torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha jól emlékszem, akkor a documents and settings/Saját profil/application data-ban lévõ utorrent mappát töröltem (elõtte csináltam egy másolatot pl. az asztalra). elindítottam az utorrentet, ekkor alapbeállítás lett minden. kiléptem, visszamásoltam a utrrent mappát (elõtte ismét töröltem az újonnan létrehozottat) és elindítva minden olyan volt mint régen.
de lehet ez nem segített, õszintén szólva már nem igazán emlékszem 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ma reggel eltûnt az utorrent által seedelt összes torrentem, kb.50 darab.
Valaki meg tudná mondani hogy miért történt?
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Ha mondjuk a fenti sávon (kieg ikonra kattintva) egy kattal meg lehetne nézni mit kell még seedelnem (az aktivitás menüre gondolok), az nem lenne rossz. 😊 Esetleg kiírhatna oda 1-2 infot (helyezés, feltöltés, aktuális sebességek) az sem lenne rossz.
Ezenkívül, ami zavar már régóta, hogy az nDefault témánál (szerintem ez néz ki a legjobb) le kell nyitni a keresõt, ezt jó lenne megszûntetni (nyíljon le magától), gondolom ez megoldható. Hírtelen más nem jut eszembe 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Beszéltem egy adminnal, mondta hogy közzétehetem, ne töröljétek csak azért mert ki mertem írni az oldal nevét. Akinek ötlete van vagy hibát szeretne jelenteni, a fórum csevegõ részlegében megtalálja a bõvítmény topikját. Érdemes eltenni kedvencek közé, mert ott lesznek bejelentve az új verziók az új funkciókkal. Továbbá várható a többi böngészõhöz készülõ port, ami szintén ott lesz bejelentve.
De a bannerben is benne van "Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!"
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Nem, számolnia kellene a kliensben tartott idõt csak bugos szar.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
thx.
Bazinga!
így meg szépen bekorlátozzák a feltöltést 1 kbyte/sec -re és akkor mehet az idõ alapú seedelés... csudijó.
Bazinga!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
A korábbi 2 torrentem amit szintén 3-4 napig osztottam vissza hitnrun -nak nézte, meg is kaptam érte a pontokat.
"Regisztrált: 7 éve 30 hete"
Nem ma regeltem az oldalra, és egy ilyen bugos lószarság miatt fognak lekorlátozni akkor nemtom mit csinálok... 😊
Vagy ez hogy van, csak azt az idõt számolja seed idõnek amikor ténylegesen valaki leecheli tõlem az adatot? Mert hát így akkor hónapokig is bent lehet egy torrent. Villanyszámla meg ilyesmi az meg mindegy... Ennyi erõvel befizetek ftp -re és olcsóbb...
A világon az összes torrent sitenak megfelelõ volt a hagyományos arányrendszer, erre õk "nyilvánvaló, hogy a régi arányrendszer megbukott" szöveggel leváltották erre az idiótaságra. GG.
Bazinga!
vajon léteznek még dc hubok?😄D
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
"Kedves Felhasználók!
Az elmúlt pár órában egy váratlan hardver hiba miatt nem volt elérhetõ az oldal.
Kompenzálásképp azoknál a torrentjeiteknél, melyek az elmúlt 24 órában valamikor aktívak voltak, 2 óra 7 perc seed idõt jóváírtunk.
A kimaradásból adódó kellemetlenségekért elnézéseteket kérjük."
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep