36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• tommygear
    szóval nem volt igazad :D
    na szervusz
  • Ironman2
    Igen.ez igaz.köszi!

• Ironman2
    Ennek pont a fordítotja igaz,mert a warez,a torrenten BELÜL egy halmaz.
  • davidka003

Egyébként nem törvényszerű, hogy torrenttel csak warezt lehet megosztani de mivel a Magról volt szó, az egyértelmű, hogy warez mivel csak az lehet fent ingyenes anyag nem.
  • tommygear
    vicc :D
  • Ironman2
    kösz! és mi van akkor ha olyan trackerek is létezhetnek,(ez csak egy példa)ahol nincsenek illegális torrentfájlok,és mégis lehet csereberélni mondjuk dokumentumokat,képeket,vagy egyéb dolgokat? A Bittorent elsősorban nem a warez miatt jött létre!
  • Blum
    Miután megjelent a BitTorrent,azután vette be magát a köztudatba a torrent mint fogalom. Senki nem fogja azt mondani a torrent fájlra/kliensre,hogy .warez fájl,vagy warez kliens. A torrent a warezen BELÜL egy halmaz.
    Mint már lentebb kifejtettem a torrent egyszerűen azért warez,mert p2p-n alapul.

Az hogy ezt Vasember nem képes felfogni az már az ő baja,de attól még nincs igaza.
  • Ironman2
    igy van! erről van szó!
  • Ironman2
    befejezted? kösz!
  • pett3rson
    Hát azért biztos van különbség a kettő között, egyébként minek nevezték volna el másként. Ez kábé olyan, mint a minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár..ezen kár flémet indítani.
  • tommygear
    5 éves óvodás színvonal...
  • Ironman2
    Akkor az egész topik a warez-ről szól,mivel torrent topik!!!! Úristen! Remélem majd jön egy olyan hozzászóló,aki ért is az egész témához.
  • Ironman2
    veled együtt!
  • tommygear
    iq light nagyon a csávó, jó pár topikban bebizonyította már
  • Blum
    Feladom...

Te tényleg ennyire gecibuta vagy?
    Olvasd már el az idézett szöveget,kiváltképp a vastagbetűs részt.
  • tommygear
    ne nevettesd már ki magad
    amire te gondolsz az a torrent file, na az tényleg csak a letöltési adatokat tárolja, ami valóban nem warez
    de a torrentezés maga wareznek számít, kár is tovább vitatkoznod
  • Ironman2
    "Mindekután a torrent p2p szolgáltatás,ezért a torrent AZ WAREZ"

hülyeség! torrent mióta warez? az már más tészta hogy engedik illegális tartalom terjesztését a trackerek.vaze,ti nem vagytok tisztában a fogalmakkal! trackerek ILLEGÁLISAK!
  • Ironman2
    Nem vagyok én megsértődve.:))
  • tommygear
    ne verd már a nyálad megsértődve állandóan :D
    attól mert te elhiszed a saját hülyeséged attól még nem úgy van
  • Blum
    "A Warez egy internetszleng-kifejezés, ami a jogvédett tartalmak jogsértő terjesztésére utal. Fő területe az internet, ahol a szervezett csoportok törik fel, és teszik nyilvánossá az egyébként különböző módokon védett tartalmakat. Az internet előtti időkben másolt lemezeket, jelenleg peer-to-peer rendszereket használnak erre."

Mindekután a torrent p2p szolgáltatás,ezért a torrent AZ WAREZ.
  • Ironman2
    Szerintem meg te nem vagy tisztában a fogalmakkal.hagyjuk inkább a személyeskedést! Az ncore-ról volt szó,ami teljesen legális.
  • DecenS
    már-már selmeci gabihoz méltóan g*cibuta :)
  • tommygear
    te tényleg buta vagy
  • Ironman2
    Ja utánanéztem:
    "A BitTorrent elterjedésével megjelentek a tracker oldalak, amik nem tárolják a warez tartalmat, csupán az adatok P2P letöltéséhez szükséges .torrent fájlokat tárolja. Az egyik legnagyobb ilyen oldal a svéd PirateBay."

szóval a torrent,nem warez! részemről ennyi!
  • Blum
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem inkább nézzetek utána mit jelent a warez, mint fogalom.
  • Ironman2
    üdv a klubban!.D
  • tommygear
    mennyi észkombájn
  • pett3rson
    torrent... :)
  • DarkSector
    Viszont az tény hogy fenttartják az oldalt, lehet joguk ezt fizetőssé tenni, de kíváncsi lennék ha a feltöltők is az oldaltól pénzt kérnének?
  • [HUN]FaTaL
    Akkor mi? lol
  • Ironman2
    Nem warez!
  • DIESEL DOG #34203
    Lol... a warez eleve nem legitim eszköz... de az hogy ezért még pénzt kérnek... kizárt dolog hogy ebből ne származzon bajuk a tulajdonosoknak...
  • MaT
    Gusztustalan, undorito, hazug banda! A magyar torrent kozosseg legalja. Ennyit a magrol meg a kedves tulajdonosokrol...
  • [HUN]FaTaL
    Mint már százszor leírtuk: Persze, hogy üres, ez a lényege. A peerektől szedi össze a fájlok információit is, ha elindul a letöltés, akkor fogod látni mi van benne, utólag tudsz szűrni.
  • trident
    Szeretnék a kalózkikötőről tölteni, de a "magnet" link amikor megnyílik az utorrentben "üres", nem tölt semmit. Mit tehetnék, hol a hiba?
  • Chris Redfield
    Hát inkább nem írok erre semmit akkor inkább maradok 1st-nél.

• Peetboy
    Szóval akkor nem ingyenes a Regisztráció a legnagyobb torrent oldalra? Sms-t kell küldeni? De szemetek. Pedig ha belegondolok hány éve próbáltam bejutni, lehet mégis érdemes lenne elküldeni azt az sms-t.
  • tommygear
    ez szégyen
  • janihunk
    O bocsánat, hát igen épp ez a fura hogy itt is free reg et írnak: Link