36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#10703 kb. még 5x fogják megkérdezni:)
write only mode -
nenad #10702 azareus tudja amire szuksegem volt.
Koszi.
A masik tul egyszeru, jobban szeretem a full controllt. -
ZoliJ #10701 aki még nem jött rá magától annak megsúgom, hogy a bh címe elött nincs www -
SamFisher22 #10700 hi megtudnátok mondani h hogy lehet portot nyitni kerion? -
#10699 azureus 2.5.0.0
^^volt már itt? -
nenad #10698 javas programoknal be lehet allitani mennyit memet hasznalhatnak.. -
nenad #10697 csak ezt az opciot nem talal sehol,
olyan van amit lejebb irtam
bitcomet 0.70 -
#10696 az a baj vele, h sokat eszik!! míg azu 23 mega ramot, utorrent kb 5-öt és ez nálam sokat számít..... -
#10695 azureus nekem bevállt minden szempontból -
#10694 utorrent.com/download.php ;) -
#10693 de különben ha beállítod h dobja a 100kb/s alattiakat, akkor azokat dobni fogja, szal érted:) ha csak 80al jön a sráctól akkor is dobja -
#10692 utorrent a legjobb most sztem, sokan használják azt! -
nenad #10691 Hali,
Tud valaki ajanlani egy bitcomethez hasonlo de joval inteligensebb klienst.
Problema:
Amikor sokszaz seed van, es beallitom hogy max kapcsolatok szam 60, illetve ha a letoltesi sebesseg 100kb/s alatt van kersessen uj kapcsolatot, akkor
nagyon primitiv modon, szimplan ahogy jon a disconnectalja kapcsolatokat es ujakat nyit. Igy azokat is leakasztja ahonnan egyebkent szepen jon az anyag..
Szoval olyan kellene ami okosan csinalja a legalacsonyabb sebessegut dobja ki, stb.. Nemtom ertheto vagyok. :)
-
#10690 -
#10689 http://bsa.torrentz.com/anyone:666 -
#10688 google a barátod. -
#10687 :D -
#10686 ez is -
#10685 -
#10684 Nem tudo valaki valami gyors torrentet ahonnan le lehet szedni a Hitman Blood Money-t angolul és biztosan működik? -
NiGhTM4R3 #10682 Köszi szépen. Éjszakára mindig bennthagyom:) -
#10681 az a lényeg, hogy a torrent klienst hagyd futni, az hogy az oldalon nem vagy bent nem számít -
NiGhTM4R3 #10680 Ha már ennyire belekeveredtem (nem tudom szerkeszteni a hsz.-emet) akkor ha vok egy torrent oldalon, és végeztem a letöltéssel, és vissza akarom tölteni, akkor is javítom az arányomat ha nem vok bejelentkezve az oldalra?
sorry a tripláért törölhetitek az előző kettőt -
NiGhTM4R3 #10678 Nekem sem működik a BH.
Mi van vele, nem tudja valaki?
Sajnos csak oda "tudtam" bekerülni, a többi hasonló oldal ahova lehet még regelni az olyan is:(
A jobb helyekre elkeltek a helyek, pedig jó lenne ha legalább a BH-ba lehetnék mert az tetszett! -
#10677 :D -
tomo #10676 valaszd a masodikat, hatha erdekesebb lesz. -
#10675 Válaszd az elsőt, azzal nem lehet baj. -
#10674 van egy külföldi torrent oldal, ahol ha le akarok tölteni vmi torrentet, kté félét lehetl:
Click here to download the torrent with HTTP tracker
Click here to download the torrent with UDP tracker
most ez miez? -
mod #10673 Köszhtx. -
#10672 rmvb -
mod #10671 Ha .RMVB kiterjeszésű fájlt töltök, azt mivel tudom majd megnézni (Smallville, 4. évad)? Vagy át lehet valahogy konvertálni aviba? -
#10670 nézd meg az oldalon az adatlapodnál, hogy tényleg nem fut letöltés nálad -
#10669 Miért írja, a torrent kliens azt, hogy nincs elég szabad slot, ha hozzáadok egy torrentet egy bizonyos tracker oldalról. Úgy olvastam, hogy ez azért van mert több aktív letöltésem van az adott oldalról, de nálam ez ne igaz, sem le sem fel nem töltök olyan cuccot ami arról az oldlról származik. Igaz az arányom nem olyan jó, de a várakozási időt kivártam. -
#10668 A Java-nak csak az update szolgáltatása kajálgat pár megát. De ha azt a vezérlőpultban kikapcsolod nem eszik pluszban semmit.
Egyébként egyértelmű hogy utorrent - nem fapados csak logikus és letisztult, meg gyorsabban is tölt. -
#10667 hat, imho az utorrent egyaltalan nem fapados kliens. nekem is van boven memoriam, hasznaltam azureus-t is, utorrent sokkal jobban bejott es ajanlom mindenkinek ;] -
The Fugitive #10666 Üdv!
előző problémámat megoldottam, most viszont akadt egy másik! most már Nat oké, zölden világít, jön le torrentis, viszont!
a külföldi tracker rendben, egy hazai sötétoldalos trackernél meg azt írja ki, hogy nincs kapcsolat, és amint elindítom az Azureust, a netemet hihetetlen módon visszafogja. ezelőtt nem volt ilyen problémám, Azu mellett is simán tudtam netezni cFosSpeed segített, de most... hogy lehetne megoldani, vagy miért irja ki, hogy nincs kapcsolat?? nem csak egy torrentnél, hanem mindnél ezt irja, ami hazai. külföldinél meg semmi gond! -
#10665 Nem tudom hogy az újabb verziók hogy bánnak a letöltési hellyel, de én azért utáltam meg régebben az Azureust, mert ha egy torrentben mappástól volt egy film, én meg átneveztem a mappát akkor utánna nem tudta seedelni (csak az adott mappanevet fogadta el), utorrentben vagy bitlordban meg lazán megadod neki azt a mappát ami neked tetszik és ha a filek bennevannak akkor hashol és seedel. (a mappát a film ékezetes magyar címére szeretem ítárni, ottvan a filenév és az nfo hogy tudjam melyik release, de így áttekinthetőbb a winyó...)
Másrészt meg legutóbb mikor win reinstallom volt lusta voltam felrakni a Java-t. Az is zavaró, mert amúgy semmi másra nem használom és tényleg bekajál vagy 30Mb RAM-ot. (akkor is lappang a gépben ha nem fut semmi ami használja...) -
#10664 Régi azureus lovas vagyok van memóriám és inkább használom a csilivili klienst mint a fapadosat ahogy elöttem már mondták ezt :) köszi a linket :) -
#10663 http://azureus.sourceforge.net/
itt mar le tudod tolteni a legujabbat (2.5.0.0), de javaslom neked is utorrent hasznalatat. kicsi, es nem zabalja a gepet. :] -
#10662 http://azureus.sourceforge.net/
itt mar le tudod tolteni a legujabbat (2.5.0.0), de javaslom neked is utorrent hasznalatat. kicsi, es nem zabalja a gepet. :]