torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fortuna fortes adiuvat.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
arányom tán vagy 200 körül volt😄 hát fasza
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ugynézki a kacsásnál a raid hiányzik menteni meg elég rég mentettek
ja aki nem tudná a raid lényege nagyon durván és tömören, hogy ugyanazt az adatot több winchesteren tárolják így ha az egyik lehal a másikon még megmarad
Bazinga!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ja és itt reagálok a privátodra is...ahhoz képest, hogy állításod szerint egy 40 éves orvos vagy, az obszcén kifejezések széles tárházát felvonultattad a kedves privát üzenetedben, igazán szívmelengetõ volt
amúgy egy utolsó megjegyzés, ha nem tetszik a topik, nem tetszenek a szabályok és én sem vagyok szimpatikus, nem muszáj ám ide járni, írni meg pláne hülyeség
Bazinga!
Szia Róka Szakértõ! Privátban kérdeznék vmit...
ON
Volt már ilyen leállás - acc-vesztés máskor is, és hogyan oldották meg?
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
Szánalmas a magyarázatod, de ez a te kis homokozód, meg a csattogó szárnyú falepkéd, tehát pofozgasd tovább a szart és oszd az észt. ha már te hoztad ezeket a megmosolyogtató "szabályokat".
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
ha nem volt lementve az az adatbázis amiben még benne volt a regünk akkor lehet hogy buktuk
Bazinga!
- Ha nincs regisztráció gomb, akkor nem túl sok logikával kikövetkezthetõ, hogy csak meghívóval lehet bejutni, és ugye meghívót nem lehet kérni, mert tilos (igen, most hõböröghetsz, hogy ugyanmá ez "csak" egy fórum...igen egy fórum, ami nem publikus adatokat (is) tartalmaz)
- Mondhatnád, hogy túlzottan paranoid(ak) vagyok/vagyunk. Van benne valami, de nem ok nélkül. Ha bent vagy a legtöbb nagy magyar zárt oldalon, kattints a szabályzat gombra, és olvasgass
- Nem vagyok moderátor, a topic házigazdája vagyok, egy percig se kunyiztam érte, soha se kértem hogy az legyek, kaptam, és a szabályokat nem én hoztam, hanem a topik rendszeres látogatói közösen, na és persze a trackerszabályzatok, szóval az a minimum, hogyha már megtiszteltek ezzel a 'joggal' (nevezzük nevén, munka és felelõsség), hogy ha egy postban ezt valaki megszegi, akkor törlöm
Szóval röviden és tömören nem tudunk neked segíteni bejutni arra az oldalra. Ennyi.
Bazinga!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Gimme a blowjob!
Ha jól vettem ki a sajátos anagrammákból,akkor: meghat a vinyójuk?
Mert csörgedeznek ott az infók, egy csomó szabad reget hírül adnak. Egyébként az oldal PUBLIKUs - de read-only a mezei usereknek.😞
Hope no harm done, M8😊
Rossz az, ki rosszra gondol. Nem írtam le a nevüket. Ez egy fórum (nem tracker), ahova regelni szeretnék - nem meghívót kérek. Egy fórum ba szeretnék access-t. Ennek a mikéntjéhez kértem segítséget. Remélem, nem volt félreérthhetõ. Ennyire paranoid pedig ne légy, hogy becenéven sem lehet utalni az adott helyre. Nem meghívó - kunyerálós vagyok. És köszönöm kedves segítséged, nagyon sokat segítettél!
Bódogság mindegykinek!
Tudnátok segítni. Mér van az, hogy tõtök lefelé a utorrenttel jön is apránként, ozt megállítom, és amikor újra elindítom akkor elkezdi ellenõrizni és az adig mondjuk 20%-nyi letöltésembõl csinál hirtelen 97%-ot, mintha anyit már letöltöttem volna pedig nem. És innentõl kezdve elkezd újra tölteni szépen úgy mintha 97%-ról kezdte vón. Mér van ez?
Tûzfalnál engedélyezve van a port is meg a torrent es.
Ha valaki tud valami infót róla megoszthatná.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Nemtudjátok mi van a kacsás oldallal?Nekem nem jön be.