torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
+1
nekem is szimpatikusabb mint az elõzõ verzió
Nos így két napnyi használat után számomra pozitív élmény a az új µTorrent kliens. (3.1.2 build 26740).

Az elhangzottakkal ellentétben nálam semmi lassulás nem tapasztalható, épp ellenkezõleg, teljesen stabil, probléma mentesen mûködik. Tény hogy van néhány olyan dolog benne ami feleslegesnek mondható, de ettõl eltekintve sokkal kényelmesebb, jobb a használata miután mindent beállítgattam rajta.

Véleményem szubjektív ugyan, de én csak ajánlani tudom. 😊
DarkSector
Odabasz:

Resident Evil 5 +ati patch

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Desiderata
mûsz.tor.tany.nyit
Flamer
izeke. nos aki aztirta hogy a 3 stabilabb mert osszeomlik neki a 2.2.1 :o az valszeg egynei problem mert volt hogy 3honapot ment a gepem es kb egyszer nem volt ujrainditva az utorrent rajta 😄 szoval nekem nem fagyogat. :o
amugy azert kerdeztem frisstsek -e mert enis hallottam hogy telivan felesleges cuccokal a 3.
a pluszon meg enis neztem egy nagyot 😄

http://loal.atw.hu

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Desiderata
DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Az igaz,hogy van benne pár felesleges dolog,de pár perc állítgatás után jó ez.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

tommygear
én azt hallottam a 3-ról, hogy telepakolták minden hülyeséggel és lassú lett az egész, persze ezt közvetlen azután olvastam miután megjelent a 3, lehet javítva lettek ezek
FZoleee
uTorrent 3.1.2-ben eddig azt vettem észre, hogy megjelent bal alsó sarokban az upgrade, utorrent plus logóval😊
A hivatalos oldal szerint a 3.1.2 jelent meg. Én sima 3.1-et használok,azzal pedig semmi gond. Sõt..jóval stabilabb,mint a 2.2.1 Az hetente egyszer fogta magát és összeomlott,ez meg már lassan 2 hete fut folyamatosan és semmi gond vele. <#zavart1>

+1

Én is szeretném tudni hogy megéri-e frissíteni 3.2-re.
Amíg a magyarnak is ugyanúgy jut hely,addig emiatt szerintem ne fájjon a fejed. 😊

Desiderata
persze, csak feleslegesen foglalják a helyet a magyarok elõl
Lehet,hogy angolul jobban megértik mint magyarul (?)

Desiderata
Külföldiek magyar trackeren töltik az english cuccokat.
Csak én tartom ezt hülyeségnek?
Flamer
wah,. 2.2.1 kiirta hogy van 3.2 es updatelni akar.. velemenyek a 3.2-rol?

http://loal.atw.hu

rooney8
Mi az a magnet link?

A magnet linket még 2002-ben dolgozták ki arra célra, hogy P2P hálózatokról tölthessünk le extra fájlok létrehozása nélkül. A letöltésre jelölt adatokról magában az URL-ben határoznak meg információkat. Használata jár némi kellemetlenségekkel, mert a fájlok listáját csak a letöltés megkezdése után lehet megtekinteni (legalábbis torrenten). További elõnye, hogy képes szerverek nélkül is üzemelni, tehát még nehezebb dolguk lesz a hatóságoknak.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Snexi
de egyébként mit takar pontosan ez a magnetlink?

tommygear
és am azokkal mit lehet kezdeni? mert tpb át fog állni csak magnet linkekre
Snexi
dee,köszönöm
tpb-nél két letöltés link szerepel és mindig a mágnesesre mentem,a másikkal teljesen jó

lck
Véletlenül nem magnetlink -kel töltesz le ? Annál vannak ilyenek.
tommygear
tedd vissza a 2.2.1-et
Érdekes,nálam mutatja.
Próbáld meg azt,hogy úgy ahogy van tedd be a torrentet,majd rögtön alul az infósávban a fájlok fülön azon a tartalmon amit nem szeretnél letölteni jobb gombbal kattints és válaszd ki,hogy Ne töltse le (angolban Don't Download,nem tudom magyarban hogy van pontosan lefordítva)
A másik problémára az a megoldás,hogy az Ellenõrzés kihagyása elé beteszed a pipát.

Snexi
mi a szar van ezzel az utorrenttel?elvileg a legújabb verzió
ha mondjuk egy sorozat évadát akarom leszedni és megnyitom a torrentet akkor nem jelennek meg a sorozat részei külön-külön (sõt semmi) és nem tudom ki-bepipálni a részeket
ráadásul ha leszedtem a torrentet félig és újrabetöltöm nem ismeri föl hanem újra elkezdi leszedni
miért van ez?

Bitjunkie leállt

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Shep
Köszi szépen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Persze. Torrentek neve fölött van egy olyan mezõ,hogy Név meg Állapot,letöltési sebesség,feltöltési sebesség..stb. Na ezen a sávon jobb klikk és pipáld ki amit kell.

