torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
csak az rtl-en lesz benne a híradóban?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sonajk @:o)
"Egy hets késéssel? Milyen híradó ez?"

Szerintem így próbálják életben tartani a reményt 😄DD

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

"Milyen híradó ez?"
magyar... :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Met
biztos nem találtak semmi "érdekesebb" hírt

Pharaoh
Egy hets késéssel? Milyen híradó ez?

Lehet már tudni valamit az aszfaltról, hogy mikor tér vissza?

Jaja RTL KLUB híradójában benne lesz a razzia, aki tudja nézze !
Sonajk @:o)
Sziasztok!
18:30-kor aki teheti, nézze az RTL KLUBON a Híradót.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

fifi
"gondolom neked most problémád van azzal amit írt. "
ez nbem nyert...
nem baj, nem tudhattad...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

bigapó
Most jut eszembe, hogy Én meg ígértem teszt-eredményeket. Mint korábban említettem elmentem az ELMÜ-höz és kértem egy fogyasztásmérõt. Csak személyi igazolványt kellett bemutatnom, írtak róla egy papírt és 1 teljes hétig nálam lehetett a szerkezet.

Mûködése roppant egyszerû, van hozzá leírás, nem részletezem. Én a gépet mértem vele leginkább. Bedugtam a konnektorba, a gép elosztóját pedig a mérõbe, így minden eszközt mértem ami összefügg a géppel (monitor, nyomtató, modem).

Száraz adatok 48 óra folyamatos mûködés alatt:

legmagasabb felvett teljesítmény: 236 W
legkissebb felvett teljesítmény: 115 W
Fogyasztás: 7 KWh

Konklúzió: kiszámolható, hogy ha valaki hasonló mértékben használja a számítógépét, akkor az a gép 70 KWh-t fogyasztana a hónapban.
Természetesen ez egyéni, tehát mindenkinek saját magának kell lemérnie a fogyasztását.
Mindenesetre Én kicsit kevesebbet fogom járatni, mert hosszútávon magas lenne a villanyszámla.

The Matrix has you...

bigapó
gondolom neked most problémád van azzal amit írt.

nem kötekedésnek írom: az egyik "szolgáltatónál" nekem se megy 2 fölé, pedig elég sokáig benntartom a cuccokat. Szerintem ez többnyire azért van amit korábban már kitárgyaltunk, mégpedig a nagy feltöltéssel rendelkezõk elszipkázzák az arányt. az én 30 Kbyte-om (ami persze még osztódik többfelé) nagyon kevés egy magasabb arány megtartásához.

Mondjuk engem különösebben nem zavarna az sem, ha 1 alá csökkenne, mert nem szoktam ezt a hit & runt játszani, maradok seed-elni, de ugye vannak határok.
Ha félreértettem akkor sorry. peace.

The Matrix has you...

precision
nem megy

Bazinga!

hápogóssal mizu
fifi
ez igaz...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DjDano
Egyébként ha valahol kényszerítõ ezköz kell alkalmazni azért, hogy legyen elég seed, az már régen rossz...

DjDano
Aki legalább annyit visszaoszt mint amennyit letölt, azt nem kéne ilyen szankcióval cseszegetni, mindössze erre utaltam...

fifi
tehát neked egy feletti...

DjDano
szerintem meg csak 1 alatti aránnyal rendelkezõkre kéne a hit and run-t alkalmazni...

Igazából elméletileg jogos a dolog, de gyakorlatilag nem.
Áramszünet, netkimaradás, fontos dolog, amiért hirtelen be kell zárni a klienst, stb...

A cicáson volt egyszer szó róla, és többen is javasolták azt, hogy a letöltés utána x napban kelljen legalább x órát seedelni, nem pedig a letöltés után megszakítás nélkül. Én is ezt az ötletet támogattam, de aztán nem lett semmi belõle, talán mert jött a nagy magfúzió, és azzal volt sok dolguk.
dotkom
ezt a hit & run -t hogy gyulolom. szerencse hogy nincs egy oldalon se amit aktivabban hasznalok.

http://atwwebmaker.tx.hu/

leszedsz

Min. 0.8-ig vissza kell tölteni mindent, amit leszetsz, különben hit and run pontot kapsz. Asszem 4 után lefokoznak Super Power Userról sima PU-ra, utána 20 után az alap nemtommire, 40 után pedig ban.

