36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
RYO21 #34357 Az -
#34356 Tehát külföldi a szolgáltató? -
RYO21 #34355 Azt elfelejtettem mondani, hogy Magyarországhoz képest külföldön élek. -
#34354 upc sem csinál ilyet. mondjuk, az korlátoz legfeljebb, de azt sem nagyon csinálja már. érdekes amit írtál... -
#34353 Nem csak az összesített adatforgalom miatt? Konkrétan a föltöltési adatforgalom volt sok? -
Blum #34352 Nem tudom melyik elcseszett netszolgaltatonal vagy,de nekem a Digi a havi 4-5 terras uploadom miatt meg egy budos szolt sem szolt. Szep is lenne... -
RYO21 #34351 Illeni illik, de a netszolgáltató ma lebaszott az illegális torrentezésem miatt. De downloadolni szabad továbbra is, viszont nem volna szabad seedelnem. -
#34350 ilyet nem tudsz. legfeljebb a feltöltést leveheted teljesen alul, a kis ikonra kattintva lekorlátozhatod. de ezt nem szokták megtenni. valamennyit illik seedelni. -
RYO21 #34349 utorrentben be lehet valahogy állítani, hogy egyáltalán ne seedeljek? -
#34348 örülök:)
@Blum: ilyet nem tapasztaltunk, amióta stabil uT2, azóta van. és megy rendesen:) -
Blum #34347 2.2.1-et hasznaltam nagyon sokaig,nem reg valtottam 3.1.3-ra es ez meg nalam stabilabb.
15-20 nap utan a 2.2.1 hajlamos volt osszeomlani. -
#34346 Nah zsírsüti a uTorrent 2.0 tökéletes! Köszi (= -
#34345 elhiszem... de akkor is, ha csak UPC nem korlátozta le központilag, akkor érdemes azt megpróbálni. szerintem stabilabb, mint a 3-as verzió. -
Blum #34344 Nalam sem 1 megas T-fos van... -
#34343 ezzel a nettel nem is kell semmit leállítani, nekünk is ez van, de uT2. inkább azt cseréld le, ha ilyet művel. egyébként a uT beállítások rendben vannak? -
#34342 Jelenleg csak ez az egy letölés alatt álló torrent van benne, friss win 7 64bit-et ma tettem újra. Nem tudom mi lehet a gond. -
Blum #34341 Feltoltest allitsd le amig letoltesz. Amugy az normalis,hogy hirtelen megindul,aztan visszaesik de elobb-utobb be kell indulnia megint.
Amikor le akarok tolteni valami nagyobb fajlt,akkor nekem is meg kell allitani az osszes seedben levo allomanyt,kulonben baromi lassan jon. -
#34340 uTorrent 3.1.3-at használok, aszfaltról töltenék 600 seed / 280 peer.
A letöltés elindításakor felkúszik a sebesség 3 MB/s-re aztán lecsökken egészen 100 kbyte/s-re. UPC FP120-am van miket kellene beállítanom utorrentben h ne korlátozzák a sebességet? Vagy nincs rá semmilyen mód? -
#34339 ws véggel megy. Régen benn voltam az oldalon most nem tudom milyen. -
#34338 A röfögő állatról elnevezett xxx magyar oldal, aminek a nevében kicsinyítőképző is van (...ka), szóval az még létezik? -
#34337 Amúgy én ilyeneket meg sem nézek csak havernak kellett...:D -
#34336 Ennyire, de vagy 4-szer teszi el a kamerát, legrosszabb amikor a végén harcolnak... xD De szerintem nem véletlen, lehet a személyzet járja vetítés alatt a termet, volt róla cikk itt SG-n is, hogy lesz ilyen intézkedés. -
#34335 Hát gondolom már játszák hiszen szinkronos... -
#34334 Miért megjelent a Man In Black ʒ? Nem is tudtam. Játszani fogják a magyar mozik? -
#34333 kint van ez a MIB3.
Oké hogy mozis minőség, DE HOGY ENNYIRE??? :P
-
#34332 mi az h nem tudjuk? a maják megmondták :/ -
#34331 :DDDDD -
#34330 :D -
#34329 Én figyelek!
Már tele van a spájz vagy 1000 vinyóval,s sorban töltöm le rá a cuccokat. Béreltem is vagy 5 szervert,hogy minél előbb végezzek a letöltésekkel, már a kutyámat is őrszolgálatba tettem, nem tudjuk mikor jön a világvége...!!!! -
#34328 Csak ezt használom más oldalt nem. Csak szóltam, figyeljenek oda, aki úgy mint én más oldalon nincs fent, mert mondjuk nem tudott bekerülni. -
#34327 -
#34326 Már megint itt tartasz? Ez a dolog nálad minden torrent oldallal előjön, ahol regeltél? -
#34325 Másoljuk le az internet. :D -
#34324 Több magyar torrent is a létezés-megszűnés határán működik, még eddig, még addig jelleggel, de sokszor évek telnek el így, nem jelent ez világvégét ha ilyen infókat lehet hallani bizonyos oldalakról... :) -
#34323 Újabban leírták a 1st meg fog szünni, még +1 hónap esetleg 2 és bezár. Nincs semmi támogatás. Bezzeg ennél kisebb Dia... torrenten meg 11 hirdetés van és vígan fizetik a költségeket.
Én veszek egy winyót és letöltök minden jó filmet, progit, ami érdekel. Bespájzolok, ha jön a világ vége. Az arányomat is le fogyaszthatom nullára, 850 GB-ot simán letölthetek. Csak ekkora winyóm nem lesz. -
Blum #34322 Fasza,kosz szepen! -
#34321 meg /join nMag (if u know what i mean) -
#34320 /join duma -
Blum #34319 Az egyes oszlopok neven (Name,Size,Seeds,Peers..stb) jobb egergombbal kattintasz egyet es kipipalod az aranyt. -
#34318 utorrent 3.1.3 nem mutatja, hogy az egyes torrenteket milyen arányban töltöttem fel. Hogyan lehet beállítani, hogy mutassa?