36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#34441 Beállítottam tűzfalon a portot (routeren is), egy kis időre elérte a maximális letöltési sebességet, de most újra alig jön (tegnap előttit szedek magról, van bőven seed), mit kéne még állítani? -
#34440 soha nem lesz inkább, úgy pontos. most eleve sokkal könnyebb meghívóra licitálni. minek kellene freereg egy zárt oldalra? -
#34439 Én is megkaptam ezt a levelet, ment is a kukába azonnal, nincs freereg aszfalton és egy jódarabig nem is lesz. -
#34438 Akkor lehet átbaszás...
Mármint lemásolták az oldalt. -
#34437 2000 ft - os lehúzás -
#34435 "A regisztrációhoz küldj egy SMS-t BH kulcsszóval"... Az igazi oldalon ilyen sohasem volt és remélhetőleg amíg világ a világ nem is lesz... -
#34434 na most nem azért de ez szerintem valami kamu oldal :D
az ő oldaluk .be-re vagy .ru-ra végződik
a főoldalon épp ecsetelik hogy a többi az kamu -
Gvik #34432 Helló, egy érdekes problémába futottam bele, hátha tudtok segíteni.
Az utóbbi pár hétben nem tudok tölteni bizonyos oldalakról (uTorrent-et használok), pl piratebay, vagy isoHunt. Betölt a torrent file vagy a magnet programba, de nem indul el a letöltés, pedig elvileg vannak akik seedelik és van megfelelő nagyságú sávszélesség is. Más oldalakról, pl ncore vagy kisebb külföldi oldalak, viszont tölt rendesen, nincs semmi baj.
Ezzel párhuzamosan, amit már korábban letöltöttem és töltené vissza a program, látszólag azokkal se történik semmi. Az állapot majdnem mindegyiknél zölden világít a megosztás felirattal, de ha rákattintok, látom hogy a feltöltési sebesség nulla. Jelenleg például 20 torrent "van a programban" ebből három letöltés ami nem megy, a többinél az állapotnál "Megosztást" ír, ezek már korábban teljes egészében letöltött dolgok. Ebből öt piros, a többi 12 zöld, de ebből a 12-ből is csak 3-at tölt vissza, legalábbis ott mutat feltöltési sebességet.
Esetleg ha valakinek van valami ötlete, hogy hogyan tudnám normalizálni ezt az állapotot, az kérem ossza meg velem. Ja és lehetőleg konyhanyelven fogalmazva, nem értek a programhoz, csak felrakták nekem és megmutatták, hogy kell "használni" Amikor megkérdeztem az illetőt, aki felrakta ezt nekem hogy tud-e valamit javasolni a problémára, akkor azt mondta, hogy valószínűleg nem működnek az adott oldalak szerverei - de erre nem találtam neten semmilyen utalást, hogy pl leállt volna a piratebay az utóbbi hetekben...
Azt mondta addig töltsek akkor magyar oldalakról, de a keresett dolgokat - nagy része angol nyelvű szöveges vagy ritkábban videó oktatóanyagok, illetve zenék - máshol nem nagyon találok meg...
Köszönöm előre is! -
#34431 Sajnos csak annyit, hogy le van rohadva. :S -
#34430 Torrentday oldalról tud valaki valamit? -
#34429 PH-n nem tudsz csak magyar várost beállítani, az ipje meg lehet román. -
#34428 itt tuti nem fogsz kapni senkitől. nagyon rossz helyen próbálkozol. ha tényleg vagy magon, ott megtaláltad volna a meghívós topikot. több esélyed lenne. -
#34426 Attól függetlenül,hogy milyen város van beállítva (ip alapján tudható) lehet még máshol. -
#34425 lol
ncore azt hiszi barcika romániába van -
Blum #34424 Oszt' a bannert olvastad-e mar? -
#34422 Az aszfalt ne is süllyedjen olyan szintre, mert az már tényleg a világ végét jelezné... Persze nyár van, most az aszfalt meghívót is elég barátian mérik, bizonyos hónapokban esélytelen 20 pont alatt meghívót szerezni a liciten, mostanában viszont alig 10 pont felett már esélyes a siker... -
karajjj #34421 kár, hogy bithun nincs ilyen akció :D oda nem tudok bejutni -
#34420 Kell valakinek? Nekem is van bőven. -
karajjj #34419 magra most lehet meghívót igényelni ezerrel :D -
#34418 Magon vannak aszfaltos staff tagok es ha igen ezeket hol talalom meg? -
#34417 ÖÖ szóval magon írnék aszfaltos stafftagnak. :) jobb ötletem nincs, mivel tényleg nem találtam support címet. esetleg irc? -
#34416 Magon?Mi kozuk nekik az aszfaltos accomhoz?
