36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#34275 klikk :)
Egyébként főoldalon volt hír, hogy leállások lesznek hálózati karbantartás miatt. -
#34274 nem -
#34273 másnak se jön be a bithu? -
#34272 Ez nem így van. Még ha 4 ezer ft-ért is veszek 20 dvd-t mondjuk egy drága boltban, annak az árából sem fog fent maradni az oldal. Ha mégis úgy lenne, akkor meg következő hónapban szűnik meg. Nem én leszek az aki havonta fizetni fogja a támogatást. Korábbi években meg ilyen sem volt. A reklámokból simán fent tartották magukat. -
#34271 Nem azon az ezer Ft-on fog múlni. -
#34270 Azon esetleg nem gondolkodtál hogy 2-3 dvd árából támogasd az oldalt amiről annyi mindent töltesz és akkor talán megmaradna. -
#34269 loool :D -
#34268 érdekes... -
#34267 Azt viszont meg kell hagyni, hogy a gyerek okosan csinálja, kíváncsi vagyok hány fb és torrent acc lesz felnyomva az elkövetkező 1-2 napban, persze a sok szerencsétlené akik leszedik ezt a szutykot :D -
#34266 az ncore költségvetése -
#34265 tenyeremahomlokomhozvágom szmájli -
#34264 -
#34263 Már lemaradtam, ma néztem meg az E-mailt, sms-t sem lehet már küldeni.
Az 1st-öt használom én is, de úgy néz ki meg fog szünni az oldal, mert nem lesz elég támogatás. Azt írták a fórumukban, ha ebben a hónapban sem lesz meg a 100% támogatás, megszűnik. Most azt tervezem, veszek sok DVD lemezt, letöltök sok jó filmet 1 hónapig amig még biztos megy az oldal és kiírom lemezekre. -
#34262 Köszönöm!:) -
#34261 Nem olvasok össze-vissza, szerkesztette a hsz-t. Ráadásul nézd meg mire válaszolt. -
pett3rson #34260 kezd már megkavarodni itt minden, össze-vissza olvastok már Ti is :D azért jó kis flém volt, feljöttünk vele a top10-be. -
#34259 Kibővült a szöveg :)
Van egy-két érdekes:
Q&A Gyakarn ismétlődő kérdésekből:
Q: Külföldről is működik-e a telefonszám?
A: Nem, külföldről csak a bankkártyás, illetve a PayPal-os fizetés lehetséges.
Q: Mennyi a valós összeg? Valahol 1500 Ft szerepel, valahol 1600 Ft + ÁFA.
A: Legolcsóbb fizetési eszköz lett közölve az e-mailben, ami a bankkártyás, illetve PayPal-os. Ezek esetében 1500 Ft, SMS használatakor pedig 1600 Ft + ÁFA (2032 Ft).
Q: Végleges-e ez a bejutási lehetőség?
A: Ez most csak bejutási akció volt, hogy aki nagyon szeretett volna bekerülni, annak legyen rá lehetősége.
Q: Kötelező-e regisztrálni a talalka.hu weboldalra?
A: A Találkára nem kötelező beregisztrálni ahhoz, hogy valaki csak az nCore-t szeretné használni. Ez a lehetőség azonban csak SMS-es fizetéssel lehetséges. PayPal, illetve bankkártyás fizetésnél kötelező a talalka.hu regisztráció, ugyanis a bejutáshoz szükséges kódot ott tudják kiküldeni nekik.
Q: Akinek már van talalka.hu regisztrációja, annak lehetősége van-e ingyenesen bejutni az nCore-ra?
A: Nem, ez az akció csak is az nCore-ról érkező tagok számára nyitott, másoknak ez nem elérhető.
Q: Kötelező-e az SMS-es regisztrációs díj támogatással együtt (tehát a nagyobb értékű SMS)?
A: Nem kötelező a nagyobb összeget fizetni, csak akkor, ha úgy érzi, hogy szeretné az oldalt támogatni, illetve egy ismerősének meghívót küldeni. Természetesen az ismerősnek már nem kell fizetnie!
:)
-
#34258 Nem, nem ott tartottunk, az eredeti hozzászólás a magról szólt, és az eredeti hszed is azt tartalmazta, hogy a mag nem warez, hanem torrent, ami megalol, a kettő nem üti egymást. -
#34257 A mag warez oldal te idióta, mert jogvédett tartalmak megosztását segítik elő. Tényleg ilyen gecibuta vagy?
Nem a torrent technológia warez, legális tartalmat is terjeszthetsz rajta. -
pett3rson #34256 ezek szerint nem..úgyhogy megyek is fizetni... -
#34255 én meg a topik nagy része igen
te az okos?
:) -
#34254 végre -
#34253 Akkor a fizetős ftp nem warez mert nem p2p alapú ugye ?! -
pett3rson #34252 nem lehetnek máshogy a dolgok csak ahogy Te képzeled, ugye? hát jó, okos enged... -
Ironman2 #34251 nem beszéltem hülyeséget,a torrent fogalma nem warez,és most be is fejeztem! csá -
#34250 ott tartottunk hogy órák óta hülyeségeket beszélsz, amit jó lenne már abbahagynod -
Ironman2 #34249 nem offolok,a torrentnél tartottunk,mint fogalom! úgy gondolom simán belefér ebbe a topikba hogy beszéljünk róla -
#34248 igyál meg valamit, feszült vagy nagyon -
Ironman2 #34247 ezt pofázom már mióta,de a vérpistik előrébb akarnak ülni.D -
#34246 inkább, nem holmi tucatnév :D -
Ironman2 #34245
tomifogaskerék,az már jobban hangzik? -
pett3rson #34244 Szerintem nem így van, torrent nem csak illegális cuccokra van. Persze a netes társadalom megtalálta benne a terjesztés illegális lehetőségét, de ne vegyük már tényleg egy kalap alá ezeket. Bár tőlem azt gondoltok amit akartok, de nagyon ne akarjátok ezzel megváltani a világot :) -
#34243 miért tommywheel lenne a nevem? :DDD vagy vitatkozzunk erről is? :) -
Ironman2 #34242 szó sincs erről,csak értesz a fogalmakhoz,ennyi. -
#34241 Szőrös lett a nyelvem azt mondod? :) -
Ironman2 #34240 most nem menekülsz! vigyázz mert tomikerék rád ugrik! D -
#34239 Pártatlan szemszögből nézve irtam. Nem akarok senkinek nyalni ezzel. :) -
Ironman2 #34238 -
#34237 Csak szivatnak a torrent a nem nyílt warez, vagyis a torrent fogalma nem warez, de tudja mindenki, hogy mire használjuk.:D
Banner alatt az a nagy cucc, hogy INGYEN meghívó az is warez. szóval. -
Ironman2 #34236 jó akkor a mag warez! ha ettől megkönnyebbültetek!