torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert a többi oldalon pár perc, de itt ha jól vettem észre legalább 1 óra.
Mert ma jutottam be az útburlokatra, és elõször próbáltam azt, hogy pár cuccal beálltam seedelni, de nem nagyon töltötték.
Aztán akkor mondom letöltök ezt-azt, de korlátozom a letöltést, hogy a feltöltéssel kb egy sebességgel menjen.
De ha lekorlátozom 100 alá, akkor 40 fölé nem megy a feltöltés.
Ha leveszem a korlátot, akkor viszont megy a feltöltés 80-100-al is(a feltöltés 100-ra van korlátozva).
Chello Extremem van(10Mb/1Mb)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
volna olyan akiben megbíznék de nincs rá szüksége
aki priviben meghívóért rinyál azt bannoltatom 😊
@Thanatos- igazad van én sem adnék aszfaltos meghivot CSAK ÚGY, de egyebkent a szabalyzat is errol szol.
Csak egy kis javascript tudás kell 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Elnézést a Sorokért:)
Nem megy a kacsás, olvasom sokaknak sem. Próbáltam újra regelni, confirmation email t nem küldi el... pedig jó oldal volt és jó arányom volt.Sajnálom, kár érte. Ha valaki tud valami megoldást, irjon. Vagy esetleg az adatbázist rendbe szedik.Köszi.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Azért nem kapod meg a visszaigazolást.
2. létezik ilyen kliens? ABC 3.1.0
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Abit AN8 Ultra; Athlon64 X2 4600+ Manchester; 2X1Gb DDR400 Kingmax ram; Geforce 7800GTX PCIE 512Mb; 3Dmark\'05: 8224; 3Dmark\'06: 5137; Enermax Noisetaker 420W
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Indítványt nyújtok be a banner egészoldalassá tételére. Sõt arra, hogy elõször a banner jöjjön be és csak az elolvasása után lehessen továbblépni ebbe a topic-ba.<#nezze>#nezze>
Abit AN8 Ultra; Athlon64 X2 4600+ Manchester; 2X1Gb DDR400 Kingmax ram; Geforce 7800GTX PCIE 512Mb; 3Dmark\'05: 8224; 3Dmark\'06: 5137; Enermax Noisetaker 420W
hahaha 😊
Ez jön be : "Megbizhato informaciiok szerint holnap megis jo ido varhato! Elorejelzesek szerint Budapesten es mas nagyobb varosokban hangzavar lehetseges!"
Next PC upgrade: 2022
Fortuna fortes adiuvat.
Olvasgatva a hozzászólásokat, látom nem csak nekem megy lassan a torrent. Nem tom miért de az elmúlt 3-4 hónapban iszonyat lelassult.
Minden. Nem elég hogy 1-2 seederes dolgok lassan jönnek, de 15-20 esetén is borzasztó lassú. Bitcomet-et használok, és ha jól tudom passzív vagyok (szolgáltató miatt). Ezért is furcsa a dolog, elõtte simán max sávszéllel szedte. Kb most a teljes csõd van. Már azon gondolkozok, hogy más rendszerre kellene átállni. A dc-t is utáltam, mert ott meg nincs soha szál. 😞((
BitComet v0.84:
Tracker connection error : 0
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Az új ilyen ronda barna