36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
Thanatos #35043 bármi mást :D nekem vuze, tixati és qbittorent is bejött személy szerint, ízlés kérdése, amivel legjobb a speed :) -
Solt #35042 Akkor mit javasolsz? :) -
Thanatos #35041 ne utorrentet használj, nagyon rég volt már amikor az volt A torrent kliens, azóta csak egy a sok közül, van akinek jól megy van akinek nem :) -
Solt #35040 Hát Urak, én végig zongoráztam az összes hozzászólást utorrent ügyben, kipróbáltam minden itt leírt opciót, de szarik menni a feltöltés... static ip, portforward, upnp, különböző utorrent kliensek, azok millió féle beállításai, semmi... Néha megindul pár perc erejéig ilyen 30-50 kB/s-l, de ez a max... :S -
Blum #35039 Udv a klubban.
Tedd vissza a 2.2.1-et,ha az addig jo volt. -
spy803 #35038 Miért lehet az, hogy 3.2.2 utorrent, amint elindítom megszakad az internet tőle. Amíg a letöltés megy, böngésző, skype mind meghal. Routerben a floodolást is tiltottam már.
Próbáljak másik klienst? Melyik a legjobb? -
#35037 30k-ban nem nehéz bentmaradni :) -
Syntech23 #35036 Akkor a régi cuccokat ne rakjam be ujra?Gondolom a friss cuccokat,jobban seed-eli,mivel az mostani mint pl egy régi filmet,amit kutya se keres már meg.Akkor hagyom a gépet had menjen,meg amit lehet leszedek, h jo sok legyen megint a torrent ami fut.Remélem ez segit honap végére 30K-ba benne akarok maradni mindenképp! -
#35035 Mert újra beraktad a torrentet. Az eltelt időt is számolja, leállítással újrakezdte, ezért kisebb a szorzó. -
Syntech23 #35034 Sziasztok!
Rendet raktam a hddimen és ugye ilyenkor sok torrent máshol van gyakorlatilag mind a 200-250 amit futattam.
Elég jó helyezésem volt 2K magon, most hogy rend lett a hddimen,ujra elkezdtem töltögetni 20-25 cucc fut,de viszont naprol napra nő a helyezésem már 50K-nál járok havi,heti,napi szinten.Ez miért lehet?utorrent kliens nem lett variálva,hiszen nem uj rendszert raktam,csak a letoltés hdd-ken raktam rendet.
-
Miguel125 #35033 yep -
#35032 Megnéztem. Igen. -
#35031 A kalózöböl másnál is döglött? -
Blum #35030 :DDDDDDDDDDDD -
#35029 :DDD -
Borg #35028 Inkább kitörlök mindent a g--ibe :D -
Blum #35027 1. Uritsd ki a lomtarat
2. Zard be az utorrentet
3. Engedelyezd a rejtett fajlokat es a felhasznalonev/AppData/Roaming mappabol mentsd le az utorrent mappat.
4. Initsd el az utorrentet,Ctrp + P-->Advanced-->gui.delete_to_trash-t allitsd true-ra
5. Jeold ki az osszes torrentet,jobb klikk-->Remove and-->Delete .torrent
6. Zard be az utorrentet
7. Roaming mappaban levo utorrent mappabol (amit mar elozetesen ugye lementettel) torold ki a .torrent fajlokat,mappak maradjanak!!
8. Az elozetesen lementett utorrent mappabol a resume.dat fajlt masold be az eredeti helyere.
9. A lomtarbol masold vissza a torrenteket az eredeti helyukre.
Ha minden igaz igy mukodik. ;) -
Borg #35026 Van valami mód arra, hogy a .torrent fileok mappájából minden olyan törlődjön, ami már nincs a utorrent listájában? -
Miguel125 #35025 Deluge-t használok pár hete, utorrent-ról váltottam. Most Win7 alatt vagyok, de próbáltam Win6 x64 alól is. Rendesen teszi a dolgát, semmi gondom nem volt még vele. Ugyanezt el tudom mondani a qBittorrent-ról is. -
kamionosjoe #35024 Nekem 32 bit-en a Bittorrent megy, eddig nem volt gondom vele, de az ipfiltert fogalmam sincs, hogy tudja-e.(elméletileg ugyanaz, mint az uTorrent) -
#35023 Deluge -t használ valaki esetleg? -
#35022 2.2 vel nekem gondjaim voltak Win8 alatt. Automatikus induláskor 10 ből 8 x nálam lefagyott meg ilyen szépségeket művelt.
A BitComet pedig nekem sem jött be, bár vagy 1 éve nem használtam -
Blum #35021 Ha a legfrissebb utorrentet hasznalod akkor ne csodalkozz,hogy egy kalap szar,en is megszivtam vele. #34984
Tedd vissza a 2.2.1-et. De ha rakeresel googleban,akkor pl. wikipedia is kidob par hasznalhato klienst. Pl. BitComet (bar az nekem nagyon nem jott be) -
Blum #35020 Azt hiszem ez a HSZ-ed miatt ma este megiszok huzora egy korso sort.
