torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
az igaz de, a user csak azt látja, hogy megugrott az aránya
nem is arról szól, hogy leszedik helyetted és seedelik sokáig...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Pharaoh
De nem õk csinálják, belenyúlni egyszerûbb az adatbázisba, de az nem viszi elõre a torrentet, hisz akkor nincs valódi feltöltés mögötte.

bar, ha torrent oldal uzemeltetoi csinaljak, olcsobb az adatbazisba belenyulni, mint toltogetni 😊

Pharaoh
Ez pontosabban úgy megy, hogy weben keresztûl berakhatod a torrentet egy flux, stb szerverre, ftp-rõl meg leszedheted amit letöltöttél. Tehát nem a torrent oldalak töltenek maguknak, hisz bármelyik tracker torrentje mehet benne.

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni? Valami hihetetlen lassan megy a letöltés torrenttel. Több klienst is használtam már, jelneleg a utorrent van és minddel nagyon lassú (kb. 10-15 kB/s letöltés, feltöltés jóva több kn. 50 kB/s).

Esetleg van olyan kliens, amivel meg lehet azt csinálni , hogy ha egy peerrõl egy adott mértéknél lassabban töltök akkor másikkal próbálkozzon?
Met
gyanítom, hogy torrent oldalak üzemeltetik és "saját maguknak" töltenek fel, nem egy oldalon láttam már reklámot ezzel kapcsolatban

precision
ja akit érdekel egy olyan oldal linkje volt ahol pénzért 100mbites szerverrõl töltenek fel torrentekre adatot hogy javítsák az arányod...szánalom

Bazinga!

precision
ultraszánalmas...

Bazinga!

precision
most nézem mit írtam, szal csak akkor leszek _aktív_ természetesen 😄

Bazinga!

Met
próbáld meg, hogy kikapcsolod az f-et

precision
én comodo firewallt használok, és hiába adok az utorrent.exe -nek jogot, az utorrent által használt portot is külön kell engedélyeznem, csak akkor leszek passzív...f-secure -nál is biztos ez a helyzet, bár azt nem láttam még soha

Bazinga!

fifi
nálad nincs router, de a szolgáltatódnál amúgy lehet...
anno itt is úgy volt, egy IP-n neteztek kifelé a parasztok...
csodálatos volt...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

bigapó
csak még annyit, hogy nincs router-em és még az elején meg lett adva a tûzfalnak, hogy engedje a torrent-kliens forgalmát. ettõl függetlenül meg kell néznem, hogy milyen portok mennek és mik nem?

ui: tökjó, nincs benne az F-secure a firewall leírások között... 😞(

The Matrix has you...

Met
Általában router miatt lesz valaki passzív, ki kell engedni azt a portot amit a torrentkliens használ.
A portforward.com-on találsz leírást.

bigapó
na, ez már építõ jellegû hsz volt😊

sejtettem, hogy nem kamuból vannak azok megjelenítve😉

mitõl lehetek passzív módban? jelzem, hogy én nem regisztrált oldalról töltök általában, hanem csak keresõk által kidobottakról. ja és hogyan lehetek "aktív"? 😊 vagy legalábbis hogyan tudnék ezen javítani. remélem, hogy ez csak ideiglenes és magától megjavul.

The Matrix has you...

fifi
a seederek amiket látsz/mindegy connectelsz-e hozzá vagy nem/ az mindig a hálózaton lévõ/+DHT/ emberek összessége. Ezek mindig online emberek.Olyan nincs, hogy látsz ott egy embert, de az offline, mert daruvadászaton van 😊

a te problémád amúgy valószínûleg a passzív módod miatt van, de ez nem 100%...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

bigapó
és mi lenne, ha leírnád ezeket az alapvetõ dolgokat...elég csak azt amire gondoltál

The Matrix has you...

Max7
Pl a majomnál a profilodba kiirja a passkeyed ellenörizd le a torrentben találhatóval hogy eggyezik-e![/courier]

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

fifi
"még 10-20 számnál megérteném, hogy nincsenek bekapcsolva a gépek, "

szerintem te alapvetõ dolgokkal nem vagy tisztában a torrenttel kapcsolatban...

bigapó
hali!

én is chello-s vagyok és igazából nekem is kérdésem lenne, mégpedig az, hogy láttam nálad is a képen, hogy a zárójelben egy jó nagy szám szerepel, de nincs egyiktõl sem töltés - most elsõsorban seed-erekrõl beszélek, de peer-ekre is igaz.
Ez mitõl van? a chello-s sávmizériától lehet? még 10-20 számnál megérteném, hogy nincsenek bekapcsolva a gépek, ezért nem tudok onnan tölteni, de amikor 1000-nél is több van ott, akkor sincs bekapcsolva senki??? ráadásul 99%-a külföldi, pölö amcsi, tehát, ha én alszok Õ éppen fent van, nem? 😊)
ehhez köthetõ, hogy mikor megnézem a peer-eket, akkor ugye felsorolja a talált címeket, de onnan sem mindegyikrõl tölt. világosítsatok már fel, hogy ez mi lenne? miért adja be, ha végül nem is tölthetõ onnan a cucc?

