torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki tudna segíteni?
Torrent forevaaa!!!44 <#vigyor5> <#eljen><#duhos2>

Battlelog: Purga5

Nem halad ez már böven ott van 😊

PS3 ID: kolb@szman

Bucser
Ehhez egyszerûen 50 év kellene a rendszerváltás után. Mert az emberek nagy része (sajnos a fiatalok is) úgy gondolkodik mint ahogy elõtte voltak a reflexek és úgy akar élni mint ahogy azt nyugaton teszik 50 év irányítottdiktatúra nélkül. csak éppen arra nem képesek egyedül, hogy ésszel felmérjék pl, hogy mekkora hitelt tudnak lbírni és felvenni.

Na mind3egy befejeztem a postolásta topicban mert halad sajnos politika irányba és azt nem akarom.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Beast Machine
mert kiírtad egy nemlétezõ magyar trekker nevét, pedig olyan nincs is, és ez paradoxon, ami miatt összeomolhatott volna a világegyetem, és ModiBácsi megint megmentette a világot!

...vágod?

ffxi
Vagyis éhezõ embernek nem kenyeret kell adni, hanem munkát 😊

Fákjúal!

azt irja h nem érvényes e-mail cím pedig:S
Amugy mér törölték a hsz-emet?
akyyy
kérj jelszoemlékeztetõt

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

JoeFromHun
Végre egy ember.! Igazad van... <#vigyor2>

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

valószinû több százezer emberhez majd kimennek <#hehe><#miaz> grat...

Természetesen a gazdaságpolitika fontos és releváns dolog, de:

1. Ha az utóbbi x évben csak jó döntések születnek, lehetne sokkal magasabb is az életszínvonal. Kelet-Közép Európához képest, nem azokhoz az országokhoz nézve, melyekhez szeretnek itt viszonyítani. Ugyanakkor tény, hogy a térséghez képest is magasak itt az árak, ez más kérdés.

2. Ennek a megvitatása nem idevaló, ez itt tulajdonképpen off, és könnyen politikába fordulhat, #17227

A hozzászólás többi részével egyetértek. A másolásvédelem a létezõ legszánalmasabb dolog, kellemetlen helyzetbe hozza al egális vásárlókat is.

Ez a bojkott viszont mulatságosnak tûnik, nem hiszem, hogy aki annyira foglalkozika témával, hogy bojkottra is hajlandó, sûrûn szokott venni akár jogdíjas adathordozót. Talán az 1000 bojkottolóból minden 20. lemond a hétvégi 250 Ft-os turkálós filmrõl. Persze had csinálják, csak éppen látszata nem lesz a dolognak.
Met
<#hehe>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Minstrel
most lehet tudni pontosan,h melyik oldal szervereit vitték el és melyikeket állitótták csak le az üzemeltetõk?

http://topgearhungary.blogspot.com/

akyyy
nem tegnap kellet volna ujra aszfaltozni?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ProGabe
"Árak csökkentése: korlátozzák törvényekkel az árakat."

eltévedtem volna és ez a viccek topik?nem csak emiatt a hsz miatt,tényleg nagyon nagy baromságot hordanak itt össze egyesek.a topik színvonala valahol az egyik nfs-é közelében van már :\

kiáltványt olvastátok asva.info-n?ezt könnyû lenne megcsinálni.én pl. egy átlag napomon ezt teljes mértékben betartom 😄
kicsit belegondolva nem is tudom mikor vettem utoljára artisjuszos vagy milyen DVD-t...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

vegicsek
Kicsit alap témához is hozzászóljak, mostanában regeteg ilyen hibaüzit látok az utorrent(1.7.5) loggerében
[: Got Cancel Unrequested: 2917:0->16384
<µTorrent 1.7.5 >: Got Request while choked: 520:606208->16384
Mindegyik végén 16384 van fogalmam sincs mi ez, nem a portom az biztos.
Sebességváltozás nincs, alul zöld pipa
"Your network connection is working like it should"

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

vegicsek
Azért az vicc, hogy második a topic, és csak a cod4 elõzi meg.
Amúgy ezt a témát KULTÚRÁLT emberek módjára is meg elhetne vitatni.
Azt ne mondjátok nekem, hogy nem az aktuális politikai vezetõk határották meg egy ország helyzetét.Sajnos a történelmünk nem valami fényes, minden kormánynak alaposan fel van adva a lecke.Én csak annyit fûznék hozzá a dologhoz, hogy ami jelenleg folyik, az felületi tûzoltás.Foltozgatjuk a dolgokat, miközben alapjaiban rossz az egész.A warez felszámolása nem az agyonspécizett másolásvédelem, és nem is a szerverek lefoglalásában rejlik.Egyszerûen magyarországon nincs meg az eredeti szoftver, zene, film és játék kultusz.Ehhez persze kellene a megfelelõ életszínvonal, az alkotások megfelelõ minõsége, stb...

