torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam az 1.7 beta (Build 1170) fut, s jól dolgozik. Igaz,megpatcheltem a EvID4226Patch223d -vel). Ez megnöveli a net_max_halfopen-t, aZ XP által korlátozott 10-rõl tetszõlegesre. Célszerû 50-nel emelgetni. Ha gondoljátok, s vkit érdekel, beteszem a leírást a Démonról. Akkor van jelentõsége, ha sok az eseménynaplóban az ún. "4226"-os hibád.
Windows XP SP2 and the Event ID 4226 Patch (EvID4226Patch223d)
"Windows XP Service Pack 2 introduced an array of security "enhancements": dual direction firewall, several long overdue IE improvements, memory protection and the crippling of the TCP/IP stack. (This patch is only for: Windows XP SP2 and Windows 2003 Server SP1 and up)
Windows XP SP2 limits the maximum concurrent half-open connections (SYN) to a maximum of 10 (the previous limit was over 65,000). This is supposed to slow down certain viruses because their spreading strategy is to connect, to a high amount of random IP numbers. The drawback to this connection limit is that other network intensive applications can be slowed, including Peer-to-Peer (P2P) clients.
There is a way to tell whether your daily networking activities are being affected by the new Windows XP SP2 enhancements. Each time your computer tries to establish more than 10 half-open connections, a system event will be logged in the Windows Event Viewer. It looks something like this:
Event ID 4226: TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts"
(Felügyeleti Eszközök, Eseménynapló,Rendszer)
"A TCP/IP elérte az egyidejû TCP kapcsolatkísérletek számára vonatkozó biztonsági korlátot.
További tájékoztatást a súgóban talál a következõ helyen: http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp."
Aki tudja, attól elnézést kérek.
Windows XP SP2 and the Event ID 4226 Patch (EvID4226Patch223d)
"Windows XP Service Pack 2 introduced an array of security "enhancements": dual direction firewall, several long overdue IE improvements, memory protection and the crippling of the TCP/IP stack. (This patch is only for: Windows XP SP2 and Windows 2003 Server SP1 and up)
Windows XP SP2 limits the maximum concurrent half-open connections (SYN) to a maximum of 10 (the previous limit was over 65,000). This is supposed to slow down certain viruses because their spreading strategy is to connect, to a high amount of random IP numbers. The drawback to this connection limit is that other network intensive applications can be slowed, including Peer-to-Peer (P2P) clients.
There is a way to tell whether your daily networking activities are being affected by the new Windows XP SP2 enhancements. Each time your computer tries to establish more than 10 half-open connections, a system event will be logged in the Windows Event Viewer. It looks something like this:
Event ID 4226: TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts"
(Felügyeleti Eszközök, Eseménynapló,Rendszer)
"A TCP/IP elérte az egyidejû TCP kapcsolatkísérletek számára vonatkozó biztonsági korlátot.
További tájékoztatást a súgóban talál a következõ helyen: http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp."
Aki tudja, attól elnézést kérek.
Fortuna fortes adiuvat.
ilyenkor lesz piros színû a kis nyíl elõtte?
nekem is hasonló problémám van, de én eddig a szolgáltatóra gyanakodtam (chello-upc). ja és a DHT is lecsökken drasztikus mértékben.
nekem is hasonló problémám van, de én eddig a szolgáltatóra gyanakodtam (chello-upc). ja és a DHT is lecsökken drasztikus mértékben.
The Matrix has you...
Az új cég úgy tudom Bram Cohen cége, aki az egész BitTorrent kitalálója, szóval szerintem nincs mitõl félni, bár ki tudja...
már nem emlékszem mikor és hol, de azt olvastam, hogy a utorrent 1.6.0 volt az utolsó jó és biztonságos verzió, és az újakban ilyen feltöltéses hibák vannak
amiket hamarosan kijavítanak, csak érdemes tudni, hogy a utorrentet megvették, a régi fejlesztõ eltûnt és az új cég közeli kapcsolatban áll jogvédõ csoportokkal...mindössze ennyit akartam jóéjszakát! 😊
(ha valaki már írta bocs..)
amúgy ilyen akkor is elõfordul, ha sok tracker van egy torrentben és sok torrent megy egyszerre és "kiakad" a program...
amiket hamarosan kijavítanak, csak érdemes tudni, hogy a utorrentet megvették, a régi fejlesztõ eltûnt és az új cég közeli kapcsolatban áll jogvédõ csoportokkal...mindössze ennyit akartam jóéjszakát! 😊
(ha valaki már írta bocs..)
amúgy ilyen akkor is elõfordul, ha sok tracker van egy torrentben és sok torrent megy egyszerre és "kiakad" a program...
TommoT
Mostmár másodszorra csinálja a kliensem, hogy nem bír frissíteni semmilyen trackert, hanem timeoutol.
De a forgalom az megy rendesen.
Ha újraindítom akkor megjavul, de akkor megint elveszik egy csomó feltöltésem.
µTorrent 1.6.1
De a forgalom az megy rendesen.
Ha újraindítom akkor megjavul, de akkor megint elveszik egy csomó feltöltésem.
µTorrent 1.6.1
Én csak azt nem értem, hogy ha nem léteznek magyar tracker oldalak, akkor hogy lehetne leírni a nevüket? <#wow2>#wow2>
Törölt felhasználó
Ez az uj torrent oldal?
unhandleable exception
biztos beleestél a szórásba 😊
Kedves Precision, az én hsz-em miért lett törölve?
volt egy pár amelyik nem tiltotta tényleg...azok meg is szûntek rövid idõn belül, vajon miért
van most is ez az új, engem nem érdekel hogy mi van a szabályzatában, mert mint mondtam, az általános tracker szabályzat felette áll egy új és kis tracker szabályzatán
amugymeg nem tiltja, de nem is írja hogy reklámozzad orrbaszájba, nem?
van most is ez az új, engem nem érdekel hogy mi van a szabályzatában, mert mint mondtam, az általános tracker szabályzat felette áll egy új és kis tracker szabályzatán
amugymeg nem tiltja, de nem is írja hogy reklámozzad orrbaszájba, nem?
Bazinga!
ok, de ha van egy amelyik ezt nem tiltja, marpedig van, akkor azt miert nem lehet kivetelkent kezelni?
olyan merev vagy mint egy karo
olyan merev vagy mint egy karo
ugye nem gondolod komolyan hogy mind a 40-50 magyar tracker szabályait alkalmazni lehet... ezért írtam oda hogy általános tracker szabályzatot implementáltunk (ez azt jelenti kedves tomo hogy a legtöbb (és legnagyobb) trackere(ke)n az a szabály hogy tilos az oldalt reklámozni, meghívót felajánlani..stb.stb.)
Bazinga!
akkor tekintsd meg az illegalwarez torrentoldalt, es csodalkozz, ott nem tiltjak az oldal cimenek leirasat...
Tomo állj le már.
😞
nem emlekszem, hogy kinek az alairasabna van egy mondas, miszerint:
"ne vitatkozz a hulyekkel, mert lesullyedsz a szintjukre es legyoznek a rutinjukkal"
nem emlekszem, hogy kinek az alairasabna van egy mondas, miszerint:
"ne vitatkozz a hulyekkel, mert lesullyedsz a szintjukre es legyoznek a rutinjukkal"
hjajistenem... már leírtam többször de leírom neked is, mert látom képtelen vagy felfogni
nem az én szabályaim, nem én hoztam õket hanem implementáltuk az általános tracker szabályokat (trackeren a 'Szabályok' gombra nyomjál rá szépen), plusz az általános sg -s szabályt (hogy nincs warez)
amúgy ha nem tetszik ahogy csinálom, tegyél panaszt rám hogy mekkora paraszt vagyok, hogy rosszul csinálom, és kérd át magadnak a házigazda jogot
nem az én szabályaim, nem én hoztam õket hanem implementáltuk az általános tracker szabályokat (trackeren a 'Szabályok' gombra nyomjál rá szépen), plusz az általános sg -s szabályt (hogy nincs warez)
amúgy ha nem tetszik ahogy csinálom, tegyél panaszt rám hogy mekkora paraszt vagyok, hogy rosszul csinálom, és kérd át magadnak a házigazda jogot
Bazinga!
banom is en a szabalyaidat.
de egy biztos, azelott kellemesebb volt ez a topik, hogy kineveztek a hazigizdat
de egy biztos, azelott kellemesebb volt ez a topik, hogy kineveztek a hazigizdat
na fejezzük be az offot "mr. poéngyáros"
ha nem tudod elfogadni és betartani a szabályokat akkor menj innen, thx
ha nem tudod elfogadni és betartani a szabályokat akkor menj innen, thx
Bazinga!
vagy csak nem érezted, haha
ki mondta hoyg te nyaltad a segget? en nem. rossz az aki rosszra gondlol, hogy verpistikek szavajarasaval eljek.
en special arra gondoltam, hogy a te seggedet nyalta valaki eroteljesen.
en special arra gondoltam, hogy a te seggedet nyalta valaki eroteljesen.
Te mirõl beszélsz? Elolvastad amit írtam? Nem kértem senkitõl soha hogy én itt házigazda legyek. Akkor milyen seggnyalásról beszélsz...omg
Bazinga!
kell idefent valaminek lennie, hogy az ember ne menjen le total kutyaba.
jo , akkor nem volt szavazas, csak seggnyalas.
te meg iqhuszár hogy direkt megszeged a szabályokat és még kelted a flamet direkt...gratulálok
Bazinga!
nem volt szavazás, egyszercsak ott volt felül hogy én vagyok a házigazda, nem kértem _soha_ hogy az legyek, senkitõl
Bazinga!
jomunkasemer vagy, csak nem eleg kovetkezetes.
shrugs
shrugs
kár hogy nem te kaptad a jogot, biztos jobban csinálnád
a szabályok és a banner óta törlök minden magyar tracker címet beíró hsz -t
a szabályok és a banner óta törlök minden magyar tracker címet beíró hsz -t
Bazinga!
amig el tudok banni a verpistekekkel nem admon fel. hehe
de szolhatsz egynek, ha engem fenyegethetsz a moderatorral, akkor ot is feljelentheted. tobbet vetett az sg.hu szellemisege ellen, mint en.
mar bocsanat, de a szabaly az szabaly, vagy torlod mind az osszes tracker cimet vagy egyet sem, ez igy olyan gaz, ahogy most csinalod.
és még most is szándékosan leírod a címet...
a topik elején ott vannak, és? szted végignyálazok kb 14k hozzászólást? nem vagyok én mazochista
ezt _is_ törölnöm kell...csak nehogy megunjam és szóljak egy modnak
a topik elején ott vannak, és? szted végignyálazok kb 14k hozzászólást? nem vagyok én mazochista
ezt _is_ törölnöm kell...csak nehogy megunjam és szóljak egy modnak
Bazinga!
nem, mert igazabol ezert minimum 1 buntetopont jart volna neki. , de nagylelku leszek, es megbocsatok a nyomorultnak.
olvasd el a topik elejet, amig voltak normalis kerdesek, volt itt normalis hsz . hehe
csak sajnos a torrent tul nepszeruve valt, es idefujta a szemetet a szel
csak sajnos a torrent tul nepszeruve valt, es idefujta a szemetet a szel
Tomo a láthatatlan hírvivõ... <#eplus2>#eplus2><#taps>#taps>
eddig egy normális hsz-t sem láttam tõle😊 ja, bocs, találtam. kösz, hogy az enyémet is törölted😊
eddig egy normális hsz-t sem láttam tõle😊 ja, bocs, találtam. kösz, hogy az enyémet is törölted😊
The Matrix has you...
nem baj, torolgesd nyugodtan. es a kurvaanyazas maradhat?
tomo nyugodj le
hidd el gyorsabban törlöm ki a hszeidet mint amennyi idõ alatt beírod õket...
hidd el gyorsabban törlöm ki a hszeidet mint amennyi idõ alatt beírod õket...
Bazinga!
Egyébként az imént 75 - azaz hetvenöt - db file tudott figyelni az adott site-on...
Fortuna fortes adiuvat.
Ez elég dedó így, Urak😞
Fortuna fortes adiuvat.