torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...vágod?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
The Matrix has you...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Bazinga!
Akkor normális, azt hazudják, hogy a p2p adatcsomagokat teszik a várólista végére, pedig valójában úgy ahogy van az egész usert a várólista végére rakják, ha van valami p2p forgalma éppen.
85-re van korlátozva az uploadom, de mostanában lehetetlen mellette internetezni. Régen 110-re korlátozott upload mellett is gyönyörûen lehetett. Ez van.
Titkosítás, általános port beállítása semmit nem segít, a packet headereket figyeli a rendszer, azoknak meg muszáj titkosítatlannak lenniük.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Na mindegy, felteszem mégegyszer a legújabbat, oszt majd elválik.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Nieleen
Nézegetem majomon a profilomat 😄 és látom hogy van 5 meghívóm. Ezeket hol lehet elküldeni?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Fortuna fortes adiuvat.
For the greater good
daneelolivaw:
a utorrentben allitsd be a feltoltesi sebesseged, es akkor o majd lekorlatozza neked az optimumra, ami mellett meg tokeletesen fogsz tudni tolteni is.
http://atwwebmaker.tx.hu/
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
bár azt írtad hogy ha leállítod utorrentet akkor is fennál a hiba... hát nemtom, én vista alatt használtam utorrentet 4-5 hónapig kb, és nem volt vele gondom
én passzolom
Bazinga!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Bazinga!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Az elképzelhetõ, hogy a utorrent vista alatt bekavar a böngészésbe? Mármint, hogy van net, minden más netet használó cucc mûködik, de a böngészõk behalnak. Ha kikapcsolom a utorrentet akkor is.
Próbaképpen letöröltem a géprõl és újra ment minden, ezért gondolom, hogy köze van hozzá. Mondjuk eddig minden tökéletesen ment, pár napja van ez a gond.
Any solution?
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
esetleg az ikonjat lecsereled egy atlatszo ikonra.
vagy esetleg valahog meg lehetne buherálni hogy ctrlaltdelnél meg miegymás, más nevet irjon ki, igy ha valaki ellenõrzi is, ha olyan nevet adszs, azt hiheti hogy valami rendszer fájl 😛
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
plusz tálca tulajdonságoknál be kell állítani hogy "Sosem látszik"
Bazinga!
suliban tanár nem tolerálja a torrentet?<#smile>#smile>
...vágod?
megoldható az valamilyen módon, hogy az utorrent észrevétlenül fusson a háttérben? Szóval se a tálcán se a systrayben ne látszódjon hogy használva van.
Csak halkan, mert ez illegális...
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM