torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beállítások -> sorbaállítás
Torrentenként:
jobb klikk -> tulajdonságok -> Seed célnél
http://goo.gl/gd6Zi5
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
(kopp kopp)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
The Matrix has you...
A megabites értéket nyolccal osztva kapod a megabájtos értéket, mivel nyolc a váltószám:
25.59 Mbps / 8 = 3.19 Mb/s
Tehát a torrent letöltési sebességének maximuma 3.19 Mb/s lehet.
, de ténylegesen csak 2Mb/al töltöget.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Full sebesség helyett jön ilyen 9,6kB/s-el akár hány seeder us van! Érdekes! én írtam már a helpdesknek de õk sem tudtak semmi értelmeset rá... hol jó hol nem!
http://goo.gl/gd6Zi5
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Elõször felmegy 2,5-3MB/s -re utána bumm vissza 10kB/s és kész ott totyorog 10 fõlé nem megy!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mitõl lehet az, hogy az egyik trackerrõl max 10kB/s-el tudok tölteni csak le míg a többirõl és sima letöltéskor is maximum sebességgel jönnek a cuccok??
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
The Matrix has you...
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Problémám akadt... Az uTorrent folyamatosan azt írja alul, hogy a lemez túlterhelt 100% és a letöltés 9 kb-on csordogál... Már mindent megpróbáltam... Cache beállításokkal lehet szórakozni, de úgy brutálisan lelassul a gépem. Eddig semmi baj nem volt, de kb 2 hete elkezdett I/O eszközhibáról károgni, olyankor teljesen leállt a letöltés (ez a probléma jelen volt WinRAR által éppen kicsomagolt fájlok esetében is) most pedig ez. Megpróbáltam 1 órája a windows újra telepítését is, ám így is maradt a probléma. Ezek után, már gondolom biztosan hardveres probléma lesz. Esetleg ötletek?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Engem letaglózott,mostanában sokat használtam.
Tudtok más módját a magyar e-könyvek beszerzésére?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Legaláb kör üzenetett ki küldtek volna. most pitizek egy meg hívo-é... vagy dobjak fel egy kilobanánt. NEM NEM NEM
Inkáb maradok még élõ régi jókis oldalakon ahol még az ember tán jó érzi magát.
Mindenkinek egy boldog új évet kivánnok.