torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
hali!
nem vagyok torrent szaki, így lenne egy kérdésem. az miért van hogy a Peer-ek (asszem letöltõk, ha nem akkor javítsatok ki) vannak 4-en, de senki nem tölt fel közülük? elvileg ha valaki leszedi, akkor az ezzel együtt tölti is fel!? csak mert 98,6%-nál fogta magát 1 nappal ezelõtt, és leállt az egész! dühítõ, mert kb 2,5MB lenne hátra! :| de azért a feltöltés az meg megy maxon részemrõl -.- már többet visszatöltöttem mint amekkora a file maga

Ez meg... Mi mindent kitalálnak az emberek, fantasztikus:
- "Egyik legofglalt géphez hozzá volt csatolva egy mobil, hogy egyetlen sms-el meg lehessen szüntetni a rajta tárolt tartalmat"

Azért mennyi rendes magyar él kis hazánkban, grát:
- Megközelítõleges külföldi stat: Seeders:600 / Leechers: 14000 (tpb)
- Megközelítõleges magyar stat: Seeders:2511 / Leechers:1025 (tspyhu

Az exe is binary 😄
Max7
akkor ebbe is belekötök 😄 és ha windóz alapokon dolgoznak? xbt van vindózra is sõt php vindózon is elfut mivel van windózos apache 😄 (csak kötekedek persze értem mirõl beszélsz)

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max7
következõ lefoglalásnál már mennek is ki hozzá hogy miért töltött fel ennyit illetve honann <#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>(viccelek mielött sokan elkezdenének anyázni)

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max7
Elvileg passkey alapú azonosítás van! Régen és a sima alap scriptekben továbbá a sima xbt serverben is ip azonosítás van! De egy normális torrent site megcsinálja hogy paskey alapján azonosítson ugyanis célszerû hisz azonos ip-je lehet bárkinek!

Az tény hogy tényleg nem sok értelme van illetve azonos idõben egy egy scriptel ki lehet szûrni hogy kinek van dupla acc-ja!

Szerintem azért kell, hogy két (vagy több) gép megtalálja valahogy egymást, egyébként honnan tudnád kitõl kell letölteni az adatcsomagocskákat. Mert az adatok teljesen más, akár több gépen vannak elhelyezve.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

precision
lol

Bazinga!

A cicáson amúgy megvan az 50k user, az 50000. kapott fél tera upot 😄
Jólvan, exe wazz, fáradt voltam 😊
Binary-ra gondoltam.
Régen passkey helyett IP alapú azonosítás volt, úgy tudom a passkeyes azonosítást nem is tartalmazza alapból a TorrentBits(/TBSource), úgy kell hozzáírni(persze nem muszáj kézzel, van 1-2 "addon", amik igazából leírások csak, hogy mit hova kell kézzel beirogatni a forráskódba).

Amúgy tényleg nem kéne már IP cím, de pl az én oldalam is tárolja(teljesen saját készítésû php-s rendszere van, szóval nem azért mert az engine alapból tudja, hanem mert én építettem bele direkt), ami csak egy egyszerû bizonyos számítógépes játékkal foglalkozó oldal, ott aztán tényleg nem lenne értelme, de azért jól jön néha. Pl egyszer volt olyan hülye valaki, hogy Chelloval nekiállt PÜ-ben zaklatni pár embert értelmetlen káromkodásokkal, meg floodolni a chaten, megnéztem az IP-jét, és már nyomtam is rá a bant. Pár hónapig valószínûleg az oldal közelébe nem tudott utána jönni. Ez most arról jutott eszembe, hogy pont tegnap vettem le arról az IP-rõl a bant, mert már biztos kapott másikat azóta, és így csak azzal basznék ki, aki esetleg megkapta az õ régi címét.
precision
De miért kell egyáltalán bárhol is tárolnia a trackernek ip címet? Nem elég a usernév/jelszó ÉS passkey az azonosításhoz? (usernév/jelszó a belépésnél, passkey a letöltésnél). Accduplikáció ellen ip alapján úgysem megy semmire a tracker a dinamikus ip -k miatt. Szóval, nem látom értelmét, hogy miért kell ip -t tárolni akár a memóriában is. (Vagy csak nem ismerem a trackerek technikai mûködését).

Bazinga!

ffxi
Ehh... a razzia után most egyik oldalon sem jelzi nekem a profilba az ip címemet 😄

Fákjúal!

