torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ADSL és 1 mbit/s. Lefele 70 is jön ellenben, máskor felfele megy 20-30 kb/s-el most meg 2 hete mióta befejeztem 2 fájl letöltését 12 a max.
ha a szolgaltatod csak 15 ot ad, akkor azt az isten se gyorsitja meg.

btw , lefelejktetted leirni, milyen tipusu es sebessegu az internetkapcsolatod. enelkul meg ugye...

Utorrentem van és gõzöm nincs mi az az aktív és passzív.
Flamer
parádé van. 😄 kicsit terhelt a szerver..

http://loal.atw.hu

Met
ha paszív vagy akkot tedd magad aktívvá, máshogy nem lehet

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Én úgy töltöttem le 2 fájlt, hogy a letöltést korlátlanná tettem a feltöltést pedig levettem 8kb/s-re. Miután letöltöttem a fájlokat visszaállítottam mindent korlátlanra erre. 15 megy felfele. A feltöltést, hogy lehetne meggyorsítani?
StephenKing
Aki még nem tudná free leech van vasárnapig a sorozatoson.<#taps>

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

a kliens weboldalan leirja mi okozza es hogy lehet megoldani.

Rage47
lehet h csak neked😊
vagy másnak sem 😊

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Sziasztok! Nem tudjátok miért van, hogy az össszes file megáll 99.9%-nál és egyszerûen nem lép tovább, nem fejezi be a letöltést. Az upload is jócskán megvan, szóval nem tudom mi lehet a gond. VAlakinek van vmi tippje?
Nekem azért végtelen marad<#kacsint>
precision
nevezd nyugodtan aszfaltnak, és reg nem hiszem hogy lesz rá bármikor, max meghívás, de most tudtommal az is szünetel

Bazinga!

tobias88
jah, és sikeresen bejutottam meghívással, de a bitmagyarférfin mikor lesz regisztráció?
Adaaam
Csak azért mert a végtelen már 2 hónapja megszûnt, és helyette van a mag, aminek a címe nem változott.

everything's better with music

Kétlem, h töröltek volna, mivel egy hete még látogattam az oldalt....
esetleg probald meg beirni google.com keresobe...
tcpip.sys hack

ffxi
Aha, vágom.

Fákjúal!

JoeFromHun
Én egyszer béreltem TorrentFlux-os hozzáférés volt. Hát megmondom a frankót,h soha többé....
A torrentFlux egy gánnny! Senkinek nem ajánlom én szívtam vele rendesen. Ha már mindenképpen szerverrõl akarsz seedelni érdemes ragaszkodni a távoli asztalos megoldáshoz vagy esetleg uTorrentWebUI!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

precision
inkább használom ingyen és seedelek magam, igaz nem hipphopp lesz arányom hanem pl egy hét alatt, de legalább ingyen van
a seed servernél jobban megéri akkor már az smsweb, nem kell ám torrentezni, ha nem füllik a fogatok az aránytartáshoz 😛

Bazinga!

vegicsek
Pont jötttem kérdezni, hogy van-e valakinek tapasztalata seed szerverrel kapcsolatban😄
Szóval kicsit utánaolvastam, ezek úgy mûködnek, hogy bérelsz egy szervert xgb tárhellyel, és ftp eléréssel.Lesz egy távoli asztal szerû elérésed, és minden jó és szép, mert akár 1gigabit/sec-es sebességgel töltesz fel és le havi pár ezresért😊

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Met
a séró az a szerver? ilyenekre értettem, hogy magyarul írj
szóval van egy szervered (!) azon egy torrentkliens amit távolról irányítasz, a szerver letölti neked a cuccot és Te a szerverrõl ftp felületen keresztül letöltöd magadnak

ffxi
Nem értek hozzá ezért van ez 😊

Szal ha bérlek egy serót, utána mi a következõ lépés?

Fákjúal!

Met
magyarul pls

ffxi
Szóval ha kibérelek egy serót az rendi van, de hogyan fog az adott otrrent lejönni maxon? Elõbb rá kell kerülnie a bérelt serómra, nem?

Fákjúal!

Met
bérelsz egy szervert és onnan ftp-n kerestül le tudod szedni
a szolgáltatód rá fog moccani az adatforgalom növekedésre, nem feltétlen a p2p zavarja, hanem az "extrém" használat

üdv!
hallottam egy olyan oldalról, ahová megadva egy torrent fájlt, letölti azt (x idõ után) és ad egy ftp címet ahonnan te el tudod érni.
létezik ilyen? aki tud róla valami írja le légyszi, fontos lenne!

Vodafone net nem engedi a fájlcserélõket, így ki lehetne játszani <#vigyor3>

StephenKing
Valószinüleg a régi végtelen címen próbálsz belépni úgy tudom ott már nem lehet, próbálj az új címen belépni.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Adaaam
Ha felhasználó vagy az oldalon akkor már kár megtudnod az új címét mert már inaktivitás miatt töröltek 😛

everything's better with music

Kontrakcio
köszi 😊

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Sziasztok!
A Végtelen oldallal mi történt? A kedvencekbõl behozott címen napok óta üres fehér lap jön be, semmi hibaüzenet vagy ilyesmi.
Új címük van vagy megszüntek vagy mi a helyzet?
Köszi.
Flamer
utorrentbe sztem minden beállitás yó.. még igyis néha kevés a cucc. :|

sp2-m van. 😄 mégis kapom ezeket a szar üzeneteket.

tcpip.sys hax? link? htx.

ya. yólenne hanem korlátozná 😄

htx.

torrent kliensben lekorlatozni a felkesz kapcsolatok szamat, vagy felrakni a service packet azt hiszem a sp2 mar ezt a korlatot feloldja.
vagy tcpip.sys hackelovel felvinni a kolratot ( ezt egyes viruskeresok virusaktivitasnak velhetik )

pl utorrentben , advanced, net max halfopen ezt 8 ra vagya ala vinni.

de osszesegeben az lenne a jo , ha win ezt nem korlatozna.

Flamer
nekem windoz fojton nyekereg érte.. azellen mitlehet tenni?
eseménynapló yön a szöveg hogy a tcp/ip túllépte a maximális szxrt.. :|

nem birja valamelyik halozati eszkozod a kapcsolatok szamat

trident
Csak azért erõlködnék, mert már nem lenne sok, már több mint 4 giga lejött...^^

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Kontrakcio
sziasztok!

miért van az h letöltés közben mikor száguld ami a csövön kifér majd leesik majd nem h nullára, 1 idõ után ujra feléled majd ez ismétlõdik?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

KO
mit rinyálsz?!
hajdan dial-up-al örültem, ha volt 5 kb/s-os letöltési sebességem. 😊

Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.

olvass fooldalt joember
Sajnálatos módon az oldal a külföldön (értsd Magyarországon kívül) élõk számára lassú, netproblémák miatt. Dolgozunk a hiba javításán, kis türelmet kérünk. Pontos dátumot nem tudunk mondani mikor lesz jó.

HIBA: 404

Sajnáljuk, de nincs ilyen oldal az n..re.hu tartományban.

Okok:

Lehet hogy rossz címet írtál be, vagy esetleg amit keresel, már nem létezik soha többé.

Ha valahonnan ide kerültél, vagy, ha biztos vagy benne, hogy jó címet írtál be, akkor kérlek írj egy e-mailt a következõ címre:

Ez most mi akar lenni?
Nem a toltés jon lassan lefelé hanem az oldalt nagyon sokáig olvassa be. Az elso oldal míg megjelenik az a hosszú ido.
vegicsek
Nemlehet, hogy túl alcsony szám van beállítva olyanoknál,mint összes kapcsolat, vagy maximum csatlakozó peer?

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Délutánonként és este nagyon nehezen jon be a majom és a N..re oldala.Nagyon terhelt a szerver ilyenkor vagy mi a probléma ? Az N..re oldala eloszor 404 hibajelentést is ad.Ha tud valaki valamilyen választ azt szivesen fogadom.
akyyy
mert t-onlinos a net!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

joshua
Igen publicról szedek.
Mindjárt öngyilkos leszek. Akkor talán regisztrálnom kéne egy meghívós oldalra?

Met
nyílván public trackerrõl töltesz, a 3500 seed az csak mese, a 26-28 a reális, amúgy reg nélküli trackeren divat nem visszatölteni...

joshua
Az mitõl lehet, hogy izsonyúan lassan jön az összes torrent. Most pl van 3500 seed és 5000 peer. 26 és 38 a csatlakozottak száma....és örülök ha jön 30kb/s-el.<#falbav><#falbav><#falbav> De mindig ezt csinálja. Routerrõl megy a net (azt tudom h biztos nem ez a hiba) t-onlineos, és 1 megás. Valaki pls segítsen.
Ja és utorrentet használok.

trident
"de se a bitcomet"

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Met
a bc kiterjessztés miatt az utorrent nem is fogja szerintem folytatni...

trident
Sziasztok!

Sajnos újra kellett telepítenem a gépem, ma van szabadnapom, meg is csináltam. Elõzõleg elkezdtem egy torrent töltését, de nem fejezõdött még be. Bitcometet használtam. Szeretném tovább folytatni, de se a bitcomet, se az utorrent nem hajlandó folytatni, elindítani a bc! kiterjesztésû fáj, "error_torrent_too_large" hibaüzenettel....

Tudnátok javasolni valamit, amivel megoldhatnám a dolgot?
(méret/nem túl nagy sávszél miatt nem szeretném újra kezdeni)

Köszönöm!😊