torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kedves "hazigazda" 😛
Ha nem tölt fel senki, mert mindenki csal, akkor mit is fogsz letölteni ?
Semmit.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ket kliens kozott kozvetlenul zajlik a fileatvitel, errol a trackernek fogalma sincs, hogy pontosan mennyi ment at es mikor stb. ezert a kliensek idonkent jelentenek neki, hogy mennyi is votl a forgalom.
namost az, hogy a kliensed mit mond a trackernek, teljesen szubjektiv. mondhat igazat es hazudhat is. a tracker megeszi mindkettot, hisz nem tudja ellenorizni, hogy mi tortent valojaban.
na kb igy megy ez.
mármint arány>feltöltési csalás témájában...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
aztan megszunt es lett helyett meghivo, amit most szinten megszuntettek.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
errõl tud valaki valamit? miért? meddig?
Mit csanáljak?
PAul161
😉
bocs.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
jol nyomod!
irtam egy srácnak aki a Most Wanted-ot seedelte, mrt 330-an szedtük lefelé, és még mindig nem szedte le senki, és marha lassan jött, irtam nki hogy ne 13 dolgot seedeljen egyszerre, mert ezért ilyen lassú a letöltés
Erre irtak hogy legközelebb jól gondoljam meg hogy kinek mit irok, én bocsánatot kértem, erre kititottak?
Hol élünk? Vadálatok közt ?
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
a bannerban levo mondatot ugy kell ertelmezni, hogy nem szabad kerned meghivot itt a kozosben.
Paul161
Valszeg vmit elronthattam, mert megint elkezdi a letöltést, és nem seedel.
Ha a megnyit-ra megyek, akkor megint a letöltési "ablakot" kinálja fel.
Vki tud segíteni esetleg? Köszi!
Bõvítmények->Eltávolítás varázsló.
Keresd meg a bõvítmény amit el szeretnél távolítani.
Utána Befejez gomb.
Malyd indítsd újra az Azureus programot.
Fájl->Újraindítás
Vagy szar a forrás! Én a Newtorrentsinfo-s cuccokkal szívok rendesen. Kúrv@ lassúak, és nem tom miért, pedig bõven van seeder.
Én egy kezdõ torrentes vagyok és azt szeretném megkérdezni hogy Bitcomettel töltök most például van 45 seeder és csak 3KB/s-dal tölt.
Mi lehet ennek az oka?
Válaszotokat alõre is köszönöm.
Paul161
http://www.filemp3.org/browse.php
nekemezt írja ki:
403 Forbidden
Unauthorized IP address.
miért csinálja ezt?
egy darabig nagyon faszásan mûködött, töltöttem róla, de aztán egyszercsak nem engedett be többé... 😞
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)