36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
TomBond #35083 A BeLoad-ról tud valaki valamit? Nekem napok óta nem működik. -
#35082 nyugi, amióta könnyebb meghívózni, jönnek oda sokan, nem csoda, hogy néha dögledezik. -
#35081 Köszönöm a válaszokat!:) -
#35080 Akkor gondolom mindenkinél, majd megcsinálják. Köszi az infót. -
#35079 Nálam is ez a helyzet, érdekes. -
TomBond #35078 Nálam ugyanez! -
#35077 Magra be tudtok lépni? Eddig karbantartás volt, most meg nem fogadja el a belépési adatokat. -
#35076 a beállításod jónak tűnik, talán vált magasabb véletlen portot:) esetleg azzal jobb lesz. 50000-60000 közöttit. -
#35075 És ha nem magnet linkről szeded le a torrent file-t?
Letöltöd vinyóra. -
#35074 kép1 és kép2 -
#35073 Magnet linkkel, kalózöböllel van problémám. Vagy metaadat letöltést ír ki vagy pedig 0/2 seeder/leecher látok és nem indul el a letöltés.
Win7, uTorrent 3.2.3, win7 tűzfal. uTorrentben néha sárga háromszög jelzés van, de általában "a hálózati kapcsolat megfelelő". Routert nem használok, a szolgáltató által adott Thomson thg540 modemet használok.
Mit tehetnék? Ritkán töltök publikus oldalról, de nekem ez nagyon zavaró. -
#35072 helyes, mert én is az vagyok, és biztosra vettem, hogy tiltott klienst használtál. sok oldal többféle klienst/verziót tilt és ezt érdemes megnézni a wikijükben (szabályzat). ott mindig megadják ezek listáját. -
#35071 nahat.
http://index.hu/tech/2013/03/19/a_kalozkodas_hasznal_a_zeneiparnak/ -
#35070 igen közben válaszolt a helpdesk is, váltottam bitcometről utorrentre, most már mennek a letöltések arról az oldalról is -
Bal0924 #35069 Köszönöm, pont ezt akartam írni! :) -
ldavid #35068 amikor írta, még nem volt semmi -
#35067 Nehéz értelmezni?
Karbantartas miatt elorelathatolag all az oldal par napig.
Turelmeteket kerjuk. -
Bal0924 #35066 Sziasztok!
Mi történt a http://tvstore.me oldallal? már jó régen nem jártam arra és ma be sem jön az oldal.... -
#35065 hiszek neked, mondtam én is, hogy kinek hogy. sok függ a szolgáltatótól is. nekem upc van. ennél ha korlátlan a letöltés, akkor sem gond semmi más. pedig 90+ forgalom megy egyszerre. kinek hogy a jó. ő is ki tudja próbálni magának. mindkét lehetőséget számba veszi, és egyik be fog válni. vagy egy harmadik... -
#35064 nem küld választ a trackernek a kliensed. ha tényleg csak azon az egy oldalon vagy így, akkor onnan nem töltesz, mert valószínűleg ott tiltott kliens ez, vagy a másik megoldás, hogy más verziót raksz fel, és talán az nem lesz tiltott. esetleg másik klienst. -
pett3rson #35063 Nálam így működik jól, ezért mondtam ezt :)
Ha a sok adat folyik lefelé,akkor nehezebben talál utat a felfelé menő adat, mert azt sem szabad elfelejteni, hogy letöltésnél is ugyanúgy küld felfelé adatot - hogy mit szeretne megkapni - de mindenki úgy csinálja ahogy akarja... -
#35062 sziasztok
olyan problémám lenne, hogy az egyik torrent oldalról nem szedi a dolgokat. bitcometet használok, de eddig oké volt és szerintem nem csináltam semmit. mi lehet a probléma? trackernél ilyet ír: Tracker connection error: 2 HTTP response invalid
pedig másnak jó -
Blum #35061 Igen -
Bal0924 #35060 Elfelejtettem...
Az azureus még mindig JAVA alapú? -
Bal0924 #35059 Újra raktam a utorrentet.. most szedi -
#35058 pedig valami foglalt. kevés a lehetőség. akkor csináld azt, hogy bezárod a klienst. aztán nyisd meg újra. egyszerű hülyeség, de volt, hogy ennyi kellett csak. vagy várj vele. -
Bal0924 #35057 Vagy 100x annyi hely van mint kell neki... Az összes meghajtón.. -
#35056 ezzel nem értek egyet. a letöltést abban az esetben érdemes korlátozni, ha "tanyanettel" rendelkezel. egyébként nincs jelentősége. -
#35055 ne lehet, hogy megtelt a lemezterületed? nézd meg, hogy van-e szabad helyed egyáltalán ott, ahová a letöltések mennek. -
Bal0924 #35054 Gyors segítség kellene!!!!
Valamiért nem hajlandó tölteni semmit.
Mikor elindítom csak azt írja hogy "allocating..."
A töltőkhöz kapcsolódik, de nem tölt semmit, mx 0,1-0,5kb/s között mozog... az 1,1mb/s helyett.. -
pett3rson #35053 érdemes mindkettőt korlátozni, kb. a max sávszél 80%-ra, így a net is fasza lesz és a torrent is jó. -
ManoNegra #35052 Köszi! -
#35051 letöltést állítsd korlátlanra, a feltöltést pedig a szerződésben foglalt sebesség alá valamennyivel. ez jó lesz . ill. ha nem erős a neted, akkor a letöltést is korlátozd le, különben a többi dolog akadozni fog ha megy a kliens. -
ManoNegra #35050 Teljesen nem tudom kihasználni azt amit fizetek, de nem is célom. Nincs sajnos annyi időm...
Azért kérdem, mert új kliens, új rendszer után kicsit döglődött a net. Végülis mindegy, azért kösz! -
Blum #35049 Igen.
Nem azert fizetsz,hogy teljesen ki tudd hasznalni a savszelesseged... -
ManoNegra #35048 fel/letöltést érdemes korlátozni valamennyire? -
#35047 akármelyik uT-t használod is, azt szokták mondani, hogy port szám legyen 30000-50000 között. ha úgy bejön, rendben. ha nem, alakíts azon tovább.
és ha dht tiltva van, engedélyezd. -
Solt #35046 Jobban örülnék, ha az "akik megcsinálták hátulról Lipcsei Bettát" klubban üdvözöltél volna... :DD
Nem értek ezekhez, de nem lepne meg, ha tréhóóóm kavarna a háttérben... :S -
#35045 Üdv a klubban! :)
Igaz, én qBittorrenttel nyomnám. -
Solt #35044 Ezt a vuze bigyót kipróbáltam, de nem estem hasra tőle... kb ugyanaz. Nem igazán vagyok képben, ritkán is használom, de nem akarom, hogy a fejemre koppintsanak a kevés visszatöltés miatt... Na mindegy, köszi az infókat, majd kipróbálom amiket soroltál... :)