torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dogfish
3-4 vagy negy pont? 😄
ezért nagyon remélem hogy bant kapsz 😊

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Met
nehogy itt lépjetek be !

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
A hádébájt az egyetlen külföldi oldal ahol sok vagy csak hd ripek vannak fent?

precision
ne írj ilyeneket "poénból" mert 1. nem vicces, 2. hamar megutáltatod magad

Bazinga!

Nyugodj le inkább, csak poénból írtam az #13767 #13766 hozzászólásokat mert pontosan tudtam, hogy jön valaki aki majd felidegesíti magát ezen, de úgylátom mostmár elég lesz a hülyeségembõl mert te túlzásba viszed és még kárt teszel magadban 😊

szopjátok ki a cerkám

precision
hm, rég nem kellett ennyit pucolnom...a meleg miatt van ennyi birka v. mi történt? 😄

Bazinga!

tobias88
ez jó<#vigyor>
Max7
#13766:

1. miért kiabálsz?
2. miért nem olvasod el a bannert mielött irnál a topikba! (banner utolsó sora)

#13767:

3. miért kiabálsz?
4. miért használod chatként a fórumot? miért nem irod a godolataidat 1 hozzászólásba?

#13774:

5. te vagy a hülye és még te oldtod le a másikat ez nálad normális?

#13775:

6. te okosnak képzeled magad? (amire reagáltál az nem a hozzászóló hibája hanem az sg-ben egy bug tehát megin kibaszott okos voltál)

Gondolom értelmi szinvonalad és az életkorod egyenes arányoságban van (14 alatt)

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max7
te meg a másik nagy IQ fighter vagy bazze... olvasá má vissza pár hozzászólást! A bannerre meg nézzé már rá ajánlom figyelmedbe az utcsó sort!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Met
yajirobe

kicsit vegyél vissza a stílusodból, nem az oviban vagy

fifi
EZ
de ne addkilehetõelg másnakacímet
köszi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Serpa
hát a legnagyobb magyar torrent oldal.

öregharcsa
olyan nincs!nem tudtad???

http://pspfilez.extra.hu/

meyik a legnagyobb torrnet oldal? (magyar)

kulabácsi
😄DDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Max7
Tedd fel a fejed a villamosra és integes neki.

Met
az egy hal fajta, menj a horgász topicba

Nem3sis
hekk?

Minden csak nézőpont kérdése.

kas123
lol 😄 teccik a szöveg 😄😄😄, a hír maga viszont már annyira nem =(

Met
Végtelen:

Sajnálatos módon a SkyNet kilõtte a rakétákat Oroszoszágra, és átvette a Föld védelmi rendszere felett az uralmat, így ez a gép is a hatalmába került. A probléma megoldását a TX modell likvidálása jelentené. A koordináták valószínûleg késõbb kerülnek a hírszerzés tulajdonába.

Mielõtt még nekiáll valaki rinyálni, hogy jajj miért nem megy az oldal, karbantartás zajlik.

boyscout
hm. magyarba tejjesen máshogy fordították. de ezalapján megvan. htx

nincsojanom

precision
angol utorrentem van, ez alapján:

options/preferences/general/minimize to tray pipa kivesz

Bazinga!

boyscout
hello.
valaki mondja már meg hogy hogylehet beállitani hogy az utorrent ne rakja le magát traybe (az óra mellé).
szeretném ha nem csinálná. és én nem találtam a beállítást. :o

nincsojanom

precision
banner...

Bazinga!

A dragonball budokaitó 3 próbálom letölteni de a fájl 4,5 giga és 5-15kb\s jön!!! Valaki tudna olyan oldalt ahol vannak ps2-es gamek. Azse baj ha nem bittorrent.
Met
nyílvános trackerrõl töltesz, ez ilyen, mindenki letölt de nem oszt vissza semmit

Sziasztok az szerintetek normális hogy, 10 kb tölt le egy torrent fájlt amikor 400peer és 10seed van . Az internetkpcsolatom 8 mb\sec 512 max feltöltési sebességgel!!!!! Az baj ha nincs tûzfalam? Valaki segítsen!!!
orfk.hu vagy bsa.hu
<#hehe>
Met
ha nem volt kinek seedelni akkor akár maradhatott volna bent is mert sávszélt nem foglal viszont nem kapsz warnt

akyyy
suliból iránítani az otthoni gépet, igy torrentet is

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ffxi
Ez mire is jó<#confused>

Fákjúal!

ffxi
Kaptam tök feleslegesen warn, mert úgy töltöttem le egy pack-ot, hogy kiválasztottam mi kell belõle. Miután lejöttek a cuccok természetesen seed-lem vissza, DE treker nem díjazza az ilyen válogatós dolgot. Ezért úgy veszi hogy leech-elem az adott torrentet. Indítottam másik torrentet, de azt nem válogattam ki. Lejött 100%-osra, csak nem volt kinek seed-elnem azt, akkor mondom kikapcsolom, hogy a másiknak adja a sávot. Erre jött a systemtõl PÜ, hogy nem seed-elem amit letöltöttem és közben mást leech-elem. Hát kérem az a más az is seed csak leech-nek látja. LOOL!!!

Ja és magyarázzatok már el mire jó az utorrentben lévõ RSS funkció, hogy kell azt aktiválni vagy használni? THX!!!

Fákjúal!

akyyy
mûködik plugint lehetett tenni, szal még sokkal jobb mint otthon😄 naon zsír😄😄
telóra kéne még ilyen😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
<#gonosz1><#eplus2>

ha esetleg a suliba nem negedi telepiteni a firefox plugint, probald meg a portable firefoxra felrakni ami usb kulcsrol fut, esa gepre nem kel telepiteni.

http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable

akyyy
www.logmein.com

regisztálsz, majd le kell tölteni egy progit, azt telepíted, majd meg kell adni egy nevet és jelszót, olyat találj ki amit más majd nem tud, különben bárki feltöri a géped😄

aztán másik géprõl felmész a honlapra, bejelentkezel, rámsz a géped nevére, kicsit baztat firefox pluginokkal meg stbvel, de ki is lehet akár hagyni õket, és egyszer csak meglátod a monitorod képét😄
jah persze majd meg kell adni az elõbb említett jelszót

elég elképsztõ és ingyenes is. bár úgy vettem észre, vannak fizetõs szolgáltatásai is, mint a fájlcserélés stb....

Akiket a uTorrentben levõ haladó beállítások érdekelnek:
(forrás: utorrent.uw.hu)

uTorrent tippek uTorrent haladó menüpont beállításai. Finomhangolás.

# Gui.compat.diropen: Más fájlkezelõ használatát lehet engedélyezni/tiltani. Abban az esetben használatos ez, ha nem mûködik a Windows beépített intézõje. Ha nincs vele gond, akkor az ajánlott érték: \"False\"

# Net.bind_ip: Ezt abban az esetben kell beállítani, ha egy speciális LAN adaptert akarsz beállítani kizárólag a bejövõ kapcsolatoknak. Ide az adapter IP címét kell írni.

# Net.outgoing: Mint az elõzõ, csak itt a kimenõ kapcsolatokra van hatással.

# Net.low_cpu: Ha lassú a letöltési sebességed, akkor a \"True\" érték csökkenti a processzor használatot. Gyors letöltésnél mindenképp \"False\" értéket kell adni.

# Net.max_halfopen: Megadja, hogy egyszerre hány kérést kezelhet a kliens. Ez az érték nem lehet nagyobb 8-nál módosítatlan tcpip.sys(linket) esetén, win xp sp2 rendszereken. A módosítás után meg lehet adni nagyobb értéket is.

# Ipfilter.enable: Engedélyezi, vagy letiltja az ipfilter.dat használatát. Ennek használatáról bõvebben a fórumban is tudsz olvasni. ITT .

# dht.rate: Ez szabályozza azt, hogy a DHT mennyi sávszélességet használhat. Az alapértelmezett beállítás -1. Ebben az esetben a maximális feltöltési arányt veszi alapul. Ha manuálisan akarod állítani, akkor kiszámíthatod az értéket így: max feltöltési sebesség / 16. Magasabb érték megadása jótékony hatással lehet a DHT hálózatra, a letöltési sebesség rovására.

# Webui.pass: Beállítja a jelszót és fehasználónevet az internet hozzáféréshez. (ha van rá szükség). Formailag: \"Felhasználónév : jelszó\"

# queue.dont_count_slow_dl: Ha True-ra van állítva, akkor gondoskodik arról, hogy ha egy torrent letöltési sebessége 1KiB/s alá esik, akkor átvált a következõre. (nem veszi aktívnak)

# queue.dont_count_slow_dl: Mint az elõzõ, csak a feltöltési sebességet veszi alapul.

# queue.prio_no_seeds: Fontossági sorrendet állít fel az épp seedelt torrentek között az alapján, hogy van e más seeder rajtad kívül.

# bt.scrape_stopped: Ki/be lehet kapcsolni a tracker felé irányuló scraping-ot.

# bt.compact_allocation: Engedélyezi a kliensnek, hogy helymegtakarítás véget \"Python-like manner\" módon mentse a fájlt. Ez nem fog mûködni, ha nem töltesz le minden fájlt. Ha,\"Nem található szelet\" hibaüzenetet kapsz, ez lesz az oka. Alapértelmezett értéke: False. Maradhat is így.

# bt.enable_tracker: Letiltja, vagy engedélyezi a kliensbe ágyazott trackert. Ekkor a saját Trackerünk címe a következõ lesz: ORT/announce,>http://IPORT/announce, az aktuális külsõ IP cím, a PORT pedig a kliensben megadott kommunikációs port.

# bt.multiscrape: A multi-scrape-ot lehet ki/be kapcsolni, nem érdemes ezzel törõdni, mert úgyis figyeli a kliens, hogy a tracker kezelei e vagy sem.

# bt.send_have_to_seed: A seedereknek lehet üzenetet küldeni. Itt lehet ezt ki/be kapcsolni.

# bt.set_sockbuf: A TCP buffer méretét figyeli és állítja be a feltöltési sebességed alapján.

# bt.connect_speed: Szabályozza, a másodperc alatt kezelhetõ kapcsolatok számát.

# bt.prio_first_last_piece: A fájlok elsõ és utolsó részét nagyobb prioritással fogja letölteni, ha ezt a beállítást True-ra állítod.

# bt.convert_to_fast_pct: A szeletek százalékát felügyeli, amik át lettek konvertálva gyors módba, ezek lettek kérve gyors peerektõl.

# bt.prio_rare_thres: Ha a letöltés alatt levõ szeletek száma kevesebb, mint ami itt meg van adva, megpróbál még többet keresni, egyébként az eddig már elkezdetteket folytatja. Jó kapcsolat esetén érdemes nagyobb számot megadni, (3-500), de mindenki kísérletezhet vele.

# peer.lazy_bitfield: Segít átugrani néhány ISP-t, amik gátolva vannak a seedelésben. Vagyis segít ezek eltávolításában. Nem minden esetben mûködik, de ártani nem árthat…

# peer.resolve_country: DNSBL szolgáltatást használja, hogy meghatározza a zászlókat. Nem mûködik együtt a flags.conf-al!

# peer.disconnect_inactive: Engedélyezi, vagy letiltja a peerek csatlakozás bontását, ha a peer inaktív egy ideig. (ez az idõ alapértelmezetten 5 perc). Nem fogja bontani a kapcsolatot abban az esetben, ha a peerek száma a bolyban kisebb, mint ami be van állítva a torrentenkénti peerek maximális számához. Érdemes bekapcsolni.

# peer.disconnect_inactive_interval: Ez határozza meg hogy mennyi ideig lehet inaktív egy peer mielõtt bontja a kliens a kapcsolatot vele. Ha az elõzõ pont engedélyezve van. Kivétel a kis bolyokban.

# diskio.flush_files: Minden percben írja a fájlokat. Kevesebb memóriafoglalás, de több lemezmûvelet.

# diskio.sparse_files: Ez a funkció csak akkor mûködik, ha NTFS fájlrendszert használunk. Azoknak a fájlokan foglalja le a helyet, amiket le akarunk tölteni. Növeli a töredezettséget de helyet is takarít meg egyúttal. Független a \"Pre-allocate all files\" beállítással beállítással.

# diskio.write_queue_size: A kliens automatikusan beállítja a cachet, a letöltési sebesség alapján. Alapértelmezett beállítás: -1. Ezt inkább érdemes átállítani a maximumra, ami 32768. Ez esetben kicsit több memóriát fog enni, de még így se fog 15-16MB fölé menni.

# diskio.read_cache_size: Beállítja az olvasási cachet. Ha manuálisan akarjuk beállítani, akkor KB-ban kell megadni az értékét.

# diskio.use_partfile: Ez tárolja a fájlokat, amiket kijelölsz, hogy ne töltse le. Ezeket a szeleteket egy fájlba fogja tárolni, amiket majd a letöltés befejeztével le lehet törölni. Mindenképp érdemes bekapcsolni.

# diskio.smart_hash: Fejlesztett hash folyamat, kevesebb winchester használatot igényel fõleg gyorsabb kapcsolatok esetén. Érdemes bekapcsolni.

# diskio.coalesce_writes: Bekapcsolása után megpróbálja minimalizálni az merevlemezre írást némi plusz CPU és memória árán. Érdemes bekapcsolni.

kas123
ez melyik progi? lécci 1 linket ahonnan letölthetem, vay 1 nevet =).

daxan
Szia engem érdekelne ez az utorrentes dolog! Leírnád részletesen, hogy hogyan kell beállítani?

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

akyyy
megnéztem másik géprõl vendég fiókként, mit tudok összehozni és gyáá😄😄😄 vígan kiirtam egy cd-t, úgyhogy nem is jártam a szobámba😄

holnap suliból is megnézem müködik e😄

kicsit furcsa és elég lassan tölti be a "képet", lehet azért mert nem tettem fel a firefox plugint meg java nélkül üzemelt, de mivel suliba is ilyen a környezet, és müködött, hajjajj😄😄😄:AD:ASDAS

akyyy
sajnos a webUI-s nem megy, sztem a netem miatt ( nem írám le hogy miért mert hosszú)

a másikat, vagyis a távvezérlésest még nem próbáltam ki mert lehet az is felesleges. Mert azt írták itt ott, hogy le kell szedni egy firefox plugint, és sztem suliba azt nem lehet😞 (nem tudunk telepíteni), bár hogy firefox plugint se lehet relrakni nemtudom.

Danecay
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy azt mi okozhatja, hogy BitSpirit-tel nem tudok alkalmanként seedelni, viszojnt µTorrent-el igen? Egy haver töltött valamit, gondoltam beszálok seedelni, hogy gyorsabban lejöjjön neki a cucc, de 1 peerhez sem csatlakoztam. Ezek után arra gondoltam, hogy lehet, hogy passzív a haver mert én is az vagyok, de kiderült hogy nem az. Gondoltam kipróbálom a dolgot µTorrentel is és így teljes sebességgel tudtam seedelni. Ez mitõl lehet?­

akyyy
ez nem is rossz ötlet, igy mire hazaérek suliból, már csak ki kell venni a lemezt, és megnézni amit megakarok😄 de letesztelem mindkettõt, hogy mûködik.

esetleg hasznalhatsz taviranyito prgramot.
pl www.logmein.com
( a windozod asztalat lathatod vele , es barmit tehetsz kiveve 3d jatek / filmnezes )

Van ilyen!
uTorrenthez van pont ilyen, WebUI a neve, az uTorrent oldaláról tölthetõ le.
Csak a beállítására figyelj, mert nekem elõször nem sikerült, mert nem jó helyre másoltam valami fájlt.
Be kell állítanod majd usert meg passt, és akkor úgy tudod elérni, hogy http://IPCímed:Torrent Portod/gui
Kéri itt majd a usert meg a passt, aztán utána szinte mindent meg tudsz csinálni, amit egyébként a rendes kliensben.
akyyy
de Pharaohbarátunk olyat, hogy távvezérléssel vagy mivel tudta kezelni a torrentprogiját, nos nekem is ilyesmi kéne csak uttorenthez.

régen láttam vmi ilyesmi programot de azt írták róla nem valami megbízható. azóta nincs vmi friss dolog?

mert tök zsír lenne, ha a gépet bekapcsovla hagoym feltöltés miatt, és suliba ha látom hogy feltettek eztazt ide, és nekem kéne, akkor elindíthatnám suliból a letöltést itthon, hogy mire hazaérjek, már lent is legyen😄

sõt, olyan nincs, hogy ha bent van egy üres lemez, akkor ki is írja rá?😄😄:😄
csak ahoz meg ki kéne csomagolni😄

akyyy
Nah szóval:

torrentflux, ez most arra jó, hogy "feltelepaítem" egy tárhelyre, lesz egy webes kliesem, amivel le és feltölthetek torrentet?

ha igen, nincs vmi jó részletes magyar leírás róla, hogyan csinálhatok egy iylen "honlapot"?

vagy ha nem erre való akkor mire?

vagy nincs véletlenül egy oylan progi, amivel suliba is tudnék feltölteni torrentet?😄😄😄 utorrent nem müködött, idõtúllépés miatt

Hahó!
Hogy tom letöltés közbe jól emelni az upload-ot????
NAgyon gyengén viszi, és szügségem lenne hogy magas legyen, mert alacsony az arányom....:S
Met
ha tudod, hogy nem lehet akkor minek kéred? te szerencsétlen gyökér paraszt