Shep
Srácok leszedtem a legfrissebb mikrotorrentet és hát ugye megváltozott egy csomó minden. Na engem az érdekelne, hogy vissza lehet e varázsolni a torrentek címe mellé a seeder/leecher számot?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mit ír a torrent a tracker-hez? az alapján kellene keresgélned a hibát, pl ha nincs kapcsolat akkor persze,hogy nem fog tölteni. ha nem nálad van a hiba, akkor fejed tetejére is állhatsz, akkor se tehetsz semmit amíg meg nem csinálják az illetékesek.

The Matrix has you...

Metwork
nincs seeder?

I will use google before asking stupid questions.

sziasztok. Van egy kis problémám. Eggyáltalán nemtölt se az azerus ,se a Utorrent , se az én gépemen se a faterom gépén. Másnál is elõfordult ez a hiba a mai napon, vagy a hiba az én készülékemben van ? 😄

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

broman191
Ma is megérte bejelentkezni az e-mail fiókomba...újabb pistike torrent oldal spam, az oldal marketingje felettébb vonzó, így meg is mutatom...de vigyázat, 6 éven alúliak számára nem ajánlott (mert még a végén beregelnek)! <#idiota>

"Sziasztok!

Regisztráljatok a következõ oldalra:

-feketerózsatrekkerdeangolosanírvamertúgykirályságosmanapság-

Ha nem regisztrálsz, akkor hülye vagy!

Szeretettel, és sok kedvességgel:
Az oldal Vezetõsége!"

Szúrkáljanak agyon titeket a fekete rózsáitok ahol vagytok. Szeretettel, és sok kedvességgel: Bro. Utóirat: hüllye aki monnya! <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

A minimálist tudom, eddig csak 1-3al ment, de most....

tommygear
passz, minimális letöltés mindig van
Akkor eddig miért mûködött?

tommygear
mivel az a 10-15 kb/s a szerverrel való kommunikácó miatt van, azt sehogy nem tudod korlátozni
Hello

Hogy tudom visszafogni a Utorrentet? 3.1
Megint azt csinálja, mint a 2.0 átállásnál.
Csak tölt lefelé, mikor semmit sem töltök..... És mikor mondom neki hogy 5-el töltsön le, észre sem veszi. Ugyan úgy tölt 10-15el.

Ackro
upsz megvan csak nem volt egyértelmû, hogy üresen kipipálva a downloads mappát épp a kívánt módon viselkedik.

Ackro
Hi!

lehet béna vagyok de hol a rákba lehet beállítani, hogy mindig megkérdezze, hogy hova töltse a fájlokat? (utorrent 3.1.)

A régebbi verziónál volt ilyen beállítás ennél meg nem találom.

thx

Üdv emberek!

az hogy lehet, hogy ugyan azt a torrentet az utorrent tölti 5-10kb-val még a Vuze meg maximummal? Ugyan olyan hálózati beállítások mellett?
rooney8
ha valami baj van a kapcsolattal, akkor a jobb alsó sarokban kell lennie egy kis felkiáltójelnek. ha van akkor kattints rá és kiírja mi a baja

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

grebber
Torrenteknél hova tûnik a sok feltöltésem?
Most hogy úgy néz ki egész jól megy a feltöltés és nem szakad meg a net a trackeren meg már lassan -3GB-ban vagyok.
Ez a 3GB ilyenkor hova tûnik?

Next PC upgrade: 2022

grebber
Már megcsináltam a port kiengedést!

rooney8
van routered?

tommygear
ezt a jelenlegi majom oldalt a régi staff csinálja am? mert régebben regeltem, ma beléptem és van vagy 50000 bónusz pontom a semmiért amit akár vagy 10 terra feltöltésre is beválthatnék, elég komolytalan ezek után az egész
grebber
Windows 7-nél hogy tudok portot hozzáadni a tûzfalhoz hogy aktív legyek??
Mert feltölteni nem igen tudok mert senki nem csatlakozik hozzá 😞

Elvileg vezérlõpult -tûzfal-speciális beállítások-nál a bejövök kimenõ szabályokhoz is hozzáadtam tpc és udpnek is egy portot.Mégis a torrent progiba a csekkolásnál azt írja a portra hogy nincs nyitva.

rooney8
a hiba az ön készülékében van 😄
nálam és másoknál is mûködik ez a módszer

egy ideig nekem is csinálta
beállítások/általános/minimalizálás induláskor
ezt kacsolgattam, aztán egyik nap jó lett 😄

Hogyan tudom azt beállítani uTorrent-be, hogy induljon a Windows-al, de csak az óra mellett legyen. Most indul rendesen de a tálcán is. Így meg kell nyitnom és be kell zárnom hogy az óra mellett legyen.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro