torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
egy 8 éves vinyóm van ami 80GB , kb 30GB szokott lenni a torrent által leszedett cuccok összesége, mennyire lenne gáz ha vennék 6K ft-ért egy 32GB-os pendrive-ot és azt használnám az adott mappának, vagy az lassú lenne a 3MB/s letöltési sebességemhez ? vissza 200KB/s a max.
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
bittorrent buys utorrent
Mellesleg próbáltam utorrent-et is, de ugyanaz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Érdekes, hogy nem szinkronizálták. Ez elég ritka. Akkor marad a feliratos verzió.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Emancipate yourself from mental slavement!
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
Hol lehet megnézni, hogy kb. mikorra várható? Vagy mitõl függhet az érkezése? A mozikban már rég lement.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Az idõ alapú rendszerben ugyan megy lefele a visszaszámláló, de azért mégis nevetséges, hogy 48 óra alatt nem megy fel semmi. Esetleg van erre valami megoldás?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
2 napja az utorrent csinal egy olyat,hogy csak egy bizonyos oldalra feltoltott torrentjeimet nem hajlando hiba nelkul seedelni. Masok csatlakoznak hozzam,megy is nekik az adat es privat uzenetben is megerositettek hogy tudnak tolem letolteni,azonban a tracker nevet nem tudja azonositani a kliens (utorrent 2.2.1 majd 3.1.3 sem) illetve hibauzenetnek ezt irja: A szoftvercsatornahoz a hozzaferesi engedelyeket megserto modon tortent a hozzaferes.
Rengeteg hibaval talalkoztam mar,de ilyennel meg nem. Mas oldalakra tokeletesen megy fel a cucc,de erre az egy trackerre nem. Viszont masoknal teljesen rendben uzemel minden. PeerBlockot kilottem,hatha az volt a baja,virusirto tuzfalat allitgattam,utorrentben portot valtoztattam de semmi. A problemabol eredoen az oldal nem szamolja a feltoltesi adatokat illetve hiaba toltom fel ugyanugy a torrenteket,azt jelzi hogy nincs seed. Pedig mint emlitettem masok tudnak tolem tolteni. Az adminok is jutalmazni akartak valami megrovassal de mondtam nekik,hogy valami gaz van,dolgozom rajta.
Nem hasznalok modemet,se routert. Valami otlet?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Sok film legyen, seedelõ, a többit letojom.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Mit tudtok az új Majmocska oldalról? Megbízható? Valóban 55 Ft az Sms regisztrációhoz, vagy sokkal több pl. 1000-2000 ft ?
Mindig szerettem volna bekerülni oda, ezért most regelnék.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Telepitsd fel a hd sentinel programot es nezd meg a kondiciot
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Van ennek értelme vagy csak ennyire szerencsétlen vagyok még ebben is? Driver LAN a legújabb, ReltakTek integrált. Mással nincs gond.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
tud valaki megbizható, olcsó, stb... seed szervert? koliba ugy tunik idén megkerülhetetlen lesz a torrent. pedig még dc++-s is feltettem😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