Az a vicc,hogy haverom rairt a supportra az oldalon belul,es azt irtak vissza h aktiv vok es,hogy esetleg kerjek jelszoemlekeztetot...tenyleg nem ertem. -
TARTYOM #34415 peerguardiant vagy valamit használ valaki?
Van értelme egyáltalán, az uTorrent saját ip tiltó listáján kívül? -
#34414 Olyat nem találtam, én magon ráírnék valamelyik stafftagra. -
#34413 Valaki tudna nekem adni egy aszfaltos suport email cimet pm-ben? -
TARTYOM #34412 Az fail ha az uTorrent jobb alul piros kört jelez és azt írja "Listen error" viszont ha futtatok egy port tesztet akkor azt írja, minden frankó?
Ezen felül a jelzés ellenére fullos a le és feltöltésem is. (Egyébként már vagy 3 éve nyitva van ez a port a routeron) -
#34411 Vagy bekapcsolja az UPnP-t és kész :) -
#34410 portforward.com a leírás szerint beállítasz egy portot azt beállítod az utorrentben is. Igy elvileg aktivnak kellene lenned és mennie kellene a letöltésnek ha a kliensben minden jól be van lőve. -
#34409 Hello!
Pénteken elromlott a routerem és újat kellett vennem amit sikeresen be is állítottam úgy, hogy tudjak netezni de azóta nem tudok torrentet sehonnan letölteni. Mit kéne átállítanom, hogy tudjak letölteni?
Előre is köszi! -
#34408 Mi a fene,amikor meg jelszo emlekeztetot kerek kiirja h nincs az adatbazsiba a mailem...
Kosz az infot. -
#34407 Utolsó bejelentkezés 2012-06-17 01:32:40 (1 hete) -
#34406 Nem tudok belepni aszfaltra,valaki rakeresne a juhiimi felhasznalora,hogy torolve lettem vagy mi lett? -
#34405 Jogos, ez kurva nagy fail volt :DD
Akkor az lesz, hogy csak egy kis reszet letoltom, aztan azt osztom vissza, amolyan tessek-lassek megoldas :D -
#34404 Nincs arány, miről beszélsz? 48 órát kell visszaosztani (ha töltik közben, akkor arányosít, tehát ha leszedik a felét tőled, akkor már csak 24) és ennyi. De mivel még nem éles a rendszer, ezért hagyhatod a francba is akár. Mikor élesítik majd, akkor mindenkiét ki fogják nullázni. -
#34403 Elnézést, több oldalon kerestem infót, amikor rájöttem, hogy keressek rá a pretorians+twitter kulcsszavakra... :D
"Kedves Felhasználónk! Technikai problémák miatt az oldal bizonytalan ideig szünetel. A tervezett indulás jövő hét vége felé várható." -
#34402 A pretorianról tudtok valamit? Miért nem működik? -
#34401 Milyen arány? -
#34400 Nem muszáj letölteni újra az egészet elég ha csak egy kis részét töltöd le aztán azt visszaosztod 48 óráig és ennyi. -
Blum #34399 Magon nincs is arany -
#34398 Ezt is tudom, csak az aranyomnak ez nem tesz tul jot. De hat mindegy, akkor letoltom ujra, aztan massal majd feltornaszom az aranyomat