, hogy ha más klienst teszek ennek helyére, akkor a folyamatban lévő letöltéseimet újra kell kezdeni, vagy folytathatók?

Amennyiben a routerbeállítás a gond, azt hogy orvosoljam? D-Link 604 a típusa

Köszönöm a tippeket, segítséget
  • precision
    nincsmit
  • ffxi
    THX!!!
  • precision
    uif
  • ffxi
    HELP!!
    Torrentről töltöttem le XP telepítőt uif kiterjesztésbe és se démontól4 se alcohol nem olvassa be. Pedig iso-ra is átnevezetm.
  • N0S
    kerheted az emlekeztetot, primpostas cimedre.
  • precision
    nem ismerem az nvidia tüzfalat, ugyhogy nem tudok róla nyilatkozni...használj mást, agnitum outpost -ot például
    azureus -t meg a google -n találsz
  • GáborG
    Hello!
    Nekem volna egy olyan gondom hogy a utorrentem összeakadt az Nvidia tűzfalal amit hiába lővők ki akkor is fagy tőle :(
    Ha vkinek van 5lete hogy lőhetném ki hogy ne zavarja szivesen venném :)
    Meg ha nem is megy honnan tudok leszedni Azureus klienst magyar verzióban?

Köszi előre is a segítségeket ;)
  • akyyy
    fölösleges már le is jött juhéj
  • Palinko
    egyre jobb ötletek,bár simán belehet lépni az admin felületre egy minimális hack tudással is :D pl. én csak ezt tudom :D
  • Max7
    Nézz szét! Azuban kész kincses bánya a beálítások menü :)
  • akyyy
    uttorentbe vhol nem lehet? :\ mert nem hiszem h 67 seederből csak 11 aktiv
  • Max7
    Nem minden leecherhez csatlakozol és nem minden seederhez csatlakozol és akikhez csatlakozol tuti töltenek fel/le mást is! Ezért lehet ez a lassúság! Slot korlátot lődd ki utorentbe legalábbis azuba ki lehet, és akkor több emberhez csatizol!
  • akyyy
    naszoval elkezdtem tölteni egy gamet isohuntról azt írja van 65 sseder, és 339 leecher.
    ebből csak 11et lát seedernek... jó oké, passzív vagyok, monjduk annak..

de miért szedi ilyne lassan? hol 20-al jön, hol néha felmegy 70re és akkor már örjöngés van meg ujjongás, de minimum 200 felett kéne lennie:S:S:S(utorrent 1600)
  • Serpa
    vagy véletlenül beleönt a házba egy kis vizet.
    esetleg beledob egy mágnest.
  • Serpa
    elég baj az, nem kell még átvenni is.

amúgy ja, meg kell néznie, h tudja-e törölni.
  • kirol
    Akkor amint leül a géphez format C, madj hajbarúgja a mellettelévőt és átül oda, de itt is a biztonság kedvéért megnézi ,hogy van e Format c jogosultsága. Közben míg a mentők a kifektetett delikvenset próbálják újraéleszteni és a tömeg is rájuk figyel egy harmadik gépen belépsz ahová akarsz, majd azt is formatálod, illetve szükség szerint az egész hálózatba kötött gépsor hardvereit hazavágod.
  • Max7
    Akkor életbe lép a "b" terv terorrtámadás a kávézó ellen! manapság ez a divat! amugy elöbb meg kell nézni hogy tujda-é törölni :)
  • kirol