torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azon már sírtam hogy "ki fogja megfizetni a seedszerver árát"
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
mellesleg nem hinném hogy tudod mit jelent az antiszociális kifejezés, ha így használod.....
pás
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A fórum már csak ilyen, ez nem privát cset. De nem hiszem, hogy ezt neked magyarázni kellene.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
így megy ez...<#szomoru2>#szomoru2>
Ennyi. Unalmas már a vita. Mindenki befejezhetné.
Bazinga!
mindössze csak nem értem minek szóltál bele, de egyeltalában nem zavar.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
na jó, ennyi, acsarkodás részemrõl befejezve. inkább megyek töltök valamit bh-ról 😊
Ha nincs az a baj, ha van akkor meg az, hogy miért olyan amilyen.
Mondjuk ahhoz képest, hogy az elsõ pletykák szerint nem volt illetve a lefoglalt szerveren volt a backup, viszonylag jó a helyzet
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Nem primitív (már amennyire ezt valaki saját magáról meg tudja állapítani), hanem fogalmazzunk úgy hogy idegbeteg, bár ez talán kicsit erõs.
Az, hogy felháborít (és persze elszomorít), hogy ma ilyen felfogású harmincX éves emberek rohangálnak az utcákon, mint pl. te, arról van itt most szó.
Aki jön azzal, hogy te kis 16 éves kis csíra....
nem, nem nyert. nem vagyok már 16. Persze ha annyi lennék mi lenne? Lehet normálisabban gondolkodok mint te, és megértem azt, aki telibeszarja, hogy megy az oldal, ha egyszer számára már nem létezik.
(a megváltozott arány egyeltalán NEM tartozik ide).
Az egész tanulsága pedig, hogy
1) sajnálom a feleséged, a gyermekeid (ha van persze), mert egy ilyen felfogású emberrel kell élniük VAGY
2) te csak itt vagy májer, mert itt lehet névtelenül oltani
na de túl sok lesz már az OFF.
Nagy az arc monitor mögül és egyesek játszák itt a kiskirályt.
én? nem. nekem csak a pofám nagy, ha irdatlan bunkókba ütközök.
a szerencsés az lett volna, ha mondjuk ti (is) elvesztitek a felhasználóneveteket.....óóó, bár gondolom akkor is löknétek az
"én már 10 éve vagyok sg-n te kis csíragyerek........ne szólj be a nagy öregnek" dumát, ugye?
Egyébként nem rémlik, hogy neked írtam volna, bár ez egy nyilvános fórum természetesen ügyvéd úr.
peace
én viszont magon bazz nem tom a jelszavamat modositani me not found jön ki és a régi meg elheseen a jópitsába :I
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Mert elvesztettem a hozzáférésemet. Nah mind1 azért köszi szépen mindenkinek a segítségét. Akik pedig bent maradtak örüljenek neki és becsüljék meg accukat. Én pedig most itt szépen elkullogok.
Sziasztok!
Üdv All : Joe! <#sir>#sir><#sir>#sir>
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Teljesen megértem, hogy idegesít ha elvesztetted a hozzáférésedet.Ezt nem is vitatom.
Én elsõsorban azokhoz szóltam, akik "visszakerültek", de ezt nem becsülik meg.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
<#confused>#confused>
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
JAG1: úgy tud meghívni, hogy kap meghívót, hogy ha nincs neki akkor is meg tudja hívni azt akit a holtsávban hívott meg, volt már meghívó osztás csak úgyból
DjDano: igen, mindenképpen a staff hibája, hogy csak olyan régi backupjuk van, ezt õk is tudják és ebbõl gondolom, hogy lesz majd valami kompenzáció
Matte: látod, ennyire primitív vagy
részemrõl téma lezárva
Hihetetlen mennyire kicsinyes ez a hozzáállás.Eddig azért szorított mindenki, hogy legyen bh, most meg hogy már van, ez a világ legtermészetesebb dolga és követelõztök(tisztelet a kivételnek).Én totál örülök a ténynek, hogy egyáltalán újraindultak, és magasról teszek rá, hogy 150 giga up mínuszba vagyok.Sõt én az ellen sem szóltam volna, ha teszem újra kellett volna regisztrálni és 0-ról kezdeném az egészet.
Egyébként kicsit vissza lehet venni, ez a stílus nem menõ.
