torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
hihetetlen, hogy VIP.
meg ne kerdezzétek, miert ide irtam.
pl haverral koleszban le akartunk tölteni egy cuccot, hogy kinek jön le elõbb, én gyorsabban kezdtem el és nekem 0.5 és 4 mbájt/sec között jött, neki meg néha érte csak el a 200as határt
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
tegnap voltam egyik rokonomnál bitlordot használ,én is többek között
ugyan ojan a netünk ,neki ált.70kiloval szokott szedni én örülhetek ha 15-öt elérek 😞
ezen lehet változtatni?
Köszi a választ!
Abit AN8 Ultra; Athlon64 X2 4600+ Manchester; 2X1Gb DDR400 Kingmax ram; Geforce 7800GTX PCIE 512Mb; 3Dmark\'05: 8224; 3Dmark\'06: 5137; Enermax Noisetaker 420W
"hát jelenleg semmilyen üzemmódban nem megy a gép...
fórum külön gépen van...
elképzelhetõ, h oldal csak hétfõn lesz..."
Egyébként elképzelhetõ szerintem, hogy most lesz majd a már régóta beígért designváltás. 😊
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
amugy megéri itt lenni?
meg a csitával mivan?
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
ha lennél olyan kedves
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Leírom hátha más is így járt:
Annyi a hiba hogy a kerio tûzfal-al összeakad az utorrent és 100%-ra terheli a procit, de csak ennyit kell a kerio-ban átállítani és jó lesz:
Áttekintés/Kapcsolatok / itt üres helyen egy jobb klikk, és itt a cím feloldása-ról levenni a pipát
amúgy itt vettem észre véletlenül:
http://www.utorrent.com/faq.php#Kerio_Sunbelt_uses_100_CPU_when_running_.C2.B5Torrent
aki elolvassa fasz
vagy nincs olyan funkció, mint msnbe, hogy zárolom és megváltozik az ikonja ilyen hálózati bigyóra?
az ok: elmegyek a gép elõl ahogym seedelni, erre leül vmelyik családtag, és lekorlátozza a feltöltést/letöltést 1-re, és van hogy nem veszem észre mikro visszaülök, csak mikor megnézem hogy mizu
az uttorrent a legkisebb gépigényû? bitcomettel mi a helyzet?
aki elolvassa fasz
Nem tudjátok melyik kliensnek van a legkisebb a gépigénye?
WinXP SP2 Celeron 1GHZ 256Ram <----- Erre a gépre kéne valami okosság hogyha nagy sebességel torrentezek ne lassítsa a gépet
Most utorrent megy de ha 4-500-600 kb/s el szed már kajakra belassítja gépet. De ez csak torrentnél van , ha simán töltök ennyivel akkor semmi gáz.
aki elolvassa fasz
de én beléptem
user: anyátok
pass: picsája
aszonta rossz felhasználónév vagy jelszó
vajon miért?<#idiota>#idiota>