torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Kalózos oldal nem megy, vagy esetleg upc tiltotta le?
[HUN]FaTaL
Egyrészt a sok írástól piszok gyorsan tönkremenne, másrészt egy pöttyet nagyobb vinyót kapsz ugyanazért a pénzért.

http://goo.gl/gd6Zi5

szekrény
császtok
egy 8 éves vinyóm van ami 80GB , kb 30GB szokott lenni a torrent által leszedett cuccok összesége, mennyire lenne gáz ha vennék 6K ft-ért egy 32GB-os pendrive-ot és azt használnám az adott mappának, vagy az lassú lenne a 3MB/s letöltési sebességemhez ? vissza 200KB/s a max.

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Tikal
a bittorrent az utorrent-ra épül, egy az egyben ugyanaz.

bittorrent buys utorrent

Mellesleg próbáltam utorrent-et is, de ugyanaz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

bakkerman
hagyni kell ezeket a szarokat,az utorrent a legjobb,legegyszerûbb,szedd le azt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tikal
bittorrent: NAS-ra töltök, kilépek bittorentbõl, visszalépek... elfelejti hol voltak a fájlok, error former volume not mounted. ha nyomok egy force recheck-et talán segít, talán nem, minden alkalommal elmegy ezzel vagy félórûm mire müködésre bírom, ráadásul ez a force recheck nagyon lassu. Mit lehet ezzel csinálni? Probáljak ki másik klienst??

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

REALista
De rossz...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Desiderata
szerintem az gagyi, de hát user válogatja :/
setuh
Bh-an van joval jobb borito nezet ennel.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Desiderata
Köszönöm.

Érdekes, hogy nem szinkronizálták. Ez elég ritka. Akkor marad a feliratos verzió.

SZiasztok. Tudnátok ajánlani valami olcsó és megbízható seed szervert?

rooney8
ahogy nézem ezt a filmet nem szinkronizálták még le. pedig már dvd-n is megjelent. ilyenkor már csak egy esély maradt: valamelyik tv csatorna fogja szinkronizálni (már ha akarja is valamelyik sugározni), de az majd csak jó pár év múlva, mikor már olcsón meg tudják venni a jogokat.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

broman191
Három a magyar igazság, most már tényleg legyen önkritikájuk és zárjanak be... <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Narxis
Ez már kabaré!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Desiderata
majompara van,
az új jelszók is kikerültek <#taps><#csodalk><#banplz>
flashpointer
köszi a tippet, sikerült megoldani 😊

Emancipate yourself from mental slavement!

bakkerman
utorrenten belül betudod állítani,hova töltse a cuccokat,leghasználtabb torrent progi

flashpointer
helló, egy olyan torrentletöltõ kellene, amivel be tudom állítani hogy alapból usb-n csatlakoztatott külsõ winchesterre töltsön. Eddig bitcometet használtam de sajnos nem találtam ilyen funkciót, csak a C-re hajlandó. Laptop, ssd, ezért lenne probléma.

Emancipate yourself from mental slavement!

Fabio Capello
prémium kell hozzá vagy Elite-nek kell lenned

Hali. Ncore-ról miért nem tudok küldeni ismerõsömnek meghívót ? Bõven van annyi pontom hogytudjak küldeni és mégis azt írja ki hogy : ez a szolgáltatás számodra jelenleg nem elérhetõ .

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Várok egy pár torrentet, pl. az Éhezõk Viadala szinkronos verziót.

Hol lehet megnézni, hogy kb. mikorra várható? Vagy mitõl függhet az érkezése? A mozikban már rég lement.

Kontrakcio
nah, beindult

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

setuh
Ezt is DOS-oljak?Ma nekem is bejott,de most megint nem...

Kontrakcio
nekem sem :S tegnap 6 magasságában használtam utoljára...

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

setuh
Nalam most se jon be.

desigo
már megy hibátlanul
bakkerman
mivan a maggal?

tobias88
nem, ez alap esetben kevés leacher-nél normális, legyél aktív állapotban, akkor valamivel jobb
Létezik, hogy a szolgáltató korlátozza a feltöltést? Elég sok torrentet futtatok és egyszerûen nem tölt fel szinte semmit, a legtöbb torrent esetében 0 kb.
Az idõ alapú rendszerben ugyan megy lefele a visszaszámláló, de azért mégis nevetséges, hogy 48 óra alatt nem megy fel semmi. Esetleg van erre valami megoldás?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Sracok,segitsetek pls!

