36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• TomBond
    A BeLoad-ról tud valaki valamit? Nekem napok óta nem működik.
  • videobaby
    nyugi, amióta könnyebb meghívózni, jönnek oda sokan, nem csoda, hogy néha dögledezik.
  • trident
    Köszönöm a válaszokat!:)
  • lalakov
    Akkor gondolom mindenkinél, majd megcsinálják. Köszi az infót.
  • joeperry
    Nálam is ez a helyzet, érdekes.
  • TomBond
    Nálam ugyanez!
  • lalakov
    Magra be tudtok lépni? Eddig karbantartás volt, most meg nem fogadja el a belépési adatokat.
  • videobaby
    a beállításod jónak tűnik, talán vált magasabb véletlen portot:) esetleg azzal jobb lesz. 50000-60000 közöttit.
  • Met
    És ha nem magnet linkről szeded le a torrent file-t?
    Letöltöd vinyóra.
  • trident
    kép1 és kép2
  • trident
    Magnet linkkel, kalózöböllel van problémám. Vagy metaadat letöltést ír ki vagy pedig 0/2 seeder/leecher látok és nem indul el a letöltés.

Win7, uTorrent 3.2.3, win7 tűzfal. uTorrentben néha sárga háromszög jelzés van, de általában "a hálózati kapcsolat megfelelő". Routert nem használok, a szolgáltató által adott Thomson thg540 modemet használok.

Mit tehetnék? Ritkán töltök publikus oldalról, de nekem ez nagyon zavaró.
  • videobaby
    helyes, mert én is az vagyok, és biztosra vettem, hogy tiltott klienst használtál. sok oldal többféle klienst/verziót tilt és ezt érdemes megnézni a wikijükben (szabályzat). ott mindig megadják ezek listáját.
  • bertino
    nahat.

http://index.hu/tech/2013/03/19/a_kalozkodas_hasznal_a_zeneiparnak/
  • acsati
    igen közben válaszolt a helpdesk is, váltottam bitcometről utorrentre, most már mennek a letöltések arról az oldalról is
  • Bal0924
    Köszönöm, pont ezt akartam írni! :)
  • ldavid
    amikor írta, még nem volt semmi
  • Met
    Nehéz értelmezni?
    Karbantartas miatt elorelathatolag all az oldal par napig.
    Turelmeteket kerjuk.
  • Bal0924
    Sziasztok!

Mi történt a http://tvstore.me oldallal? már jó régen nem jártam arra és ma be sem jön az oldal....
  • videobaby
    hiszek neked, mondtam én is, hogy kinek hogy. sok függ a szolgáltatótól is. nekem upc van. ennél ha korlátlan a letöltés, akkor sem gond semmi más. pedig 90+ forgalom megy egyszerre. kinek hogy a jó. ő is ki tudja próbálni magának. mindkét lehetőséget számba veszi, és egyik be fog válni. vagy egy harmadik...
  • videobaby
    nem küld választ a trackernek a kliensed. ha tényleg csak azon az egy oldalon vagy így, akkor onnan nem töltesz, mert valószínűleg ott tiltott kliens ez, vagy a másik megoldás, hogy más verziót raksz fel, és talán az nem lesz tiltott. esetleg másik klienst.
  • pett3rson
    Nálam így működik jól, ezért mondtam ezt :)
    Ha a sok adat folyik lefelé,akkor nehezebben talál utat a felfelé menő adat, mert azt sem szabad elfelejteni, hogy letöltésnél is ugyanúgy küld felfelé adatot - hogy mit szeretne megkapni - de mindenki úgy csinálja ahogy akarja...
  • acsati
    sziasztok
    olyan problémám lenne, hogy az egyik torrent oldalról nem szedi a dolgokat. bitcometet használok, de eddig oké volt és szerintem nem csináltam semmit. mi lehet a probléma? trackernél ilyet ír: Tracker connection error: 2 HTTP response invalid
    pedig másnak jó
  • Blum
    Igen
  • Bal0924
    Elfelejtettem...

Az azureus még mindig JAVA alapú?
  • Bal0924
    Újra raktam a utorrentet.. most szedi
  • videobaby
    pedig valami foglalt. kevés a lehetőség. akkor csináld azt, hogy bezárod a klienst. aztán nyisd meg újra. egyszerű hülyeség, de volt, hogy ennyi kellett csak. vagy várj vele.
  • Bal0924
    Vagy 100x annyi hely van mint kell neki... Az összes meghajtón..
  • videobaby
    ezzel nem értek egyet. a letöltést abban az esetben érdemes korlátozni, ha "tanyanettel" rendelkezel. egyébként nincs jelentősége.
  • videobaby
    ne lehet, hogy megtelt a lemezterületed? nézd meg, hogy van-e szabad helyed egyáltalán ott, ahová a letöltések mennek.
  • Bal0924
    Gyors segítség kellene!!!!

Valamiért nem hajlandó tölteni semmit.
    Mikor elindítom csak azt írja hogy "allocating..."
    A töltőkhöz kapcsolódik, de nem tölt semmit, mx 0,1-0,5kb/s között mozog... az 1,1mb/s helyett..
  • pett3rson
    érdemes mindkettőt korlátozni, kb. a max sávszél 80%-ra, így a net is fasza lesz és a torrent is jó.
  • ManoNegra
    Köszi!
  • videobaby
    letöltést állítsd korlátlanra, a feltöltést pedig a szerződésben foglalt sebesség alá valamennyivel. ez jó lesz . ill. ha nem erős a neted, akkor a letöltést is korlátozd le, különben a többi dolog akadozni fog ha megy a kliens.
  • ManoNegra
    Teljesen nem tudom kihasználni azt amit fizetek, de nem is célom. Nincs sajnos annyi időm...

Azért kérdem, mert új kliens, új rendszer után kicsit döglődött a net. Végülis mindegy, azért kösz!
  • Blum
    Igen.

Nem azert fizetsz,hogy teljesen ki tudd hasznalni a savszelesseged...
  • ManoNegra
    fel/letöltést érdemes korlátozni valamennyire?
  • videobaby
    akármelyik uT-t használod is, azt szokták mondani, hogy port szám legyen 30000-50000 között. ha úgy bejön, rendben. ha nem, alakíts azon tovább.
    és ha dht tiltva van, engedélyezd.
  • Solt
    Jobban örülnék, ha az "akik megcsinálták hátulról Lipcsei Bettát" klubban üdvözöltél volna... :DD

Nem értek ezekhez, de nem lepne meg, ha tréhóóóm kavarna a háttérben... :S
  • fery02
    Üdv a klubban! :)

Igaz, én qBittorrenttel nyomnám.
  • Solt
    Ezt a vuze bigyót kipróbáltam, de nem estem hasra tőle... kb ugyanaz. Nem igazán vagyok képben, ritkán is használom, de nem akarom, hogy a fejemre koppintsanak a kevés visszatöltés miatt... Na mindegy, köszi az infókat, majd kipróbálom amiket soroltál... :)