torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
fenn van,4 helyen is:n,b,p,m

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

okés megpróbálom.
köszi szépen

kulso halozati sebessegmerovel hasonlitsd oket ossze. a bitcomet sajat mutatoja mindig tobebt mutat , mint az utorrente

sziasztok!
olyan kérdésem lenne h töltök egy torrentet utorrenttel átlagban 920kb/s jön lefele míg ugyanez bitcomettel 980 körül mozog. Hogy lehetne ezt elérni utorrenttel??

hmm, ugye nem az alap bittorrent porton probalsz torrentezni ( 6889 asszem )
ha igen, hasznalj 30000-50000 kozotti port szamot.

bertino
jo, végülis mind1

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Miért?Egy párszázszoz már le lettek írva ezek a nem valódi nevek.
Akkor meg.....nem mindegy?

bertino
ide inkább sehogyse

Nem kértem meghívót, vagy igen?Te hol olvastad?
Különben meg elég annyi ha az oldal "kódolt" nevét beírod akár ide, akár pm-ben.Köszi!

Vki tud mûködõ megoldást a UPC chellos torrentforgalom korlátozásra ?
A letöltés még ok is, de a feltöltés az eszméletlen lassú lett !
utorrentem van, titkosítást beállítottam, de semmi eredmény.
Egyéb ötletek, javaslatok?
Köszi!

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Max7
de és e-mailban válaszolunk majd neked sõt meghívót is adunk arra az oldalra

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Sziasztok!

Egy olyan kéréssel fordulok hozzátok, hogy nem-e néznétek meg nekem a nagyobb magyar oldalakon fenn van e valahol az alfa holdbázis c. sci-fi sorozat szinkronizált változata.A filmmúzeumon ment és 48 részes.
Külföldiken természetesen fönn van, de hát az ugye angol...
Felirat meg csak pár részhez van, meg azzal nem is az igazi.
DC-n meg csak nagyon kevés embernek van meg és rohadt lassan jön(max 5-6K)
Szóval ha fönt van valahol légyszi jelezéttek már nekem.
Köszi szépen!!!!

bertino
ember, internetszolgáltató

mindent tudnak a hálózatkezelõ mérnökök, ne hogy azt hidd, hogy gondot jelent nekik korlátozni...

de hogy tudják korlátozni? ha valami kevésbé ismert kliensel nyomulnék akkor is lassú lenne?
egyébként a utorrent ki is írja (alul egy piros kis felkiáltójel) hogy:
"nem lehet kapcsolódni!a tûzfal/router korlátozza a hálózati forgalmat. nyitnod kell egy portot hogy mások is kapcsolódni tudjanak hozzád."
egyébként most az eruekat töltöm és 46seed mellet 6peer van, és most- franctudja miért-180-250k között jön<#confused>

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

bigapó
és szerinted mit mondanak? 😄DD

aki ott ül az úgyse tud csinálni semmit, torrent-rõl meg fõleg nem beszélgetnek.

egyébként engem is érdekel a téma, sõt korábban ezzel kapcsolatban nekem is volt egy hasonló kérdésem, csak irónikusnak találom a dolgot.

The Matrix has you...

valoszinuleg a torrent forgalmat korlatozzak.
plane latszik abbol, hogy dc es ftp gyorsabb.
erdekodj a szolgaltatodnal.

sziasztok!
wifis felhasználó lettem tegnaptól de a 3megás netemmel sehogyan sem akar 50-60k-tól gyorsabban tölteni a utorrent. dc-rõl vagy ftp-rõl jön kb 200-300k között.
próbáltam a sebesség konfignál a rejtett módot vagy mit de úgy sem gyorsult be. valami ötlet?
a doboz amibe az antenna vezetéke megy, meg ahonnan jön a géphez egy kis szar müanyag és szerintem az nem router.
be lehet ezt valahogy gyorsítani, mert ezelõtt az 1megás kábelnettel is gyorsabban töltöttem😞

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

a mashonnan letoltott cucc oda seedelese ugy menne, ha mar lent van a cucc, akkor szerzel egy torrent filet az adott cucchoz es atirod benn a passkeyt a sajatodra es seedeled.

vagy az utorrent lementi a torrent fileokat es keresel masutt olyan cuccot, amilyen torrent fileod van.

vagy szerzel egy kis aranyjavito programot, es valamelyik torrent fileod segitsegel felcsalsz annyit amennyit a lelkiismereted enged.

szar ez a rendszer

sadvagabond
sziasztok,
tudom,h nem pont ide tartozik,de ha valaki tudna segíteni,nagyon jól esne.a bitkapun új felhasználó vagyok,és máris elrontottam valamit.az a baj,hogy a bitcometem nem töltött vissza semmit,és éjjel ment a letöltésem,ami alatt simán felmentem 3G fölé,most meg nem tudom kijavítani a dolgot,mert a nagy kavarásban,még azt is letöröltem a géprõl,amit már letöltöttem,és újra el akartam kezdeni a töltést,hogy seedelhessem.szóval,most ott tartok,h le vagyok tiltva,és nem tudom kijavítani az arányomat.
azt meg nem tudom hogyan kell,hogy máshonnan letöltök valamit,és oda seedelem...szóval megy a kavar,és azt sem tudom,mit csináljak...
plíííz,valaki segítsen,nem szeretném ezt a jó kis oldalt a tapasztalatlanságom iatt elveszíteni.
!!!!!!!köszönöm!!!!

Beast Machine
szombatonként, a EgynyolcadByte Zónán, free reg! hajrá, gyorsan! 😊

...vágod?

daxan
A körlevelet amit küldtek én kiírtam ide!

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

StephenKing
Helyesbítem magam 0,7-es arány fölött az oldalra nem kell sms-t küldeni ugyanugy müködik mint eddig 0,7-es arány alatt viszont fizetni kell.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

StephenKing
A bitszerelem oldalon minden a régi <#vigyor> Biztos annyi sms-et kaptak hogy nem tudta feldolgozni a rendszer<#hehe>

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Max7

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Jani Hun
hiho all a daa tipusu filéket mivel lehet megnyitni?

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

DjDano
Egyetértek. Elõbb utóbb majd belátják, hogy ez a mutatvány nem nyerõ. Remélem az usereknek lesz eszük és nem fognak tejelni.

Max7
azért az viszont patkányság hogy pénzért használhatják az oldalt!és inenntõl már csak arra kell várni amíg feljelentik õket! ugyanis inenntõl bevétele van az illegális tartalmak cseréjébõl amit viszont a tövény bûntet!

daxan
vagy fizessen elõ seed szerverre 😄

DjDano
Aki csak élõsködni jár egy torrent oldalra az fizessen elõ SMS webre!
Mindenesetre a legtöbb oldalon lévõ 0.3-as limit (ez alatt rugdossák ki az usereket) nevetséges.

Fölösleges azzal jönni, hogy szar a feltöltési sebessége, akkor annyit töltsõn le amennyit vissza bír osztani!

daxan
Hát ja, ez még talán az indep csinálja... de ez kész...

bertino
szánalmas

es mindenki nyomja majd a ratiomakert ratiomastert es hasonlo cuccokat. hehh

daxan
Ez is a bitlo**-hoz tartozik. Most kaptam körüzenetben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Üdv

Nagy változások voltak amint észre vettétel tulajdonos váltás stb....

Tisztelt tagok Kb. 1 óra mulva ujra jöhetnek az oldalra ingyen a felhasználók 0,7 arány felett !

0,7 arány alatt jelenleg még mindig fizetõs fog maradni .
De ugye ha 1 x megvásárolja a belépését 1 user 2 hétre és eléri sok seedeléssel a 0,7 arányt vagy felette akkor természetesen automatikusan ingyenessé válik az oldal számukra.

Remélem ezekután minden user megjegyzi hogy az arány az fontos dolog és nem csak letölteni jár az oldalra !

Megjegyzés: Ez egy körüzenet volt!

Met
A magyar hd-s oldalon volt egy oroszrulett nevû "játék", a lényeg, ha nem fizettél elõ vip-re akkor lehet, hogy kidobnak.
Szar volt a szerver és így akartak támogatást szerezni. No comment

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Bizony igy van. Az emlitett oldalon a feltöltõk bizony sztrájkolnak, mert hogy fizetõs lett a felhasználóknak. de ha csakl tagok maradnak, ki fog letölteni, ha mindenki feltölteni szeretne. Nem lehet mindenkinek 1 feletti az aránya. A tulaj csináljon inkább smsweb oldalt, és akkor mindenki tudja hogy mennyiért mit kap cserébe. A torrent lényege az ingyenesség: Ezek azt hiszik hogy ami náluk van, az máshol nincs, hogy mekkorát tévednek.

rosszul latod, ha nincsenek felhasznalok , akkor egy torretn oldal nem tobb mint egy ocska weblap. sajat magukat szamoljak fel.

daxan
jah, és csak a tagok maradnak, én pl feltöltöttem már vagy 80Gb-t és le meg kb 9gb-t.... Én még maradok 😊 De ez tényleg felháborító... Lassan mostmár csak a szerveresek játszhatnak torrentel? Jó, most nekem nem gond, de ha a többi felhasználóra gondolok, akkor meg mi lesz azokkal? És tényleg, a wareznak a lényege, hogy ingyenes legyen...

szelessav.hu okoska

ffxi
A magyar B. love jó nektek?

Jah és nem tudjátok 10ezerért hány megabites/korlátlan csomag van a TFOS-nál? Lassan lejár a szerzim és nemtok dönteni.

Fákjúal!

Max7
32 megabit/sec amit elbír a kábel és gondolj bele hányan használjátok ki az utca központi dobozáig ezt a netet? ezért csökkentik le a feltöltési sebességet 1/4-ére hogy az letöltésre menjen!

te eddig hol eltel oreg?

DjDano
Fizessen a halál, máshol ugyanezeket megtalálod ingyen 😊

Flamer
hát ezzel a letöltés feltöltés-sel kapcsolatba az a véleményem hogy az internetszolgáltatók lesz0phatnak..
10MB/512k.. röhejes.. 10perc alatt lekapok valamit és mire feltöltöm az 1 hét. 😄 és akkor tarcsak arányt.
és persze a koax kábel mennyit is bír el? 54MB a maximum sávszéle ugye? yó abból lejön x% mer nem lehet maximálisan kihasználni nade .. :| ah. na ezért f4sz0mat az összes szolgáltatóba..

http://loal.atw.hu

bertino
kár, hogy a warez lényege az ingyenesség <#idiota>
na igen, biztos elvesztik nagy részüket

fizetos lett.
bar , igy elvesztik azokat akik eletben tartottak az oldalt, a felhasznaloikat.

szal ennyi volt.

bertino
biztos profilt váltottak

DjDano
A vicc az, hogy akármelyik menüpontra megyek ezt írja ki

bertino
engem is ez fogadott...

DjDano
A Bitlove-on a következõ üzenet fogadott: "Az elõfizetésed lejárt! A bejelentkezéshez elõ kell fizetned egy újabb idõszakra... Bõvebb információ az elõfizetés menüpont alatt..."

Ez valami vicc?

helpp! most torrentezek elõször a bitlordal szedem le de mindig leáll ahogy beindítom leáll mi a baj???