torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
btw , lefelejktetted leirni, milyen tipusu es sebessegu az internetkapcsolatod. enelkul meg ugye...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Bazinga!
everything's better with music
tcpip.sys hack
A torrentFlux egy gánnny! Senkinek nem ajánlom én szívtam vele rendesen. Ha már mindenképpen szerverrõl akarsz seedelni érdemes ragaszkodni a távoli asztalos megoldáshoz vagy esetleg uTorrentWebUI!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
a seed servernél jobban megéri akkor már az smsweb, nem kell ám torrentezni, ha nem füllik a fogatok az aránytartáshoz 😛
Bazinga!
Szóval kicsit utánaolvastam, ezek úgy mûködnek, hogy bérelsz egy szervert xgb tárhellyel, és ftp eléréssel.Lesz egy távoli asztal szerû elérésed, és minden jó és szép, mert akár 1gigabit/sec-es sebességgel töltesz fel és le havi pár ezresért😊
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
szóval van egy szervered (!) azon egy torrentkliens amit távolról irányítasz, a szerver letölti neked a cuccot és Te a szerverrõl ftp felületen keresztül letöltöd magadnak
Fákjúal!
a szolgáltatód rá fog moccani az adatforgalom növekedésre, nem feltétlen a p2p zavarja, hanem az "extrém" használat
hallottam egy olyan oldalról, ahová megadva egy torrent fájlt, letölti azt (x idõ után) és ad egy ftp címet ahonnan te el tudod érni.
létezik ilyen? aki tud róla valami írja le légyszi, fontos lenne!
Vodafone net nem engedi a fájlcserélõket, így ki lehetne játszani <#vigyor3>#vigyor3>
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
everything's better with music
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
A Végtelen oldallal mi történt? A kedvencekbõl behozott címen napok óta üres fehér lap jön be, semmi hibaüzenet vagy ilyesmi.
Új címük van vagy megszüntek vagy mi a helyzet?
Köszi.
sp2-m van. 😄 mégis kapom ezeket a szar üzeneteket.
tcpip.sys hax? link? htx.
ya. yólenne hanem korlátozná 😄
htx.
http://loal.atw.hu
vagy tcpip.sys hackelovel felvinni a kolratot ( ezt egyes viruskeresok virusaktivitasnak velhetik )
pl utorrentben , advanced, net max halfopen ezt 8 ra vagya ala vinni.
de osszesegeben az lenne a jo , ha win ezt nem korlatozna.
eseménynapló yön a szöveg hogy a tcp/ip túllépte a maximális szxrt.. :|
http://loal.atw.hu
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
miért van az h letöltés közben mikor száguld ami a csövön kifér majd leesik majd nem h nullára, 1 idõ után ujra feléled majd ez ismétlõdik?
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
hajdan dial-up-al örültem, ha volt 5 kb/s-os letöltési sebességem. 😊
Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.
Sajnálatos módon az oldal a külföldön (értsd Magyarországon kívül) élõk számára lassú, netproblémák miatt. Dolgozunk a hiba javításán, kis türelmet kérünk. Pontos dátumot nem tudunk mondani mikor lesz jó.
HIBA: 404
Sajnáljuk, de nincs ilyen oldal az n..re.hu tartományban.
Okok:
Lehet hogy rossz címet írtál be, vagy esetleg amit keresel, már nem létezik soha többé.
Ha valahonnan ide kerültél, vagy, ha biztos vagy benne, hogy jó címet írtál be, akkor kérlek írj egy e-mailt a következõ címre:
Ez most mi akar lenni?
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mindjárt öngyilkos leszek. Akkor talán regisztrálnom kéne egy meghívós oldalra?
Ja és utorrentet használok.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Sajnos újra kellett telepítenem a gépem, ma van szabadnapom, meg is csináltam. Elõzõleg elkezdtem egy torrent töltését, de nem fejezõdött még be. Bitcometet használtam. Szeretném tovább folytatni, de se a bitcomet, se az utorrent nem hajlandó folytatni, elindítani a bc! kiterjesztésû fáj, "error_torrent_too_large" hibaüzenettel....
Tudnátok javasolni valamit, amivel megoldhatnám a dolgot?
(méret/nem túl nagy sávszél miatt nem szeretném újra kezdeni)
Köszönöm!😊