torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
hol halottál mát terás seedsebességrõl? mesében sincs 😄
1xû a megoldás, csal, van torretcsaló program, ami bármekkora feltöltést tud mutatni a trackernek, nem valósat. aránytartásra jó, de amúgy értelmesebb oldalakon észreveszik 😄
.:: Olcsó rapidshare prémium kód kellene? Katt a nickemre és nézd meg az oldalam! ::. \':: Az alma az almafa alatt almán almázik. ::\'
.:: Olcsó rapidshare prémium kód kellene? Katt a nickemre és nézd meg az oldalam! ::. \':: Az alma az almafa alatt almán almázik. ::\'
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Énmá nem mondok semmit. Még azt se, hogy SQL injection.
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
Ui: Ez a hozzászólás nem kifejezetten neked szólt, általánosságban mondom csak már megnyomtam a válasz gombot 😊
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Gyakorlatilag a pénzért letöltõk baszták szét a warezt...
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
PS3 ID: kolb@szman
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
amúgy most néztem hogy tegnap volt két éve hogy regeltem magra, az akkor még Skyline néven futó oldalra. 😊
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Durex
Feltöltve: 5986.96 PB
Fel seb.: 3.34 TB/s
Arány: 502,027,966.149
Aki hülye az hülye...
The CRIA threatened the company renting the servers to us, and because of this it is not possible to keep the site online. Sorry for the inconvenience and thanks for your understanding.
Next PC upgrade: 2022
Én is csak azt büntetném, aki warezforrásból jövedelmet kovácsol, azt elfogadhatatlannak tartom.
Kb 10 éve érezhetõ volt a levegõben valami hasonló nagy robbanás, amiképp a fájlcserélõk megindultak, népszerûsödtek az internetten, persze a tchnika is kellett hozzá.<#papakacsint>#papakacsint>
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Nekem nem az, van bõven eredeti software-em, ha jónak tartom, és pénzem is van rá, akkor megveszem, sõt, próbálok másokat rábeszélni.
De a haszonszerzéssel nem járó warez tevékenységek büntetését ellenzem ilyen gazdasági körülmények között.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Tényleg kár folytatni a témát, de ugye azzal tisztában vagy, hogy ez nagyon nem mûködne? Ha hatósági árak lennének, az inkább a kínálat beszûküléséhez vezetne, de az Európai Bíróság elõtt bukna is a dolog. Nincsen az árak csökkentésére közvetlen eszköze a magyar államnak.
Nem túl magas nálunk az életszínvonal, ez is hozzájárul a warez elterjedtségéhez. Pont. De ennek nem kellene egy fényespáncélú ideológiai alapnak lenni. Nyílván az ezen a téren történõ változások érintenek egyéb kérdéskört is. Eleve nem kellett volna ennél messzebb vinni a témát, mert bõven offtopik, a részletesebb kifejtés pedig túl hosszú lenne, és talán fórumszabályzatba is ütközne.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Továbbra is tartom, hogya warez létezésével nincs problémám, ellenben annak az eltúlzott mértékének a megideologizálásával, a szellemi termékek értékének relativizálásával. Számos nem letölthetõ hobbi islétezik, melynek eléggé sokan hódolnak, mégsem tekinthetõk olcsónak.
Anyagi helyzet helyreállítása: állítsák le a pénz külföldre ingyen kifolyatását(adókedvezmények külföldi cégeknek), a magyarokat támogassák(így létrehozva egy önálló, más országoktól nem függõ gazdaságot), ne a külföldi befektetõket, ne adják el a hatalmas hasznot hozó állami cégeket, stb
NEM CÉLOM POLITIZÁLNI, CSAK VÁLASZOLTAM A KÉRDÉSEDRE.
Itt abba hagyom, mert nem elsõdlegesen a topik témája, sõt már nem az.
Inkább beszéljünk értelmesen a torrent világáról.
Nyílt baromságokat ne beszéljünk már... Az államnak csak közvetett eszközei vannak a nem általa alkalmazottak fizetésének állítására... Azok meg nem mindenható eszközök.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nekem inkább te tûnsz write only módban lévõnek...
Oszt ezt hogyan?