torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
köszi szépen
olyan kérdésem lenne h töltök egy torrentet utorrenttel átlagban 920kb/s jön lefele míg ugyanez bitcomettel 980 körül mozog. Hogy lehetne ezt elérni utorrenttel??
ha igen, hasznalj 30000-50000 kozotti port szamot.
Akkor meg.....nem mindegy?
Különben meg elég annyi ha az oldal "kódolt" nevét beírod akár ide, akár pm-ben.Köszi!
A letöltés még ok is, de a feltöltés az eszméletlen lassú lett !
utorrentem van, titkosítást beállítottam, de semmi eredmény.
Egyéb ötletek, javaslatok?
Köszi!
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Egy olyan kéréssel fordulok hozzátok, hogy nem-e néznétek meg nekem a nagyobb magyar oldalakon fenn van e valahol az alfa holdbázis c. sci-fi sorozat szinkronizált változata.A filmmúzeumon ment és 48 részes.
Külföldiken természetesen fönn van, de hát az ugye angol...
Felirat meg csak pár részhez van, meg azzal nem is az igazi.
DC-n meg csak nagyon kevés embernek van meg és rohadt lassan jön(max 5-6K)
Szóval ha fönt van valahol légyszi jelezéttek már nekem.
Köszi szépen!!!!
mindent tudnak a hálózatkezelõ mérnökök, ne hogy azt hidd, hogy gondot jelent nekik korlátozni...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
egyébként a utorrent ki is írja (alul egy piros kis felkiáltójel) hogy:
"nem lehet kapcsolódni!a tûzfal/router korlátozza a hálózati forgalmat. nyitnod kell egy portot hogy mások is kapcsolódni tudjanak hozzád."
egyébként most az eruekat töltöm és 46seed mellet 6peer van, és most- franctudja miért-180-250k között jön<#confused>#confused>
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
aki ott ül az úgyse tud csinálni semmit, torrent-rõl meg fõleg nem beszélgetnek.
egyébként engem is érdekel a téma, sõt korábban ezzel kapcsolatban nekem is volt egy hasonló kérdésem, csak irónikusnak találom a dolgot.
The Matrix has you...
plane latszik abbol, hogy dc es ftp gyorsabb.
erdekodj a szolgaltatodnal.
wifis felhasználó lettem tegnaptól de a 3megás netemmel sehogyan sem akar 50-60k-tól gyorsabban tölteni a utorrent. dc-rõl vagy ftp-rõl jön kb 200-300k között.
próbáltam a sebesség konfignál a rejtett módot vagy mit de úgy sem gyorsult be. valami ötlet?
a doboz amibe az antenna vezetéke megy, meg ahonnan jön a géphez egy kis szar müanyag és szerintem az nem router.
be lehet ezt valahogy gyorsítani, mert ezelõtt az 1megás kábelnettel is gyorsabban töltöttem😞
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
vagy az utorrent lementi a torrent fileokat es keresel masutt olyan cuccot, amilyen torrent fileod van.
vagy szerzel egy kis aranyjavito programot, es valamelyik torrent fileod segitsegel felcsalsz annyit amennyit a lelkiismereted enged.
szar ez a rendszer
tudom,h nem pont ide tartozik,de ha valaki tudna segíteni,nagyon jól esne.a bitkapun új felhasználó vagyok,és máris elrontottam valamit.az a baj,hogy a bitcometem nem töltött vissza semmit,és éjjel ment a letöltésem,ami alatt simán felmentem 3G fölé,most meg nem tudom kijavítani a dolgot,mert a nagy kavarásban,még azt is letöröltem a géprõl,amit már letöltöttem,és újra el akartam kezdeni a töltést,hogy seedelhessem.szóval,most ott tartok,h le vagyok tiltva,és nem tudom kijavítani az arányomat.
azt meg nem tudom hogyan kell,hogy máshonnan letöltök valamit,és oda seedelem...szóval megy a kavar,és azt sem tudom,mit csináljak...
plíííz,valaki segítsen,nem szeretném ezt a jó kis oldalt a tapasztalatlanságom iatt elveszíteni.
!!!!!!!köszönöm!!!!
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Mindenesetre a legtöbb oldalon lévõ 0.3-as limit (ez alatt rugdossák ki az usereket) nevetséges.
Fölösleges azzal jönni, hogy szar a feltöltési sebessége, akkor annyit töltsõn le amennyit vissza bír osztani!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagy változások voltak amint észre vettétel tulajdonos váltás stb....
Tisztelt tagok Kb. 1 óra mulva ujra jöhetnek az oldalra ingyen a felhasználók 0,7 arány felett !
0,7 arány alatt jelenleg még mindig fizetõs fog maradni .
De ugye ha 1 x megvásárolja a belépését 1 user 2 hétre és eléri sok seedeléssel a 0,7 arányt vagy felette akkor természetesen automatikusan ingyenessé válik az oldal számukra.
Remélem ezekután minden user megjegyzi hogy az arány az fontos dolog és nem csak letölteni jár az oldalra !
Megjegyzés: Ez egy körüzenet volt!
Szar volt a szerver és így akartak támogatást szerezni. No comment
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Jah és nem tudjátok 10ezerért hány megabites/korlátlan csomag van a TFOS-nál? Lassan lejár a szerzim és nemtok dönteni.
Fákjúal!
10MB/512k.. röhejes.. 10perc alatt lekapok valamit és mire feltöltöm az 1 hét. 😄 és akkor tarcsak arányt.
és persze a koax kábel mennyit is bír el? 54MB a maximum sávszéle ugye? yó abból lejön x% mer nem lehet maximálisan kihasználni nade .. :| ah. na ezért f4sz0mat az összes szolgáltatóba..
http://loal.atw.hu
na igen, biztos elvesztik nagy részüket
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
bar , igy elvesztik azokat akik eletben tartottak az oldalt, a felhasznaloikat.
szal ennyi volt.
Ez valami vicc?