[merlinw.org]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
értem én.....csak.....😊
szóval teljesen lényegtelen hogy mióta vagy sg-n, vagy bi---h---n, nem ez a lényeg itt (egyébként az említett oldalra 137 hete regeltem) hanem hogy egy tuskó vagy, ezt kellene felfognod barátom....
de látom a nagy varázslóval együtt vagytok hétvégi apák....így 35 felé közeledve..
akkor mégegyszer utolsjára, elmondom LASSAN én is:
kapd be a kis pöcsömet és a fellengzõs modoroddal együtt húzz el a bús picsába. Most olvasd el mégegyszer szótagolva is. köszi.
<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
Ez amatõrség volt a részükrõl. Teszem azt bármikor elõfordulhat a szerver adathordozójának meghibásodása, tûz vagy atomcsapás... a szerverlefoglalást nem is említve. Erre gondolni kellett volna!
Nem lehet úgy tenni, mint ha csak a "szerverelkobzók" tehetnének az egész kialakult helyzetrõl.
De hamár, ezen jót mosolyogtam: "Az újabb seedserver bérlet árát ki fogja állni? A aszfalt staff?"
1. Kötelezett valaki hogy fizesd?
2. Add össze a letöltött anyagok árát és hasonlítsd össze a szerverbérlet árával
3. Lehet hogy ez szomorú dolog, de itt ezért sajnálni nem fog senki. Pedig együttérzõek és jófejek vagyunk, csak hát vannak dolgok...
[merlinw.org]
Tehát,
Sajnos csak júniusi mentés állt rendelkezésünkre, így akik azóta regeltek, azokat ÚJRA MEG KELL HÍVNI!: valószínûsíthetõ, hogy lesz megint meghívás, hogy újra meg lehessen hívni azt aki kiesett, akinek nincs meghívója az kap majd. Ha mégsem na majd akkor sírhattok egymás vállán.
Ja, kicsit régebbóta vagyok itt minthogy ilyen kis senkiháziak visszapofázzanak.
Az újabb seedserver bérlet árát ki fogja állni? A aszfalt staff?
Amúgy meg talán nem lenne rinyálása ha legalább vasárnap esténként csináltak volna egy backupot. Nem hiszem, hogy ez olyan marha nagy feladat lenne. Camouflage -al vagy bármelyik más hasonló programmal secc perc alatt titkosítani is tudták volna.
Engem a legjobban ez idegesít, hogy miért ilyen régi backup állt csak a rendelkezésükre.
Erre az egészre még hozzájön az is, hogy 1 nyomorult évig vártam arra, hogy megtudjanak hívni az oldalra.
Amúgy ez a pontrendszeres meghívás nagyon nem fair azokkal akik elvesztették az acc -jukat. Miért nem az akkori meghívó rendszert állították. Miért nem kapta vissza mindenki a gigabájtjait, hogy a régi rendszer alapján megtudja mindenki hívni az a barátját aki elvesztette az acc -ját?
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
ha LESZ meghívó az is pontrendszeres lesz, ezt magyarázom te gyökérarcú, sajnálom hogy nem fogja fel a csökött agyad.
Ergo, meg lehet keresni aki meghívott, sõt le is szophatsz, akkor se lesz visszahívva, és nem azért mert most még TECHNIKAI okok miatt nem megy a meghívás. Ha menne se mennének vele egyenlõre semmire.
De légyszi vágd még be párszor ezt az egy sort, hátha vannak még itt olyan hülyék mint te.
És mondtam hogy hess a picsába.
<#mf1>#mf1>
amikor kerek az e-mail cimemre, kiirja, hogy SUCCESS...
megnezem az e-mail cimem, és az e-mail meg is érkezik....
DE!
amikor a benne levõ linkre kattolok, kiirja, hogy Not Found
Sorry pal 😞
egyebkent vissza olvastam az osszes post-ot 😉
ha nem megy az értelmezés kérd meg anyukádat, hogy magyarázza el
Sajnos csak júniusi mentés állt rendelkezésünkre, így akik azóta regeltek, azokat ÚJRA MEG KELL HÍVNI!
"2007-11-26 - A meghívás/pontrendszer TECHNIKAI okok miatt szünetel. Ismerõsöknek, rokonoknak, ellenségeiteknek mondjátok meg, hogy nem nyilvános fórumokon kell anyázni, hanem türelmesen várni."
tudod én nem az vagyok akit meghívtak, hanem AKI meghívott.
szóval inkább ne okoskodj ha fingod sincs mirõl beszélsz, ezzel a modorral meg húzz a picsába, nem igazán erre van most itt szükség.
részemrõl a téma lezárva.
jó nagy butaságot írtál...