Max7
unix alapú rendszereken nincs exe viszont maga a szûrés bajos ugyanis php nehezen tud olvasni memóriából (nem az mondom hogy cselel sem oldható+)

viszont akkor a sok user el van engedve..... lehet több usernévvel szórakozni... (eddig is lehetett a dinamikus ip miatt) voiszont egy ujraindításnál elveszik az adatuk.... tehát már nem tudják a volt ip-t a másik ami még talán érdekes ha swapba dolgozik... ugyanis az a vinyóra ír és az az adat visszaálítható.... :S

mind1 annyira nem lényeg kishalak vagyunk mi a vízben nem hiszem hogy velünk szórakáznának! esélye szinte 0

az elvitt oldalon a userinfoban nem az aktualis ip cimed mutatta. hanem valami evekkel korabbit.

akyyy
az az ip cim azt mutatj ahogy épen miyeln iprõl nézed. persze a sajátodét, ha másét néznéd, mert vip vagy vagymoderátor nemtom mit írhat .

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Amúgy xmagon ha megnézed a userinfod, akkor látszik az IP címed.
Bár ha valóban csak a memóriában van, akkor tényleg elég kicsi a kockázat.
Amúgy gondolkoztam, és maximum a tracker exe tárolhatja a memóriában, mert ugye a mysql a lemezre dolgozik, vagy esetleg külön van egy memóriába dolgozó adatbáziskezelõ, amivel kommunikál a php(van valami xml alapú protokoll, azon tud a php a futó programokkal adatot cserélni)
neevous
asva.info-ról:
"14:30 - Pr*t*son hír:
"Mi is ugyan ugy tarolunk el ip cimet mint a tobbi torrent oldal (a memoriaban). Sajnos a torrent trackerek
feladata az ip cimek tarolasa, es ezek hirdetese a tobbi felhasznalo fele, igy ha sehol sem tarolnank ip cimet,
nem lenne neked sem adatforgalmad. Lefoglalt torrent trackeren is igy taroltak az ip cimeket, megis azon keresztul jutottak el masik 20 gep lefoglalasahoz. Mindenki vegye tudomasul, hogy ip cimet tobb modon lehet szerezni, nem csak a tracker vinyojarol.""

Nagyon egyszerû. Az IP cím a memóriában van, nem pedig a vinyón. Ha leállítják a gépet, akkor törlõdik a memóriából az adat, ezzel együtt az IP címek is. Szóval no para, okosan meg van ez csinálva.

Hi all !
Torrentz-rol ha toltok valamit, akkor mi alapjan kell valasztani a linket, es miutan elindult a letoltes adjam hozza a tobbi Tracker-t is, vagy a program/honlap a nekem kedvezo helyrol fog tolteni? Elore koszonom a valaszokat!

hoy ehh

Max7
Érdekes megyfigyelni, hogy az xmag (érti aki érti) híreiben azt komentálja, hogy az adatok biztonságban vannak.... ez látszik is ugyanis minden feltöltött torrentet cica nevü user töltötte fel mely a wikipedia oldalára mutat!

Kérdés hogy ez kit nyugtat meg? ugyanis egyértelmûen azonosítaniuk kell valahogy azt aki most spam jelegel faszságot töltene fel... tehát a staff látja a feltöltõket! Namármost ha lefoglaják a servert akkor bármelyik szimpla usernek adhatnak staff jogot amivel minden adat lkátszik, továbbá mysqlben azonosítható a feltöltõ!

A másik érdekesség, hogy ip címet nem tárol az oldal.... akkor honnan tudják hogy én csak 1 accountot használok? Ez érdekes de mégis elgondolkoztató... én kiváncsi lennék arra hogy kit nyugtat ez meg?

A bh-nál elhiszem hogy ip-t nem lgoltak sõt meg is magyarázom miért! Gyakorlatilag hosszú éveken keresztül lehetetlen bejutni az oldalra! amikor meghírdetik hogy lesz meghívó akkor leáll az oldal karbantartás miatt és így tovább szal bejutni nem lehet csak 3TB feltöltött adatmennyiség után! tehát aki bent van az már csak azok akik tudják hogy kell viselkedni és nem paraziták parazitát meg bejutatni..... meg minek annak az embernek még 1 acc aki már 3 gigát töltött fel... ?

precision
ezért használom a kacsásat 😊 az még jobb is mint a mag és gyorsabb is (ugye ott is 10mbit+ lehet csak feltöltõ)

Bazinga!

