torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benc16
vigyázzatok, most vizsgálják a torrent oldalakat, kicsit lassítsatok most a töltésekkel!

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

AndrewCB
ty

Flamer
ahah .ez nagyon ottvan 😄D (YY)yYy(Y)yY(y)

http://loal.atw.hu

desigo
Lesz itt vizsgálódás alaposan...

rapidshareacc
debuta vagy XD alma XD

hol halottál mát terás seedsebességrõl? mesében sincs 😄
1xû a megoldás, csal, van torretcsaló program, ami bármekkora feltöltést tud mutatni a trackernek, nem valósat. aránytartásra jó, de amúgy értelmesebb oldalakon észreveszik 😄

.:: Olcsó rapidshare prémium kód kellene? Katt a nickemre és nézd meg az oldalam! ::. \':: Az alma az almafa alatt almán almázik. ::\'

rapidshareacc
én winyócserérõ tudok, de google kiadja chatük nevét ott le van írva 😊

.:: Olcsó rapidshare prémium kód kellene? Katt a nickemre és nézd meg az oldalam! ::. \':: Az alma az almafa alatt almán almázik. ::\'

gz8
Egy kicsit higgadjatok le...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

MadBence
Remélem minden kedves hackerpalánta tudja, hogy a http://proart.hu/?menu=hirek&id=65 pl igencsak támadható pont, egész pontosan a 65 után azt írsz be amit akarsz.
Énmá nem mondok semmit. Még azt se, hogy SQL injection.

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

Egyet értek én is, hogy helytelen a warez, de emberek életét tönkretenni emiatt több mind gusztustalan, abszurd és épp ésszel felfoghatatlan az ilyen irányba történõ törekvése a T. jogvédõ szervezeteknek. Akiben egy csepp ész van az megérti.

Ui: Ez a hozzászólás nem kifejezetten neked szólt, általánosságban mondom csak már megnyomtam a válasz gombot 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

öregharcsa
az

http://pspfilez.extra.hu/

Flamer
125 new msg.

megin az off megy? :CCc

http://loal.atw.hu

bazza
osztom a véleményed csak mi lehet emiatt bukunk pár százezret és ráadásul tök legális tartalommal.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

NeoMaN
Remélem az összes sms majmot lecsukják.
Gyakorlatilag a pénzért letöltõk baszták szét a warezt...

bazza
Engem marhára nem izgatna ez a lefoglalós téma csak ne vitték volna el pont azt az esms szolgáltató szerverét amelyiken mi vagyunk 😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Beast Machine
Sorozatosnak is annyi?

...vágod?

Sland
Engem nem enged belépni ncore-ra. Másnál is elõfordult ez vagy most mi van?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

nekem mind1 mert én elég távol állok tõle^^

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Beast Machine
az 1/8-ad Byte Zónáról nincs hír? Mert sztem náluk nem csak költözés van...

...vágod?

Hát a letöltõknek biztos nem. De a feltöltõknek sem.

Leálltak biztonság kedvéért de 11.én újra indul 😊

PS3 ID: kolb@szman

gondolom azért a TOP 10 letöltõknek is van félnivalója...

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

kissadamvikt
most akkor az összes magyar torrent szervert lefoglalták?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

grebber
Egyessel kezdödö torrentel mi lett?

Next PC upgrade: 2022

Sland
gondolom most kihasználta hogy anonymus mindenki és azt hitte hogy nem tud lebukni. errõl ennyit.

amúgy most néztem hogy tegnap volt két éve hogy regeltem magra, az akkor még Skyline néven futó oldalra. 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

SLICK
Te jó ég!! Miket töltött az fel?

Sland
mag megint meghalt...

Sland
mag, top10

Durex
Feltöltve: 5986.96 PB
Fel seb.: 3.34 TB/s
Arány: 502,027,966.149

Aki hülye az hülye...

grebber
Demonoid :

The CRIA threatened the company renting the servers to us, and because of this it is not possible to keep the site online. Sorry for the inconvenience and thanks for your understanding.

Next PC upgrade: 2022

Ebben egyet is értek, és valószínûleg így lesz most is a gyakorlatban. Csak túlzásnak tartom a lázadást, ami a téma kapcsán folyik. Az emberek hajlamosak túlzásba esni, belelovalni magukat a dolgokba, és érzelmi alapon sajátos értékítéleteknek lehetünk tanúi. Nem áll szándékomban torrentoldalakat sem bezárni vagy feljelenteni 😊

Én is csak azt büntetném, aki warezforrásból jövedelmet kovácsol, azt elfogadhatatlannak tartom.
zoliapu
Az internet annyira jól sikerült találmány, hogy a támadó önmaga kardjába dõl.

Kb 10 éve érezhetõ volt a levegõben valami hasonló nagy robbanás, amiképp a fájlcserélõk megindultak, népszerûsödtek az internetten, persze a tchnika is kellett hozzá.<#papakacsint>

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

precision
<#whatever>

Bazinga!

"De ennek nem kellene egy fényespáncélú ideológiai alapnak lenni."
Nekem nem az, van bõven eredeti software-em, ha jónak tartom, és pénzem is van rá, akkor megveszem, sõt, próbálok másokat rábeszélni.

