torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
de mitõl kacsás??
Merci, be is regeltem Sylar-ként😊

Fortuna fortes adiuvat.

precision
kacsáson ujra lehet regelni, siessetek

Bazinga!

kas123
dikk nekem is kampó lett :@, pedig jó kis arányt kezdtem el csinálni...:@

jAsOn VoOrHeEs
Hát akik márc. 7-e után jutottak be az oldalra, azoknak mindenkinek kampó lett (kb. 9500-an) :o Adminok azt írják, hogy valószínûleg nyitott reg, meg freeleech lesz a kárpótlás.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

akyyy
bakker.... nemjó a kacsás oldal😞 pedig elég sok adatott feltötlöttem... 3 giga feltöltés, 30 mega le.

arányom tán vagy 200 körül volt😄 hát fasza

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

jAsOn VoOrHeEs
Értem, thx. Amúgy ezek idõigényesek, vagy gyorsan végrehajthatók?

precision
normális esetben raidelnek is és paranoid mód még mentenek is elég sûrûn
ugynézki a kacsásnál a raid hiányzik menteni meg elég rég mentettek

ja aki nem tudná a raid lényege nagyon durván és tömören, hogy ugyanazt az adatot több winchesteren tárolják így ha az egyik lehal a másikon még megmarad

Bazinga!

Segítség metódusáról óhajtottam volt e helyütt disputálni, kedves nyelvészprofesszor!

jAsOn VoOrHeEs
Most így a kacsás oldalon történt lehalás miatt lenne egy olyan kérdésem - megjegyzem, hogy semmit nem értek a trackerek mûködtetéséhez, így nem is célom az okoskodás, és lehet, hogy oltári nagy baromságot kérdezek, csak pusztán kíváncsi vagyok -, hogy ilyen esetekre nem szoktak az üzemeltetõk amolyan "mellékwinchestereket" alkalmazni, amikre legalább minden másnap (vagy akár minden nap) lementegetik az aznapi adatbázist? Hangsúlyozom, hogy lövésem nincs róla, hogy hogyan miként mûködnek a trackerek, és lehet, hogy ez azért kicsit bonyolultabb és összetettebb dolog, mint ahogyan azt én elképzelem. 😊 Mert olvasom a fórumukon, hogy van akinek 2-3 TB adatmennyisége veszett oda, és ez azért valamennyire visszavetheti a feltöltõket szerintem, pláne úgy, hogy egyre kisebb az esély, hogy visszaálljon a lehalás elõtti adatbázis. Engem szerencsére nagy "kár" nem ért, mivel nem sok adatforgalmat generáltam március 7-e után. Végülis lényeg, hogy újra mûködik az oldal.

Met
"segítséget szerettem volna kérdezni"<#zavart2>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Agy Halott
olvasd el @tomo #13976-os postjat....
Kisé felkaptam a vizet. Azt gondolom kommunikációs félreértés áldozata vagyok. Talán rosszul fogalmaztam meg eredeti elképzelésem. Valójában segítséget szerettem volna kérdezni, ill. azt, hogy mi a protokoll lényege (már a bekerülésnek és az adott fórumon való kérdezés jogának megszerzése végett. A helytelen fonémák miatt megkövetlek, a gyermeteg vagdalkozást sajnálom. Ugynakkor profánul zárt - e közösség, s nehéz valid infot kapnom! Peace...

precision
<#wow2><#vigyor3>

Bazinga!

precision
olvasd el mégegyszer amit írtam, nem az én "homokozóm" nem én hoztam a szabályokat hanem implementáltuk az általános tracker szabályzatokat, és jól látod többesszám, a topik látogatóival közösen

ja és itt reagálok a privátodra is...ahhoz képest, hogy állításod szerint egy 40 éves orvos vagy, az obszcén kifejezések széles tárházát felvonultattad a kedves privát üzenetedben, igazán szívmelengetõ volt

amúgy egy utolsó megjegyzés, ha nem tetszik a topik, nem tetszenek a szabályok és én sem vagyok szimpatikus, nem muszáj ám ide járni, írni meg pláne hülyeség

Bazinga!

tobias88
vasárnap 23.59percig van reg és minden új torrent addig ingyentorrent
tobias88
+ az evolúcióra is lehet, ami egy viszonylag kicsi oldal, de 95%a a feltöltõknek 100mbites
az semmi , de nezd a konyvtarnevet! : FilmZ , lol

OFF
Szia Róka Szakértõ! Privátban kérdeznék vmit...
ON
Volt már ilyen leállás - acc-vesztés máskor is, és hogyan oldották meg?

Fortuna fortes adiuvat.

Beast Machine
?

...vágod?

Agy Halott
hihetetlen...
Sil78
Én még decemberben regeltem, és nem megy.

These are my friends, see how they glisten...

Beast Machine
Egynyolcadbájt-zone-on regisztráció!!!

...vágod?

Nektek is elszállt a Kacsa? Prohardver szerint aki a legutóbbi freereg után regelt, annak nem ismeri fel a madár a hangját...

Fortuna fortes adiuvat.

raise an issue
chill out 😊

Szarok a configodra! :|

Tudod, ifjonc pajtás, minõsíti ezt a kis topicot azz általad manifesztált arrogancia.

A Pretoriansen a freereg elõtti állapotra álltak viszza. Más
Szánalmas a magyarázatod, de ez a te kis homokozód, meg a csattogó szárnyú falepkéd, tehát pofozgasd tovább a szart és oszd az észt. ha már te hoztad ezeket a megmosolyogtató "szabályokat".

és eddig birta? különben nem egyszerre töltök a Flashgettel, meg az utorrentel

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

raise an issue
talan nem birja a savszeled... :|

miért van az? hogy a letöltési sebességem 0kb/s torrentben, nem állitottam semmit most ahogy bekapcsoltam a gépet, azóta 0,1 kb/s-al tölt maximum, miközben a Flashget tölt 100-200 kb/s sebességgel.

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

precision
a válasz gomb lemaradt, a #13961 -re ment

Bazinga!

precision
ejj a csudába...nekemis
ha nem volt lementve az az adatbázis amiben még benne volt a regünk akkor lehet hogy buktuk

Bazinga!

precision
Ha megengeded itt válaszolnék az itteni postjaidra is meg a privátodra is.
- Ha nincs regisztráció gomb, akkor nem túl sok logikával kikövetkezthetõ, hogy csak meghívóval lehet bejutni, és ugye meghívót nem lehet kérni, mert tilos (igen, most hõböröghetsz, hogy ugyanmá ez "csak" egy fórum...igen egy fórum, ami nem publikus adatokat (is) tartalmaz)
- Mondhatnád, hogy túlzottan paranoid(ak) vagyok/vagyunk. Van benne valami, de nem ok nélkül. Ha bent vagy a legtöbb nagy magyar zárt oldalon, kattints a szabályzat gombra, és olvasgass
- Nem vagyok moderátor, a topic házigazdája vagyok, egy percig se kunyiztam érte, soha se kértem hogy az legyek, kaptam, és a szabályokat nem én hoztam, hanem a topik rendszeres látogatói közösen, na és persze a trackerszabályzatok, szóval az a minimum, hogyha már megtiszteltek ezzel a 'joggal' (nevezzük nevén, munka és felelõsség), hogy ha egy postban ezt valaki megszegi, akkor törlöm

Szóval röviden és tömören nem tudunk neked segíteni bejutni arra az oldalra. Ennyi.

Bazinga!

NEOreg3
kacsás bejön, de törlõdött a felhasználónevem😞(((

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

jAsOn VoOrHeEs
Kacsás nekem jelenleg mûködik március 7-i adatbázissal.

13952-es hozzászólás ennyire destruktív volt? Köszönöm a segítõkészséget. Kissé gyerekesek a moderátorok, mert semmi törlésgyanú nem volt...
Gimme a blowjob!

Can U b just a tiny bit more specific? 😊
Ha jól vettem ki a sajátos anagrammákból,akkor: meghat a vinyójuk?
Mert csörgedeznek ott az infók, egy csomó szabad reget hírül adnak. Egyébként az oldal PUBLIKUs - de read-only a mezei usereknek.😞

Egy másik forumon ezt olvastam a kacsáról: "Elszállt az sql alól a vinyó,vagy csak maga a tábla,Helyreállítás folyamatban!"
Tehát: én ezt az ominózus fórumot (amivel kapcsolatban tanácsot kértem) nem tekintem szoros értelemben vett "torrent" oldalnak, így e függelemsértést nem követtem el. A többi kitétel az én esetemben nem releváns. De ha ez is ingerköszöb a kedves Topiklakóknak: Mea maxima culpa!

raise an issue
vinyojuk halt, no sql, kb ez a tortenes egyelore...

By the way, többen utaltak adott oldalakra pld. egy bizonyos szélescsõrû állat - rút kis madár- szintagmával.
Hope no harm done, M8😊

Rossz az, ki rosszra gondol. Nem írtam le a nevüket. Ez egy fórum (nem tracker), ahova regelni szeretnék - nem meghívót kérek. Egy fórum ba szeretnék access-t. Ennek a mikéntjéhez kértem segítséget. Remélem, nem volt félreérthhetõ. Ennyire paranoid pedig ne légy, hogy becenéven sem lehet utalni az adott helyre. Nem meghívó - kunyerálós vagyok. És köszönöm kedves segítséged, nagyon sokat segítettél!

precision
bannert elolvastad?

Bazinga!

Trucker39
Nálam sem megy. <#wow1>

Hali
Bódogság mindegykinek!
Tudnátok segítni. Mér van az, hogy tõtök lefelé a utorrenttel jön is apránként, ozt megállítom, és amikor újra elindítom akkor elkezdi ellenõrizni és az adig mondjuk 20%-nyi letöltésembõl csinál hirtelen 97%-ot, mintha anyit már letöltöttem volna pedig nem. És innentõl kezdve elkezd újra tölteni szépen úgy mintha 97%-ról kezdte vón. Mér van ez?
Tûzfalnál engedélyezve van a port is meg a torrent es.
Nemvagytok vele egyedül,még most se megy <#conf>
Ha valaki tud valami infót róla megoszthatná.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

ffxi
Kacsás sem jó nálam 😞

Fákjúal!

Sziasztok

Nemtudjátok mi van a kacsás oldallal?Nekem nem jön be.

vagy ratiomakerrel megkuldik a penzt meg zsebrevagjak . haha

Pharaoh
Nem tudom, hogy most potosan milyen hirdetés volt ott. De ezek a szerverbérlési dolgot pont arról szolnak, hogy seedelik helyetted sokáig. Pontosabban te seedeled egy szerverrõl.