torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár nem igazán állítgattam túl sokat rajta, de így már könnyen használom a netet ftp, böngészés, vagy bármi más célra is ha az utorrent fut.
Az utorrent programmal, vagy a torrentezéssel kapcsolatos kérdések elõtt ajánlom mindenki figyelmébe pl. a fent is ajánlott scraggy.hu oldalt. Részletesen taglalja, hogy mi mire való, és milyen finomhangolásokat tudsz eszközölni. Ez nem csak annak jó aki ezeket megcsinálja, hanem a "kollektíva" is hatékonyabban tudja tölteni az õ meglévõ anyagait.
regebben super seednek hivtak
ertelme, kevesebbet kell feltolteni , hogy legyen egy 100% os a bolyban. ( akkor erdemes hasznalni ha neked van egyedul meg az anyag)
Fákjúal!
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Erre mondták, hogy vegyem vissza a sebességet, így is tettem.
4 mb-es netet beállítottam: "600,100,6-ra" és "6,6-ra" két beállításon, de nem jutottam elõre.
Majd mondták, hogy a feltöltés a sok, azt is levettem 20-30 k-ra, de csak hajszálnyit segített. Egy weblap betöltése böngészés során így nem 4 perc lett, hanem 3-3,5 perc.
Ráadásul le is összesen a 2 dolgom 20-80 k-ig szedett (nagyon ritkán össz. 150-160k), fel pedig még ennyi se, csak 15-30k val töltött.
Szóval a le kb. 470-re képes netem, és a fel kb. 180-190-nel töltötõ netemet abszolút nem használta ki.
Mit tegyek?
Ui.: Routerrel osztom meg a netet, de se egy másik gépen nem tudom használni rendesen, se ugyanazon, ahol megy az utorrent.
スラッグ
én így szórakozok.. ha épp nem netezek, pl este vagy vmi aakkor felteszem magasra és akkor utorrent zúzza a témát, hameg itthogyvagyok és netezgetek akkor leveszek belõle 5k-t vagy 10k-t és az gyorsitttya a netet.. ha meg yáccom neten akkor 30k-t huzok le. 😄
http://loal.atw.hu
De annyira belassul minden más, ami a netet használja, hogy szinte még böngészni sem tudok.
ha a meghívó akkor azé mer nehéz bekereülni, meg sima usernek nehézkes meghívót összekaparnia, nameg a meghivóosztogatás majdnem hogy szeméjes dolog.. mivel ha a meghívott elb4sz valamit akkor a meghívót is kivágják.. szigrúak a szabájok.
ez nem ojan mint az iwiw vagy a myvip 😄
pár napja kezdtem el foglalkozni a torrentezéssel, tök hülye vagyok hozzá egyelõre. beregeltem néhány trackerre, mûködget is a dolog, finomabb részleteket majd megtanulom.
igazából a kérdésem a meghívókra vonatkozik - NEM AKAROK KÉRNI 😊
miért kezelik ezt a dolgot szent tehénként mindenhol? már régebben is feltûnt, hogy ez valami tabu, csak érdekelni a miértje.
Lehet, hogy ezért voltak gondjaim mostanában a torrent-el? nem bírta a gép? éjszaka mikor futni hagytam, reggelre mindig piros volt a kis nyilacska (ez egyébként nemtom pontosan milyen hiba, de ugye a letöltésnél kék, seed-nél pedig zöld színû).
Szóval ki mit szokott beállítani ide?
The Matrix has you...
Tudnátok olyan oldalt mondani ahonna lehet tölteni (jól) A doktor House második évadját?
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
de próbáld ki az otthoni gépeden, leszedsz vmit, törlöd a torrent filet és ujraindítod a klienst
Bazinga!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
3 GHz-es P4 HT-vel 2 Mb memóriával, 1 giga memória, (azt hittem a gép nem lesz akadály, de ez csak ennyit tudna?)
2. portforward
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Megpróbálok sûrûn járni arra, hátha egyszer......
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Az a nagy bánatom, hogy kedvenc oldalamról eltûntek a kedvenc csapatom torrentjei. Szeretném megkérdezni (akár privátban is), hogy hol lelhetõek fel a tv"idõ" által készített anyagok. (Persze az nem árt ha erre az oldalra valahogy be is tudnék kerülni)
Kösz
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Abit AN8 Ultra; Athlon64 X2 4600+ Manchester; 2X1Gb DDR400 Kingmax ram; Geforce 7800GTX PCIE 512Mb; 3Dmark\'05: 8224; 3Dmark\'06: 5137; Enermax Noisetaker 420W