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

rotator
Aha, akkor most mondjam vissza a Witcher CE elõrendelésem, mi? 😊

Qwerty4
Nem én kritizálom a kormányt te igen ostoba!! És nem én offoltam szét a topikot teljesen. Egy rohadt polotikai hsz-em volt, mert ez nem a polidili, meg az, ahol rád kiabáltam.

ja, csak itt mindenki sír rí, hogy a 8 megás feltöltése lassú, meg kevés az 50 seed... tisztelet a kivételnek. Örülni kéne, hogy hozzáfértek valamihez ingyen, amit meg kellene venni, de csak a rinya megy. Nem is tudom, mért járok ide. Nem is fogok -.-

Beast Machine
loálmán...

...vágod?

Elegünk van...
http://elegunkvan.extra.hu/

Fortuna fortes adiuvat.

vegicsek
Torrentrazzia történt, pár szervert lefoglaltak.Aztán kibukott ez a warez-nemwarez téma...

Firerock
hogyhoigy így megugrott mostanában ez a topic?mi az oka?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

The FlashBack
nem tudom, meddig fognak egymásnak vagizni a hatóságok. ez az egész másra nem jó ugyanis. be kellene már látni, hogy õk is veszthetnek egyszer. nincs az a szervezet, ami ezt megfékezné, tekintve arra hogy mennyire jól sikerült találmány a számítógép, és az internet.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Beast Machine
NÁM.

...vágod?

Met
Azthiszem be kellene zárni egy idõre a topicot...<#rolleyes>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Qwerty4
A gigaizé oldallal mi lett?Nem töltõdik be napok óta.<#pardon1>
Privibe is lehet válasozlni ha esetleg a címük változott újból.

Qwerty4

precision

Bazinga!

És akkor mi lesz? Hmm? Látom te se tudsz semmi értelmeset felmutatni csak jár a szád, semmi érved sincs.
Senki se telhetetlen.
0 gondolkodás.
a.carkey
Baszki. Nekem ne emeljék a béremet, de csökkentsék pl. az adómat. Ha ezt megteszik, és nem afizetésem 50%át adózom el állambácsinak, akkor talán lesz elõrelépés. Bulgáriában jövõre érik az egységes 10%os adókulcs. Itthon mi is van?????

A medve nem játék.

Egyetértek 😊

NeoMaN
Amúgy nem elég törölni, zárni kéne. Normálius ember nem itt beszélget p2p dolgokról.

NeoMaN
asdasass 😊))))

Persze ezt mondta.

A saját hazájában BIZTOS, hogy több hamisított pepper lemez van mint itthon. Szóval ezt hagyjuk szvsz.
:F

Szented Durex névvel mit lehet feltölteni? Jó kis rilézsei voltak😄, egész éjszakás meg pár perces is.

bigapó
nem vagytok semmik, egy nap alatt 500(!) új üzenet. kérem törölni mindet, mert csak az utolsó 100 nem a torrentrõl szólt, a többit már inkább el sm olvasom....sejtem mi van benne...kérem kaccsolja ki.

The Matrix has you...

Anthony Kiedis, a Red Hot Chili Peppers énekese egyszer azt találta mondani, hogy nem jönnek Magyarországra, mert túl sokat hamisítunk. Azért nem kellemes ilyent hallani egy RHCP rajongónak 😞

Korlátozzák az árakat törvénnyel: az a baj, hogy akkor az állam bevétele csökkenne.

Adókedvezmények külföldi cégeknek: itt az a baj, hogy a külföldi cégek egy rakás magyar embert foglalkoztatnak, akik esetleg az utcára kerülnének

Nem olyan egyszerû ez a dolog.

Apukám rohadt könnyû ám innen pofázni, és azt hajtogatni, hogy az õ feladatuk. Ha olyan rohadt okos vagy, ülj oda és mutasd meg, vagy hagyd abba, esetleg politizálj egy politika topikba, mert kinyílik a bicska a zsebemben!!!

Beszélj a magad nevében, ezzel ugyanúgy vagyok, mint a nettel. Ami van, azt beosztom. Nem vagyok telhetetlen, mint egyesek.

Szerintem te ostoba vagy. Akkor anyádnak is köze van, hisz megszülettél...

Én viszont büszke vagyok az össze eredeti szoftveremre, filmemre és zenémre 😊
De hát nem vagyunk egyformák 😊

És az eszedbe jutott már, hogy esetleg azért olyan drágák, mert próbálják behozni azokat a pénzeket, amik azért vesznek el, mert kalózkodunk?
Minnél többet töltögetünk, annál magasabbak lesznek az árak, és minnél magasabbak lesznek az árak, annál többet töltögetünk 😊
22-es.

Mindenkitöl viszik a gépeket aki letöltött.

A cFosSpeed csak akkor jó, ha routered van. Ha nincs, a síma cFos kell.