torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
Milye van az új uTorrentnek? 😮OO

.: mobilize.hu :.

magus
tud valaki olyan programot mondani, amit megírtak linuxra, és olyan webrõl vezérelhetõ felülete van mint az új utorrentnek?

magus
összeolvadt egy másik siteval, de az egy trágya,

Tényleg mi lett a biteslovessal?

For the greater good

magus
miért picsog mindenki mint egy retardált?

aki benn van örüljön h volt egyáltalán backup, nekem is odaveszett sok feltöltésem, dehát ezvan, örülök h visszajött az oldal.

aki meg kinnmarad, hát ahogy nézem a 90%-a amúgysem kell az oldalra, ha ennyire primitív. ha meg nem akkor meg majd kap megint meghívót.

nem értem miért ugrik mindenki a staffra

asva.info

Fortuna fortes adiuvat.

vegicsek
Amit feltöltöttél tedd be a letöltési könyvtárba.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Agy Halott
megadtad az utorrentnek a helyet (cucc, amit seed-elni akarsz) mert anelkul persz, hogy letolteni akarja, hiszen nincs mit hash-elnie...
Azt tudom.
De a másikat nem ismerem, de ezek szerint gondolom ott is lehet.

Amúgy már intézkedtem az ügyben. Aztán majd eldönti, hogy mi legyen, akinek el kell döntenie.
autoszimulator
magon is lehet, csak elõtte pontot kell venni, és akkor van meghivód..

Thx, sokat segítettél, leleplezted ezt az oldalt, már csak szólni kell 1-2 tracker adminjának, hogy kövessék le a dolgot, és tiltsák ki a meghívókat szabálytalanul osztogató usereket.

Gondolom úgy mûködik a rendszert, hogy aki feliratkozik, az kap egy csomó spam-et, amiért az oldal üzemeltetõi kapnak pénzt, abból sms-el vesznek meghívókat(asszem pont a mbs az, ahol még lehet így, bár fél éve nem jártam ott, mióta pénzes lett az egész, jobbnak láttam elhúzni onnan, de ha feltöltést lehet ott pénzért venni, akkor gondolom meghívót is).
JoeFromHun
A BitSzeretettel mi lett??? Tud valaki valamit róla?

Ksözi!

Üdv:Joe!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Sadist
Fel és letöltésen kívül nem kéne semmi más, elég volna azokat kiszedegetni. Az azóta törölt és létrehozott júzereknek igaz nem jelentene megoldást, de sokaknak jól jönne. Én pl. az utóbbi 2-3 hónapban töltöttem fel sokat, hogy végre kapjak meghívót, így most megint szuttyoghatok az ADSL tetûlassú feltöltésével.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Lehet inkább úgy kéne, hogy nem spoilerbe, mert elég fontos. Végülis már semmiképp nem lehet hozzájuk eljutni azon a címen, szóval szerintem kiírható lenne.

Mert kipróbáltam(természetesen valami dzsuvát írtam be user/pass-nak), és annyit csinál, hogy elvisz valami smsweb oldalra, meg megnyit egy popupot, de még egy hibás user/pass üzenetet sem ír ki, szóval 100%, hogy tényleg acclopó oldal lett belõle.
fifi
Az utóbbi 1-1,5 hétben a végetelenen bármelyik torrentet is kezdeném leszedni, a kliens szétkapcsolt/idõtúllépés/ hibaüzenetet dob ki. Múlt hét szombaton ment egy kicsit, de azóta semmi. ipconfig/flushdns parancs sem igen segít.
mi lehet a gond?

köszi elõre is...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

autoszimulator
Megoldható, de annyira azért mégsem egyszerû, mert a tábla közben változott minden értékében, nem csak a le/feltöltött adatok terén, tehát pl töröltek mezõket (usereket), jöttek újak, akiknek esetleg nem vol június elõtti adatforgalmuk, akkor erre további szûrõket, stb stb, nemtudom megérné-e. Ha én lennék ott mint szaki, tuti nem szenvednék vele 😄 Fõleg ha pár év mulva kapják vissza, addigra el is felejted ezt a pár hónapot.

precision
gratulálok hogy a teljes url -t benthagytad...

Bazinga!

Sadist
Informatikában...lehetetlen. Szerintem ezt ne nagyon hangoztasd, mert a végén még körberöhögnek.
De akkor magyarázom:
Van egy júniusi mentés, amihez most gyûjtögeted a fel és letöltéseket, nevezzük az egyszerûség kedvéért x-nek.
Van valahol egy lefoglaláskori mentés, mert gondolom csak nem csinálják a rendõrségnél azt, hogy legyalulnak minden adatot. Tekintsük ezt y-nak.
Továbbá van egy jelenlegi állás, amit x-hez gyûjtögettél. Legyen ez z.
Na akkor hogy jön ki, hogy mennyit gyûjtögettél összesen?
z+(y-x)
Remélem érthetõ a gondolatmenet, nem bonyi. Vagy írjak példát is?
Igaz nem két kattintás lenne, hanem néhány lekérdezés és pár egyszerû algebrai mûvelet, de megoldható.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Másfél éve vagyok tag az Aszfalton. Többször is kértem jelszó-emlékeztetõt, de nem jön semmi a Hotmailes címemre, a Junk mappa is üres. Mi lehet a gond?
Please help!
Agy Halott
precision - köszi, gondoltam mar ra enis, csak nem akartam zaklatni, de muszaj lesz. 😊

Adaaam - nagyon ugy nez ki egyedi eset, mert sztem tobb ezer embernek van/volt gmailes cim megadva es nekik mukodik a recovery, mert ilyen problemaval mashol, mas embernel nem talakoztam.
Adaaam
ez a gmail miatt van, vagy csak egyedi eset? mert most akarom megváltoztatni a régi e-mail címemet egy új gmailesre és ha problémák vannak vele akkor inkább hagyom.

everything's better with music

precision
akkor írj ZoliJ -nek pm -et

Bazinga!

Agy Halott
megprobaltam es nem jo; olyat is csinaltam, hogy haverom kerte az en e-mail cimemre a recovery-t (más netszolgaltato) es amit kaptam linket, odaadtam neki, hogy õ kattoljon rá es akkor is NOT FOUND-ot dob...

ami kulonos meg, hogy mar egyszer jartam igy, elbasztam a jelszavam (csak mert havonta szoktam valtoztatni es 15 karakteres kriksz-kraksz) és probaltamn recovery-t kerni, megjott email es kattintasra NOT FOUND-ot dobott. Egy ismerosom, aki bent volt (jelenleg nem tom elérni), megkerte az egyik moderatort, hogy manualisan piszkaja meg a cuccot es az acchoz tartozo regisztralt e-mail cmimre kuldjek ki az uj jelszot, mivel nem muxik nalam a recovery és volt olyan rendes a modi, hogy megtette. Erre lenne most is szuksegem.
Met
Ha bemásolod címsorba a linket úgy sem jó?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Agy Halott
nem mail klienst hasznalok, hanem a gmail-es cuccot a FF-ban nyitom meg es ott kattintok a linkre; vmi tuti nem jo, mert folyamatosan NOT FOUND-ot dob, de mi a baj?
en tudom, hogy nalatok a recovery sys jo, (mert akkor már más is rinyált volna) de akkor maga a gmail kezelofelulete bassza el a megerõsítõ linket vagy mi tortenik?

nem ertem, mar nagyon szeretnek uj jelszot kerni...
dotkom
azt nem irja ki sehol hogy hanyadik vagy. majd automataba megkapod a pontod hogy ha belefertel az elso 10.000-be.

http://atwwebmaker.tx.hu/

akyyy
ezt miért nem ott kérdezed meg?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

ToCsEk
Help. aszfalton hol találom meg a pontrendszert? MErt 5 perce keresem és semmi.. nem a leírás kell hogy mikor kapunk pontot hanem az hogy ki hanyadik helyen áll.. Vagy azt nem tudhatjuk?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

kérd újra, arra figyelj, hogy a mailkliens ne törje meg az urlt

Agy Halott
#17711 posttal kapcsolatban van vmi otletetek?
daxan
Arra gondolok, hogy a nyáron regisztrált emberek nem is kerülhetnek vissza?

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

De azokban az országokban a vásárlás is.
vizes
Egyébként érdekes, hogy olyan országokban is él és virul a letöltögetés ahol a pénztárcák vastagabbak a miénknél.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

grebber
Mire gondolsz?
Él és virul annyi 😄 Csak még idõ kell míg visszazökken.

Next PC upgrade: 2022

daxan
Kiderült már valami az aszfaltos ügyben?

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

szasztok.nekem az a problémám hogy a m***s nevu oldalon van felhasználonevem de amikor ma be akartam lépni azt irta ki hogy hibás flh vagy jelsz.regeltem ujjat ugyanazt irja ki hogy hibas.valami ötlet???

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

precision
"Ami a szívén az a száján."

Az utcán káromkodhat, vagy otthon, ha ott ez a szokás, de itt a netikett szabályait be kéne tartani. Már nem azért mert prûd(ek) vagyok/vagyunk, én is/mi is szoktunk káromkodni...nade nem egy fórumon, ide nem illik az ilyesfajta stílus

Bazinga!

precision
bubuka, egyszer igazán megpróbálhatnád obszcén kifejezések nélkül leírni amit mondani akarsz... bár lehet túl nehezet kérek?

amúgy meg a szerzõi joghoz csak annyit, hogy ha te vmi elõadó lennél, és egy évnyi munkád, pénzed lenne egy albumban pl, és azt szinte mindenki letöltené akkor "rosszul esne"... igenis bevételkiesés, az más kérdés hogy nem a magyar pénztárcához vannak kitaláva az árak, ezért is töltik le inkább...és ha emiatt felháborodnak az elõadók én meg tudom õket érteni

szóval, vegyél vissza az arcodból, ingyen töltöd le azt ami másnak a tulajdona, és csak pénzért "válik meg tõle"... ez kimeríti a lopás fogalmát... és ha nem mellõzöd az obszcén szavakat, nem teszem meg neked azt a szivességet hogy kitörlöm, hanem bemószerollak egy modinál, mert én már csak ilyen patkány vagyok

Bazinga!

rotator
Te hol élsz? <#conf>

Bár most amit a franciák akarnak az elég erõs gól lenne, furcsálnám, ha belemennének a netszolgáltatók is. Kapásból a fél elfizetõi táboruk ugrana.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Torrent oldalaknál is úgy van, mint az életben. A kicsik megbukhatnak a nagyok ellen szinte csak körmérkõzések vannak 😊

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

InfectedMann
Ami a szívén az a száján.
Én is írnék szívesen egy kiadós káromkodást, de majd inkább levezetem az ideget a melóhelyen a sok láma faszon 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

nincs

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Miért nincs igazam?Ki a fszt érdekel a szerzõi jog?Amiatt volt minden mert lefoglalták a szervert.Tele vannak pénnzel a filmesek.ó, zenészek stb, nehogy már attól szegényedjenek el, mert én leszedem.Majd a gazdag köcsögök megveszik eredetiben.
Kontrakcio
bubuka drága, óvatosabban a szavakkal

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

köszönjük ezt az igen tartalmas, részletdús és informativ hozzászólást, a jövöben megtarthatod magadnak is ezt az informácio áradatot 😊 szia 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

whiskeyman
okosan kéne már létezni <#szomoru1>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Ilyen a világ faszán nincs.Baszná szájba az annyját a jogvédõ hivatal.Másfél éve vártam arra, hogy bejussak nyáron sikerült, jó volt az arányom erre nem tudok belépni.Megint kuncsoroghatok egy kibaszott belépõ után.Rohadna el a ráktól a tetves patkány aki lefoglalta.Semmit nem fogok eredetiben megvenni.Így kibaszni az emberekkel.
precision
befejzni már a flamet/off -ot... komolyan mint az oviban...

Bazinga!