36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Blum
    OFF:

mIRC-ben jaratos szemely kene nekem. Mag irc csatornajara szeretnek csatlakozni,ra is kattintok a linkre ami ki van rakva az oldalra,be is lep de onnan hogyan tovabb? Mit kene beirnom,hogy belepjek az announce szobaba?
  • MR ME
    jujj
  • J i GS a W
    nem megy a mag.
  • tommygear
    egyre lejjebb sajnos :(
  • Blum
    AdBlock
  • Armagedown
    látjátok , árukereső.hu reklám a magon , wtf ...
  • MR ME
    Nem lehet mozis foshulladékot feltölteni, hála istennek.
  • kjhun
    Az Anonymous berágott az öbölre?

arulo-anonymoustag-lohette-le-a-pirate-bayt
  • tommygear
    még párszor írjátok le
  • [HUN]FaTaL
    Nem lehet mozis foshulladékot feltölteni, hála istennek.
  • broman191
    Most már igen.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Még novemberben volt egy szabálymódosítás.

- Mozis magyar hangú R5, DVDRip és BDRip filmek feltöltése tilos
    - Filmek esetén tilos feltölteni: CAM, TS, TC, PPVRip, DVDSCR, WEBSCR, BRRip, HDRip
    BH megy nálatok?
  • davidka003
    Tilos feltölteni még.
  • bakkerman
    ncore-on már mindenhogy rákerestem a legújabb amerikai pite filmre,de nem találom :O kerestem hun xvidbe,eng xvidbe,beírtam magyarul,angolul,de nem adja ki,csak a régebbiek vannak fennt :O pedig április 5.-én volt a premier itthon is,azóta már csak fenntkéne hogy legyen,nem??
  • kjhun
    Na kiderült, miért nem megy a kalózöböl.

tamadas-miatt-elerhetetlen-a-pirate-bay
  • Lacc 88
    SZiasztok. Felmerült egy problémám az uTorrent 3.1.3 verziójával. Szoktam 720p-s sorozatokat tölteni, de kb 2 hete jó pár ezekből hibás. Ha meg akarom nyitni lefagy a gép fél percre és bezár mindent, az intéző megadja magát. Ez mitől lehet? Próbáljak ki másik verziót vagy valami más gond lehet?

• bexinho
    nálam sem jön be
  • kjhun
    A TPB nálatok se jön be?? 101-es hibakód.
  • rooney8
    köszi, közben sikerült megoldani :)
    töröltem a roaming mappából az egész utorrent mappát, bár így minden beállítás, torrent törlődött, de legalább működik
    megpróbáltam visszamásolni a régit, de akkor megint nem nyitotta meg
    aztán megpróbáltam csak a settings.dat-ot, de azzal se nyitotta meg
    végül maradt a tiszta lappal kezdés :D
  • [HUN]FaTaL
    Shift+Del az exére :D
  • rooney8
    jó a utorrent...
    indítom gépet, látom nem indult el a utorrent, mondom jó, majd én megnyitom. katt az ikonjára, homokóra, majd semmi.. újraindítom gépet, megint nem indul, megint indítás manuálisan, megint semmi. mondom jó, programok telepítése és törlése, duplakatt rá, homokóra és nem történik semmi.

mi a f*szt csináljak? :D
  • Sippie
    Üdv!
    Utorrent 3.1.3-at használok, de a korlátozási funkciók nem igazán működnek. A beállítások - sávszélesség - maximum feltöltési sebességet állítottam be 40kb/s-re, mégis olyan lazán tolja 120-al felfele a cuccot hogy öröm nézni. Ez mitől lehet? Másnak is van ilyen?
  • MR ME
    má megy ne sírjál...
  • Peetboy
    Még mindig karbantartás van, gondolom hétfőig nem is csinálják meg.
  • shaba23 #34290
    Januárban már rég ott volt a %-os móka. De már írtam, várd nyugodtan a "világ végét" és spájzold a filmeket:)
  • piamania
    Hello!
    Mondanátok egy olyan torrent oldalt, ahol csak zene van fenn?KÖszi
  • Peetboy
    Esztétikai okból nem tesznek ki több reklámot? HAHA Még arra a 4 reklám csíkra sincs kereslet, ez le is írták. Ezt a támogatást már jóval régebben vezették be, amihez adnak feltöltést.
    VISZONT! Amit felül százalékban írnak, azt 2 hónapja tették ki, és leírták, hogy az oldal havi költségét fedezi a 100%. Meg év elején a pénz lenyúlást is leírták, és linkelték annak a csávónak a facebook adatlapját, aki ezt tette. Ha megtalálom, bemásolom ide a szöveget.

Miért a pokol az nem a világ része? Ezen nevettem, de ha megszünik tényleg olyan lesz mint a világ vége. Ez a kedvencem, mást nem használok. Akkor a pokolba viszem a számitógépet és a dvd-ket tele filmekkel.
  • Peetboy
    Csak karbantartás van. Ilyen ritkán előfordul.
  • MaT
    "Sajnos ismét technikai problémákkal küzdünk. Az átmeneti megoldások nem bizonyultak elegendőnek."
  • NB2
    csakhogy nálam most be sem jön az "első"
  • shaba23 #34284
    Amire te emlékszel rosszul az így hangzott:
    "Elérkezett a pillanat, hogy a segítségeteket kérjük. Valószínűleg mindenki tudja, hogy az oldal fenntartása költséges. Ezen okból kifolyólag az utóbbi időben egyre több reklám jelent meg az oldalon, hogy költségeinket fedezni tudjuk. Esztétikai okokból azonban nem lenne célravezető még több reklám elhelyezése, ezért döntöttünk úgy, hogy hozzátok fordulunk."

Éééééés ekkor jelent meg a támogatás.

De te mindenképpen töltsél le minél többet és írd ki 200Ft-os DVDre, mert 2012-ben vége lesz a világnak és a pokolban csak betárcsázós net van.
  • Narxis
    :DDD
  • Kontrakcio
    linkelni sem tudok már...
  • Kontrakcio
    magon megint van egy: nap feltöltése

[IMG][img=http://s17.postimage.org/nmg26sbej/N_vtelen.jpg][/IMG]

• Peetboy
    Regeltem arra a "N-Mag.tv" oldalra, ami úgy néz ki mint az eredeti. Hamisítvány.
    Ha meglesz az elég létszám, akkor egy jól müködő oldal is lehet.

Ez az arányom: Peetboy(Tag), Arány: 207.55 Fel: 8.97 GB Le: 44.25 MB
  • Peetboy
    De volt ilyen közlemény februárban azt hiszem. Leírták, hogy valaki lenyúlta a reklámokból befolyt pénzt és az oldal fent maradása veszélybe került. Ez után vezették be felül a menüben a támogatást, ami minden hónapban újra indul.
    Ezért érdemes még gyorsan sok mindent leszedni.
  • Blum
  • janihunk
    Semmilyen hivatalos közlemény nem volt hogy meg szünne az oldal. Remélhetőleg ebben a hónapban már én i fogom támogatni az 1st ha vége összejön a melóhely.
  • shaba23 #34276
    ha 4000Ft-ért veszel 20dvd-t, akkor annyi pénzed van, hogy akár támogathatnád is őket:)