The Matrix has you...

torrente111
nem mert új letöltésröl van szó

Max7
Dehogy szedte 😄 Nincs ilyen torrent passkey ami még a kliensében van a tracker azért irja ezt az üzit neki 😄[/courier]

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Met
leszedted újra a torrent file-t?

torrente111
sziasztok.3 napja passkey cserém volt azóta nem tudok LEtölteni.az utorrent és a bitcomet is azt irja ki,hogy unregisterd torrent pass.mi lehet a gond??? kösz

precision
extreme, 10/1 mbit

Bazinga!

milyen chellod van h ilyen sebességgel tudsz tölteni? <#wow1>
fifi
nálunk a kábeltévés szolgáltató fog sebességet négyszerezni, ill hatszorozni... fosok emiatt én is. ötödike után kiderül...

apl hogy a chello nem birja a terhelest amit a savnoveles ro rajuk. aztan kicsit belelepnek a fekbe.

nyamiag
ez mitõl lehet? (chello)

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

precision
banner

Bazinga!

Tudom h elég noob kérdés de valaki tudna ajánlani egy oldalt (Vagy tobbet)
amin gyorsan lejonnek a dolgok és ismert?ja és kezelheto, láthato (h mennyien toltik és mennyi feltoltota van pl)

THX
zolo
Ezt az oldalt le tudja nekem vki fordítani magyarra? (
Nem tok angolul , nem azt tanulom a suliban)

http://flickr.com/photos/zolika90/

az a kis piros karika lent mutatja, hogy valszeg passziv vagy. es pont igy viselkedik keves peernel ha passziv az ember.
tessek beallitani aktov modot. ( www.portforward.com )

hali! Segitsetek mi aza kimenõ kapcsolat mért változik mindig
mért van az hogy 512 a letöltésem és pár mg-vel vagy csak byttel tölt lefelé
Valószínûleg valamelyik másik leecher tudja gyorsan tölteni neked, de mivel szinte fej-fej mellett haladtok, nem túl hosszasan - értsd: gyorsan beéred.
akyyy
a le

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

kas123
a fel v a letöltés ugrik fel hirtelen?

akyyy
miért csinálja ezt az utorrent? megy a letöltés átlagosan 5 kb/s-el, felfele 20-30-al, aztán hirtelen meggondolja magát hogy msot normális lesz, és felugrik 150 felé, de csak pár másodpercre, aztán vissza lelassul... majd 1-2 perc múlva megismétlõdik ez.
folyamatábrán látszik is:

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ien a router miatt , es aszolgaltatod miatt is lehet.
www.portforward.com

zolo
Hello

Miaz ,ami le tudja blokkolni a torrentezést?Mert itt van nekem egy 8 megás net, programnak Bitcomet( és a Flashget új verziója, ami tud torrente), és egyszerûen semmi sem akar elfogadható sebességgel jönni.
Pl. Stalker, van rengeteg csatlakozott ember, de nem 20-40 kb/s-sel kéne jönni.Rocky új részét el se tudta kezdeni tölteni , mert nem tudott a trackerhez csatlakozni😞(Régebben volt hogy jobban jött , de akkor se volt túl jó😞(((
router okozhat galibát?Van valami tippetek?

(Vírus nincs a gépen, csak windows tûzfal van, és Avast Antivirus)

http://flickr.com/photos/zolika90/

Beast Machine
mirõl beszélsz, nincsenek is magyar trackerek, csak trekkerek, de az más tészta...😊

...vágod?

precision
nemtudjuk

ne írj be pls magyar tracker neveket/címeket (banner)

Bazinga!

StephenKing
ez már megvolt de igy sem akar 4-5 seedernél többtõl letölteni

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

raise an issue
beallitasok / sebbeseg kalauz >>> xx/100Mbit

Szarok a configodra! :|

StephenKing
aktiv vagyok utorrentet használok nem csalok és nem korlátozom a feltöltést és szerintem a beállításaim is jók. De ez a probléma csak egy bizonyos torrentnél jött elõ a többi jól jön lefelé és csatlakozik is rendesen a seederekhez.

tobias88
1.: ne legyél passzív módban
2.: utorrent vagy azureust használj
3.: ne töröld a torrent azonosítót, azaz ne csalj
4.: ne korlátozd a feltöltést
raise an issue
kliens?

Szarok a configodra! :|

StephenKing
Az miért van hogy töltök egy dolgot, 60 seeder van kb kétszerannyi peer és én csak 4-5 embertõl töltök lefelé. Lehet ezen valahogy pozitiv irányba változtatni?

Köszi szépen.... neki is esek...
precision
katt a bannerre

Bazinga!