Mér van az ha leakarok szedni cuccost és kiirja, h nem valos url?ugyanezt irja isohunt torrentspy meg mininovanal is?a letöltés vezérlõm tuti h jo

For the greater good

Pharaoh
Nézd meg a többiek hogy állnak vele, lehet 1 seed van és az összes többi leecher is úgy áll, mint te.

Benny04
akkor biztos kevés a seed...

Atkamon
Sziasztok! Az miért van, hogy le töltöttem egy file-t, ami jó gyorsan jött is le, de aztán 99,3%-nál egyre lassult és végül megállt a letöltés... ez ellen nem lehet valamit tenni? Ha megállítom és ujraindítom sem jó, kb fél kb/s-el jön...

precision
nem az a gond hogy nem találtad meg, hanem hogy nem olvasol/olvastál bannert

Bazinga!

james69holden
vann fenn valaki rajtam kivul blackcatsen es aktivan hasznalja is az oldalt?
mire ill. miért kapok seed pointokat és az nekem mire jó?
(le van írva angolul, de nem vágom...)

meg egyszerûen nem értem h 4,51-es aránnyal (up: 422G, down: 93G) 2 szálon tölthetek csak le
sõt, múltkor elvették user rangomat és kitty litter lettem, azaz lefele abszolút nem tölthettem ilyen aránnyal (lol)
ezzel kapcsolatban azt vettem észre, h a torrent historymban az 1-es arányig vissza nem seedelt torrenteket felkiáltójellel megjelöli, majd ha bizonyos szám összegyûlik ezekbõl visszarangsorol és nem enged letölteni... pff
ergo nem értem h a régi játékokat van e értelme leszednem, mivel úgysincs annyi leecher hogy 1-es arányt tudjak csinálni belõlük
és a végén megint ott fogok tartani h nem enged majd letölteni

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

ibrik
Nyugi, már megtaláltam. Pár napig más címet használnak.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

precision
<#lama>

Bazinga!

Az a régi címe. Szóval nyugodtan használd.
precision
vissza kéne olvasni

Bazinga!

hello. mag tracker a következõt írja utorrentben: "gépnév nem található". másnál is szar vagy csak nálam? ha nálam akkor mit kéne csinálni?... thx

http://thenamelessphoto.com/

Én is kapcsolodom az elótem szólóhoz.Rendbenvan minden
nyugodj meg az mûszik rendesen

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

fsgh
a Maggal mi van?😮 googlebe beírtam és kidopott egy más címet ahol azt írják azt használjuk az elkövetkezendõ 1-2 napban...de inkább nem probálom be mert nagyon sok ilyen oldal van ahol ellopják a kódját az embernek...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

"Költözés utáni karbantartás.

Az oldal várhatóan november 15-én csütörtökön 12:00-kor indul el ismét.
Infók és közösségi élet addig is az oldal IRC csatornáján."
Kori
kapurol valami info?

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

JoeFromHun
Bitszeretet??? Az most lehúzta a rollót?

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Met
de ennyire? #17398

ffxi
De vak vok. Fõoldalon a legfrissebb hírek<#gonosz2><#pardon1>

Fákjúal!

precision
akko' nemtudom.

Bazinga!

ffxi
De de!! Onnan töltöttem le.

Fákjúal!

precision
weboldal is 404 szal behalt az egész nem csak a tracker

szerk: fõoldalon kint van hogy a régi címet kell hasznáni...töltsd le onnan a torrentet újra aztán hajrá

Bazinga!

ffxi
Magon nem akar letölteni semmit 😞

tracker állapot: gépnév nem található

Mi a próbléma<#confused>

Fákjúal!

Pharaoh
Le. Van koli, ahol semmi p2p nem megy

Rage47
A rendszergazda a kollégiumban letilthatja a torrent töltést? Mondjuk minden xarabb az utóbbi idõben... sg.hu-ról a letöltéseknél nem is tudok semmit tölteni. Mi okozhat ilyet nem tudjátok?:S
biztos õk is 98,6%-on vannak
DJ Skyline
4(8), ez van most a Peer alatt! de akkor miért nem töltenek fel? :S

Met
a peer az a kapcsolat, a seed a feltöltõ, a leech a letöltõ, 1 seed + 1 leech = 2 peer

ötletes 😄

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^