torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem is arról szól, hogy leszedik helyetted és seedelik sokáig...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Tudna nekem valaki segíteni? Valami hihetetlen lassan megy a letöltés torrenttel. Több klienst is használtam már, jelneleg a utorrent van és minddel nagyon lassú (kb. 10-15 kB/s letöltés, feltöltés jóva több kn. 50 kB/s).
Esetleg van olyan kliens, amivel meg lehet azt csinálni , hogy ha egy peerrõl egy adott mértéknél lassabban töltök akkor másikkal próbálkozzon?
Bazinga!
Bazinga!
anno itt is úgy volt, egy IP-n neteztek kifelé a parasztok...
csodálatos volt...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ui: tökjó, nincs benne az F-secure a firewall leírások között... 😞(
The Matrix has you...
A portforward.com-on találsz leírást.
sejtettem, hogy nem kamuból vannak azok megjelenítve😉
mitõl lehetek passzív módban? jelzem, hogy én nem regisztrált oldalról töltök általában, hanem csak keresõk által kidobottakról. ja és hogyan lehetek "aktív"? 😊 vagy legalábbis hogyan tudnék ezen javítani. remélem, hogy ez csak ideiglenes és magától megjavul.
The Matrix has you...
a te problémád amúgy valószínûleg a passzív módod miatt van, de ez nem 100%...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
The Matrix has you...
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
szerintem te alapvetõ dolgokkal nem vagy tisztában a torrenttel kapcsolatban...
én is chello-s vagyok és igazából nekem is kérdésem lenne, mégpedig az, hogy láttam nálad is a képen, hogy a zárójelben egy jó nagy szám szerepel, de nincs egyiktõl sem töltés - most elsõsorban seed-erekrõl beszélek, de peer-ekre is igaz.
Ez mitõl van? a chello-s sávmizériától lehet? még 10-20 számnál megérteném, hogy nincsenek bekapcsolva a gépek, ezért nem tudok onnan tölteni, de amikor 1000-nél is több van ott, akkor sincs bekapcsolva senki??? ráadásul 99%-a külföldi, pölö amcsi, tehát, ha én alszok Õ éppen fent van, nem? 😊)
ehhez köthetõ, hogy mikor megnézem a peer-eket, akkor ugye felsorolja a talált címeket, de onnan sem mindegyikrõl tölt. világosítsatok már fel, hogy ez mi lenne? miért adja be, ha végül nem is tölthetõ onnan a cucc?
The Matrix has you...
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
amin gyorsan lejonnek a dolgok és ismert?ja és kezelheto, láthato (h mennyien toltik és mennyi feltoltota van pl)
THX
Nem tok angolul , nem azt tanulom a suliban)
http://flickr.com/photos/zolika90/
tessek beallitani aktov modot. ( www.portforward.com )
mért van az hogy 512 a letöltésem és pár mg-vel vagy csak byttel tölt lefelé
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
folyamatábrán látszik is:
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
www.portforward.com
Miaz ,ami le tudja blokkolni a torrentezést?Mert itt van nekem egy 8 megás net, programnak Bitcomet( és a Flashget új verziója, ami tud torrente), és egyszerûen semmi sem akar elfogadható sebességgel jönni.
Pl. Stalker, van rengeteg csatlakozott ember, de nem 20-40 kb/s-sel kéne jönni.Rocky új részét el se tudta kezdeni tölteni , mert nem tudott a trackerhez csatlakozni😞(Régebben volt hogy jobban jött , de akkor se volt túl jó😞(((
router okozhat galibát?Van valami tippetek?
(Vírus nincs a gépen, csak windows tûzfal van, és Avast Antivirus)
http://flickr.com/photos/zolika90/
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
2.: utorrent vagy azureust használj
3.: ne töröld a torrent azonosítót, azaz ne csalj
4.: ne korlátozd a feltöltést