De a haszonszerzéssel nem járó warez tevékenységek büntetését ellenzem ilyen gazdasági körülmények között.
En jol szorakozok. Olyan mint valami tv musor. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

"Árak csökkentése: korlátozzák törvényekkel az árakat."

Tényleg kár folytatni a témát, de ugye azzal tisztában vagy, hogy ez nagyon nem mûködne? Ha hatósági árak lennének, az inkább a kínálat beszûküléséhez vezetne, de az Európai Bíróság elõtt bukna is a dolog. Nincsen az árak csökkentésére közvetlen eszköze a magyar államnak.

Nem túl magas nálunk az életszínvonal, ez is hozzájárul a warez elterjedtségéhez. Pont. De ennek nem kellene egy fényespáncélú ideológiai alapnak lenni. Nyílván az ezen a téren történõ változások érintenek egyéb kérdéskört is. Eleve nem kellett volna ennél messzebb vinni a témát, mert bõven offtopik, a részletesebb kifejtés pedig túl hosszú lenne, és talán fórumszabályzatba is ütközne.
zoliapu
A bh nem nagyon érdekel, eddig is tudtam nyugodtan aludni éjszaka. Semmit nem vettem észre a nagy szerver foglalgatásból. Ahogy olvasom visszavetete azért az összes hazai internet forgalmat. Csak nemtudom milyen egy szervert akrnak lefoglalni amikor párhuzamosítva több tracker is megy egyszerre ugyanazon az oldalon.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

vegicsek
Mennyi hülyeséget összehordtok, kiforgatjátok egymás szavait, undorító...

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Én csak arra szerettem volna célozni, hogy ez ennél jóval bonyolultabb, rövid távon ne is várható nagy javulás. Az embernek alkalmazkodnia kell a körülményekhez, és ha elégedetlen megpróbálnia saját magának is javítania rajta a tetteivel (tanulás, munka, család, politikai attitûd). Nem lehet csak fentrõl elvárni a dolgokat, de természetesen az szintén fontos tényezõ. Mellesleg warez léteziki nyugaton is, de visszafogottabb mértékben. A letöltések darabszámát veszteségbe átszámítás pedig tényleg no comment, bár más támpont a mérésére nemigen létezik, csak súlyos hiba belõle bizonyos következtetéseket levonni.

Továbbra is tartom, hogya warez létezésével nincs problémám, ellenben annak az eltúlzott mértékének a megideologizálásával, a szellemi termékek értékének relativizálásával. Számos nem letölthetõ hobbi islétezik, melynek eléggé sokan hódolnak, mégsem tekinthetõk olcsónak.
Árak csökkentése: korlátozzák törvényekkel az árakat.

Anyagi helyzet helyreállítása: állítsák le a pénz külföldre ingyen kifolyatását(adókedvezmények külföldi cégeknek), a magyarokat támogassák(így létrehozva egy önálló, más országoktól nem függõ gazdaságot), ne a külföldi befektetõket, ne adják el a hatalmas hasznot hozó állami cégeket, stb

NEM CÉLOM POLITIZÁLNI, CSAK VÁLASZOLTAM A KÉRDÉSEDRE.
Belõled mi árad? 😄

Itt abba hagyom, mert nem elsõdlegesen a topik témája, sõt már nem az.
Inkább beszéljünk értelmesen a torrent világáról.
Bucser
Mit látnak át??? tudod te mit beszélsz???? A Bérek nem úgy mûködnek, hogy az állam azt mondja mostantól ennyi lesz a bér punktum, és a piaci árak sem úgy, hogy mostantól ennyit fizetünk (tudod ebbe döglött bele a cuculizmus ezért váltottunk rendszert).

Nyílt baromságokat ne beszéljünk már... Az államnak csak közvetett eszközei vannak a nem általa alkalmazottak fizetésének állítására... Azok meg nem mindenható eszközök.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Úhh nem gyengén árad belõled a demagógia és a gazdasági irracionalitás (vagy éppen gazdasági világról a sötétség...)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Én mondjam meg neked? Õk látják át elvileg az egész piacot...
Bucser
Áruld már el nekem, hogy az állam hogyan állítson a civil szféra bérein és a piacon uralkodó árakon?

Nekem inkább te tûnsz write only módban lévõnek...

Azt már nem nekem kell eldönteni. Ezt se látod be.
És te el is hiszed...
Már megint félreérted, miféle államfõ? Az állam != államfõ.
De fogadni mernék, hogy Etiópiában nem számít semmilyen bûncselekmények semmilyen letöltés vagy feltöltés, vagy illegális softwarehasználat.
Bucser
"Természetesen nekik az árak lejjebb vitelérõl, és az ország anyagi helyreállításáról kellene gondoskodniuk"

Oszt ezt hogyan?

Egyébként meg, mint már írták, az államnak semmi köze a játékok, zenék stb. árának meghatározásához, úgyhogy...

És mégis hogy kéne azt tenniük? Varázsoljanak? Már kb. a rendszerváltás óta mínuszban van az ország...