ToCsEk
Hát azért core eléggé megsínli bh halálát 😄 csak úgy özönlenek a népek 😄 rég volt ennyi aktív ember az oldalon 😄 kicsit (nagyon) lelassult az oldal 😛

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Benny04
igen, már észre vettem, de már törölték is a hsz-emet😊

Benny04
tényleg nem vitték el? az hogy lehet?

precision
képtelenek felfogni...

A mostani razzia se volt nekik elég példa arra hogy nem minden tündérmese...igenis le lehet bukni. És a rendõrség/jogvédõk maguktól nem szopják ki a kisujjukból a tracker neveket/címeket. Igen, igen, fórumokat is nézegetnek. Akármennyire is hihetetlen. Ez nem neked szól, hanem azoknak akik nem képesek felfogni, hogy mekkora felelõtlenség ilyeneket beírni. Az "írd be a googlebe a tracker nevét" emberkéknek meg elõre mondom, hogy ha nem tudod a nevet akkor mit írsz be? Naugye...

szerk.: az ilyen gyüjtõlapokat sem értem, komolyan mondom, ahol egy rakás tracker van összegyüjtve (scraggy, bittorrentlap...stb.)

Bazinga!

DjDano
Ja amugy ajánlom figyelmedbe: "Nem léteznek magyar trackerek, ezért a nevüket/címüket se írd le!"

DjDano
Nem vitték el.... kb annyira volt igaz mint a 80 szerver, ami valójában kevesebb mint 30 volt... De persze itt mindenki mindent olyan jól tud.

saviola83
sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni.Le szeretnék töletni egy nfl meccset a sportbit.org-rõl de amikor megnyitom a torrent féjlt azt írja ki invalid torrent file.itcomettel sem és qtorrentel sem nyitja meg.mi lehet a baj vagy ha valakit ötl errõl az oldalról mondja már meg hogy kell?vagy ha megpróbálnátok letölteni onnan megköszönném hogy nektek sikerül-e.elõre is köszi.

ProGabe
lol.azt nem is láttam

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tök jó lett a mag winter edition designja 😊

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

StephenKing
Nem tudja valaki hogy mi lett a rambobby torrentoldallal már napok óta nem elérhetõ az is áldozatul eset a nagy szerverlefoglalásnak??

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Max7
nem volt nehéz hisz a kép bal felsõ sarkában ott a név 😄

akyyy
url gomb

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

http://www.haon.hu/hirek/Orszagos/cikk/internetes-fajlmegoszto-uzemeltetoire-csaptak-le-a-rendorok/cn/news-20071112-12194713
ProGabe
ebbõl megmondom,hogy ez a crysis 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tigristank
Na meg az a több, mint 2000 felhasználó se semmi, akik jelenleg az oldalt böngészik. <#buck>
Amúgy jól néz ki ez a téli banner. <#eljen>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

ToCsEk

Ilyet se sûrûn látok. ( most látok elöször ekkora sebességet 😄)

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

joshua
Jéé télleg bocs...

Met
azért nem jön be mert nincs olyan oldal...
banner! baz+

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Flamer
egyrõl beszélünk? :o

http://loal.atw.hu

ProGabe
milyen klinest használsz?ezt az 5k/s-et gondolom külön torrentenként állítod be,mert pl utorrentben ha ennyit állítasz be globalnak,akkor lekorlátozza a letöltést is,nem véletlenül...

én most léptem be...Ma 18 óráig él a 50 pontos meghívó, utána visszaáll a régi rend...

Fortuna fortes adiuvat.

Met
Ennyit a lefoglalt 80 géprõl, vagy tényleg 80-at vittek el amibõl 50 "véletlen" volt 😄D

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Helyes, torrentrõl szó sem esett. A fizetõs ftp-k felszámolásával meg egyet tudok érteni.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Flamer
a btmaggal mivan?
The server load is very high at the moment. Retrying, please wait...
már ezt tolja mióta.. :| nem tud róla vki vmit?:o

http://loal.atw.hu

JoeFromHun
Bitszeretet ??? mi ez,h más jön be?

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

ColdFire
bitbazar.eu-ra most töltötte vki fel :c

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.