Olvasok en rengeteg faszsagot ebben a forumban,de azt hiszem a mai napon te viszed a palmat.
-
#35019 nyugodt vagyok zsenikém. örülj, hogy te legalább okos és jólnevelt vagy:)nem utolsó sorban intelligens is. -
#35018 Hát te teljesen hülye vagy de nem a te hibád nyugi. -
#35017 maga a win 8 nem stabil. ne csodáld, hogy dögledezik tőle a kliensed.
túl nagy igénye van, és ezt nem igen szeretik a gépek. szedd le, rakj fel rendesebb wint. na jó, sokan ezt használják, mert de menő, meg legújabb...blabla. -
#35016 Milyen uTorrent alternatívák vannak Windows 8 64 bit alá?
Kezd kiidegelni, hogy tele van felesleges szeméttel az uTorrent (bár kikapcsolhatóak jórészben) illetve elég sűrűn 100%-on pörgeti a vinyót + be is szokott fagyni időnként.
Annyi a kikötésem, hogy ne egyen indokolatlanul sok memóriát és tudjon ipfiltert használni, amit vagy a program vagy én frissíthetek. -
#35015 az fölösleges. nem lassít annyira a forgalmon. de átnézheted, hogy a beállításaiban rendesen hozzá van-e rendelve port szám pl. viszont már azt sem tudom, hol kell megnézni. -
#35014 jövő héten le tesztelem úgy a dolgot hogy kiiktatom a routert a hálózatból. Nincs jelenleg más ötletem -
#35013 az pont édeskevés. viszont azóta is agyalok, mi lehet a gondod. -
#35012 a szándék megvolt -
#35011 sajnálom, hogy igazán nem tudtam okosat javasolni, de szívesen:) -
#35010 köszönöm egyébként a segítséget -
#35009 nem utolsó szempont a fűtés :D 14 fokos lakásba (párszor ennyi fogadott)elfér egy 40 fokos gép :D amúgy alapjáraton rendesen vissza van fogva ,így csendes is és nem is ég végig a vezeték a falban a felvett áram miatt :D -
pett3rson #35008 De legalább fűt és 30%-al megdobja a villanyszámlát :) -
#35007 miért nem kapcsolod ki estére a gépet? a seedet tudod folytatni azután is, ha újra bekapcsoltad. korlátozással nem találkoztam, csak a szolgáltatóm részéről egyszer. upc-nél vagyunk, és adott hónapra lekorlátozta a netforgalmat, mivel a max feltöltést átléptük:D
ha igazad van, akkor ezt ki lehet játszani valamivel. de ahhoz nem értek. -
#35006 tegnap takarítottam,és az op rendszer sem régi 2 hónapos körül van. 1000-1100kB/s körül volt a max feltöltésem eddig, 800-ra van beállítva utorrentben meg a letöltésnek is van kb 2-300 kb/s "félre" rakva.
olvasgattam ilyeneket hogy van valami win korlátozás ami maximum 10 kapcsolódást engedélyez a felett letilt mert támadásnak érzékeli. Próbálkoztam utána járni a dolognak ,hogy mit lehetne ezzel kezdeni,de nem sokra jutottam.Aztán valahol azt olvastam a win7-ben már nincs ilyen korlátozás (XP-n és Vistán volt csak)
Azért idegesítő a dolog mert egy héten kb 2-3 napot tud menni 0-24 ben a gépem,aztán semmi. HA mondjuk éjszaka nem sokkal lefekvés után dob le akkor 6-8 órát feleslegesen megy a gép -
#35005 mikor csináltál egy alapos takarítást mondjuk ccleanerrel? esetleg pc bugdoctorral egy kis mélyebb helyreállítást? egyébként a klienst érdemes úgy beállítani, hogy a feltöltési sebessége kissé alatta legyen a szerződésben foglalt sebességnek. nézd meg, neked mellyire van beállítva. -
#35004 vissza raktam a 2.0.2 verziót.jobb ettől nem lett,legalább is az említett problémámra,másra viszont igen(volt egy érdekes hibám a 3-as verzióval)
viszont kikapcsoltam az "új feltöltési szál indítása" opciót. ezzel megoldódott a böngészés problémája,sok torrentnél ellenben továbbra is bedöglik a net(a hálózat nem) amin csak a router ki-be kapcsolása segít.
A router nem bírja ezt a fajta terhelést vagy a win-ben van valami korlátozás?
A routert úgy állítottam be ,hogy 30 másodpercenként vizsgálja felül van e netkapcsolat