torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt megtalálsz mindent:
torrentz.com

olvasd el meg1x amit irtam. ha tovabbra is ragaszkodsz a kerdesedhez, akkor neked a kobunko valo, nem a szamitogep.

kedves "hazigazda" 😛

Yossarian
jajj, csak nem gondolod, hogy manipulálná? Sztem csak írni akar egy jobb klienst. 😄DD

Nieleen

mrzed001
Lehet, de az ilyenre haragszom.
Ha nem tölt fel senki, mert mindenki csal, akkor mit is fogsz letölteni ?
Semmit.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Met
már megint kezded?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sanyix
Nyugi én is kaptam még régebben a bh-n egy warn-t a "fórumon tanusítótt helytelen viselkedésemért", a gáz az volt, hogy addig soha nem jártam a fórumon 😄DD

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Duddits
Ez mi a franc az E-n?

warnolva vagy mert: a figyelmeztetésed lejár: -kor

Duddits
És valahogy lehet "manipulálni", hogy többet vagy kevesebbet küldjön?

hogy ertsd egy kicsit jobban.

ket kliens kozott kozvetlenul zajlik a fileatvitel, errol a trackernek fogalma sincs, hogy pontosan mennyi ment at es mikor stb. ezert a kliensek idonkent jelentenek neki, hogy mennyi is votl a forgalom.

namost az, hogy a kliensed mit mond a trackernek, teljesen szubjektiv. mondhat igazat es hazudhat is. a tracker megeszi mindkettot, hisz nem tudja ellenorizni, hogy mi tortent valojaban.

na kb igy megy ez.

pontosan ugy, ahogy valodi/nem hamisakat.

fifi
még mindig nem értem, hogyan lehet hamis adatokat küldeni a trackernek...
mármint arány>feltöltési csalás témájában...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

2004 december 12 ig lehetett regisztralni szabadon a bithumenre. (ha jol emlekszem dec 12, de nem is lenyeges a pontos datum )
aztan megszunt es lett helyett meghivo, amit most szinten megszuntettek.

Met
tudom, hogy nem lehetett regelni, azért csodálkoztam, hogy mi szünt meg amikor nem is volt😊

Sanyix
De, határozatlan idõre mexûnik a meghívás is.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

fifi
fórumban nem írnak semmit???

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sanyix
Bh-n eddig sem volt regisztráció a meghívás viszont tényleg eltûnt.

Duddits
Amerikai pite 4-Keg, Dark Water Xvid-Done, Fever Pitch Xvid-Done filmeket keresem! Aki tud valami MÛKÖDÕ torrentet, kérem ne tartsa magába!

Met
a bh-n azt írják megszünt a regisztráció és a meghívás gomb is eltünt
errõl tud valaki valamit? miért? meddig?

Met
korlátozd le a feltöltést 5-10 k-ra, aztán ha lejött akkor vedd le a korlátot

Met
megálltam a fejlõdésben😄DDD

Na megoldódott a problémám. Most 50 tölt le de 85 fel. Inkább fordítva kéne.
Mit csanáljak?
PAul161

jaj, mit tettem veled!
😉
bocs.

LordVenom
Kevesen vannak? Bazeg nekem már azt írta ki,hogy betelt...ezt a pechet...<#gonosz3>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Met
<#wow2><#ijedt><#wilting><#conf><#guluszem1><#csodalk>

az elso azert volt, mert leszedett 60 GB ot es feltoltott 60 MB ot.

Met
második?😊
ott is van top 100 mint itt?😄

es ez volt a masodik kitiltasod 😊 ehhe.
jol nyomod!

Ja értem. Köcci

Imremagdi
kitiltottak a Bithumenrõl: következõkért

irtam egy srácnak aki a Most Wanted-ot seedelte, mrt 330-an szedtük lefelé, és még mindig nem szedte le senki, és marha lassan jött, irtam nki hogy ne 13 dolgot seedeljen egyszerre, mert ezért ilyen lassú a letöltés

Erre irtak hogy legközelebb jól gondoljam meg hogy kinek mit irok, én bocsánatot kértem, erre kititottak?

Hol élünk? Vadálatok közt ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

ugy, ha valakit ismersz , aki meghiv.
a bannerban levo mondatot ugy kell ertelmezni, hogy nem szabad kerned meghivot itt a kozosben.

Azt szeretném még megkérdezni, hogy azt írjátok hogy egyik torrent oldalra sincs meghívó de akkor a bithumenre hogy lehet bekerülni?
Paul161

Köszike a válaszodat akkor inkább leállítom és megpróbálom letöltenni máshonnan.

Köszi, kipróbálom:-)
fifi
abban a "letöltõablakban" állítsd át "seed"-re és menni fog...

Tudsz adni címet?
Hahó, megint Én...
Valszeg vmit elronthattam, mert megint elkezdi a letöltést, és nem seedel.
Ha a megnyit-ra megyek, akkor megint a letöltési "ablakot" kinálja fel.
Vki tud segíteni esetleg? Köszi!
Köszi a segitséget.

Bõvítmény eltávolítása.

Bõvítmények->Eltávolítás varázsló.
Keresd meg a bõvítmény amit el szeretnél távolítani.
Utána Befejez gomb.
Malyd indítsd újra az Azureus programot.
Fájl->Újraindítás
Duddits
Jaja! Olyan sebességel jönnek a cuccok, hogy ihaj! :-)
És jó sok a DVD!

Duddits
Lehet, hogy sok leecher van.

Vagy szar a forrás! Én a Newtorrentsinfo-s cuccokkal szívok rendesen. Kúrv@ lassúak, és nem tom miért, pedig bõven van seeder.

Hali!
Én egy kezdõ torrentes vagyok és azt szeretném megkérdezni hogy Bitcomettel töltök most például van 45 seeder és csak 3KB/s-dal tölt.
Mi lehet ennek az oka?
Válaszotokat alõre is köszönöm.
Paul161

hmhm
próbáld meg proxyval

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

burkusdió
Hy ez bejön nektek?

http://www.filemp3.org/browse.php

nekemezt írja ki:

403 Forbidden
Unauthorized IP address.

miért csinálja ezt?
egy darabig nagyon faszásan mûködött, töltöttem róla, de aztán egyszercsak nem engedett be többé... 😞

Met
várj míg elkészítik a jelszóküldés funkciót

NuCLEARScoRp
Darkside-ot ismeritek?? Szerintem egy nagyon jó oldal... csak még kevesen vannak,,,

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

NuCLEARScoRp
Az eszem megáll hogy egy rohadt bug miatt ki lettem csukva endlessrõl...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

fifi
kattyolj a hq végû linkre a hibaüzenetben...

burkusdió
nekem pl ie-ben nem akar belépni <#ijedt>

fifi
nekem se

Duddits
Áh, megvan.