torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
mi lenne ha ott kérnéd akko má -.-

.: mobilize.hu :.

Beast Machine
pápá, majd küldj egy mailt a BANamákról 😊

...vágod?

ostoba spammer vagyok
Beast Machine
a helyedben inkább néztem volna egy freeleech-es torrentet, amit gyorsan leszedtem volna, és töltöttem volna vissza sokáig, jól.

...vágod?

32 kB/s-es uppal kurva sok...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

rooney8
A Játék csak 2.70 Gb. Az nem olyan sok. :] Amúgy azért töltöttem föl hogy javítsam az arányom.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

bigapó
már az fura, hogy megengedték, hogy ekkora feltöltéssel elkezd a seed-et. általában nem így van, de sok szerencsét és türelmet hozzá.

The Matrix has you...

magus
szóval emiatt modem sebességû az internetem mikor a fle sávszélt használom csak le torrenttel

rooney8
Télleg a Chello része a Fibernet is? Ezt nem is tuttam 😊 De úgy idegesít, mer föltöltöttem egy játékot és ugyebár akkor végig kell seedelnem amíg le nem tölötte 2-3 ember és 32 kB/s el elég lassan töltök föl. Így meg olyan szar netezni :/

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

precision
fiber chellotól bérli a vonalat, szal ugyanaz...én is szívok most emiatt...megy utorrent és dialuposat játszik böngészés közben a net

Bazinga!

rooney8
Nem Chello hanem Fibernet. Nem tom ismered-e.

Chello?
Akkor normális, azt hazudják, hogy a p2p adatcsomagokat teszik a várólista végére, pedig valójában úgy ahogy van az egész usert a várólista végére rakják, ha van valami p2p forgalma éppen.

85-re van korlátozva az uploadom, de mostanában lehetetlen mellette internetezni. Régen 110-re korlátozott upload mellett is gyönyörûen lehetett. Ez van.

Titkosítás, általános port beállítása semmit nem segít, a packet headereket figyeli a rendszer, azoknak meg muszáj titkosítatlannak lenniük.
rooney8
Vagyis nem csak most lassult be hanem mindig tök lassu

rooney8
Az normális hogy uTorrentel épp seed-elek egy játékot és úgy belassul az explorer mag a mozzila is hogy csak na? Meg ha töltök akkor is, de sztemk ez normális.

Max7
thx nem tûnt fel 😄 reflex szerüen mentem be a torrent adatlapjára és ott belül kerestem 😄

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Bandew
Oksa utánanéztem. Bár az elmúlt pár napban jópárszor próbáltam a régi címet, szerencsére megmaradt az accom.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Ejha! Ez most komoly? Nálam is ez a gond és nem igazán vágtam miért. Most akkor ez egy orbitális szopóka?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

magus
az accodnak valószínûleg már annyi, a régi cím egy acc lopó oldal, másik címe van már

nothes
Nekem is jó volt hónapokig, aztán pár napja besz.art. Egyszerûen nem értem miért, nem túrkáltam a beállításokban.

Na mindegy, felteszem mégegyszer a legújabbat, oszt majd elválik.

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Yossarian
a bithu helyett nektek is más jön be? Új címe van? Ha igen valaki legyen oly jó és privizzen rám légyszi! 😊

Nieleen

ToCsEk
Helló all.
Nézegetem majomon a profilomat 😄 és látom hogy van 5 meghívóm. Ezeket hol lehet elküldeni?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

magus
azt amit a svédekrõl?

mohamed
mit töltesz ROMÁN oldalakról?

Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...

Igen pld. nagy román oldalak (CZ, IP, RSR) régóta csinálják...Jó ez a fejlesztés, tetszik!

Fortuna fortes adiuvat.

mondhatom marha jól jártam.2 torrenten voltam fenn jó arányokkal és mindkétt accomat törölték.most aztán cseszhetem.tudom, h mások is jártak így de ez nagy kicseszés volt.

For the greater good

dotkom
ha lejjebb veszi akkor csak lassitani fog ezen a sebessegen, mivel a utorrent akkor a letoltesi sebesseget is lekorlatozza.

daneelolivaw:
a utorrentben allitsd be a feltoltesi sebesseged, es akkor o majd lekorlatozza neked az optimumra, ami mellett meg tokeletesen fogsz tudni tolteni is.

http://atwwebmaker.tx.hu/

fifi
meg imdb pontszámot stb... okos kis újítás...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

lejebb veszed a feltöltési sebességet

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

precision
upcnél van most az hogy p2p mellett web belassul/behal
bár azt írtad hogy ha leállítod utorrentet akkor is fennál a hiba... hát nemtom, én vista alatt használtam utorrentet 4-5 hónapig kb, és nem volt vele gondom
én passzolom

Bazinga!

Tigristank
Néhány torrent alatt látsz 1 kis sávot, és "i" ikont. Ha arra rámész, akkor láthatod a borítót. De gyakran ott van még mellette az imdb rating, játékoknál a gamespot értékelés, vagy éppen a film angol vagy magyar címe.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

precision
nem

Bazinga!

precision
egyes torrenteknél a listában ott egy "i" jel, ha feléviszed az egeret beadja a cucc borítóját v. vmi képet belõle

Bazinga!

Max7
aszfalton mi az az info sáv? mert ha kikapcsolom nem történik semm és ha bekapcsolom akkor sem 😄

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

üdv! nem nagyon értek a bittorrenthez, most 40-50 kb/sec-kel töltök, 225 seeder, 577 peer, és utorrentet használok. fel lehet valahogy gyorsítani ezt a sebességet?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Gaba9
Szewasztok .. nemtudjátok a "majmokkal" mi a helyzet ?? 😊 végleg vége v mi van ott ??

Gaba323

nothes
Üdv!
Az elképzelhetõ, hogy a utorrent vista alatt bekavar a böngészésbe? Mármint, hogy van net, minden más netet használó cucc mûködik, de a böngészõk behalnak. Ha kikapcsolom a utorrentet akkor is.
Próbaképpen letöröltem a géprõl és újra ment minden, ezért gondolom, hogy köze van hozzá. Mondjuk eddig minden tökéletesen ment, pár napja van ez a gond.

Any solution?

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

meg valaki csinalt egy lathatatlanito nevu programot, ami talankepes erre.

esetleg az ikonjat lecsereled egy atlatszo ikonra.

akyyy
Nálam F9 megnyomására etünk az óra melõl. persze futni fut, de nem látszik<#finom>

vagy esetleg valahog meg lehetne buherálni hogy ctrlaltdelnél meg miegymás, más nevet irjon ki, igy ha valaki ellenõrzi is, ha olyan nevet adszs, azt hiheti hogy valami rendszer fájl 😛

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

vegicsek
Ennél jobbat én se tudok

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

precision
options/preferences/general/always show tray icon elõl pipa ki

plusz tálca tulajdonságoknál be kell állítani hogy "Sosem látszik"

Bazinga!

Beast Machine
a tálcáról el lehet tüntetni, de a system trayen, az óra mellett mindenképp ott lesz sajna😞

suliban tanár nem tolerálja a torrentet?<#smile>

...vágod?

Üdv!
megoldható az valamilyen módon, hogy az utorrent észrevétlenül fusson a háttérben? Szóval se a tálcán se a systrayben ne látszódjon hogy használva van.

Csak halkan, mert ez illegális...

rooney8
Mér lett törölve a hozzászólásom (#17797)? <#wilting> Mondjuk mind1 aztán rájöttem, de azért köszi a segítséget

Blekk Síp
Ment...

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

droidika
<#worship>...köszöntem szépen!

lele
nekem is küldjetek el egy prvit a végtelennel kapcs pls !

Koszi a privit nagyon megorultem neki.Szuper Szuper!!
Blekk Síp
Privi ment!

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

droidika
...én is ezt akartam kérdezni! (megy a seed, de az oldalt nem látom)

Most akkor mi ujság van a végtelennel mert nekem még most se jon be.Ha valamilyen új címre koltozottt akkor írjátok már le ha még priviben is.Koszi