torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlelog: Purga5
PS3 ID: kolb@szman
Na mind3egy befejeztem a postolásta topicban mert halad sajnos politika irányba és azt nem akarom.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
...vágod?
Amugy mér törölték a hsz-emet?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
1. Ha az utóbbi x évben csak jó döntések születnek, lehetne sokkal magasabb is az életszínvonal. Kelet-Közép Európához képest, nem azokhoz az országokhoz nézve, melyekhez szeretnek itt viszonyítani. Ugyanakkor tény, hogy a térséghez képest is magasak itt az árak, ez más kérdés.
2. Ennek a megvitatása nem idevaló, ez itt tulajdonképpen off, és könnyen politikába fordulhat, #17227
A hozzászólás többi részével egyetértek. A másolásvédelem a létezõ legszánalmasabb dolog, kellemetlen helyzetbe hozza al egális vásárlókat is.
Ez a bojkott viszont mulatságosnak tûnik, nem hiszem, hogy aki annyira foglalkozika témával, hogy bojkottra is hajlandó, sûrûn szokott venni akár jogdíjas adathordozót. Talán az 1000 bojkottolóból minden 20. lemond a hétvégi 250 Ft-os turkálós filmrõl. Persze had csinálják, csak éppen látszata nem lesz a dolognak.
http://topgearhungary.blogspot.com/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
eltévedtem volna és ez a viccek topik?nem csak emiatt a hsz miatt,tényleg nagyon nagy baromságot hordanak itt össze egyesek.a topik színvonala valahol az egyik nfs-é közelében van már :\
kiáltványt olvastátok asva.info-n?ezt könnyû lenne megcsinálni.én pl. egy átlag napomon ezt teljes mértékben betartom 😄
kicsit belegondolva nem is tudom mikor vettem utoljára artisjuszos vagy milyen DVD-t...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
[
<µTorrent 1.7.5 >µTorrent 1.7.5 >: Got Request while choked: 520:606208->16384
Mindegyik végén 16384 van fogalmam sincs mi ez, nem a portom az biztos.
Sebességváltozás nincs, alul zöld pipa
"Your network connection is working like it should"
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Amúgy ezt a témát KULTÚRÁLT emberek módjára is meg elhetne vitatni.
Azt ne mondjátok nekem, hogy nem az aktuális politikai vezetõk határották meg egy ország helyzetét.Sajnos a történelmünk nem valami fényes, minden kormánynak alaposan fel van adva a lecke.Én csak annyit fûznék hozzá a dologhoz, hogy ami jelenleg folyik, az felületi tûzoltás.Foltozgatjuk a dolgokat, miközben alapjaiban rossz az egész.A warez felszámolása nem az agyonspécizett másolásvédelem, és nem is a szerverek lefoglalásában rejlik.Egyszerûen magyarországon nincs meg az eredeti szoftver, zene, film és játék kultusz.Ehhez persze kellene a megfelelõ életszínvonal, az alkotások megfelelõ minõsége, stb...
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Qwerty4
http://elegunkvan.extra.hu/
Fortuna fortes adiuvat.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Privibe is lehet válasozlni ha esetleg a címük változott újból.
Qwerty4
A medve nem játék.
Persze ezt mondta.
A saját hazájában BIZTOS, hogy több hamisított pepper lemez van mint itthon. Szóval ezt hagyjuk szvsz.
:F
The Matrix has you...
Adókedvezmények külföldi cégeknek: itt az a baj, hogy a külföldi cégek egy rakás magyar embert foglalkoztatnak, akik esetleg az utcára kerülnének
Nem olyan egyszerû ez a dolog.
De hát nem vagyunk egyformák 😊
Minnél többet töltögetünk, annál magasabbak lesznek az árak, és minnél magasabbak lesznek az árak, annál többet töltögetünk 😊
22-es.