torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
For the greater good
aki benn van örüljön h volt egyáltalán backup, nekem is odaveszett sok feltöltésem, dehát ezvan, örülök h visszajött az oldal.
aki meg kinnmarad, hát ahogy nézem a 90%-a amúgysem kell az oldalra, ha ennyire primitív. ha meg nem akkor meg majd kap megint meghívót.
nem értem miért ugrik mindenki a staffra
Fortuna fortes adiuvat.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
De a másikat nem ismerem, de ezek szerint gondolom ott is lehet.
Amúgy már intézkedtem az ügyben. Aztán majd eldönti, hogy mi legyen, akinek el kell döntenie.
Gondolom úgy mûködik a rendszert, hogy aki feliratkozik, az kap egy csomó spam-et, amiért az oldal üzemeltetõi kapnak pénzt, abból sms-el vesznek meghívókat(asszem pont a mbs az, ahol még lehet így, bár fél éve nem jártam ott, mióta pénzes lett az egész, jobbnak láttam elhúzni onnan, de ha feltöltést lehet ott pénzért venni, akkor gondolom meghívót is).
Ksözi!
Üdv:Joe!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Mert kipróbáltam(természetesen valami dzsuvát írtam be user/pass-nak), és annyit csinál, hogy elvisz valami smsweb oldalra, meg megnyit egy popupot, de még egy hibás user/pass üzenetet sem ír ki, szóval 100%, hogy tényleg acclopó oldal lett belõle.
mi lehet a gond?
köszi elõre is...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
.: mobilize.hu :.
De akkor magyarázom:
Van egy júniusi mentés, amihez most gyûjtögeted a fel és letöltéseket, nevezzük az egyszerûség kedvéért x-nek.
Van valahol egy lefoglaláskori mentés, mert gondolom csak nem csinálják a rendõrségnél azt, hogy legyalulnak minden adatot. Tekintsük ezt y-nak.
Továbbá van egy jelenlegi állás, amit x-hez gyûjtögettél. Legyen ez z.
Na akkor hogy jön ki, hogy mennyit gyûjtögettél összesen?
z+(y-x)
Remélem érthetõ a gondolatmenet, nem bonyi. Vagy írjak példát is?
Igaz nem két kattintás lenne, hanem néhány lekérdezés és pár egyszerû algebrai mûvelet, de megoldható.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Please help!
Adaaam - nagyon ugy nez ki egyedi eset, mert sztem tobb ezer embernek van/volt gmailes cim megadva es nekik mukodik a recovery, mert ilyen problemaval mashol, mas embernel nem talakoztam.
everything's better with music
ami kulonos meg, hogy mar egyszer jartam igy, elbasztam a jelszavam (csak mert havonta szoktam valtoztatni es 15 karakteres kriksz-kraksz) és probaltamn recovery-t kerni, megjott email es kattintasra NOT FOUND-ot dobott. Egy ismerosom, aki bent volt (jelenleg nem tom elérni), megkerte az egyik moderatort, hogy manualisan piszkaja meg a cuccot es az acchoz tartozo regisztralt e-mail cmimre kuldjek ki az uj jelszot, mivel nem muxik nalam a recovery és volt olyan rendes a modi, hogy megtette. Erre lenne most is szuksegem.
en tudom, hogy nalatok a recovery sys jo, (mert akkor már más is rinyált volna) de akkor maga a gmail kezelofelulete bassza el a megerõsítõ linket vagy mi tortenik?
nem ertem, mar nagyon szeretnek uj jelszot kerni...
http://atwwebmaker.tx.hu/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Az utcán káromkodhat, vagy otthon, ha ott ez a szokás, de itt a netikett szabályait be kéne tartani. Már nem azért mert prûd(ek) vagyok/vagyunk, én is/mi is szoktunk káromkodni...nade nem egy fórumon, ide nem illik az ilyesfajta stílus
Bazinga!
amúgy meg a szerzõi joghoz csak annyit, hogy ha te vmi elõadó lennél, és egy évnyi munkád, pénzed lenne egy albumban pl, és azt szinte mindenki letöltené akkor "rosszul esne"... igenis bevételkiesés, az más kérdés hogy nem a magyar pénztárcához vannak kitaláva az árak, ezért is töltik le inkább...és ha emiatt felháborodnak az elõadók én meg tudom õket érteni
szóval, vegyél vissza az arcodból, ingyen töltöd le azt ami másnak a tulajdona, és csak pénzért "válik meg tõle"... ez kimeríti a lopás fogalmát... és ha nem mellõzöd az obszcén szavakat, nem teszem meg neked azt a szivességet hogy kitörlöm, hanem bemószerollak egy modinál, mert én már csak ilyen patkány vagyok
Bazinga!
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Én is írnék szívesen egy kiadós káromkodást, de majd inkább levezetem az ideget a melóhelyen a sok láma faszon 😄
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