torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kezdésnek a banner 1. linkjét ajánlom
Bazinga!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
figyelj oda az össz arányodra is (összes feltöltés/összes letöltés az adott trackeren...bár ha minden torrentet min 1 -ig visszaosztasz kezdettõl fogva akkor a "fõ" arányod is 1 fölött lesz
Bazinga!
Én még csak most kedtem el a torrentezést ezért bocsi a láma kérdésért.Szóval meddig kell seedelni egy torrentet?Amig kliensbe eléri az 1.5-öt?Vagy meddig?
The Matrix has you...
köszi😊
majd a matekosok megírják hogy mennyire,miután beírtad milyen neted van 😊
#15845:reklámozz az utcán,de ne itt!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
arról szeretnék érdeklõdni, hogy lehet kiküszöbölni, hogyha épp torrentezek akkor a böngészés ne legyen eszméletlenül lassú? légyszíves részletesen válaszoljatok...😊
Köszönöm
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
és igen, a tvtime is egy kicsit túlreagálta a dolgot
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
The Matrix has you...
mivel feltöltõ neki se tetszene ha valaki fikázná a feltöltését, mindegy, hogy az õ munkája e vagy sem
The Matrix has you...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
fene az ilyen erzekeny szarokba.
A sorozatos oldalon valaki beszólt egy torrentnél, hogy rossz a hangja a TVtimes verziónak, erre a csapat úgy besértõdött, hogy levetették az összes munkájukat az oldalról.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
El ne kiabáljam, most a véletlenszerû port bekapcsolással nem jött elõ ez a gond. :-o
T-kábel szórakozna velünk? (húgom is ugyanevvel a problémával küzd, szintén T-kábel. Majd bekapcsoltatom vele is. 😊
Nieleen
bocs, yossarian nemvettem eszre, tobb tippem nincs
wba inkabb hatranyos, ha routered, tuzfalad van, mert passziv leszel nagy valoszinuseggel. valassz egy magas portszamot es hasznald azt.
Nieleen
Van valakinek erre orvossága?
Nieleen
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Next PC upgrade: 2022
persze elõtte szedd le a legújabb winrar-t,ha esetleg nem lenne meg
az egyikkel tuti normál fájlt kell hogy kapj
Bazinga!
http://pspfilez.extra.hu/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
én ha torrentezek akkor az isohuntról szoktam tölteni. az olyan?
egyébként megfigyeltem hogy a koradélutáni órákban felmegy a sebesség torrent alatt is, olyan 150-200kra, de este meg éjszaka visszalassul.
az ftpnek mindegy...
egyébként nagy szemétség ez hogy korlátozzák a torrentforgalmat, hát azért fizetek elõ sok megabitre hogy bírjak tölteni, ha csak emilezni akarnék jó lenne a 768as net is.
amúgy mi a francért korlátozzák? lassítja a szervert vagy mi? az ftp nem lassítja?<#confused>#confused>
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
akkor neked overseedelt privat trackereket erdemes hasznalnod. ahol tomenytelen a feltolto. ott jut majd elegendo sebesseg neked is.
marad az ftp meg a dc, de a dctõl herótom van....
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV