torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
..pontokba vagy up-ba.

Fákjúal!

ffxi
Legalább beválltották volna 😞

Fákjúal!

Magnumrolcsi
Öt meghívóm volt, most egy sincs mert elvették.

Flamer
értem. htx.

http://loal.atw.hu

janyikzs
Kipróbáltam, tényleg jó.
Bár nem igazán állítgattam túl sokat rajta, de így már könnyen használom a netet ftp, böngészés, vagy bármi más célra is ha az utorrent fut.

Az utorrent programmal, vagy a torrentezéssel kapcsolatos kérdések elõtt ajánlom mindenki figyelmébe pl. a fent is ajánlott scraggy.hu oldalt. Részletesen taglalja, hogy mi mire való, és milyen finomhangolásokat tudsz eszközölni. Ez nem csak annak jó aki ezeket megcsinálja, hanem a "kollektíva" is hatékonyabban tudja tölteni az õ meglévõ anyagait.

egy darabkat csak 1 embernek kuld el a boybol, es nem ad neki masikat, amig azt tovabb nem adta.
regebben super seednek hivtak

ertelme, kevesebbet kell feltolteni , hogy legyen egy 100% os a bolyban. ( akkor erdemes hasznalni ha neked van egyedul meg az anyag)

Flamer
mire yó utorrentbe a kezdõ-seed beállitás?

Merci beaucoup.
lck
Ikon fölött jobbegér - Tulajdonságok - Ikoncsere - Tallózás - C:\Program Files\uTorrent\utorrent.exe - megkeres - örül.
ffxi
Tök szemétség van a Sötéten. Nagy nehezen seed-eltem, hogy legyen meghívóm. Erre meg ígényelni kell.

Fákjúal!

Most már azt írja ki, hogy Bad passkey. Lehet, hogy köze van az eltûnt torrentoldalunkhoz?

Próbáld meg a cFosSpeed-et. Én is használom.

vegicsek
Üdv, az szeretném kérdezni, hogy ha több géprõl akarom indítani a seedet, ahhoz két külön internet kapcsolat kell, vagy elég, ha routeren van elosztva?

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Az utorrentel lenne egy kis problémám. A parancsikonja elé beraktam a DropMyRights-ot és azóta eltûnt az eredeti ikonja. Tud valaki valami megoldást?
janyikzs
Nemrégen feltettem a kérdést, hogy ha megy az utorrent, akkor miért nem lehet használni mellette normálisan a netet? (pl. böngészés piszok lassú, flashxfp alig dolgozik néha)

Erre mondták, hogy vegyem vissza a sebességet, így is tettem.
4 mb-es netet beállítottam: "600,100,6-ra" és "6,6-ra" két beállításon, de nem jutottam elõre.

Majd mondták, hogy a feltöltés a sok, azt is levettem 20-30 k-ra, de csak hajszálnyit segített. Egy weblap betöltése böngészés során így nem 4 perc lett, hanem 3-3,5 perc.

Ráadásul le is összesen a 2 dolgom 20-80 k-ig szedett (nagyon ritkán össz. 150-160k), fel pedig még ennyi se, csak 15-30k val töltött.

Szóval a le kb. 470-re képes netem, és a fel kb. 180-190-nel töltötõ netemet abszolút nem használta ki.

Mit tegyek?

Ui.: Routerrel osztom meg a netet, de se egy másik gépen nem tudom használni rendesen, se ugyanazon, ahol megy az utorrent.

És mit tegyek, hogy legalább arról az egyrõl töltsön 😊

csak egy ip cimrol tolthetsz egy idoben

Skacok, mi az, hogy "you may only leech from one location at a time"?

grebber
Kéksárkánnyal mi let tudja valaki?

Next PC upgrade: 2022

Slig
Hát, ha egyre gondolunk, akkor az utorrent.hu -n vannak torrent keresõ progik.

スラッグ

Sziasztok.Az lenne a kérdésem,hogy van e olyan progi ami megkeresi a keresett torrent filet.Tehát nem a torrent keresö oldalakra gondoltam(azt ismerem),hanem kifejezetten progit.Ha van mi a neve?Kössz a segitséget.
impala
így már értem.
köszi

Flamer
állícsátok át manuálisan a feltöltési sebességet 20-50-val kevesebbre.. így az odatudd menni a netes forgalomhoz 😄
én így szórakozok.. ha épp nem netezek, pl este vagy vmi aakkor felteszem magasra és akkor utorrent zúzza a témát, hameg itthogyvagyok és netezgetek akkor leveszek belõle 5k-t vagy 10k-t és az gyorsitttya a netet.. ha meg yáccom neten akkor 30k-t huzok le. 😄

nekem is 4 mb-es net van és hiába tölt vagy küld a uTorrentem akár 1-2 kB/seccel, az internet marhára belassul 😞

janyikzs
A beállításokat belõttem (4 Mb-es net) 600, 80, 8 értékekre.
De annyira belassul minden más, ami a netet használja, hogy szinte még böngészni sem tudok.

Flamer
mi tabu? a meghívó vagy maga a torrent?😄
ha a meghívó akkor azé mer nehéz bekereülni, meg sima usernek nehézkes meghívót összekaparnia, nameg a meghivóosztogatás majdnem hogy szeméjes dolog.. mivel ha a meghívott elb4sz valamit akkor a meghívót is kivágják.. szigrúak a szabájok.
ez nem ojan mint az iwiw vagy a myvip 😄

impala
szevasztok!
pár napja kezdtem el foglalkozni a torrentezéssel, tök hülye vagyok hozzá egyelõre. beregeltem néhány trackerre, mûködget is a dolog, finomabb részleteket majd megtanulom.
igazából a kérdésem a meghívókra vonatkozik - NEM AKAROK KÉRNI 😊

miért kezelik ezt a dolgot szent tehénként mindenhol? már régebben is feltûnt, hogy ez valami tabu, csak érdekelni a miértje.

bigapó
ez érdekes amit mondasz. az egyik "torrent-szolgáltatónál" azt írták ki, hogy mindenki állítson be bizonyos értékeket, de ilyen irreálisan magasakat, mindenki tudja utorrentnél hol vannak ezek, na ott 6000, 6000 és 1000 volt az általuk kért beállítás, holott alapból 1Mb-nél ez 600, 100 és 6!!

Lehet, hogy ezért voltak gondjaim mostanában a torrent-el? nem bírta a gép? éjszaka mikor futni hagytam, reggelre mindig piros volt a kis nyilacska (ez egyébként nemtom pontosan milyen hiba, de ugye a letöltésnél kék, seed-nél pedig zöld színû).

Szóval ki mit szokott beállítani ide?

The Matrix has you...

Alwares
Sziasztok!
Tudnátok olyan oldalt mondani ahonna lehet tölteni (jól) A doktor House második évadját?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Flamer
ha nics hozzférésed a routerhez akkor buktad. csak passzívként tucc tölteni. de ugyis lehet. nem értme miért nem megy neked.

daxan
Köszi szépen, nincs hozzáférésem a routerhez. Részletesen leírnád, hogy mégis mire gondolsz?

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

precision
szerintem magát a torrent file -t nem fogja hiányolni
de próbáld ki az otthoni gépeden, leszedsz vmit, törlöd a torrent filet és ujraindítod a klienst

Bazinga!

Met
egy könyvtárba szoktam letölteni a torrent fileokat, kicsit már rengeteg file van ott, ha fut a torrentkliens akkor csak azokat tudom kitörölni amiket nem használ a kliens vagy a következõ indításkor fogja hiányolni?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

janyikzs
Alapbeállításon fut, ne néztem mennyi szálat használ.
3 GHz-es P4 HT-vel 2 Mb memóriával, 1 giga memória, (azt hittem a gép nem lesz akadály, de ez csak ennyit tudna?)

NeoMaN
túl sok a kapcsolódási szál, nem bírja a géped....

janyikzs
A uTorrent használata közben folyamatosan leáll a FlashFXP letöltésem, a böngészés is belassul, pedig a letöltés sebességét visszavettem (4 mbites netem van) 100-200 k körülire, de nem segített.

Flamer
1. google -> aktív-passzív torrent avagy hogy lehetek aktív
2. portforward

daxan
Elmagyaráznád bõvebben?

Flamer
ojat amijet a routeren NAT-oltacc..

daxan
Hi! Suliban Utorrentet használok és megy is tökéletesen minden. Az volna a problémám, hogy a feltöltési portot nem tom használni, mert valami olyasmit ír, hogy a router vagy a tûzfal nem engedi...Milyen portot kellene használnom?

shaba23
torrent fileban lehet vírus?
lacibacsi
Köcce!
Megpróbálok sûrûn járni arra, hátha egyszer......

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

ffxi
Semmi :|

Fákjúal!

shaba23
az elmebeteggel nem tudjátok mivan?
agyhalál
Akkor így kérdem; mi történt a sötét oldallal?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

StephenKing
Az aszfalton szoktak lenni a legújabbak is. De oda nem egyszerû bekerülni.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

ffxi
Nekem sem megy :S

Fákjúal!

lacibacsi
Sziasztok!
Az a nagy bánatom, hogy kedvenc oldalamról eltûntek a kedvenc csapatom torrentjei. Szeretném megkérdezni (akár privátban is), hogy hol lelhetõek fel a tv"idõ" által készített anyagok. (Persze az nem árt ha erre az oldalra valahogy be is tudnék kerülni)
Kösz

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

A mag másnak sem megy? Nap közben ment, csak most nem, ezért kérdezem. Azt gondoltam, hogy vége a karbantartásnak... Tévedtem?

Abit AN8 Ultra; Athlon64 X2 4600+ Manchester; 2X1Gb DDR400 Kingmax ram; Geforce 7800GTX PCIE 512Mb; 3Dmark\'05: 8224; 3Dmark\'06: 5137; Enermax Noisetaker 420W

bigapó
most már ez is az Õ szénájuk?? az agyam eldobom...mi fér még a pofájukra?

de legalább tudom, hogy nem a gépem szaraxik. azt hittem megint a memóriával lesz gond, de szerencsére nem.

The Matrix has you...