36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#34397 Magon nem kell visszatölteni, csak 48 óráig osztani, nem baj ha nem viszi senki. -
#34396 Tobb, mint 15 gb, ami meg nem is lenne akkora problema, de eleg regi a cucc es nincsenek leecherek, ergo soha az eletbe nem tudnam visszatolteni (egyszer se, nem hogy ketszer) :S -
#34395 Letöltöd újra. -
#34394 két napja vagyok magon, letöltöttem két kb. 6 gb-os fájlt, erre természetesen pont most döglött meg a hdd-m, amin volt a két fájl. ilyenkor mi a teendő? :D -
#34393 kicsit off
Feliratoknál vajon miért van az, hogy kijön egy release egy felkapottabb oldalra, mondjuk első rész. Hamarosan van hozzá megfelelő felirat. Aztán kijön a 2. rész ugyan attól a csapattól, van hozzá angol felirat, de a magyar fordító lefordít egy teljesen más release-hez való feliratot.
Nehogy má ki tudd számítani, hogy
1. leszedem ugyan annak a csapatnak a 2. részét, mert azt gondolom, hogy ahhoz lesz felirat
2. leszedem azt a release-t, amihez már van angol felirat, mert én hülye azt hiszem az lesz fordítva...
-
#34392 utorrent beállítás próbáld ki ezekkel a beállításokkal ahogy a végén le van írva nekem ezekkel miután átállítottam teljesen jól lehet netezni torrent mellett. -
dbala #34391 Gondoltam erre is, mert kb 370 torrent futott. 25 maradt a kliensben és a probléma így is megmaradt. Azureus(Vuze) klienssel nincs ilyen probléma, bár ez meg alig tölt fel még ha vannak is seederek. -
#34390 Nálam akkor csinált ilyet ha túl sok torrentet futattam egyszerre nekem az jelentett megoldást hogy lentebb vettem a maximális kapcsolatokat, azóta vígan lehet torrent mellett is netezni -
dbala #34389 Olyan problémám lenne, hogy a utorrent megöli a netet a gépemen. Nem azért mert elviszi a sávszélességet vagy ilyesmi. Eddig ha ment a letöltés 2MB-al a feltöltés meg 1MB-al akkor sem lassul a net. Most meg ha elindítom a klienst, egyszerűen nem tölt be semmi oldal.
A másik szobában jó a net és a laptopon is jó, csak ezen a gépen nem.
Ilyenkor mi lehet a probléma?
A gépen nincs vírus, a utorrentet most frissítettem, mert azt hittem ez lehet a baja, de nem segített.
Vélemény? -
NB2 #34388 Amúgy semmi bajom a mag akciójával, úgyis aki nem való oda, kikerül. Inkább arra céloztam, hogy 50 pontért lehet valakit meghívni, valaki akár 10 embert is meghívhat, attól függ hány pontja van. -
#34387 jobb mint az sms reg -
#34386 Folytatódik a felhígulási hullám, ez hiányzott, mi következik még...freereg, csonticar után szabadon szöveggel "regisztráljatok mert kell a pénz!" -
#34385 ahogy érzed...:) nem mondtam, hogy annyira megfogyatkoztak volna. azt mondtam, nem mindenki használja ténylegesen az oldalt.
hogy ráugranak, vagy sem, nos: partial seed is van a világon. nem feltétlen onnan töltik le. vita lezárva részemről:) nem kell egyet értenünk, nem kedvelem ncoret, de más attól szeretheti:)1 érdeme van igazán szerintem: nagyon régi torrentek is aktívak tudnak maradni ott. ez is valami:) -
#34384 Elég csak arra ránéznem, hogy 1 új, népszerű cuccra hányan ugranak rá a magon, és hányan a többi oldalon... ezek után magyarázhatod, hogy megfogyatkoztak a letöltők, csak sajnos nem lesz igazad. -
#34383 ezt én is látom. te meg el is hiszed? jó neked. -
#34382 Statisztika:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Felhasználók száma: 251 154
Egy hete itt jártak: 222 487 (88.59%)
Egy hónapja itt jártak: 247 459 (98.53%)
Ha számodra ez lecsökkent, akkor gratulálok. :) -
#34381 de lesz. nem mindenki sírja össze a párnáját, ha nem kerül be oda. szerintem ezt pont azért művelték, mert eléggé lecsökkent azok száma, akik ténylegesen is használják az oldalt, vagy valóban támogatják is. annyi hülyeséget műveltek már (pl:seedkötelezettség 48 óra...), hogy sokan keresnek mást. az össze-vissza torrentellenőrizgetés sem vált a javukra. a staff nem egységes, csinálnak mindent a maguk gondolatmenete szerint. ez lenne a legjobb magyar torrentoldal? kétlem. -
#34380 Nemzeti Együtt-Torrentezés. :) -
NB2 #34379 Mag durvul:)
"Mégpedig, hogy mostantól határozatlan ideig egy meghívó ára mindenkinek 50 pont/meghívó! "
Nem lesz olyan magyar ember aki nem tagja az oldalnak:) -
kamionosjoe #34378 A magon már soha nem lesz jó a TOP 10?!? -
#34377 inkább rakd vissza a 2-es verziót. bár sokaknak bejött a 3-as, viszont rengeteg gondja van még.
a letöltés helye, ahová mented a torrenteket. onnan tudod majd betallózni megint, amit szeretnél seedben tartani. -
Borg #34376 3.1.3... ez a mentési mappa ez mi? vagy hogy? -
#34375 hát ilyennel még nem. de esetleg próbáld meg törölni a listádat, és aztán töltsd be újra a mentési mappából. talán megoldja. de melyik verziót használod? -
Borg #34374 Olyannal találkoztatok már, hogy egyszercsak egy csomó listában lévő torrentre azt irja, hogy kevesebb mint 1 perce lett hozzááadva? De ezt stabilan egy hete, mindre, és nem változik...
Szal kb lehetetlenné tette, hogy sorba rendezzem a torrenteket a uTorrentben... -
#34373 chrome topik -
#34372 Üdv!
nMag keresőjét hozzálehet valahogy adni Chromehoz? -
#34371 Tiszta április elseje... :DDD -
#34370 lol
-
#34369 Nyilván vissza tudnák nyomozni ha nagyon akarnák hogy ki mit mikor, de szándék sincs erre...használd nyugodtan! :) -
kamionosjoe #34368 McDonaldsból nem tudsz torrentezni (ott dolgoztam szóval ez tuti, max. VPN-el talán) -
MitsuMishi #34367 Hellósztok!
Lenne egy kérdésem, és ez a topic néz ki leginkább megfelelőnek rá. Remélem nem rossz helyre irom.
A kérdésem az lenne, hogy ugye van egy laptopom.És szeretnék letölteni,csak a koliba le van tiltva.A kérdésem az lenne, hogy mennyire üthetem meg a bokám,ha mondjuk nyilvános wifi hotspotról töltök le, pl. McDonalds, vagy egy könyvtár? Vissza tudják nyomozni,vagy valami? -
#34366 Sajnos én sem tudok semmi elérhetőséget. A régi jelszavammal nem enged be az oldal, jelszóemlékeztetőt pedig nem küld pedig kértem már párszor.
De ha a magon fenn vagy ott elég jó az ilyen anyagokból a felhozatal. -
#34365 Régen én is. Tudsz mondani egy helyet, egy fórumot, ahol megkérdezhetem, mi van velük? Hiába írok nekik, nem válaszolnak. -
#34364 Rendben, mindenképp kipróbálom. Köszi! -
#34363 Passz, elvileg ezekben az országokban van az a 3 csapás nevű törvény vagy mi, kivéve Olaszország, ott most tervezik bevezetni, itt olvastam SG-n. -
pett3rson #34362 Érdemes korlátoznod a max feltöltési sávszéled 80%-ra az upload-ot, mert akkor az utorrent sem szarja össze magát - legalábbis nálam nem - és a netezés is simán megy mellette, zavar nélkül.
Olvastam, hogy váltottál másik verzióra, de ettől függetlenül ajánlom, hogy korlátozd, megéri, főleg ha ekkora neted van. nekem fiber30-al is 10-szeres volt az arányom ezzel a módszerrel - amíg ezt mutatták - de ha 1-nél jobb is már királyság van. A lényeg, hogy tartsd bent seed-ben egy jóó darabig a cuccokat. -
#34361 vagy ha megy is, masik szolgaltatonal... -
#34360 angliaban ?
meg nem csinalnak.
itt bt van, fiber, de tojnak ra egyenlore. -
#34359 Angliában, Franciaországban, Új-Zélandon és Olaszországban is fognak + Egyesült Államok. -
kamionosjoe #34358 Melyik országban csinálnak ilyent?