torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elhangzottakkal ellentétben nálam semmi lassulás nem tapasztalható, épp ellenkezõleg, teljesen stabil, probléma mentesen mûködik. Tény hogy van néhány olyan dolog benne ami feleslegesnek mondható, de ettõl eltekintve sokkal kényelmesebb, jobb a használata miután mindent beállítgattam rajta.
Véleményem szubjektív ugyan, de én csak ajánlani tudom. 😊
Resident Evil 5
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
amugy azert kerdeztem frisstsek -e mert enis hallottam hogy telivan felesleges cuccokal a 3.
a pluszon meg enis neztem egy nagyot 😄
http://loal.atw.hu

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Én is szeretném tudni hogy megéri-e frissíteni 3.2-re.
A magnet linket még 2002-ben dolgozták ki arra célra, hogy P2P hálózatokról tölthessünk le extra fájlok létrehozása nélkül. A letöltésre jelölt adatokról magában az URL-ben határoznak meg információkat. Használata jár némi kellemetlenségekkel, mert a fájlok listáját csak a letöltés megkezdése után lehet megtekinteni (legalábbis torrenten). További elõnye, hogy képes szerverek nélkül is üzemelni, tehát még nehezebb dolguk lesz a hatóságoknak.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
tpb-nél két letöltés link szerepel és mindig a mágnesesre mentem,a másikkal teljesen jó
Próbáld meg azt,hogy úgy ahogy van tedd be a torrentet,majd rögtön alul az infósávban a fájlok fülön azon a tartalmon amit nem szeretnél letölteni jobb gombbal kattints és válaszd ki,hogy Ne töltse le (angolban Don't Download,nem tudom magyarban hogy van pontosan lefordítva)
A másik problémára az a megoldás,hogy az Ellenõrzés kihagyása elé beteszed a pipát.
ha mondjuk egy sorozat évadát akarom leszedni és megnyitom a torrentet akkor nem jelennek meg a sorozat részei külön-külön (sõt semmi) és nem tudom ki-bepipálni a részeket
ráadásul ha leszedtem a torrentet félig és újrabetöltöm nem ismeri föl hanem újra elkezdi leszedni
miért van ez?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
The Matrix has you...
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
"Sziasztok!
Regisztráljatok a következõ oldalra:
-feketerózsatrekkerdeangolosanírvamertúgykirályságosmanapság-
Ha nem regisztrálsz, akkor hülye vagy!
Szeretettel, és sok kedvességgel:
Az oldal Vezetõsége!"
Szúrkáljanak agyon titeket a fekete rózsáitok ahol vagytok. Szeretettel, és sok kedvességgel: Bro. Utóirat: hüllye aki monnya! <#idiota>#idiota>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Hogy tudom visszafogni a Utorrentet? 3.1
Megint azt csinálja, mint a 2.0 átállásnál.
Csak tölt lefelé, mikor semmit sem töltök..... És mikor mondom neki hogy 5-el töltsön le, észre sem veszi. Ugyan úgy tölt 10-15el.
lehet béna vagyok de hol a rákba lehet beállítani, hogy mindig megkérdezze, hogy hova töltse a fájlokat? (utorrent 3.1.)
A régebbi verziónál volt ilyen beállítás ennél meg nem találom.
thx
az hogy lehet, hogy ugyan azt a torrentet az utorrent tölti 5-10kb-val még a Vuze meg maximummal? Ugyan olyan hálózati beállítások mellett?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Most hogy úgy néz ki egész jól megy a feltöltés és nem szakad meg a net a trackeren meg már lassan -3GB-ban vagyok.
Ez a 3GB ilyenkor hova tûnik?
Next PC upgrade: 2022
Mert feltölteni nem igen tudok mert senki nem csatlakozik hozzá 😞
Elvileg vezérlõpult -tûzfal-speciális beállítások-nál a bejövök kimenõ szabályokhoz is hozzáadtam tpc és udpnek is egy portot.Mégis a torrent progiba a csekkolásnál azt írja a portra hogy nincs nyitva.
Next PC upgrade: 2022
nálam és másoknál is mûködik ez a módszer
egy ideig nekem is csinálta
beállítások/általános/minimalizálás induláskor
ezt kacsolgattam, aztán egyik nap jó lett 😄
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro