torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
nem gond, de ha olvasgatsz egy kicsit a témáról az sem baj 😛
kezdésnek a banner 1. linkjét ajánlom

Bazinga!

Maximus4
Köszi a választ.Majd még lehet,hogy jövök egy két<#lama>kérdéssel ha nem gond.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Met
csak bizonyos idõközönként frissül a statisztikád az oldalon, legkésõbb a torrentkliens következõ indításkor küld friss adatokat a trackernek

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Maximus4
Ok köszönöm szépen.Amit még nem értek,hogy a kliensbe például azt írja ,hogy feltöltve 3gb viszont az oldalon ahonnan leszedtem a torrentet a profilomba csak 60mb van írva.Most melyik az igaz?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

precision
1.0 -ig minimum, de minnél tovább annál jobb
figyelj oda az össz arányodra is (összes feltöltés/összes letöltés az adott trackeren...bár ha minden torrentet min 1 -ig visszaosztasz kezdettõl fogva akkor a "fõ" arányod is 1 fölött lesz

Bazinga!

Maximus4
Sziasztok!
Én még csak most kedtem el a torrentezést ezért bocsi a láma kérdésért.Szóval meddig kell seedelni egy torrentet?Amig kliensbe eléri az 1.5-öt?Vagy meddig?

bigapó
így van, kb 80% az ideális, de ki kell tapasztalni. nálam a kb 150/30 kbyte/sec mellett ha 20 töltök fel, akkor még jó, alig észrevehetõ a különbség, de 25-nél már érezhetõen lassabb. ez nem 80% szerintem😊 mármint a 20.

The Matrix has you...

na ez a megoldás, korlátoztam a feltöltést is meg a letöltést is és így már ezerrel szörfözzök a neten miközben suhannak lefelé a filmek...😄
köszi😊

3072/384-es netem van, elõre is köszi szépen😊 mintha valahol olvastam volna hogy a maximum 80%-ára ajánlatos...?

ProGabe
vedd vissza a feltöltést!
majd a matekosok megírják hogy mennyire,miután beírtad milyen neted van 😊

#15845:reklámozz az utcán,de ne itt!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Pharaoh
utorrentnek van olyan verziója.

shaba23
létezik olyan kliens amit nem kell telepíteni? melós gépre képre kéne és a renszergazdát nem tudtam meggyõzni, hogy igenis szükségem van rá😊
srácok tudom már biztos sokszor kivolt tárgyalva itt amit most kérdezni szeretnék, de sajnos nagyon kevés a szabad idõm ezért nincs idõm vissza olvasni...:S
arról szeretnék érdeklõdni, hogy lehet kiküszöbölni, hogyha épp torrentezek akkor a böngészés ne legyen eszméletlenül lassú? légyszíves részletesen válaszoljatok...😊
Köszönöm

szvsz nem picit..., aki ilyesmire adja a fejét annak kéne hogy legyen annyi esze hogy tudja hogy valszeg nem csak pozitiv kritikát fog kapni, és nem mindig olyan hüde jó modorba fogja kapni..., ha ezt nem tudja elviselni akkor foglalkozzon valami mással ahol nem érheti kritika...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Met
azzal nincs gond, csak nem mindegy, hogy milyen módon teszi
és igen, a tvtime is egy kicsit túlreagálta a dolgot

precision
gyerekes és értelmetlen besértõdés

Bazinga!

REALista
Miért fikázás az ha valaki elmondja a véleményét?Még akkor is ha negatív a kritika.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Met
nemtudom, nem láttam azt a release-t, más azt írja, hogy jó volt a hang

bigapó
de ha rossz a minõsége, akkor jogos volt, nem? én sem örülnék neki, ha az éppen reggel befejezõdött star wars 1-6 -al bármi probléma is lenne, tudod mennyi ideig tartott mire lejött? és csak a végén derül ki, hogy jó-e...

The Matrix has you...

Met
nem, éppen ellenkezõleg
mivel feltöltõ neki se tetszene ha valaki fikázná a feltöltését, mindegy, hogy az õ munkája e vagy sem

miert attol hogy valaki hozzafer gyorsabb nethez meg lehet kocsog paraszt.

Met
az a szomorú, hogy egy feltöltõ fikázta le

bigapó
majd írnátok hsz-t, ha a sorozatoson szabad lesz a regisztráció? elõre is köszi.

The Matrix has you...

fifi
és ennek amúgy mi az értelme?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

a fene a pofajukat, a harmadik muszak vegeig kibirhattak volna.

fene az ilyen erzekeny szarokba.

Pharaoh
LOL

A sorozatos oldalon valaki beszólt egy torrentnél, hogy rossz a hangja a TVtimes verziónak, erre a csapat úgy besértõdött, hogy levetették az összes munkájukat az oldalról.

akyyy
az egy dolog, és tölteném 60k-val de ha feltölteni meg nem tölti fel, mert bent van pl egy uploader? ha csak 1bitel menne fel , akkor anynival is szedje. ha meg sokan szednék tõlem, akkor gyorsabban is szedném

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Magnumrolcsi
Egyik oldalon azt írja a fõoldal, hogy Bad Gateway. :|

Yossarian
semmi gáz.
El ne kiabáljam, most a véletlenszerû port bekapcsolással nem jött elõ ez a gond. :-o
T-kábel szórakozna velünk? (húgom is ugyanevvel a problémával küzd, szintén T-kábel. Majd bekapcsoltatom vele is. 😊

Nieleen

nem kaptak el senkit, egy darabig nem is fognak.

bocs, yossarian nemvettem eszre, tobb tippem nincs

wba inkabb hatranyos, ha routered, tuzfalad van, mert passziv leszel nagy valoszinuseggel. valassz egy magas portszamot es hasznald azt.

Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy utorrentnél a véletlenszerû port kiválasztásának van-e jelentõsége, gyorsabb vagy lassabb a le-feltöltés vagy vmi más funkciója van.
Yossarian
írtam, hogy többet is próbáltam

Nieleen

lemike
Hello!
Azt szeretném megtudni hogy Mo-on
elkaptak-e már valakit torrentezésért?

probaéj meg tobbfele klienst hasznalni, lehet hogy amit most hasznalsz osszeakad egy masik programmmal

Yossarian
nekem akkor volt ilyen, amikor nem a legújabb winrart használtam. Én marha már harmadszor töltöttem le ugyanazt a 2,7GB-os cuccot, amikor leszedtem a legfrissebbet és azonnal kicsomagolta.

Nieleen

Yossarian
szerintetek miért van az, hogy a torrentjeim pár percig jönnek max sebességgel, majd elkezd belassulni 10-15KB/secre. Ilyenkor már böngészni sem tudok. Ha lelövöm a klienst (többet is próbáltam) és újraindítom, akkor pár percig megint jön 900-zal és egyszercsak megint belassul. Nem net probléma, mert ha leállítom a torrentet akkor azonnal felpörög minden és ha ilyenkor próbaképpen böngészõvel, DC-vel, vagy pl flashgettel töltök, akkor folyamatosan full gázzal jön minden. Hiába korlátozom be a feltöltést, hiába használok/nem használok cfost, ugyanez. Most wint reinstalláltam emiatt és ugyanaz a problémám.

Van valakinek erre orvossága?

Nieleen

grebber
Privát ment!

Next PC upgrade: 2022

ProGabe
akkor közelítsük meg máshonnan a dolgot:mit szedtél le?pontos nevet!az nem kell hogy honnan,esetleg ha valami nagy public oldalról,akkor igen

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

grebber
Hibás a csomagolt fájl vagy talán nem is csomagolt ezt dobja rá már probáltam!

ProGabe
nyomj egy alt+f9-et bármelyik tömörített fájlon
persze elõtte szedd le a legújabb winrar-t,ha esetleg nem lenne meg

grebber
Belépni nemtudok, mert ha rákattintok akkor egyböl összeillesztés menû jön be 😞

precision
ha fájl/fájlegyesítéssel csináltad akkor ahelyett lépj be a 001 -es fájlba és F5 -el simán másold ki vagy fájl/kicsomagolás
az egyikkel tuti normál fájlt kell hogy kapj

Bazinga!

grebber
Egyik oldalrol leszedtem egy dvd-t amit total commanderbe összeillesztetem és egy out fájlt kaptam ez micsoda mit lehet ezzel kezdeni?

öregharcsa
gondolom karbantartás...tegnap ugyanez volt egy külföldi oldalon..se kép, se hang...és reggel már ment is...

http://pspfilez.extra.hu/

akyyy
sorozatossaal mi van ?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

"overseedelt privat trackerek"-ezek mik?
én ha torrentezek akkor az isohuntról szoktam tölteni. az olyan?
egyébként megfigyeltem hogy a koradélutáni órákban felmegy a sebesség torrent alatt is, olyan 150-200kra, de este meg éjszaka visszalassul.
az ftpnek mindegy...
egyébként nagy szemétség ez hogy korlátozzák a torrentforgalmat, hát azért fizetek elõ sok megabitre hogy bírjak tölteni, ha csak emilezni akarnék jó lenne a 768as net is.
amúgy mi a francért korlátozzák? lassítja a szervert vagy mi? az ftp nem lassítja?<#confused>

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

ah belso halozaton vagy.
akkor neked overseedelt privat trackereket erdemes hasznalnod. ahol tomenytelen a feltolto. ott jut majd elegendo sebesseg neked is.

DjDano
Az Utorrentnél van olyan opció, hogy "véletlenszerû port minden indításkor". Ezt pipáld be, állítólag használ

kipróbáltam de úgy is lassú. másik fórumban azt mondták hogy én egy szerverre csatizok és onnan látom a külvilágot, szal nincs valós ipcimem. ami van az is állandó(ez tényleg így van)
marad az ftp meg a dc, de a dctõl herótom van....

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

köszi, és az összes rész?