torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kori
thx
megkaptem

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Törölt felhasználó
elküldtem
Kori
valaki privibe magadná a sötét oldal címét

a host-ot modosítottam de így se jön be

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Törölt felhasználó
visszatérve a "sötét oldalhoz" nekem úgy jött be újra, hogy au Utorrent-ben megnéztem az utolsó letöltés helyét, és azt írtam be a mozzilába, így újra bejött az oldal.
remélem segítettem
Mi a francért kell fennakadni apróságokon? Valaki helyesen írni nem tud, valaki meg káromkodik, ha kell, ha nem -.-

Be vagy regelve? Lehet, hogy azért nem engedi, mert nem regisztráltál.

Törölt felhasználó
bocsi, már én is rájöttem
Yossarian
mi a tököm az az "ien"? van egyáltalán iLYen szó a magyar nyelvben?

Nieleen

precision
ah, banner??? priviben pls, annak aki kérte

Bazinga!

HunnernesKonge
Erre nekem is jöhetne egy kis help akár privátban is..
Megcsináltam, de továbbra se hozza be az oldalt.

Elõre is köszi
Törölt felhasználó
tudna valaki segíteni?
a "sötét oldal" bejelentkezéskor kiír valamit, hogy be kell írni egy fájlhoz az általa megadott dolgot. Nos ezt hogy kellene beírni.
Kérem segítsetek!!!!!
berczely
Hali!

Lehet nem jó helyre írok!BitCometet használok és egy oldalról akartam tölteni leszedtem a torrentet és nem csatlakozik be csak ez a >>> jel van semmi ien <<>> vagy V ien jel.!!Mért nem kezdi el letölteni pedig nagyon sok seeder van!PLS HELP!!<#rinya>

Minstrel
szerintem nem, de kitudja, de már kaptam rá választ, köszi <#wink>

http://topgearhungary.blogspot.com/

kirol
Sötét oldalnak megváltozott a címe, vagy mi történt?

fifi
szerinted???

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Met
nem, csak regezõs oldalon számít

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Minstrel
az arányomat akkor is számon tartják ha nem regizõs oldalról szedtem?

Minstrel
ja igy már értem, persze, nem gondoltam tovább csak felhúztam magam, hogy miért töltök vissza ennyit <#idiota><#idiota><#lama>

Örülj neki, hogy annyi a visszatöltésed, így jobb az arányod.

8 megás neted van, és korlátozod a visszatöltést???
Szégyelld magad -.-

Met
<#wow3><#wilting>
neked van 330 mega letöltve, ebbõl te visszatöltesz 2 embernek fejenként 200-at, így jön össze a 400 mega feltöltés, sõt ha jön egy harmadik ember is és annak is feltöltesz 200-at akkor már 600 mega feltöltésed lesz
érted vagy rajzoljam le?

Minstrel
de akkor nekem miért nincs meg a 400 mega? de amúgy nemértem, mert nagyon lassan is jön, pedig új axxo meg ilyesmi amit sokan töltenek, de most csak 1-2kB/s-el jön

Met
mert nem 1 embernek töltesz fel hanem többnek

Minstrel
Az, hogyan lehet, hogy 330 megát töltöttem le eddig egy filmbõl, de több, mint 400-at fel? <#wow3>

D4nY
gspot

xP

Érdekes dolgot mûvel a uTorrent kliensem (1.7.2): hiába állítom be az upload limitet, globálisan vagy torrentenként mindegy neki, teljesen figyelmen kívül hagy mindent. Miért csinálja ezt velem, így alig mennek a letöltések 8 megás netem van, alig tok 200 KB/s-mal tölteni mert álandóan max upload van, cFos se veszi vissza az upot😞 Ja és az 1.6.1 klienssel nincs ilyen gond, csak az Vista alatt nem fasza. Bármilyen 5letet szívesen veszek! köszi
Sziasztok!
lehet hülye kérdés, de végülis ide kapcsolódik!
szóval szeretnék feltölteni egy dvd-t de ugyebár mindenféle adatot lekell írni a kép adatairól meg a hangról stb.
ezeket hogy hámozzam ki vagy mégis milyen program kell hozzá?
köszi

Max7
az odáig oké hogy névtelenül jelented fel de indokolatlanul! semmien szerzõi jogodat nem sérti az oldal! aztána tulajdonos visszaperel rágalmazásért és ha nem találnak semmit márpedig nem fognak találni semmit meg is nyeri a pert! (itt már baszhatod a névtelen feljelentésed)

és egy 2 éve torrentezõnek tudnia kéne hogy a meghívókat csak olyan személynek adjuk akit ismersz és emgbízol benne nem egy vadidegennek pláne nem úgy hogy abból hasznot húzol!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

daxan
Egyébként nem értem, hogy miért vagy felhaborodva. Fõleg a majom miatt... Sztem annál van egy csomó jobb oldal is. Én regisztrálva vagyok a majmon de sosem töltök, mert egyszerûen sz*r cuccok vannak rajta...Ráadásul máshol jobb is a seed...

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Met
A torrent oldalak alapszabálya, hogy ne csereberélj meghívót nyilvános helyen. Melyik részét nem sikerült felfognod?

Egyébként nagyon jól tudom miért tiltottak ki. Egy másik torrent oldalon felajánlottam feltöltésért cserébe egy meghívót. Mellesleg azon az oldalon midennapos dolog a meghívók eladása/elcserélése feltöltésért. Van aki egyszerre 6 meghívóval üzeletel... Persze pénzért szigorúan tilos! Mindezt egy piactérnek nevezett helyen.

Még az is külön ki volt emelve, melyik oldalak meghívóival/accountjaival tilos a kereskedelem. Ebbõl én azt a következtetést vontam le, hogy a többivel szabad.

Ezért tiltottak ki, több mint 2 éves tagságom lett oda. Igenjó aránnyal
csak azért mert éltem egy másik oldal lehetõségével és 2 év után meg akartam hívni valakit... aki a megfelelõ felajánlásával igazolja, hogy méltó rá...

Most lehiggadva azt mondom baszok az egészre... legyenek boldogok nélkülem, máshol úgyis jobban megbecsülnek

Pharaoh
Remélem mihamarabb banolnak az összes többi torrent oldalról is.

Hát ez egyre viccesebb 😄 Névtelen feljelentésrõl nem halottál? Mellesleg egyszer már fel lettek jelentve bizonyos oktatóvideók miatt és ott se az userek szívták meg, tehát itt félnivalójuk csak nekik van!

Max7
ahogy mondod tipikus vérpistike! egybõl a feljelentésel dobálózdik ahelyett hogy diplomatikusaqn megkérne itt valakit hogy lépjen kapcsolatba egy moddal... hogy miért lett tiltva (arról nem is beszélve hogyha feljelenti makit akkor a tulaja ugyan úgy visszaperel hogy illegális adatot osztott meg... (õ ebbõl csak kellemetlenséget érez viszont vérpistikénk kemény pénzbírságot ha nem volt még büntetve viszont ha volt büntetve akkor letöltendõt)

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Az oldal lehet hálás nekem! Huszadrangú szar oldal, ha jobban belegondolok még örülök is hogy kitiltottak... nem érdemlik meg, hogy rájuk pazaroljak akár 1 byte adatforgalmat is!

Pharaoh
Szerinted a RIAA BSA ASVA-nak nincs aktja hozzá? Az ott dolgozók otthon szintén torrentrõl töltik le a filmeket
Amúgy tipikus magyar mentalitás. Kirugtak? Töröljék azoldalt és szopjon a többi user is, ahelyet hogy örûlnél, hogy eddig is ott lehettél és ingyen tölthettél.

Ugyanmár nevetséges vagy, hiába írsz le bármilyen "indokot", akkor is kivégzem az oldalt 😉 Havertõl simán kapok meghívókat amit aztán postázok is egybõl a RIAA BSA ASVA szervezeteknek, meglátjuk mit szólnak hozzá

precision
<#idiota>

tipikus vérpistike vagy, ha töröltek indokkal tették, de tudod mit? jelentsd fel nyugodtan, az ipd megvan ám a trackeren hogy miket szedtél...adat viszont nincs rajta mivel az a felhasználók gépein van
sok sikert

Bazinga!

Mondj amit akarsz addig nem nyugszok míg el nem törlõdik a föld színérõl!

precision
banánzabálóról ok nélkül nem törlik a usereket...

Bazinga!

Akkor is rohadjanak meg, több éve tagja voltam az oldalnak, többszörösen visszaosztottam mindent, nem egy dolgot feltöltöttem ami sehol máshol nem volt elérhetõ, mindezt csak azért, hogy minnél elõbb eljusson a felhasználókhoz. Így jártam, mindig a rendes emberek szívnak a mocskos csalók meg bentmaradnak

daxan
és utánna visszaadják, mert látják, hogy nincs rajta semmilyen illegális adat...

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Ki nem szarja le, már egyszer el lett meszelve az oldal... a zarukat nem fogja érdekelni más, csak elviszik a szervert

precision
1. olvassál már bannert
2. jelentsed fel...gratulálok van eszed...feljelented õket, ahonnan TE szedted le a sok ILLEGÁLIS cuccot, és felfelé is töltötted, ami kimeríti a terjesztés fogalmát... GG

ezt törlöm, csak ideírom a többieknek hogy tudják mivan, hogy fel akarod jelenteni a majmosat, mer törölték a több éves accountodat

Bazinga!

Kontrakcio
szevasztok! lehet találkoztatok a problémámmal, nekem is 2 hónap után most jelentkezett 1ik percröl a másikra... szóval, elinditom az utorrentet (1.7.2) majd böngészek és 1ik percröl a másikra megszakad a netem majd x perc után ujra lezs és ez ismétlõdik... mikor nem megy a kliens akkor semmi probléma... sztetek?

elõre is köszi!

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

BH:
A Meghívás Bizonytalan Ideig Szünetel!

ez van..

Csak halkan, mert ez illegális...

fifi
outpost is igen jól muzskiál...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

az xp tuzfal helyett hasznalj normalisabb tuzfalat, pl comodo personal firewall vagy a tobbiek ajanlanak majd valamit.

precision
Ha ip -k csatlakoznak a gépedhez torrentezéskor az normális, nem kutakodnak a gépeden, hanem amit seedelsz azt szedik le, és/vagy te szedsz tõlük.

Bazinga!

Sziasztok!

Nemrégiben sikerült szolgáltatóm révén aktívnak lenni torrentezéskor. Eddig amíg passzív voltam a TCP monitor nevû program csak beazonosított programokat jelzett a netre kapcsolódni. Most viszont jelzi a kliens programot, de nem egyszer, hanem jó pár sorban (tehát jó sok szálon kapcsolódik a netre) és még rengeteg ismeretlen ip címet. Ezeknek a kapcsolódása megszûnik, ha kilépek a kliens programból. Kérdésem, hogy tudom ellenõrzés alatt tartani,hogy csak a torrentet használják a rácsatlakozók és ne a gépemen kutakodjanak? Egyáltalán kellene-e engedni ezeket az ipcímes csatlakozókat vagy csak a kliens programnak kellene csatlakoznia? Milyen védelmi megoldásokat ajánlotok. Jelenleg az AVG vírusírtót, azxp tûzfalát és a peerguardian2-t használom.

Üdv, Yani