torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem így próbálják életben tartani a reményt 😄DD
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
magyar... :/
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Lehet már tudni valamit az aszfaltról, hogy mikor tér vissza?
18:30-kor aki teheti, nézze az RTL KLUBON a Híradót.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
ez nbem nyert...
nem baj, nem tudhattad...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mûködése roppant egyszerû, van hozzá leírás, nem részletezem. Én a gépet mértem vele leginkább. Bedugtam a konnektorba, a gép elosztóját pedig a mérõbe, így minden eszközt mértem ami összefügg a géppel (monitor, nyomtató, modem).
Száraz adatok 48 óra folyamatos mûködés alatt:
legmagasabb felvett teljesítmény: 236 W
legkissebb felvett teljesítmény: 115 W
Fogyasztás: 7 KWh
Konklúzió: kiszámolható, hogy ha valaki hasonló mértékben használja a számítógépét, akkor az a gép 70 KWh-t fogyasztana a hónapban.
Természetesen ez egyéni, tehát mindenkinek saját magának kell lemérnie a fogyasztását.
Mindenesetre Én kicsit kevesebbet fogom járatni, mert hosszútávon magas lenne a villanyszámla.
The Matrix has you...
nem kötekedésnek írom: az egyik "szolgáltatónál" nekem se megy 2 fölé, pedig elég sokáig benntartom a cuccokat. Szerintem ez többnyire azért van amit korábban már kitárgyaltunk, mégpedig a nagy feltöltéssel rendelkezõk elszipkázzák az arányt. az én 30 Kbyte-om (ami persze még osztódik többfelé) nagyon kevés egy magasabb arány megtartásához.
Mondjuk engem különösebben nem zavarna az sem, ha 1 alá csökkenne, mert nem szoktam ezt a hit & runt játszani, maradok seed-elni, de ugye vannak határok.
Ha félreértettem akkor sorry. peace.
The Matrix has you...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Áramszünet, netkimaradás, fontos dolog, amiért hirtelen be kell zárni a klienst, stb...
A cicáson volt egyszer szó róla, és többen is javasolták azt, hogy a letöltés utána x napban kelljen legalább x órát seedelni, nem pedig a letöltés után megszakítás nélkül. Én is ezt az ötletet támogattam, de aztán nem lett semmi belõle, talán mert jött a nagy magfúzió, és azzal volt sok dolguk.
http://atwwebmaker.tx.hu/
For the greater good
mire ill. miért kapok seed pointokat és az nekem mire jó?
(le van írva angolul, de nem vágom...)
meg egyszerûen nem értem h 4,51-es aránnyal (up: 422G, down: 93G) 2 szálon tölthetek csak le
sõt, múltkor elvették user rangomat és kitty litter lettem, azaz lefele abszolút nem tölthettem ilyen aránnyal (lol)
ezzel kapcsolatban azt vettem észre, h a torrent historymban az 1-es arányig vissza nem seedelt torrenteket felkiáltójellel megjelöli, majd ha bizonyos szám összegyûlik ezekbõl visszarangsorol és nem enged letölteni... pff
ergo nem értem h a régi játékokat van e értelme leszednem, mivel úgysincs annyi leecher hogy 1-es arányt tudjak csinálni belõlük
és a végén megint ott fogok tartani h nem enged majd letölteni
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
http://thenamelessphoto.com/
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Az oldal várhatóan november 15-én csütörtökön 12:00-kor indul el ismét.
Infók és közösségi élet addig is az oldal IRC csatornáján."
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
szerk: fõoldalon kint van hogy a régi címet kell hasznáni...töltsd le onnan a torrentet újra aztán hajrá
Bazinga!
tracker állapot: gépnév nem található
Mi a próbléma<#confused>#confused>
Fákjúal!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^