2 napja az utorrent csinal egy olyat,hogy csak egy bizonyos oldalra feltoltott torrentjeimet nem hajlando hiba nelkul seedelni. Masok csatlakoznak hozzam,megy is nekik az adat es privat uzenetben is megerositettek hogy tudnak tolem letolteni,azonban a tracker nevet nem tudja azonositani a kliens (utorrent 2.2.1 majd 3.1.3 sem) illetve hibauzenetnek ezt irja: A szoftvercsatornahoz a hozzaferesi engedelyeket megserto modon tortent a hozzaferes.

Rengeteg hibaval talalkoztam mar,de ilyennel meg nem. Mas oldalakra tokeletesen megy fel a cucc,de erre az egy trackerre nem. Viszont masoknal teljesen rendben uzemel minden. PeerBlockot kilottem,hatha az volt a baja,virusirto tuzfalat allitgattam,utorrentben portot valtoztattam de semmi. A problemabol eredoen az oldal nem szamolja a feltoltesi adatokat illetve hiaba toltom fel ugyanugy a torrenteket,azt jelzi hogy nincs seed. Pedig mint emlitettem masok tudnak tolem tolteni. Az adminok is jutalmazni akartak valami megrovassal de mondtam nekik,hogy valami gaz van,dolgozom rajta.

Nem hasznalok modemet,se routert. Valami otlet?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Peetboy
Azt láttam. De engem nem érdekel a jelszó, olyat választok amit sehol máshol.
Sok film legyen, seedelõ, a többit letojom.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Tigristank
Elég lett volna 3-mat visszaolvasnod, és észrevennéd, mennyire is jó oldal...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Peetboy
Üdv!

Mit tudtok az új Majmocska oldalról? Megbízható? Valóban 55 Ft az Sms regisztrációhoz, vagy sokkal több pl. 1000-2000 ft ?
Mindig szerettem volna bekerülni oda, ezért most regelnék.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

bakkerman
hihetetlen...azokat is tarkón basznám akik rögtön rá is repültek,és elkezdték szedni

Narxis
Hoppá!

broman191
Fiúk, lányok, irány a Bilód', must download... <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Optimus Prime
Egyelõre nem variálok, ha ez mûködik. De kösz. 😊

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

lck
Akkor már inkább qBittorrent.
Optimus Prime
Most feltettem az Azureus-t új nevén Vuze és úgy néz ki nincs gond. *kopp-kopp*

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

rooney8
Lehet hdd problema
Telepitsd fel a hd sentinel programot es nezd meg a kondiciot

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Hanyas verziojat hasznalod az utorrentnek?

Optimus Prime
uTorrentet használok és random kék halált kapok. A vicc az, hogy tegnapi nap több klienst is próbálta. Vagy nem mûködött egy adott torrent vele, ergo semmit se csinált vagy szintén kék halál (BitTorrent). Tegnap éjjel a GITS SAc-ot szedemte, újra direkt egyenként. 1 rész ok, 2 rész ok. Ma elkezdem tölten i3. rész egybõl kék halál.
Van ennek értelme vagy csak ennyire szerencsétlen vagyok még ebben is? Driver LAN a legújabb, ReltakTek integrált. Mással nincs gond.

CalebJoe
nekem az F az alap mégis a C-re rakja
Narxis
Alapértelmezettre rakja, nekem D-re me az van beállítva.

CalebJoe
Lehet láma kérdés, de miért van az hogy a magnet linkes torrenteket mindig a C meghajtóra rakja hiába adok meg neki más meghajtót?
[HUN]FaTaL
Állítólag a seed.st elég jó.

http://goo.gl/gd6Zi5

akyyy
Off szöveg

tud valaki megbizható, olcsó, stb... seed szervert? koliba ugy tunik idén megkerülhetetlen lesz a torrent. pedig még dc++-s is feltettem😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

En csak szimplan felul szoktam irni.

Egész mappát törölni minek? Csak a felesleges torrent fájlokat, a többit nem kell/nem szabad.